Bestilte en propel til min Yamaha om søndagen. Leveret om tirsdagen. Desværre var det til en Mercery. Kontaktede dem på tlf og de sendte den rigtige samme dag. Leveret to dage senere. Det er top servi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Voir plus
L'entreprise a répondu
I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that par... Voir plus
L'entreprise a répondu
Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00
Coordonnées de contact
Kejlstrupvej 241, 8600, Silkeborg, Danemark
- info@billigpropel.dk
- billigpropel.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Min datter bestilte varer tirsdag og…
Min datter bestilte varer tirsdag og fik dem torsdag nu kan vores motor få ny anoder
Super god service

Dårlig service
Hej
Har købt 2 stk ankertov a 30 m med bly
Ud fra vægten på tovet tror jeg ikke at der kan være bly i
Tog tlf kontakt til jer. Fik at vide at der var bly i.
Havde stadig min tvivl og har derfor skåret en ende af toværket for at konstatere at der ikke var bly i.
Har sendt en mail med vedhæftet billed for en uge siden.
Har intet hørt

Laver man en fejl må man rette den - FLOT
Laver man en fejl må man erkende det og rette det. Her er Billigpropel et eminent godt eksempel.
Jeg købte to varelinjer på deres webshop, valgte fragtfri med afhentning i butik. Fik derefter en mail, at den ene vare ikke var lagervare og ville blive sendt direkte fra leverandør – fragt 600,-kr.
Lidt mailkorrespondance frem og tilbage i en god tone. Herefter meddelte Billigpropel at de ville få varen tilsendt til dem, og jeg kunne (som jeg havde bestilt) afhente begge varelinjer hos dem – fragtfrit.
Vi laver alle fejl, men det betyder ikke noget, det er hvordan en fejl bliver løst der er vigtigt, og her er Billigpropel et eminent godt eksempel.
MVH Preben
Hurtigt svar og god service
Hurtigt svar og god service. Jeg manglede impeller til min 1995 Yamaha 15 HK 2-takt motor. På e-mail forespørgsel om de havde en passende impeller, fik jeg svar allerede næste dag med vare-nummer på den aktuelle reservedel. Den blev omgående bestilt. Skide godt!
Under al kritik at love en vare lev
Under al kritik at love en vare lev. Dagen efter. Bestiller fredag efter samtale med en medarbejder venter forgæves på reservedel uden held.mandag morgen er varen stadig ikke sendt. Lev. Fra dag til dag er ikke fra fredag til tirsdag hvis jeg er så heldig at den dukker op i morgen. Føj hvor er det klamt og når man så ringer for at høre hvor min vare er blevet af, får jeg at vide det jo er ærgeligt men at det jo ikke er hendes skyld for hun har jo ikke pakket den. Fornemmer i er ligeglade med jeres kunder bare de smider et kortnr. I kan trække deres penge fra. Men at trække penge 2 døgn før i sender varen det kunne i da finde ud af. Jeres problemer med at holde jeres løfte kostede en helt ny påhængsmotor da skibet ikke kunne sejle uden en nødmotor, og det skulle afsted. Absolut ingen anbefalingger herfra. Tværtimod den uforskammede dame i tlf. Gjorde udslaget. Hun gav mig følelsen af at i er ligeglade.
Wuhhsahhh.....
Nåååå seneste opdatering . Efter en masse ringen og skriven frem og tilbage. Så lander den hos PostNord. Magen til amatør virksomhed sksl man lede længe efter.
Der gik kun ganske kort tid fra min anmeldelse før at billigpropel ringede mig op for at løse problemet og jeg må sige at de som virksomhed har gjort alt hvad der har været i deres magt for at løse det inkl. At eftersende en måske 2 extra forsendelser for at rette op på PostNords manglende evner til at få pakker fra A-B. Den kvindflige medarbeders første indtryk er i hvertfald blevet gjort til skamme. Godt arb af Billig propel. Vi er sejlende igen på trods af lidt startproblemer. Og jeg føler mig rigtig godt ført i mål. Og selvfølgelig er det ok at eer sker fejl. Det er måden de løses man defineres på. Og dertil får Billig Propel topkarekter.
Jeg skal nok handle igen. Næste gang så sender vi nok bare med GLS. ;-)

Super
De ENESTE, der mig bekendt sælger et Webasto fyr uden installationer. Bestilte et i februar. Levering kom som lovet i maj. Betaling trukket ved levering.
… Sådan
Hej jeg har en 5 HK
Hej jeg har en 5 HK. hvor motoren har været vendt forkert på et tidspunkt og måtte efterfylde med olie.
Når jeg så starter/ og kører med den kommer der en del olie i baljen hvor jeg prøvekører den. Hvordan kan jeg få ordnet det så olie ikke render ud.
Hilsen Erik Sand
Jeg bestilte i december et dieselfyr på…
Jeg bestilte i december et dieselfyr på deres hjemmeside hvor der stod 2-3 dages levering og nu i marts har jeg stadig ikke fået det og ikke nok med der, så har står der stadig på deres side at de har 2-3 dages levering OG de har sat prisen ned på det. Jeg føler mig godt nok snydt!
SVAR PÅ SVAR
At skrive at i oplyser jeres kunder om at den ikke er på lager 24 timer efter afgivet ordre er jo ikke rigtigt :/ jeg bestilte den 25/12 og da jeg intet har hørt d. 29/12 skriver jeg og spørger om det er blevet sendt (der stod jo 2-3 dages levering og jeg frøs da mit eget fyr var gået. ) Hvortil i bare svare "Den sendes når den kommer på lager, direkte fra Webasto. De har desværre udfordringer med produktionen." Intet om hvor længe jeg skal vente og jeg må sende flere mails og spørge før i siger at i fornemmer at de kommer i løbet af januar og nu har vi så marts..
Jeg har ændret til 3 stjerner på grund af den generelt hurtige svar tid og for forsøg på at afhjælpe situationen ved at låne mig et billigt fyr. Tilbudet kommet bare lige 2 måneder for sent :(

Fantastisk service
Har løbende været i dialog om reservedele til gammel bådmotor og køb af ny. Uanset om det har været en del til få 100,- eller >10.000,- så har servicen hver gang været den samme og helt fantastisk. Hurtig svar på spørgsmål og endda med ekstra relevant info og sparring undervejs. Kan kun anbefale og kommer udelukkende til at bruge dem til reservedele fremadrettet.

Réponse de Billigpropel.dk
Ikke så tilfreds med at få at vide den…
Ikke så tilfreds med at få at vide den ene vare ikke kunne leveres fordi den var udgået. Det giver jo ekstra forsendelsesudgifter og besvær. Og er vel et begreb som moderne webleveringssystemer automatisk holder øje med.

Réponse de Billigpropel.dk
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering - 👍til Maria og Dan.

Réponse de Billigpropel.dk
Købte en propel som desværre viste sig at være forkert, og det viser sig så at denne ikke findes på deres lager -men hurtig levering. Tilbagemelding via mail vedr. returnering kunne efter mit ønske godt ske lidt hurtigere.
super godt sted at handle
super godt sted at handle, meget professionel kundeservice fra Maria.
holder kunden opdateret også ved forsinkelser fra leverandør.
Jeg kan varmt anbefale Billigpropel.

Réponse de Billigpropel.dk
Bedste kundeservice (Maria) oplevet…
Bedste kundeservice (Maria) oplevet længe. Skulle bruge dele til 3 års service på påhængsmotor og ikke alle kunne findes med rette nr. på hjemmesiden. Maria var super hurtig til at finde specifikationer over telefon, sendte link til de rigtige :-) dele og opdaterede om forsendelse, inkl del som var i restlager. Alt kom fint med pakken. Tak Maria.

Réponse de Billigpropel.dk
God service. Fleksibilitet ift. at bytte med ældre motor. Hurtig til at svare og levering næste dag.

Réponse de Billigpropel.dk
At handle med Billigpropel.dk var en…
At handle med Billigpropel.dk var en virkelig positiv oplevelse. De er billige, men det er på ingen måde en discountbutik. Hos billigpropel får man både hjælp og kyndig vejledning både før og efter købet. Jeg kan varmt anbefale at handle her hvis du både vil have en god pris og en god service.

Réponse de Billigpropel.dk
Hurtig hjælp. Også efter lukketid.
Jeg var på jagt efter nogen der kunne hjælpe lidt med valget af propel til min Draco 1900 suntop med en 4,3L V6. Det er der ikke mange der kan hjælpe med fandt jeg ud af. Jeg skrev til Billigpropel.dk og de svarede hurtigt tilbage. Dan hjalp med valget (selv om det var langt efter normal sengetid!) Det blev så en 15" Solas i rustfri stål med 21" pitch. Det fungerer perfekt! Og så til lige over 3000,- for det hele incl. nav og fragt. Det giver 5 stjerner!

God hjælp og service
God hjælp og service selvom Yamaha påhængsmotorkataloget havde fejl.
Tak
Dårlig behandling
Hej Dan. Selvfølgelig fortsætter vi vores sag. Jeg vil på ingen måde anbefale Bluebay Marine A/S eller billigpropel.dk til andre, tværtimod vil jeg fortælle vores historie ved at handle her.

Dejlige høflige mennesker
Dejlige høflige mennesker altid med god tid til en
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.