Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte en propel til min Yamaha om søndagen. Leveret om tirsdagen. Desværre var det til en Mercery. Kontaktede dem på tlf og de sendte den rigtige samme dag. Leveret to dage senere. Det er top servi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that par... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'accessoires de bateau
  2. Magasin de moteurs hors-bord
  3. Atelier pour hélices

Écrit par l'entreprise

Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en påhængsmotor med 5 dages…

Købte en påhængsmotor med 5 dages leverings tid. 2 dage gik der kun, så fik jeg en mail med varen er sendt og bliver leveret i morgen.
UPS, der er jeg nød til at være i mit sommerhus, der kommer håndværker.
Jeg skrev en mail til Billig propel.
Der blev svaret på min mail straks og vi skrev sammen 2 - 3 gange med en meget venlig og hjælpsom dame.
Problem løst, varen blev dagen efter leveret til mit sommerhus.
Det kalder jeg SUPER SERVICE.

4 août 2018

Réponse de Billigpropel.dk

Hej Torben - hvor er det bare dejligt når kunder som dig bruger tid på at komme med rosende ord til vores medarbejdere. Jeg har naturligvis sendt den videre til min flinke kollega Maria som håndterede din sag. Forsat go sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god erfaring med firmaet

Rigtig god erfaring med firmaet. Bestilte en vare, der blev leveret dagen efter. Jeg havde desværre begået en fejl ved min ordreafgivelse, og måtte derfor returnere varen. Ved hjælp af firmaet fik jeg bestilt den rigtige vare, der ligeledes ankom dagen efter. God service og god betjening.

2 février 2018

Hej Eric

Tak for de pæne ord - de er bragt videre til min flinke kollega :-)

Go dag herfra.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. hurtig levering til den aftalte pris.
Kan varmt anbefales

23 janvier 2018

Hej Søren

Tak for de 5 stjerner - det varmer altid når kunderne viser at de er glade og tilfredse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lidt oversættelses vanskeligheder i …

Lidt oversættelses vanskeligheder i deres beskrivelse, men super hurtig levering og gode produkter 👍👍

27 mai 2017

Réponse de Billigpropel.dk

Tak, vi er glade for at du er tilfredse med vores leveringstider og ikke mindst produkter af høj kvalitet.

super

Super hjælpsom hurtig levering

27 mai 2016

Réponse de Billigpropel.dk

Rart at høre du er godt tilfreds :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ser ud til det er rettet .........

Jeg betalte over 500 kr. for 10 små pakninger, da der var gebyr på "håndtering" og porto der var 400% dyrere end det reelt var !

6 mars 2016

Réponse de Billigpropel.dk

Det er korrekt at vi tidligere har haft et mindsteordregebyr, dette skyldes at når man bestiller eksempelvis pakninger, som skal hjem fra udlandet (som i dette tilfælde Amsterdam, da de kommer fra Yamaha) så er fragten herfor meget høj. Så det er ikke fordi vi har lagt pengene for det gebyr i lommen, men derimod til at dække fragten for dem hjem til os og kun på de mindre ordre.

Det er dog ændret for et godt stykke tid siden, så vi samler alle ordre og bestiller samlet en gang om ugen. Det giver lidt længere leveringstid, men det betyder at ingen ordre har mindsteordregebyr længere.

Fragten er jeg lidt uforstående overfor, da vi kører med Post Danmarks priser, og vores system er sammenkoblet med deres, så fragtraten følger deres 100%. Jeg er klar over at eksempelvis GLS har lidt lavere fragtrater, men det kræver at man sender over 5.000 pakker årligt, og det kommer vi desværre ikke op på.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus