Købte 4 forskellige produkter i marts mdr. Fik aldrig varerne tilsendt. Mange undskyldninger i starten. Til sidst fik jeg ingen svar på mail. Pludselig kontakter de mig på mail efter flere mdr., og u... Voir plus

Absolut den ringeste service jeg har oplevet i mange år! Ordre afgivet i starten af april 2021 og dags dato har jeg endnu ikke modtaget varen. Dette påtrods af utallige opkald, mails og været... Voir plus

Måtte flere gange rykke for levering af mit produkt, trods at de skriver 1-3 dage på hjemmesiden. Havde først mit produkt efter 14 dage. Ved levering var produktet ridset (i mindre grad), hvilket... Voir plus

Har købt en del produkter gennem tiden hos Blacksnow.dk, og har desværre også været uheldig med et af dem som gik i stykker. Dialogen omkring fejlsøgning, konstatering af fejl og hjælpen tll få om... Voir plus

1. Magasin de sports d'hiver

À propos de Blacksnow.dk

Informations provenant de diverses sources externes

Blacksnow.dk er din online skishop. Vi er fire unge mænd, som alle er entusiastiske skiere og snowboardere. Vi startede Blacksnow.dk, da vi synes at danskere skal kunne købe det bedste skiudstyr i en dansk webbutik. Kvalitet er alfa omega for os, vi forhandler derfor kun skiudstyr som vi kan stå inde for. Vi vil selv køre med det bedste gear og det synes vi også du skal.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Det er jo her man SKAL handle ski udstyr!

Det er en udsøgt fornøjelse at handle hos Blacksnow. De ved hvad helt igennem fantastisk kundeservice handler om. Der er hurtig ekspedition og alt det udstyr man som ambitiøs skiier kan tænke sig. Jeg ved hvor jeg fremover vil handle og kan kun anbefale Blacksnow til andre. Endnu engang tak for super service og kunde forståelse.

2 février 2019

Black Snow bliver ved med at reklamere…

Black Snow bliver ved med at reklamere med rasende billige produkter, som man ikke kan købe hverken over nettet eller i butikken. Tilbuddene dukker op som noget af det første når man søger på nettet, men det er umuligt at købe dem og når man gør butikken opmærksomme på det, siger de at de ikke kan fjerne reklamen (?)
Hvis man vil bestille varen hjem gennem butikken kan de ikke sælge den til en pris, der ligner den de reklamerer med.

Falsk markedsføring: Bl.a. Hestra Power Heater 5-Finger Skihandsker
DKK 1.739,40 sat ned fra DKK 2.899,00

30 décembre 2018

Tog godt hand om min pakke

Tog godt hand om min pakke, dog med mange udfordringer undervejs, men det blev hurtigs mulig klaret af teamet. Super godt og venligt team, der kun vil det bedste for dig. Bestemt ikke sidste gang jeg handler på blacksnow:))

5 décembre 2018

Flabet personale

Fine priser, men flabede og uhøflig medarbejdere..

2 novembre 2018
Logo de Blacksnow.dk

Réponse de Blacksnow.dk

Hej Ulrik

Tak for din anmeldelse.

Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig, da vi meget gerne vil følge op på din dårlige oplevelse med os her hos Blacksnow. Det er rigtig beklageligt, at du har fået den opfattelse af vores ellers dygtige drenge og piger, der hver dag sidder med vores kunder for at guide jer til at finde det rigtige gear.

Hvis du har tid, må du meget gerne hive fat i mig på mail@blacksnow.dk, så jeg kan blive klogere på, hvor kæden hoppede af for os.

Rigtig god dag.

Venlig hilsen
Christian Harboe

Genialt

Genial webshop. Er vilde med jer.
Suverænt udvalg, gode priser og altid hurtig levering.
Mega thumbs up

23 avril 2018

Fantastisk

Altid fantastisk service med hurtig levering og medarbejdere som er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Deres nylige lagersalg var også helt i top!

13 mars 2018

Søde medarbejdere

Jeg har desværre haft lidt udfordringer, de gange jeg har bestilt gennem BlackSnow. Jeg har dog alle gangene været i kontakt med deres søde og hjælpsomme medarbejdere, som hurtigt og effektivt har udbedret fejlen hver gang.

5 mars 2018

Fremragende produkter og service

Jeg bestilte en skijakke inde fra Blacksnow.dk, hvor produktbeskrivelsen var lige i skabet. Jeg bestilte jakken og næste dag modtog jeg den, ganske som lovet på hjemmesiden. Jeg vil klart anbefale Blacksnow.dk og selv benytte dem igen næste gang jeg står og skal bruge nyt gear.

28 février 2018