Købte 4 forskellige produkter i marts mdr. Fik aldrig varerne tilsendt. Mange undskyldninger i starten. Til sidst fik jeg ingen svar på mail. Pludselig kontakter de mig på mail efter flere mdr., og u... Voir plus
Absolut den ringeste service jeg har oplevet i mange år! Ordre afgivet i starten af april 2021 og dags dato har jeg endnu ikke modtaget varen. Dette påtrods af utallige opkald, mails og været... Voir plus
Måtte flere gange rykke for levering af mit produkt, trods at de skriver 1-3 dage på hjemmesiden. Havde først mit produkt efter 14 dage. Ved levering var produktet ridset (i mindre grad), hvilket... Voir plus
Har købt en del produkter gennem tiden hos Blacksnow.dk, og har desværre også været uheldig med et af dem som gik i stykker. Dialogen omkring fejlsøgning, konstatering af fejl og hjælpen tll få om... Voir plus
À propos de Blacksnow.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Scandiagade 25, 2450, København SV
- 61 61 61 95
- mail@blacksnow.dk
- blacksnow.dk
Les gens ont aussi consulté
Det er jo her man SKAL handle ski udstyr!
Det er en udsøgt fornøjelse at handle hos Blacksnow. De ved hvad helt igennem fantastisk kundeservice handler om. Der er hurtig ekspedition og alt det udstyr man som ambitiøs skiier kan tænke sig. Jeg ved hvor jeg fremover vil handle og kan kun anbefale Blacksnow til andre. Endnu engang tak for super service og kunde forståelse.
Bedste danske snegrejsshop
Fantastisk service, fair priser og kompetente medarbejdere gør det til en fornøjelse at handle hos blacksnow.dk gang på gang. Klar anbefaling herfra!
Lækkert gear og gode priser.
Lækkert gear og gode priser.
Har handlet der flere gange, uden problemer.
Hurtig levering og alt har altid været i top.
Black Snow bliver ved med at reklamere…
Black Snow bliver ved med at reklamere med rasende billige produkter, som man ikke kan købe hverken over nettet eller i butikken. Tilbuddene dukker op som noget af det første når man søger på nettet, men det er umuligt at købe dem og når man gør butikken opmærksomme på det, siger de at de ikke kan fjerne reklamen (?)
Hvis man vil bestille varen hjem gennem butikken kan de ikke sælge den til en pris, der ligner den de reklamerer med.
Falsk markedsføring: Bl.a. Hestra Power Heater 5-Finger Skihandsker
DKK 1.739,40 sat ned fra DKK 2.899,00
Tog godt hand om min pakke
Tog godt hand om min pakke, dog med mange udfordringer undervejs, men det blev hurtigs mulig klaret af teamet. Super godt og venligt team, der kun vil det bedste for dig. Bestemt ikke sidste gang jeg handler på blacksnow:))

Réponse de Blacksnow.dk
Stærkt sted at handle 👌
Hurtig, god og effektiv kundeservice og levering.
Har handlet i forbindelse med gave på mit arbejde. Chattede med en medarbejder over to dage grundet to bestillinger, og fik en super service!! Varerne blev modtaget dagen efter, så intet at lægge en finger på.
Genialt
Genial webshop. Er vilde med jer.
Suverænt udvalg, gode priser og altid hurtig levering.
Mega thumbs up
Stort udvalg og gode priser
Stort udvalg og gode priser på alle de gode produkter.
Fantastisk
Altid fantastisk service med hurtig levering og medarbejdere som er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. Deres nylige lagersalg var også helt i top!
Søde medarbejdere
Jeg har desværre haft lidt udfordringer, de gange jeg har bestilt gennem BlackSnow. Jeg har dog alle gangene været i kontakt med deres søde og hjælpsomme medarbejdere, som hurtigt og effektivt har udbedret fejlen hver gang.
Fremragende produkter og service
Jeg bestilte en skijakke inde fra Blacksnow.dk, hvor produktbeskrivelsen var lige i skabet. Jeg bestilte jakken og næste dag modtog jeg den, ganske som lovet på hjemmesiden. Jeg vil klart anbefale Blacksnow.dk og selv benytte dem igen næste gang jeg står og skal bruge nyt gear.
Super god side med godt udvalg
Super god side med godt udvalg. Nem bestilling og hurtig levering. Lige som man kunne ønske sig