Burger Palace Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Jeg havde desværre ikke set trustpilot før jeg bestilte en slaten svømmehalsburger som mindede mere som en gammel pomfrit ind en rigtigt burger. Havde forventet mere af et sted der kalder sig... Voir plus

Lille sted med 8 leveringsbiler som parker som deg passer dem. Fylder hele gade med dårlige parkeringer. Når man spørger om de kan parker så andre kom til,så siger de nej eller svar ikke. En flok narh... Voir plus

Fra man trådte ind, blev man mødt med en meget imødekommende og venlig tone. Det er et hyggeligt sted med en rar atmosfære, og virkelig sødt personale! Maden smager rigtig godt, og især deres jordb... Voir plus

Vi ventede næsten 2 timer på vores mad, som kom frem 04:30 om morgenen. Fuldstændigt ubrugeligt, særligt madens ringe kvalitet taget i betragtning. Vi blev konsekvent lovet, at maden var lige på trapp... Voir plus

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sidste gang jeg bestiller fra Burger…

Sidste gang jeg bestiller fra Burger Palace. Modtog en iskold pizza, der var brændt og tør. Der manglede den ost, som jeg havde bestilt, som ekstra og resten lignede noget, der var kastet meget tilfældigt på. Ventetid over en time.

9 janvier 2024

Madforgiftning og 0 stjerner

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, så havde jeg gjort det… Der skal tages et seriøst kig på jeres hygiejne. Vi var to personer, som bestilte en burger-menu hjem via. Wolt. Da vi så maden, der var vi positivt overrasket - men så snart at vi havde spist færdigt, så indså vi den fejl, vi præcis havde begået.. Vanvittige mavesmerter og diarré stod nu på menuen. Føj føj føj, det er virkelig under al kritik. Madforgiftning var ikke en del af burger-menuen 🤢..

7 octobre 2023

Der er ikke reg meget at sige,

Der er ikke reg meget at sige,
De har skabt et koncept der går ud på;

*Lidt og smagsløg mad
*Ekstrem dyrt til de små mængder de giver
*Beskidt og ulækkert især deres toiletter
* Tror sku man skal betale for service eller et smil hos dem? For det ikke et selvfølge..

...Hold jer væk???

24 juin 2023

Hvis man kunne give 0 stjerner så fik…

Hvis man kunne give 0 stjerner så fik de det og det der er værre.. føj..

Har aldrig i mit liv set så tynde burger bøffer og de priser de har er hjerne dødt, toilettet var møg beskidt mens der var 2 ansatte der rendt i sammeb hygge snakket mens de vasket vinduer udvendigt,?😳🤦🏽‍♂️ hvad med at tag et kig på jeres ulækre toiletter og sæbe maskinen var deffekt med en skrue monteret manuelt fra siden👏 prisen og de ting man spiste harmonere slet ikke sammen, jeg er ikke en person der spiser ude, men nu skulle det prøves første gang i langt tid ide min søn gerne vil, dybt skuffet og chokeret...vi tog den store pommes fristes, gad vide om der var 10 gram hvis vi ellers tog den almindelige, du for intet for dine penge? HOLD JER VÆK så i pænt advaret.. hilsen en kok😳😡

24 juin 2023

Leverer ikke engang trods grunsig…

Leverer ikke engang trods grundig
beskrivelse.. anden nat I træk, de giver en ankomst - uden en ankomst... Trods 69jrs levering, of normalt god mad - uden tvivl den ringeste service samt levering (ingen levering) lol

4 juin 2023

Pizza døbt i olie og brændt i bunden

Jeg havde bestilt en mexico mix med pepperoni igennem wolt (711) sammen med noget andet mad. Jeg har aldrig oplevet en Pizza smage så meget af olie og hele pizza æsken var våd i bunden. Slice var brændt i bunden og hele pizzaen smed vi desværre ud da det var en kolesterol bombe. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan stedet ikke vil anderkende deres fejl selv wolt-manden jeg talte med på appen vil give mig ret i , at mad kvaliteten var virkelig dårlig. Jeg sendte det hele ind på billeder, men alligevel vil de hverken erstatte pizzaen eller give penge tilbage.
Så kære ejer af stedet du misforstår konceptet i hvordan man holder fast på kunderne vi kommer aldrig mere til at bestille fra jer. Sikke en dårlig service!

1 mai 2023

Manglende gennemførsel af bestilling

Bestilte over telefon. Aftaler afhentning. Kommer 30 min efter, og de siger bestillingen ikke er gået igennem. Virkelig noget svineri!!!!!!!! Kommer ikke til at bestille derfra igen. Elendig kundeservice.

30 mars 2023

Øv oplevelse.

Jeg har bestilt derfra mange gange, på trods af deres lidt dyre priser og leverings gebyr. De sidste 2 gange var desværre en skuffelse, kold pizza og lang leveringstid.

10 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit