Jeg havde desværre ikke set trustpilot før jeg bestilte en slaten svømmehalsburger som mindede mere som en gammel pomfrit ind en rigtigt burger. Havde forventet mere af et sted der kalder sig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lille sted med 8 leveringsbiler som parker som deg passer dem. Fylder hele gade med dårlige parkeringer. Når man spørger om de kan parker så andre kom til,så siger de nej eller svar ikke. En flok narh... Voir plus
Fra man trådte ind, blev man mødt med en meget imødekommende og venlig tone. Det er et hyggeligt sted med en rar atmosfære, og virkelig sødt personale! Maden smager rigtig godt, og især deres jordb... Voir plus
Vi ventede næsten 2 timer på vores mad, som kom frem 04:30 om morgenen. Fuldstændigt ubrugeligt, særligt madens ringe kvalitet taget i betragtning. Vi blev konsekvent lovet, at maden var lige på trapp... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Aldrig prøvet noget så beskidt
Aldrig prøvet noget så beskidt. Først levere de efter langtid, og så når den er leveret kontakter de ikke kunden. Min mad hang ude ved min port, og opdagede det efter 20-30 min. Ringede til dem, og bad dem om en forklaring. Værste service. Elendig
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner
Ærgerligt man ikke kan give 0 stjerner, så derfor får de kun ros for leveringstiden.
Kr. 172.- hvoraf levering var kr. 50.- og 'pose og håndterings gebyr' løb op i kr. 7.- for en menu der var kold, kedelig i smag og tør. Absolut noget af det dårligste jeg længe har oplevet.
Top amatør sted man laver en bestilling…
Top amatør sted man laver en bestilling li som så mange andre gang før de Sir jeh bestilt for meget selv om jeg gjort det 100vis af gange før afviser min bestilling på 800kr vis jeg var deres chef havde jeg fyret dem
Maden var kold og dårligt service
Min pizza kom efter en halvanden time…
Min pizza kom efter en halvanden time og er helt kold.
Ikke engang lun.
Lige til at smide ude
Amazing burgers ✅
Ringeste service nogensinde!!!
Ringeste service nogensinde!!!
De gir ikke alt maden man bestiller og når man ringer så siger de at det ikke er deres fejl! Scam derudaf! ALDRIG bestil herfra!!! Det er åbenbart ikke restaurantens skyld at de pakker forkert…det er åbenbart Wolt som levere det. Vi snakkede med en medarbejder fra restauranten og han var fløjtende ligeglad….bestil aldrig derfra
Det bedst burger sted
Det bedst burger sted. Velsmagende og altid gode burgere.
Pizzaerne er også gode
Super hurtig levering, bestil altid igennem deres egen app. De levere selv. Super søde medarbejder.
Noget af det værste vi har oplevet
Noget af det værste vi har oplevet.
Ordre er gået igennem hos just eat, vente vente vente vente, maden står til at være leveret, men ingen mad er kommet.
Jeg ringer restauranten op, de siger de fortæller at “ingen var hjemme” det er jo så løgn.. hvem bestiller dog mad uden at være hjemme???
Nå, de ville komme tilbage med en ny bestilling, ingenting sker, jeg prøver at ringe restauranten op flere gange, men min telefon går ikke igennem mere.
Jeg ringer til just eat, og fortæller om situationen, og at jeg altså har mistet 400 kr på dette..
just eat kan ikke refundere siger de, fordi at BURGER PALACE IKKE VIL GIVE MIG MINE PENGE TILBAGE! HVAD ER DET FOR NOGET! TYVERI!!!!
FØJ siger jeg bare! Og føj til just eat også!!!!!!
KÆMPE MINUS STJERNER TIL JER!!!!!
Noget af det værste jeg har oplevet
Noget af det værste jeg har oplevet.
Bestiller kl 00.07 søndag 14/8. Ventede og ventede. Der skete ikke noget. Betaling gennemført, og ingen mad. Der kom ingen. Jeg kimede dem ned skete ikke noget, og ja har de bare taget mine penge, uden at gide lave mine lille ordre på 226 kr en søndag nat. Jeg ringer til just eat, som er der jeg har bestilt fra, for at få en forklaring, og en refundering. Så sker det bedste ! Restauranten nægter simpelhen at lave en refundering og justeat er bare en mellem mand, så de kan ikke gøre noget. Skuffet over restauranten og Justeat. Jeg har nu fået min bank, forhåbentlig, til at hjælpe mig i denne meget mærkelig situation. Jeg har heldigvis alle mine papir i orden / mobilpay betaling osv. Vorherre bevares. Føj! Og til justeat også.
Jeg er simpelt så træt af jeg blir ved…
Jeg er simpelt så træt af jeg blir ved med at modtage jeres markedsføring på SMS og mail ,og jeg har ingen mulighed for at stoppe dette ,da i ikke godtager min mail i jeres afmelding system 😡😡😡 i svare heller ikke på mail trods jeg har skrevet mange gange ?????
Ingen mad. Ingen refundering
Bestilt og betalt mad blev aldrig leveret. Restauranten nægter at refundere pengene, da de påstår at de har prøvet at få fat på mig (forkert nummer?). Det er lang tid siden, at jeg har oplevet så dårlig kundeservice.
Forfærdelig oplevelse
Fik aldrig min bestilling
Fik aldrig min bestilling. Ekstremt dårlig kundeservice og fik telefonen lagt på. Jeg har betalt for det hele men får ikke det afleveret. Svindel!
En stjerne for hurtig levering
En stjerne for hurtig levering. Men maden var endnu engang en rigtig dårlig oplevelse. Burgeren var kold, tør og osten var ikke smeltet. Og pomfritterne var nærmest helt våde. Bestilte mayo men fik ketchup.
Jeg kan se, at der er rigtig mange dårlige oplevelser på denne burger/pizza biks. Men ingen forbedringer eller svar fra den ansvarlige. Er det bare en pengemaskine der lever af folk der har tømmermænd?
Hvad siger JB FOOD ApS til alle de dårlige anmeldelser. Og hvad siger Kontant på DR1?
Elendig service og kold mad!!
2 pizza og en pommes frites bliver leveret kold og leveringstiden tager over en time. Samtidig er der flere fejl i bestillingen, som de erkender er forglemt eller fejl.
Ved klage bliver der henvist til at vi kan skrive en mail til supervisor. Men vi ved at vi snakker med ejeren, da vi har spist der tidligere. Ejeren siger at vi kan varme maden. I dag bestiller vi igen med kompensation men maden er igen kold og denne gang er pizzaerne ikke skåret.
Chaufføren er respektløs og sur. Flere gange ringer vi for at rykke på maden, men vi får at vide at chaufføren er lige ved trapperne. Igen efter 20 min er han lige ved trapperne.
Skal aldrig bestille herfra igen. Kvaliteten af maden er virkelig forringet og endnu være service! Vi er blevet enige på arbejdspladsen, at ingen bestiller igennem jer igen.
Hurtig levering og rart personale
Hurtig levering og rart personale. Deres BP salat er god
Hvis man får noget forkert er det vel…
Hvis man får noget forkert er det vel passende at give en mindre pæn anmeldelse. En stjerne for at levere til tiden.
Extremely awful experience
Extremely awful experience, I ordered a simple delivery request, however instead of just reading my fine note about what I wanted in my burgers, they decided making It even more complicated than what I requested putting lots of stuff in my burgers that I didn't even ask for. As you can imagine , the end result was a mere trainwreck as I got something that I DIDN'T order. Something un eatable. I waited 40 minutes paid a fortune and I am still hungry.
Moving forward their french fries are some of the worst I have ever tried. Saltless, tasteless and half fried.
L’expérience Trustpilot