Jeg havde desværre ikke set trustpilot før jeg bestilte en slaten svømmehalsburger som mindede mere som en gammel pomfrit ind en rigtigt burger. Havde forventet mere af et sted der kalder sig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Lille sted med 8 leveringsbiler som parker som deg passer dem. Fylder hele gade med dårlige parkeringer. Når man spørger om de kan parker så andre kom til,så siger de nej eller svar ikke. En flok narh... Voir plus
Fra man trådte ind, blev man mødt med en meget imødekommende og venlig tone. Det er et hyggeligt sted med en rar atmosfære, og virkelig sødt personale! Maden smager rigtig godt, og især deres jordb... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Kold mad og lang leveringstid, undgå dette sted
Havde ordre nr: HRDM15
Maden var kold 17.5 grad målt med termometer.
Bestilte 01.58, maden skulle være der 03.00, de siger 20 min før ordren skal leveres, at maden er igang med og blive tilberedt.
De er her allerede 7-10 min efter med en iskold pizza, og en leverings betaling på 79kr.
170kr for kold mad efter 45 min er bare ikke acceptabelt.!
At i sender en chaffør med 2-4 ordre også levere min sidst, og den så er iskold er bare ikke okay.!
Kører selv for Wolt og just eat, måske i sku få en partner til og hjælpe jer.
Så får i glade kunder.!
Føj en oplevelse.!
Forventer i kontakter mig, og gir mig en ny og forbereder oplevelse.!
Diarre og kvalme efter at spise der
Diarre og kvalme efter at spise der. Mig og nogle venner var inde og spise deres burger og pizza. Vi har alle sammen fået diarre og kvalme. Maden smagte okay, men hygiejnen fejler et eller andet ihverfald. Har spist i u-lande før, aldrig har min maven reageret på den her måde.
Aldrig derinde igen. Ærgerligt, søde medarbejder ellers :-/
Rigtige gode pizzaer
Rigtige gode pizzaer, varme og sprøde ved levering. Hurtig levering og god service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan ikke tælle mønter
Kan ikke tælle mønter. Jeg skulle betale 74 kroner for en pizza.
20 kroner i ,50 og 54 i alm. mønt. De ville efterfølgende have yderlig 10 kroner.
Da jeg så kommer hjem har de putter vildt meget chili uden at jeg havde bestilt Chile.
Jeg måtte smide den ud
De er dårlige til at tælle
Vi ventede næsten 2 timer på vores mad
Vi ventede næsten 2 timer på vores mad, som kom frem 04:30 om morgenen. Fuldstændigt ubrugeligt, særligt madens ringe kvalitet taget i betragtning. Vi blev konsekvent lovet, at maden var lige på trapperne, hver gang vi ringede ind, for at få en status. Da maden kom, fik vi hverken en undskyldning eller en form for kompensation. Mage til amatøristisk foretagende skal man lede længe efter.
Leveringstid over to timer, kold mad
Leveringstid over to timer, bestilte over JustEat.
Maden var iskold og snasket våd.
Anbefaler at aldrig bestille derfra..
Pizza som sædvanligt exceptionel
Pizza som sædvanligt exceptionel. Desværre blev det ekstra fyld der blev bestilt (og betalt for) glemt. I den prisklasse forventes den slags fejl ikke.
Fin mad til prisen og hurtig levering
Fin mad til prisen og hurtig levering. Ikke byens bedste burger men fin til prisen og jeg fik den hurtigt leveret.
Jeg spiste der med min familie
Jeg spiste der med min familie , og vi alle synes burgerne var super gode og lavet rigtigt lækkert , jeg. Il komme der igen
Det værste bras
Det værste bras. Værste service i Danmark de overholder ikke deres leveringstider og kommer rn time for sent
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Bestiller pizza og skal have ændret i adresse informationerne. Ringer første gang og tror jeg får den ændret, men vores levering kommer ikke. Ringer igen og får afvide at jeg bliver ringet op, men bliver ikke ringet op. Alt for meget arbejde fra kundens side af for at få sin bestilling. Derudover ventede vi dobbelt så lang tid på vores bestilling…
Jeg vil hellere have en god pizza på…
Jeg vil hellere have en god pizza på 10-15 minutter end en pizza på 5 minutter, hvor alt osten er skubbet over på den ene side af pizzaen, og er generelt virkelig sjusket lavet.
Super langsom med levering
Super langsom med levering. Kan på ingen måde anbefale stedet. De er meget uprofessionelle og vælger ikke ar lytte på feedback som er givet før denne anmeldelse. Sørgerligt. Deres mad ankommer med garanti alt for sent og den er 9/10 tilfælde kold og kedelig. Flere gange har jeg oplevet at der mangler ting jeg har betalt for. Det er under al kritik
De bedste burgere i København.
Siden 80'erne
Siden 80'erne, har Burger Palace været et fast sted i en foranderlig verden for mig! Stadig et fyrtårn i Københavns fast food verden, og ALTID har jeg været tilfreds! ...også i dag, hvor serveringen og maden var som den altid er: god, solid og tilfredsstillende på alle punkter. (...og jeg er Jyde!) ;)
Ufærdig mad med hår i. dediceret klamt.
Nu har jeg desværre bestilt herfra mange gange, ihvertfald 20+ gange, og er mindst halvdelen af gange blevet skuffet - spørg mig ikke hvorfor jeg er blevet ved .. Idag modtag jeg en kold, slatten og ufærdig bagt pizza. Ligeledes var pommes fritterne total slatne og langt fra færdige - til at toppe oplevelsen med var der langt, sort, krøllet hår på pizza'en. Sidste gang jeg nogensinde har bestilt fra Burger Palace.
Gode burgere og hurtig levering
Burger Palace er mit foretrukne take away sted på Vesterbro. I fredags bestilte vi to cheeseburger menuer, onion rings og cheese tops, og det hele var som det skulle være :-)
Desværre har de ikke længere sesam-burgerboller.
Høj pris for lidt ...
Wow... 55 kr for verdens mindste stykke cheesecake ....
L’expérience Trustpilot