Color ByBente AS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Fikk hjelp på telefonen da jeg ikke fikk lagt inn bestilling på nett.. veldig hyggelig dame som hjalp meg. Bleket håret 2 ganger før jeg satt i komplitær farge. Kura det i mello ( kur fra Joico). Kom... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produktene var enkle å bruke. Forklaringene var lette å forstå. Savner en video av hvordan man legger foliestriper - altså hvordan man bruker kammen, utfordringer med å dra ut striper med skill osv. M... Voir plus

L'entreprise a répondu

På nett er det mye man tenker "too good to be true" om, men tenkte jeg skulle prøve dette, og det var mildt sagt bra! Sendte bilder av håret mitt og at jeg ønsket tilnærmet farge i lengder slik etterv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires
  2. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

146 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Produktene jeg bestillte var fantastisk og resultatet det samme.

Produktene jeg bestillte var fantastisk. Endelig noe som virket og det var super enkelt å stripe håret selv. Resultatet ble kanon bra, og jeg er så fornøyd. Jeg kommer til å fortsette å bestille produktene til ByBente. Aldri mer kjøp av noe som helst som har med hårfarge/stripe/bleking på butikken, da det ikke blir litt det samme engang.

24 octobre 2025

Réponse de Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, dette var gøy:)
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Beste 'milde hårfarger fra Bybente.

Denne bl.av brunfarge var bare helt topp, og...denne gang satt fargen supergodt. Etter første vask nesten ikke farge etter sjamponering og skyld I dusjen👍 Tusen takk for all informasjon ang.bl. av fargevalg. ♡lig takk for at dere finnes, helt slutt på butikk farger.

8 octobre 2025

Réponse de Color ByBente AS

Å så hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen. Dette setter vi så stor pris på å høre:)

Håret mitt var for ødelagt for å bruke…

Håret mitt var for ødelagt for å bruke dette . Jeg Anbefaller tettere kontakt spesielt med de som har bleket før .

2 octobre 2025

Hei Rita Helene:)
Ser du ikke har tatt kontakt med oss etter du har behandlet håret ditt. Våre produkter er meget milde og akkurat de samme produktene som vi benytter i salongene.
Men har du et ødelagt hår fra før av, før du kontakter oss, er det viktig å bygge opp håret før du starter en ny behandling.
Håret bør kures jevnlig for å gi masse fuktighet og for å kunne bygge det opp før man behandler det.
Ettersom vi ikke kan kjenne på håret ditt er det og viktig at du forteller oss at du har et ødelagt hår, slik at vi tilpasser pakken til deg etter slik som håret ditt er:)

Jeg er så utrolig fornøyd med en helt…

Jeg er så utrolig fornøyd med en helt super nettside, og hvordan man kan mixe og blande fargekombinasjoner✨✨✨✨✨Fargen ble superfin. Dette vil jeg fortsette med✨

29 septembre 2025

Réponse de Color ByBente AS

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen:)

Elsker produktene

Elsker produktene, sverger til enkel hjemmefarging, super god service og fikk veiledning på mail❤️

29 septembre 2025

Réponse de Color ByBente AS

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen:)

Jättebra skonsam blekning

Jättebra skonsam blekning. Älskar att man kan välja styrka själv 🙌🏼

26 septembre 2025

Hvitt og grått hår

Jeg er eldre, med grått hår – hvitt foran og grått bak – og har høyt hårfeste og tynt nordisk hår. Jeg ønsket en litt mørkere bunnfarge i kald tone, og jeg kombinerte det med noen striper foran. Til slutt ble alt vasket inn i håret og fikk virke i fem minutter. Resultatet ble helt fantastisk – jeg ser ti år yngre ut! Veldig gode råd fra ByBente og et flott resultat. Jeg har allerede bestilt ny farge🫶

23 septembre 2025

Å tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen, så hyggelig å høre:)

Man kan ikke bli mer fornøyd med…

Man kan ikke bli mer fornøyd med hjemmefarge! Jeg var så lei av å betale tusenvis av kroner hos frisør og aldri bli fornøyd. Bestilte hjemmefarge fra bybente, fikk skreddersydd pakke, og håret ble finere enn etter sist jeg var hos frisøren og betalte 3500. Jeg sparte 2500 kroner i en fei. Til referanse så bestilte jeg meg nettopp flybilletter til Estland for 2500.

Det er nå gått 2,5 måneder siden jeg farget håret hjemme med bybente, og håret er fortsatt fint🥹

Kjære bybente, takk for muligheten til å spare så mye penger, og kunne bruke de på andre ting istedenfor, og fortsatt ha fint hår❤️

28 septembre 2025

Supre produkter.

Jeg har vært kunde hos By Bente over lengre tid, og er kjempefornøyd med produktene. De er hyggelige å snakke med på tlf., og har mange gode oppklarende videoer på sin side.
Hilsen en fan :-)

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, gode filmer som viser hvordan man kan gjøre det hjemme. Gode produkter.

Hva skulle jeg gjort uten dere ❤️

Hva skulle jeg gjort uten dere ❤️
Jeg har aldri vært så fornøyd hos en frisør som jeg har vært etter å fått så god hjelp og råd fra Bente og Marianne.
Sendte inn et bilde av håret mitt, fikk anbefalt farger og "bruksanvisning" på hvordan gjøre dette hjemme. Med god hjelp fra min datter får jeg perfekt resultat hver gang ❤️
Bybente svarer alltid på mail innen kort tid, tuuusen takk!