Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simple Leasing. Meget professionelt service hele vejen igennem. Forløbet var trygt og overskueligt, og jeg følte mig godt rådgivet i forhold til valg af bil... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Simple Leasing vil gerne gøre det simpelt og nemt for dig at lease en bil. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at sørge for, at du bliver korrekt rådgivet og får markeds bedste leasing. Hos os kan du få alle typer flexleasing (erhverv-, privat-, split-, og sæsonleasing), og vi har desuden stor erfaring med hjemtagelse af biler fra udlandet. I alt har vi mere end 15 års erfaring med leasing og har hjulpet mere end 3000 kunder.
Coordonnées de contact
Blokken 37, 3460, Birkerød, Danemark
- 44 911 911
- info@simpleleasing.dk
- simpleleasing.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Leasingbil hentet hjem fra Tyskland
Leasingbil hentet hjem fra Tyskland via Simple Leasing. Det var første gang jeg prøvede den slags og jeg var lidt i tvivl om hvor besværligt det ville blive, men det viste sig at være problemfrit. Nick tog sig af alt og det var tydeligt at de har gjort det her mange gange før. Bilen kom hjem som aftalt og uden overraskelser. Synes de var søde og ordentlige, vil klart anbefale dem til andre.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Simple Leasing.
Meget professionelt service hele vejen igennem.
Forløbet var trygt og overskueligt, og jeg følte mig godt rådgivet i forhold til valg af bil. Kan klart anbefales 👍
Endnu engang en fantastisk oplevelse…
Endnu engang en fantastisk oplevelse hos Simpel. Jeg har fået min BMW i4, og de fandt et smukt eksemplar hjem. De var også gode til at rådgive om, hvilken farvekombination og hvilket udstyr den skulle have. Jeg kan varmt anbefale dem.
Har egenligt været fin tilfreds med…
Har egenligt været fin tilfreds med forløbet med at finde en bil og få den hjemmefra Tyskland. Men de efterfølgende problemer hvor simple leasing ikke har gjort sit arbejde ordenligt og så vælger ikke at svare på mail er stærkt utilfredstillende. Det sænker den samlede vurdering fra tilfreds til en måde at agere på der er langt under niveau for alle virksomheder og specielt denne. Det bliver ikke genvalg med den manglende ordentlighed .
Efter mit opslag er jeg blevet kontaktet af Simple Leasing A/S som forklaret at det var en fejl der var sket og de gerne ville betale for udgiften for udbedringen. Jeg er meget tilfreds med denne melding og afslutning på sagen.

⚠️ Advarsel mod denne virksomhed:
⚠️ Advarsel mod denne virksomhed:
Denne virksomhed sælger biler i meget dårlig stand, herunder også med skjulte fejl og mangler.
Jeg anbefaler kraftigt, at man læser anmeldelser fra andre købere på forskellige hjemmesider, da flere har rapporteret om lignende oplevelser.
Vær meget forsigtig. Efter min mening er pengene bedre brugt hos andre forhandlere.

Réponse : Simple Leasing A/S
Fantastisk service og god rådgivning
Fantastisk service og god rådgivning - et meget kompetent team - tak
God service og høj faglighed
God service og høj faglighed - kan varmt anbefales.
Fantastisk sted og mennesker
Fantastisk sted og mennesker, hvor man bare føler sig velkommen. At der så ender en Red Bull i bilen fordi man skal køre langt burde udløse 5(+) i stjerner.
Dårlig service og diskriminerende…
Dårlig service og diskriminerende praksis
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Simpel Leasing. Den første bil, jeg modtog, havde ikke fået service og manglede olie i motoren, hvilket er uacceptabelt og viser, at de ikke overholder deres kontraktlige forpligtelser. For at gøre det værre, var den anden bil, jeg modtog, i stykker fra dag ét. Den bil, jeg har nu, er i nødprogram, og Simpel Leasing har nægtet at betale for nødvendige reparationer.
Jeg har betalt for et års leje, men min opholdstilladelse var ikke gyldig hele året. Nu vil Simpel Leasing ikke refundere mig for den periode, jeg ikke har haft mulighed for at bruge bilen, selvom jeg betalte for et helt år. De insisterer på kun at give mig en bil i et halvt år, hvilket ikke stemmer overens med den periode, jeg har betalt for.
Deres beslutning om at nægte tilbagebetaling på grund af min opholdstilladelse virker både diskriminerende og uretfærdig. Hvis min opholdstilladelse var et problem, burde de ikke have givet mig bilen til at starte med.
Jeg har forsøgt at finde en løsning med Simpel Leasing, men de har ikke været samarbejdsvillige. Jeg overvejer nu at tage yderligere skridt, herunder en politianmeldelse og kontakt til medierne.
Jeg kan ikke anbefale Simpel Leasing baseret på deres dårlige service, diskriminerende praksis og manglende vilje til at løse problemer.
Daniel, og Gorm er 2 der kun er ude på at trække så mange penge ud af dig som muligt! Hold jer langt væk

Gennemsigtighed og Troværdig
Gennemsigtighed, troværdig og professionel rådgivning.
Kompetente kundevenlige bilfolk
Kompetent og kundevenlig rådgivning må være nøgleord. Har igennem tre år leaset SUV, cabriolet samt Touring BMW. Alle biler nøje udvalgt sammen med Daniel og hentet hjem ud fra mine ønsker til spec og farvekombination.
Alle biler har kørt upåklageligt, og jeg har været i trygge hænder fra levering til udløb. Simple Leasing er en flok super flinke bilfolk med en stor passion for deres metier, og man føler sig altid velkommen i deres butik.
Det kan ikke være andet end top karakter herfra, og en anbefaling om at lade Simple Leasing finde den næste bil.
Solgte min leasing bil til Simple…
Solgte min leasing bil til Simple leasing - super god oplevelse med Gorm - fik en fair pris og super behandling. Gorm kom simpelthen på min adresse og hentede bilen og alt papirarbejdet blev fikset på min adresse
Fik min drømme bil Audi RS4
Fik min drømme bil Audi RS4
Flex leasing kan være svært , med Simple Leasing altid lettere. Lasse har været en stor hjælp, med at hente min Audi RS4, hos en anden forhandler, givet bilen service, klargjort til at jeg bare skulle komme og hente bilen, søde mennesker i butikken, dejligt at hente sin bil, sådan et sted. her kan man roligt lease sin biler
God og tryg service
Det har været en rigtig fin oplevelse at lease en bil ved Simple Leasing. Jeg har under hele processen følt mig i trygge hænder, hvilket er vigtigt for mig, da det er min første leaset bil. Personalet er imødekommende og behjælpelige. Top herfra.
Ikke en finger at sætte på noget… 5…
Ikke en finger at sætte på noget… 5 stjerner herfra - havde givet flere hvis man kunne😀💪👍
Grundig rådgivning og et forløb uden…
Grundig rådgivning og et forløb uden besvær. Simple leasing har givet mig en super oplevelse! Jeg kan varmt anbefale de professionelle mennesker der altid har budt mig varmt velkommen. Jeg har leaset en BMW som jeg har kørt i 11 måneder hos simple leasing og hele forløbet har været dejlig nemt og uden overraskelser.
Altid et smil og virkelig god service…
Altid et smil og virkelig god service og vejledning - kører idag i min 4. Bil gennem Simple Leasing
Perfekt forløb
Super professionel rådgivning og et forløb uden problemer. Jeg kom til Simple Leasing da jeg allerede havde en bil, som jeg skulle af med. Den blev videresolgt af Gorm på 10 dage, og jeg fik derefter min nye Mercedes A220 udleveret få dage efter, som jeg nu har kørt i hele sommeren. Meget tilfreds, og Gorm kan varmt anbefales.
Vær opmærksom på restværdi og skjulte omkostninger
En anmeldelse hos trustpilot fortæller lidt om hvor meget tillid den enkelte anmelder har til et selskab eller firma.
Derfor må jeg desværre meddele at den tillid er mistet hos dette leasingselskab.
Jeg havde tidligere en leasingaftale med Simple Leasing, som desværre ikke levede op til mine forventninger.
Ved aftalens indgåelse blev restværdien af bilen fastsat til et beløb, som ved første øjekast virkede rimeligt. Ved kontraktens udløb viste det sig dog, at restværdien var sat væsentligt højere end bilens faktiske markedsværdi.
Dette medførte, at jeg ved leasingperiodens afslutning stod over for en betydelig ekstraomkostning for at kunne afslutte aftalen. Efterfølgende har jeg indset, at den oprindelige restværdi, som blev fastsat i kontrakten, ikke afspejlede en realistisk vurdering af bilens fremtidige værdi på markedet.
Desværre oplevede jeg også, at Simple Leasing var hurtige til at komme med undskyldninger eller ubrugelige grunde, når jeg forsøgte at diskutere restværdien og de uventede omkostninger. Dette gav mig indtrykket af, at de ikke var villige til at tage ansvar for den situation, de havde sat mig i.
Jeg vil derfor stærkt opfordre andre til at være særdeles omhyggelige ved gennemgang af leasingaftaler med Simple Leasing. Sørg for, at restværdien er baseret på en realistisk vurdering, da en forkert fastsat restværdi kan føre til uventede økonomiske byrder ved leasingaftalens afslutning. Og vid at de bevidst sætter restværdien højere.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.