Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Voir plus
L'entreprise a répondu
De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.
L'entreprise a répondu
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb een training gevolgd om mij voor te bereiden op een examen. Helaas heeft deze niet voldaan aan mijn verwachtingen. Ik had verwacht een training te volgen met als doel 'het examen'. Echter heb ik in deze cursus weinig structuur gevonden om hier een plan voor te maken. Ik zou dit meer een introductie willen noemen. Want ik moet nu zelf een studieplan gaan trekken, heel eerlijk gezegd vind ik dat ik weinig aan deze cursus heb gehad ten opzichte van wat je online kan vinden.

Réponse de Computrain
De cursus werd goed gegeven. De presentaties door gasten waren te lang en te intensief. Nl teveel willen vertellen in te weinig tijd.

Réponse de Computrain
Heldere en duidelijke uitleg en instructie. Boeiend programma, ik heb met veel plezier de training gevolgd!

Réponse de Computrain
Mijn ervaring met Compu'train was altijd heel erg goed. Mijn laatste ervaring zeer recentelijk was dramatisch, eigenlijk alles was een 6je of een onvoldoende. Teveel URL's waar van alles staat, zeer onoverzichtelijk. Handouts in het Engels, terwijl het examen in het Nederlands is. Onduidelijke site voor het examen uitslag. Ja ik zou Compu'train niemand aanraden (terwijl ik altijd positief ben en de zon zie schijnen)

Réponse de Computrain
Duidelijk zijn bij inschrijving over examens en examens niet uitbesteden aan Engels partijen die geen Nederlandse kunnen

Réponse de Computrain
Great training that is tailored to the needs and wishes of the attendees. The training was great at showing examples, tips and tricks, and making it engaging to do.

Réponse de Computrain
Betreft fundamentals training voor Power Platform. Wij hadden hiervoor 2 cursusdagen. Ruim 1,5 dag is besteed aan alleen de Contoso-koffieapparaten-app, waarvan de uitleg volledig beschreven is op de leeromgeving van Microsoft. In het resterende halve dagdeel nog de rest van het Powerplatform besproken en examenvragen doorgenomen. De cursus was juist niet bedoeld als training voor het bouwen van apps, maar als voorbereiding op het examen voor fundamentals. Het belangrijkste is daarbij dat je de relaties snapt tussen de onderdelen van het Power Platform en de relaties met andere software en dat je snapt wat wel en niet kan met de verschillende onderdelen. De bouw van de app kostte disproportioneel veel tijd.
Los daarvan waren er veel problemen met keys die nodig zijn voor bepaalde omgevingen. De geldigheid daarvan verviel sneller dan door de trainer verwacht en het kostte Computrain heel veel tijd om nieuwe keys te genereren.

Réponse de Computrain
Mijn grootste verbeterpunt m.b.t. de cursusavonden heeft te maken met de trainer. Je kunt merken dat hij heel veel kennis heeft van IT, hardware, software en Azure. Echter voor mij waren er teveel uitstapjes, teveel informatie die niet op het examen komt, teveel persoonlijke anekdotes en zelfs een onprofessionele opmerking over een 18+ website (die bij naam genoemd werd). Door deze overvloed aan extra informatie zaten we krap in de tijd, terwijl deze naar mijn mening beter besteed had kunnen worden aan demo's op Azure portal of het doen van meer oefenvragen voor het examen.
Nogmaals, de trainer weet echt wel waar hij het over heeft en de resources die hij ons gaf om de stof te leren en te oefenen waren talrijk. Dat is zeer welkom. Je krijgt echt het gevoel dat hij je wil helpen slagen voor het examen. Ik zou dus alleen de beperkte tijd nuttiger besteden en onze hoofden niet vol laten lopen met onnodige informatie.

Réponse de Computrain
10 stoelen in ruimte waar 4 man met laptop cursus moet volgen. Veel te klein en dit is niet de 1e keer.
Trainers extern dus 3 websites en accounts om training te volgen...

Réponse de Computrain
Leuke cursus met een goede en ervaren docent

Réponse de Computrain
Goed verzorgde cursus, waarbij de docent de stof op boeiende wijze heeft behandeld.

Réponse de Computrain
De inhoud van de training is goed behandeld, met veel praktijkvoorbeelden en mogelijke toepassingen. Daarnaast zijn ook de valkuilen toegelicht. er was ook ruimt om te oefenen met examen vragen..

Réponse de Computrain
Leuke training met veel onderlinge interactie, gegeven door een trainer met veel kennis.

Réponse de Computrain
I've booked 2 courses with computrain.
Since I don't speak Dutch, I asked specifically for them to be in English.
Support guaranteed me so, until I got to the classroom and the trainer said it would be in Dutch.
The other course has been postponed twice, so I'm not even sure I will ever start it.

Réponse de Computrain
intake verliep soepel en er training werd door een deskundige trainer gegeven.

Réponse de Computrain
Docent was rustig en dat was prettig.
Wel had ik het idee dat hij een programma door moest lopen, afwijkende vragen die daar niet in paste werden niet altijd beantwoord.
De verwachting van mijn kant over de training was over de basis van PL 900. Voor mijn gevoel ging het nu 1,5 dag over de power app en slechts een uurtje of 2 over alle andere onderdelen. Hierdoor voel ik me nog niet volledig voorbereid op het examen en dat is jammer.

Réponse de Computrain
Organisatie, communicatie is heel goed. Enige verwarring omtrent het studiemateriaal, wat staat waar?
Ik had gehoopt na 2 volle dagen zo goed als klaar te zijn voor het examen. Helaas is dat niet het geval. Ik zou meer zelfstudie aanraden en de trainingsdagen meer richten op voorbeelden het het begrijpen van de theorie.

Réponse de Computrain
Het verhaal erachter was duidelijk, niet als een robot van het digibord lezen maar er echt iets van maken.
Dat vond ik een positief iets.

Réponse de Computrain
En savoir plus sur les différents types d'avis.