Dancenter Avis 387

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Voir plus

L'entreprise a répondu

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Ingen refusjon av depositum, Dan center forretningsmodell?

Utrolig skuffende prosess mht. refusjon av depositum. Har nå gått over 8 uker siden opphold og har enda ikke fått noen form for refusjon av depositum. Har gjentatte ganger vært i kontakt med «kundeservice» på chat/telefon/epost. Når vi endelig nærmer oss noe, så viser det seg at inngående depositum på 7500 NOK ligger nærmere 6000 NOK i DanCenter sine systemer, og en differanse på 1500 som på ingen måte kan forklares med valutavekslinger mellom EUR-DKK-NOK… venter i spenning på fortsettelse her, men dette er uansett siste gang vi betaler depositum til DanCenter!

30 septembre 2025

Hei,

Vi beklager på det sterkeste ulempene og frustrasjonen som forsinkelsen og forvirringen rundt refusjonen av depositumet ditt har forårsaket. Som sjekket har teamet vårt allerede kontaktet deg via e-post for å hjelpe og avklare saken. Vi ber deg om å lese den siste meldingen og svare direkte, slik at vi kan sørge for at problemet løses så raskt som mulig.

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse.

~Adrien

Alt fungerer ok

12 septembre 2025

Hej,

Jeg er glad for at høre, at alt fungerer ok for dig. Det er vores fornemste mål at sikre, at vores gæster har en behagelig oplevelse. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

~Agnes

Booking 149716

Booking 149716
Vår erfaring med selve oppholdet var godt, men når vi i etterkant får krav på rengjøring av peis, som ikke har vært i bruk av oss og en grill som ble levert i samme stand som når vi kom.
En ting er sikkert er at rengjøringsteamet ikke hadde vært i bygget på lang tid før vi tok over eiendommen.
Under følger en liste over observasjoner, som vi tenkte kunne være til opplysning:

1. Ventilasjonssystemet i bygget fungerer ikke, det skrur seg av etter kort tid (se bilde). Det medfører meget høy luftfuktighet. Særlig i bassengområdet. Det skaper risiko for vekst av muggsopper som vises på bildet under, hvor vann blir liggende over lengre tid i vinduskarmene.

2. Flere av termostatene som styrer det vannbårne systemet virker ikke. Baderommet i tilknytning til bassenget var på full effekt uten mulighet for regulering. Vi fryktet at vårt strømforbruk skulle bli fryktelig høyt. Ikke mulig å regulere temperaturen i rommet.

3. Tilførselen av friskluft inn i bygget måtte gjøres gjennom vinduene siden ventilasjonssystemet ikke fungerte. Uten mulighet til å styre flere av termostatene, er vi redd vi har betalt en høyere strømregning, siden det ikke var mulig å regulere temperaturen.

4. Servicemann for bassenget kom uten varsel. Plutselig var det en ukjent mann i bassengområdet. Låste seg inn, men låste ikke døren etter seg. Et lite barn kunne få tilgang til bassenget, det kunne fått fatale konsekvenser om det ikke hadde blitt oppdaget i tide.

5. Alle vinduene på eiendommen var skittene. Ikke vasket på lang tid.

6. Muggvekst på gardiner i bassengområdet, og skitne andre steder i bygget.

7. Det var døde fluer i mange vinduskarmer, se bilder.

8. Skitten sokk funnet under seng i det ene soverommet, fra tidligere leieforhold.

9. I uteplassen lå det ølbokser, søppelposer og grillen var helt full av aske. Grillen ble tømt og levert tilbake i den stand den ble mottatt, full av aske. Det var ingen beskrivelse av hvordan den skulle være etter bruk.

10. Uteplassen var ikke feiet eller ryddet. Se bilder som viser hva vi har feiet sammen.

11. 2 utestoler var helt opprustet. Heldigvis skjedde ingen skade da de kollapset under bruk. Kunne fått alvorlige konsekvenser for besteforeldre som var med.

12. Det var hårrester i bassengområdet og på soverommene. Se bilder.

13. Flekkete og urene over- og undermadrasser i sengene.

14. Ovnen/peisen innendørs ble ikke benyttet av oss. Det er fra tidligere leiere, men rengjøringsgebyr har vi fått.

15. Det lå ølbokser ved huskestativet og på plenen rett utenfor eiendommen.

16. Kjøkkenet hadde mangler og flere av redskapene var skittene. De måtte vaskes før bruk.

Det har på ingen måte blitt utført en grundig rengjøring før vi overtok bygget. Vi mener det er helt urimelig at vi skal betale de ekstra påståtte gebyrene.

Vi har levert tilbake eiendommen i en bedre stand enn vi mottok den. Vi mener også at vi har betalt en høyere strømkostnad. Siden vi ikke kunne regulere varmen i flere rom/soner.

Vi var også bekymret for vår helse, siden det var observert muggvekst i bassengområdet, siden ventilasjonssystemet som leverer friskluft og ventilerer bygget ikke fungerte.

Mvh David

Hei,

Vi beklager ulempene du har opplevd under oppholdet. Som sjekket har teamet vårt allerede kontaktet deg via e-post for å hjelpe deg med bekymringene dine og har håndtert problemet deretter. Vi ber deg om å gjennomgå e-posten, og hvis du trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å skrive tilbake til oss.

~Martin

Det mest groteske sted at leje noget.

Det mest groteske sted at leje noget.

De behandler lejer som en pestilens og ignorerer enhver form for normal og rimelig dialog.

De lavede flere ting forkert i vores sidste leje, men vi klagede ikke formelt for at være fleksible (vi skulle støvsuge 100+ døde fluer i 1 time ved ankomst, vi faldt igennem gamle rustne møbler og slog os, vi fik dagligt hemmelige inspektions besøg af ejer mm).

Nu vil de have mange penge for at tømme en ren vask fra opvaskemaskinen ved afrejse, som vi åbenbart skulle have gjort (4 minutters arbejde?).

Men vores indsigelser gælder ikke efter den jura de finder frem og deres gælder, da vi ikke var pernittengryn og klagede straks.

Det undrer mig de er så ligeglade med at tale med deres kunder - og konsekvent fravælger bare at være lidt ordentlige og rimelige.

I skal ikke behandle DanCenter som en rimelig person man kan tale fornuft med - sådan vil de ikke behandle dig.

PAS PÅ DEM !!

Det ender med en retsag. Kan man sætte dem i Riber ?

Hold jer LANGT væk !!!

DanCenter id 5297503

Klagesvar >tors. 17. jul. 2025 kl. 15.18 skrev lokken@dancenter. com

11 juillet 2025

Hej,

Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne, og forstår din skuffelse.

Efter en husinspektion efter din afrejse viste det sig, at ejendommen ikke var efterladt i ren stand, hvilket er grunden til, at der blev opkrævet rengøringsgebyrer. Vores team har også sendt dig billeddokumentation, der afspejler husets tilstand på det tidspunkt.

Angående de problemer, du nævnte under dit ophold, vil vi gerne påpege, at der desværre ikke blev taget kontakt med vores kundeserviceteam via det angivne forespørgselsnummer eller med det lokale kontor i Løkken. Dette betød, at vores personale ikke havde mulighed for at vurdere eller adressere situationen under dit ophold. I henhold til vores vilkår skal lejere straks underrette DanCenter om eventuelle mangler, så vi kan handle rettidigt og afhjælpe sagen.

Vi sætter pris på al feedback og vil fortsætte med at gennemgå din sag internt. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte med dine bookingoplysninger.

~Emma

Huset er velutstyrt og romslig

Huset er velutstyrt og romslig. Hagen er stor og har både sol og skygge. Vi kommer tilbake neste år.

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du likte det romslige huset og den vakre hagen med både sol og skygge.

Det er flott å vite at du planlegger å komme tilbake neste år – vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

~Finn

du trenger ikke ta alt med som står på huskelista de sender dig , alt er der

veldig godt med utstyr på kjøkken , bra møblering, å masse spil å badebasing var top or alle, bare positivt, kan anbefales

2 août 2025

Hej,

Det er flott å høre at du likte utstyret på kjøkkenet, møblene og underholdningsmulighetene på feriestedet. Vi er glade for at du hadde en positiv opplevelse og setter pris på anbefalingen din. Takk for tilbakemeldingen!

~Frank

1200 - 2025-287658

DanCenter har ilagt meg en avgift på 1200 danske kroner for "for sen avreise", selv om vi forlot feriehuset før leietiden gikk ut. De påstår at vaskehjelpen har observert oss der, på samme tidspunkt som vi blant annet satt på Color Line på vei hjem. De ber meg nå om å sende dokumentasjon på at jeg ikke var i feriehuset. Å ha så dårlige utsjekkingsrutiner er en total skandale. Å komme med en slik påstand, og så tro at man kan legge bevisbyrden over på kunden, vitner om total fraværende rutiner, systemer og kundeforståelse. Dette er ren svindel ! I tillegg var feriehuset skittent (muselort, etc.), og vi brukte flere timer på vaske huset selv når vi ankom. Dette ønsker Dancenter ikke å kompensere for. Septikk-tanken var full og skapte lukt, slik at det ene soverommet tidsvis var ubrukelig. Dette ønsker heller ikke Dancenter å kompensere for. Søppeldunk var full hele oppholdet (bortsett fra siste dag), etc. Det ønsker heller ikke Dancenter å kompensere for.

Dere skriver at dere har kontaktet meg, men står hardnakket på at jeg har vært på feriehuset for lenge, uten å ha noe som helst bevis for dette. At dette er deres rutiner for utsjekking er bemerkelsesverdig.

25 juillet 2025

Hei,

Vi beklager ulempene du opplevde under oppholdet ditt. Etter å ha gjennomgått dette, har teamet vårt kontaktet deg via e-post for å hjelpe deg med bekymringene dine og har adressert problemene du tok opp.

Vi ber deg sjekke e-posten din og kontakte oss hvis du trenger ytterligere hjelp. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi er her for å hjelpe deg med å løse denne saken.

Takk for din forståelse.

~Xavier

Helseskadelig hus og ingen refusjon

Vi leide feriehus via DanCenter i Vejlby, og ble møtt av sjokkerende dårlige og helseskadelige forhold. Annonsen viste et rent og velholdt hus, men virkeligheten var:
• Fukt og omfattende svartmugg/svartsopp flere steder
• Sterk lukt og dårlig inneklima
• Ingen utvask – skitt, støv og edderkoppspinn overalt
• Skitne håndklær og sengetøy henslengt på en stol
• Gammelt vann i badekaret
• Slitte tepper med tydelige fuktskader under
• Generelt dårlig vedlikehold både ute og inne

Dette miljøet var direkte helseskadelig å oppholde seg i. Vi kontaktet DanCenter umiddelbart – de lovet å ringe oss tilbake, men gjorde det aldri. Vi fikk ingen hjelp eller refusjon, og måtte tilbringe to døgn i bilen mens vi forsøkte å finne en løsning selv.

De nektet å refundere leiebeløpet og begrunnet det med at vi ikke kunne heve leieavtalen grunnet dårlig renhold. Selv om vi flere ganger påpekte at dette ikke kun gjelder dårlig renhold, men generelt dårlig vedlikehold og farlig inneklima.

Vår opplevelse viser at DanCenter både driver med villedende markedsføring og fullstendig svikter i kundebehandling. Vi advarer sterkt mot å leie gjennom dem uten ferske, uretusjerte bilder og skriftlig garanti på standard før betaling.

Hei,

Vi beklager ulempene du har opplevd under oppholdet ditt. Opplevelsen din er absolutt ikke den standarden vi ønsker å gi deg.

Vær oppmerksom på at teamet vårt har kontaktet deg via e-post for å hjelpe deg videre og ta tak i bekymringene dine.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og vi står til din disposisjon for ytterligere assistanse.

~Bettina

Huset er lekkert

Huset er moderne, velutstyrt og velfungerende. Det svarer til ferieforventningene om at sommerlivet skal være lettvint og hyggelig. Det er fine omgivelser og imøtekommende naboer.
En anbefaling til leiere: Bring med oppvaskmidler, WC-papir, pepper og salt. Her finnes ingenting, heller ikke vaskemaskin. God ferie!

Hei,

Takk for din gjennomtenkte og detaljerte tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du syntes huset var moderne, velutstyrt og et godt egnet sted for en avslappende og hyggelig ferie. Det er flott å vite at du likte omgivelsene og de hyggelige naboene også.

Merknadsnotatet ditt om manglende vaskemaskin og basisutstyr er notert for forbedring.

Ønsker deg mange flere hyggelige ferier fremover!

~Bernard

Flott sommerhus godt utstyrt

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte.
Minus,
På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk brukte 2 timer og fikk til svar at dette måtte påberegnes.
Det var glasskår på ene rommet som et barnebarn fikk i bena da hun ikke går.
Måtte støvsuge og vaske hele huset for å sikre at rengjøring var optimal.

Hei,

Takk for at du delte anmeldelsen din med oss. Vi beklager å høre om problemene du opplevde under oppholdet ditt, spesielt med grillen og hendelsen med knust glass. Din sikkerhet og komfort er svært viktig for oss.

Vi ber deg om å sende oss en e-post på customerservice@dancenter.com, slik at teamet vårt kan undersøke disse sakene grundig og jobbe med å gi deg den best mulige løsningen.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper å løse dette til din tilfredshet.

~Xavier

Fint sted

Fint sted, rolig, privat, kort vei til strand

Hej,

Det er flott å høre at du likte stedet! Vi er glade for at du fant det rolig og privat, og at du hadde kort vei til stranden. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart!

~Frank

Flott hus

Flott hus , med en kjempe fin terasse. Med alt av møbler på og utedusj. Gå avstand til flott strand.

11 juillet 2025

Hej,

Det er flott å høre at du likte huset og terrassen! Det høres ut som om du hadde en herlig opplevelse med møblene og utedusjen. Og beliggenheten nær stranden er virkelig praktisk. Vi håper du hadde en avslappende tid der!

~Mark

Absolutt å anbefale

Absolutt å anbefale. Enkelt og lett å bestille. Oversiktlige hjemmesider under hele bestillngsperioden. Raske og hyggelige tilbakemeldinger når man trengte svar på div spørsmål.

4 juillet 2025

Hej,

Det er flott å høre at du hadde en enkel og problemfri bestillingsopplevelse hos oss. Vi setter pris på tilbakemeldingen din om våre oversiktlige hjemmesider og raske respons på spørsmål. Vi jobber hardt for å sikre at våre gjester har en hyggelig opplevelse gjennom hele bestillingsprosessen. Takk for at du anbefaler oss!

~Noah

Fin beliggenhet

Fin beliggenhet

Hej,

Det er flott å høre at du likte beliggenheten! Vi er glade for at du satte pris på den. Vi håper du hadde en flott tid under oppholdet ditt.

~Theo

A very nice and well equipped house

A very nice and well equipped house, well situated. We recommend the house! Dan center however has not been easy to communicate with up front, and they were unwilling to help us when we encountered problems with the plumbing in the house. We had to reach out to the owner,who was very helpful and kind.

As you see from dancenters response to this review, they use a lot of words to say they understand our frustration - but very little is done to actually do anything, this is how commumication with them has been all along. We also have not been refunded the day we asked, because of the time it took us to fix the plumbing problem.

Again; beautiful house, kind and helpful owner - but we can not recommend using dancenter.

Hi,

Thank you for your honest feedback and for recommending the house. We’re glad to hear you found the property nice, well equipped, and well situated. We’re sorry to hear that communication with DanCenter before your stay was not as smooth as expected, and that you experienced issues with the plumbing. It’s great that the homeowner was able to assist you promptly. We appreciate your feedback and will work on improving our communication and support to ensure a better experience for our guests in the future.

~Adrien

Nydelig lite sommerhus med kort vei til…

Nydelig lite sommerhus med kort vei til strender, is og dagligvarer. Perfekt med hund

20 juin 2025

Hei,

Takk for den hyggelige anmeldelsen din! Vi er glade for at du likte sommerhuset og den flotte beliggenheten nær strendene, iskrembutikkene og dagligvarebutikkene. Det er flott å høre at det var perfekt for deg og hunden din. Vi ønsker deg gjerne velkommen tilbake når som helst!

~Hannah

Fantastisk hytte med alle fasiliteter

Fantastisk hytte med alle fasiliteter. Fin beliggenhet. Veldig bra standard. Fin uteplass. Stille og fredelig rundt. Hørte en del av trafikken nede på hovedveien men ikke noe som var noe bryderi. Anbefales på det sterkeste

Hei,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du likte hytta, fasilitetene og de fredelige omgivelsene. Det er flott å vite at beliggenheten og terrassen bidro til opplevelsen din, og at trafikken i nærheten ikke forstyrret oppholdet ditt. Vi setter stor pris på anbefalingen din og håper å ønske deg velkommen tilbake snart!

~Henrik

Kjempe fint sted

Kjempe fint sted . Anbefaler på det sterkeste.

25 juin 2025

Hej,

Det er flott å høre at du likte oppholdet ditt så mye! Vi setter pris på anbefalingen din og håper å ønske deg velkommen tilbake snart.

~Agnes

Ferieboligen var svært skitten

Ferieboligen var svært skitten, noe vi dokumenterte ved ankomst, og vikontaktet dancenter både via telefon og epost innen minutter fra vi ankom boligen. Det var så skittent at boligen ikke kunne tas i bruk uten omfattende rengjøring, og det endte med at vi måtte bo på hotell i påvente av rengjøring etterfølgende dag. Allikevel avviser dancenter vårt krav om reklamasjon for den første dagen, og mener de kan bevise at det er rengjort. De vil imidlertid ikke vise oss denne dokumentasjonen.

Hej,

Vi beklager virkelig å høre om opplevelsen din med ferieboligen. Vi forstår hvor viktig renslighet og kvalitet er, spesielt ved ankomst. Vårt team har kontaktet deg for å hjelpe deg og har adressert problemet ditt via e-post. For annen hjelp, er du velkommen til å kontakte oss. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med ytterligere assistanse.

~Sam

Alt gikk bra

Alt gikk bra. Det var et behagelig sted å være

Hej,

Det er flott å høre at oppholdet ditt gikk bra og at du hadde en behagelig opplevelse på stedet. Vi setter pris på tilbakemeldingen din og håper å ønske deg velkommen tilbake snart!

~Fred