Dancenter Avis 387

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Voir plus

L'entreprise a répondu

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

387 avis

Flott opplevelse

Flott huset, flott beliggenhet, vennlig betjening rask svar om det var noe vi lurte på.

24 mai 2025

Hei,

Takk for den fantastiske tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du likte huset, beliggenheten og det vennlige og imøtekommende personalet. Det var en glede å ha deg her, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

~Ella

flott hytte med fin beligenhet,stor…

flott hytte med fin beligenhet,stor hytte med gode kvaliteter,flott uteområde ,flott turområde like i nærheten,vi spillte mye biljard på det flotte biljardbordet i hytten.
vi reiste til silkeborg og handlet og besøkte innsjøen

15 mai 2025

Hej,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for at høre, at du nød den rummelige hytte, den dejlige beliggenhed og de fantastiske udendørs- og vandreområder i nærheden. Det lyder som om, du havde en fantastisk tid med at spille billard og udforske Silkeborg og søen. Vi vil meget gerne byde dig velkommen tilbage til endnu et dejligt ophold!

~Sophia

Fin nettside

Fin nettside, svarer også raskt både elektronisk og ved telefon

3 mai 2025

Hei,

Takk for de hyggelige ordene! Vi er glade for å høre at du syntes nettsiden vår var brukervennlig og at vi svarte raskt både på nett og via telefon. Vi er her når du trenger oss!

~Emma

Enkel og grei booking

Enkel og grei booking. Glimrende informasjon fått på mail etterpå.😊

4 juin 2025

Hei,

Takk for de hyggelige ordene! Vi er glade for å høre at bestillingsprosessen var enkel og at du syntes oppfølgingsinformasjonen var nyttig. Vi streber alltid etter å gjøre ting så smidige og oversiktlige som mulig. Vi ønsker deg gjerne velkommen igjen!

~Hanna

Vi er svært skuffet over opplevelsen vi…

Vi er svært skuffet over opplevelsen vi hadde i forbindelse med vår bestilling av feriebolig via dere i forbindelse med Nørhalne Cup. Hvor vi skulle se på både bror/sønn

Da vi ankom boligen (Fun Art Bolig, Blokhus), fikk vi sjokkerende beskjed om at eieren ikke visste at boligen var leid ut. Vi stod plutselig uten sted å bo, og DanCenter lovet å ringe oss tilbake – noe som aldri skjedde.

Vi måtte i siste liten finne et annet sted selv, noe som ødela store deler av turen. Våre venner fikk sine boliger som de hadde leid med en annen utleie tjeneste, mens vi ble stående uten. Dette blir altfor dårlig!

28 mai 2025

Hej,

Det er virkelig beklagelig å høre om opplevelsen du hadde med bestillingen av ferieboligen gjennom oss. Det er uakseptabelt at eieren ikke var klar over leieavtalen, og at du sto uten overnatting ved ankomst. Vi beklager dypt skuffelsen dette har forårsaket deg og dine følgesvenner. Vi vil gjerne undersøke nærmere hva som skjedde, så vennligst del bestillingsnummeret ditt med oss slik at vi kan håndtere problemet.

~Theo

NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!

NUL STJERNER BURDE VÆRE EN MULIGHED!

Vi har for 1 år siden booket et hus i Nordborg på Als gennem airbnb som Dancenter bruger til udlejning.
2 dage før annullere de vores ophold uden forklaring. Pengene vi har betalt vil de ikke refundere så det kæmper vo med aribnb om.
SVINDEL - LEJ IKKE

28 mai 2025

Hej,

Vi beklager meget at høre om din oplevelse, og vi forstår, hvor skuffende denne situation må være. Da bookingen blev foretaget og betalt via Airbnb, håndteres refusionsprocessen direkte af deres platform. Vi anbefaler venligst, at du kontakter **Airbnbs kundeservice** for at få hjælp til refusionen, da de administrerer betalings- og afbestillingspolitikkerne for bookinger foretaget via deres hjemmeside.

Vi beklager virkelig den ulejlighed, dette har forårsaget, og sætter pris på din forståelse.

~Markus

Skuffende kundebehandling

Vi leide et feriehus i Ebeltoft der vi ble lovet prisavslag på 10% grunnet manglende nettilgang, problemer med vann på badet og mangel på parkering ved feriehuset. Flere uker etter sluttoppgjøret gir derimot DanCenter beskjed om at vi skylder dem penger, tilsvarende det avtalte prisavslaget. Dette begrunnes med manglende utvasking og rengjøring av en grill som vi ikke visste om. Det overrasker oss at DanCenter likevel ikke gir kompensasjon for feil og mangler, og at de istedenfor retter krav mot oss på det vi oppfatter som uriktig grunnlag. Vi får heller ikke svar av så DanCenter sentralt. Vi har leid feriehus av NovaSol flere ganger, og har aldri opplevd noe tilsvarende.
Hilsen Cecilie

27 mai 2025

Hei,

Takk for at du delte tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig å høre om problemene du opplevde under oppholdet ditt i Ebeltoft, og vi forstår din skuffelse over den nåværende situasjonen med rabatten og rengjøringsgebyret.

Vi har mottatt din nylige e-post, men dessverre fant vi ingen omtale av en tidligere avtalt rabatt på 10 % i våre registre. For å hjelpe oss med å undersøke dette nærmere, kan du vennligst videresende e-posten eller kommunikasjonen der rabatten ble tilbudt? Dette vil gjøre det mulig for oss å undersøke saken grundig og følge opp med DanCenter for å sikre at alt håndteres riktig.

Vi setter pris på din tålmodighet og håper å løse dette med deg så snart som mulig.

~Adam

Intuitive

Intuitive, quick, no hurdles.

19 mai 2025

Hi,

We are delighted to hear that you found the booking process intuitive and quick without any hurdles. Your positive feedback is greatly appreciated!

~Tim

Vanskelig å vite om det er gratis…

Vanskelig å vite om det er gratis avbestilling eller ikke. Eller om jeg må betale for forsikring.

14 mai 2025

Hej,

Vi beklager for forvirringen. Våre avbestillingsregler varierer avhengig av bestillingen. Vennligst sjekk detaljene i bestillingsvoucheret ditt. Forsikringsdetaljene finner du også i samme voucher. Alternativt kan du ringe kundeserviceteamet vårt for å få bedre informasjon. Hvis du har flere spørsmål, er vi her for å hjelpe deg.

~Carl

LEJ ALDRIG AF DANCENTER.

Update efter Dancenter kommentar:
-Det er jo vanvittigt... I kræver 250kr for affald ved en fejl. Jeg får at vide det er en fejl og i vil slette de 250kr. I indrømmer at have glemt kompensation for spa. Dem overfører i og sletter affaldsgebyr på 250kr.

MEN JEG SKYLDER STADIGT 250kr.? Som i ikke vil fortælle hvor stammer fra?
Jeg har +20 mails og opkald. Hvor langt vil i gå for at snyde en ellers tilfreds kunde for 250kr?

LEJ ALDRIG AF DANCENTER.

Efter leje begynder de at sende regninger. Små regninger, som man tænker er så små at dem betaler man bare. Men dykker man ned i dem er de totalt ubegrundede og de har ingen dokumentation. DE SNYDER SIG, til de penge de var billigere end andre udbydere......

19 février 2025

Réponse de Dancenter

Hej, Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi har gennemgået din sag grundigt og vil gerne informere dig om, at affaldsgebyrerne er blevet fjernet, og at der er ydet en kompensation for ulemperne ved spaen. Efter disse justeringer er der en udestående saldo på 250 kr. Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker afklaring af det resterende beløb, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og forpligter os til at løse denne sag retfærdigt. ~Daniel

Enkelt å finne hus

Enkelt å finne hus. Enkelt å se vilkår og gjennomføre booking

27 mars 2025

hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt å søke etter hus og navigere i vilkårene og bestillingsprosessen. Vi har som mål å gjøre alt så smidig og brukervennlig som mulig. Gi oss beskjed hvis det er noe annet vi kan gjøre for å hjelpe!

~Hanna

Fullstendig uakseptabel behandling – annullert hytteleie og manglende tilbakebetaling

Hytten vi hadde gledet oss til å leie i påsken ble plutselig og uventet annullert – noe som i seg selv er skuffende. Men det som virkelig provoserer, er hvor raskt de tok pengene våre sammenlignet med hvor tregt dere er med å betale dem tilbake.

Nå står vi både uten påskeferie og uten penger til å bestille noe annet. Det minste man kunne forvente i en slik situasjon er en unnskyldning, rask tilbakebetaling og en viss grad av kundeservice. I stedet har vi blitt møtt med total stillhet – ingen svar på mail, ingen hjelp, ingen forståelse.

Jeg er rett og slett rasende over hvordan dette er håndtert. Dette er ikke bare dårlig service – det er respektløst.
Oppdatering: Dansenter svarer: Vi har behandlet din anmodning om tilbagebetaling fra vores side. Det kan tage op til 7-14 hverdage, før beløbet afspejles på din konto.
Dette er penge som ble tatt øyeblikkelig fra min konto- i tillegg kommer påske så om jeg få pengene før sommerferie er jeg heldig! Jeg fraråde på det sterkeste å ha noe med Dansenter å gjøre.
Oppdatering 2: Det er nå 2 uker siden jeg betalte for ferien og jeg har ennå ikke fått pengene tilbake- vurderer poilitanmeldelse.
Oppdatering 3: Dancenter har svart og oppfordre meg til å være tålmodig!
"Vi setter stor pris på din tålmodighet og forståelse i denne tiden".
Jeg mener 2 uker med minkende tålmodighet og uten penger tilbake er en hån! Jeg presisere, det er Dancenter som annulerte bestillingen timevis etter bestilling og betaling. Jeg bestillt gjennom Holidu og visst ikke at det var Dansenter som skulle stjele mine penger.
Hva er så vanskelig- de tok mine penger og annulerte bestillingen- de har IBAN og kontonr. HVOR ER MINE PENGER?
Det er nå over to uker uten at pengene er på min konto. Jeg har fått beskjed at de pengene er sendt fra regnskapsavdeling- men hvor de har blitt sendt er et mysterium. Ikke til meg foreløpig i hvertfall.
Nå har jeg bevis for refusjon- uten at pengene har kommet in på kontoen. I tillegg er tilbakebetaling Kr. 6442- jeg betalte Kr 6728 og vil ha alle de pengene tilbake.
Nå er jeg fullstendig rasende! Det er nesten 3 uker siden annullering.
Den 9. april bestilte og betalte jeg for en feriebolig hos dere. Jeg mottok umiddelbart bekreftelse og veibeskrivelse. Allerede 10. april annullerte DE boligen, og jeg sendte umiddelbart mitt kontonummer og IBAN til Dancenter:
Jeg forventet naturligvis at refusjonen skulle skje umiddelbart slik at jeg kunne bestille en ny feriebolig. Istedenfor har jeg blitt møtt med en uendelig rekke av e-poster fra Dancenter– uten at pengene har kommet.
Den 25. april mottok jeg en e-post der dere påsto at pengene ble utbetalt "i onsdags" og at beløpet skulle være på min konto "i dag/mandag". Dette viste seg å være blank løgn. Det såkalte "beviset" de sendte, viser kun at en prosess er igangsatt – ikke at noen utbetaling faktisk er foretatt.
Samtidig har de på Facebook og Trustpilot kommet med falske forklaringer og beklagelser, som på ingen måte stemmer overens med virkeligheten.
Det er nå 28. april, og jeg har fremdeles ikke sett noe til mine penger.
Dette er uakseptabelt.
Jeg har kontaktet Danske Bank for en forklaring av «beviset».

10 avril 2025

Hej,

Vi beklager virkelig den ulejlighed, denne situation har forårsaget dig. Bemærk venligst, at vi har delt beviset for refusionen med dig. Hvis du ikke har modtaget den, bedes du tjekke din e-mail, inklusive spam- eller junk-mappen. Hvis du stadig har spørgsmål eller har brug for yderligere afklaring, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe og vil gerne sikre, at dette bliver løst for dig hurtigst muligt.

~Xavier

Hjelpsomm personale

Hjelpsomm personale

3 avril 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din om vårt hjelpsomme personale. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi er her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

~Sam

hei!

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at bestillingen var enkel og grei.

Vi streber etter å gjøre bestillingsprosessen vår så enkel og praktisk som mulig, og det er flott å vite at vi har oppnådd det for deg.

Takk igjen for din tilbakemelding, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt opphold!

~Daniel

Lettvint å bestille

Lettvint å bestille

14 mars 2025

Hej,

Takk for at du valgte å bestille hos oss! Vi er glade for at bestillingsprosessen var enkel for deg. Hvis du trenger hjelp med noe annet, er vi her for å hjelpe deg. Ha en flott dag!

~Tim

Enkelt og greit å bestille feriehus

Enkelt og greit å bestille feriehus.
NB: Husk å ha HELE beløpet klart på 1 konto, umiddelbart etter bestilling er påbegynt...!

27 février 2025

Réponse de Dancenter

Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt og greit å bestille feriehus hos oss. Vi vil sørge for å fremheve denne viktige detaljen tydeligere på nettstedet vårt for å unngå potensielle problemer for fremtidige gjester. Takk igjen for at du valgte DanCenter, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til ditt neste feriehus! ~Daniel

Fine ferieboliger på siden

God utvalg av ferieboliger til en rimelig pris. Informasjon på nettsiden gir god oversikt.... Helt greit!

27 janvier 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du likte utvalget av ferieboliger og at informasjonen på nettsiden vår var nyttig. Vi jobber hardt for å gi våre gjester en god opplevelse.

~Carl

Hej,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at informasjonen var god og oversiktlig. Vi jobber hardt for å sikre at våre gjester har en enkel og problemfri opplevelse.

~Thomas

Savnet informasjon om avstand til…

Savnet informasjon om avstand til badested. Det står kun vann/sjø. Det betyr ikke nødvendigvis at man kan bade der.

24 janvier 2025

hei!

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Vi beklager den uklare avstanden til badeplassen.

Vi tar forslaget ditt med oss ​​og sørger for å gi mer detaljert og nøyaktig informasjon om svømmeplasser og deres tilgjengelighet i fremtiden.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre tjenestene våre.

~Xavier