Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Voir plus
L'entreprise a répondu
God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.
Håpløs kundebehandling.
Ingen svar på klage.
Ingen hjelp.

Gäller husnummer 96217.
Måndag 22/7 fick vi besök av renhållningspersonal som gick genom huset tillsammans med mig. Hen berättade att hen har rapporterat huset till sin chef tidigare om den låga standarden som huset har. Hen tog många bilder på de ”värsta” platserna och sa till mig att hen skulle rapportera till sin chef och att DanCenter måste ta kontakt med oss imorgon förmiddag. Medan hen var här skulle jag justera på persiennerna i badrummet och då ramlade hela persiennen ner från hållaren, vilket hen skulle ge besked om till servicetekniker. Hen behandlade mögel i duschen med ett medel för att få bort det tillfälligt, men det är mögel överallt i huset, både i sovrummen och gemensamma rum. och är egentligen obeboeligt.
I tillägg har huset ett annex som är fullständigt obeboeligt, där är det myror och insekter i hela rummet. Annexet står dessutom inte alls med i översikten över vad som ska rengöras i huset. Vi kan därför inte använda rummet alls som planerat.
Jag är mycket besviken över DanCenters hantering av saken efter att vi hade besök av renhållningspersonal igår eftermiddag där vi gav uttryckligen besked om att vi inte önskar att fortsätta bo i huset på grund av mögel och insekter inne i huset.

Réponse de Dancenter
Flott, moderne hytte med fint bad, godt kjøkken og god romløsning. Fine møbler inne og god terrasse med møbler. Wi-fi og elbillader. Alt fungerte.

Réponse de Dancenter
Sjarmerende gammelt hus som er renovert til topp stand men har beholdt den gode gamle stilen. Alt man trenger for en fin ferie i en nydelig skjærgård.

Réponse de Dancenter
Forferdelig opplevelse. Vi kom til et uvasket hus (brukte kontaktlinser på golvet, avføringsrester i doskål, skitne skjærefjøler og mye spindelvev og skitt flere steder). Verten innrømte dårlig/ingen vask og beklaget og kom med vinflasker for å rette opp inntrykket. Vi avtalte som kompensasjon for dette at vi ikke skulle ta utvasken, men ble ved utsjekk belastet for dette på tross av avtalen. Begredelig håndtering og kommunikasjon.

Réponse de Dancenter
Fantastisk feriehus med perfekt beliggenhet til strand 🤩

Réponse de Dancenter
Et flott og velutstyrt hus som rommet alt vi kunne ønske for en ferie.
4 barn mell 5 og 9 år, en tenåring og 5 voksne kunne boltre seg med mye forskjellig. Innendørs svømmebasseng, elektronisk dartspill ++, jaccuzi. 40 min til løvepark og legoland. Vi er superfornøyd med oppholdet.

Réponse de Dancenter
Et fantastisk fint sommerhus, lyst og moderne. God plass til storfamilien, både inne og ute. Perfekt beliggenhet i forhold til strand og turveier.

Réponse de Dancenter
Feriehuset var som beskrevet, god standard og kjekk beliggenhet. Vi var ni voksne og fire barn i et hus beskrevet til seksten personer. Utstyrt godt. Innebassenget ble flittig brukt. God plass til voksne også. Fine tur og joggemuligheter rett utenfor døren.

Réponse de Dancenter
Effektivt og ryddig , ingen kø med nøkkelboks løsning, og strømmålen digitalt. Ren fin hytte som ligger sentralt.

Réponse de Dancenter
Flott hus tilpasset mange mennesker, med mange aktiviteter for alle aldre, billiard bordtennis dart basseng sklie.

Réponse de Dancenter
Klare og lettforståelige instrukser for hvordan man avleser målere, hente nøkler, betale for opphold, m.m

Réponse de Dancenter
Positivt at man bare ved å holde musepilen på utleiehus så kunne man se beliggenhets-området på kartet.

Réponse de Dancenter
Vi misforstod avlesningen på strøm og vann,da vi skulle dra .vi prøvde å redigere ,men det gikk ikke .Prøvde da å ringe det lokale Dansenteret ,men stod i kø i timesvis. har derefor ikke fått betalt for strøm og vann .

Réponse de Dancenter
Fin beliggenhet, rent og pent. Nøkkelboksen systemet fungerte veldigbra.
4 stjerner fordi det manglet kjøkkenkniver. (brødkniv osv)

Réponse de Dancenter
Baderom var ikke vasket på lenge. Klaget til Dancanter som sendte ut personell for en grundigere rengjøring. Huset bar et preg av manglende rengjøring fra tidligere beboere. Mye døde fluer I vinduskarmer og spindelvev. Huset manglet også rene tørkehåndklær til bad og kjøkken. De som var der fra før av var skitne og ikke vasket.
Ellers et fint hus I landlige omgivelser, lite trafikk og støy fra andre beboere.

Réponse de Dancenter
Fint hus med god plass og beliggenhet. Godt uteområde med hagemøbler . Kan sitte ute flere steder å nyte solen. Kort vei til stranden, stille og rolig feriehusområde. Korte avstander til både Randers, Djuts sommerland, Grenaa og andre serverdigheter.

Réponse de Dancenter
God standard og har alt en trenger, bla helfliset bad med dusj og vaskemaskin. Åpen kjøkkenløsning med induksjonskomfyr og microbølgeovn. På soverommet i 2.etasje er takhøyden noe lav og trappen opp bratt. Passer nok best for 2 personer, siden der kun er et soverom. Det finnes en sovesofa i stuen som eventuelt kan brukes om en er flere. Fin utsikt fra terrassen som har sittegruppe med bord. Her kan sitte og nyte stille sommerkvelder. Den er helt skjermet for innsyn. Egen parkering i hagen foran hytten. Noe trafikkstøy, men det plaget ikke oss. Vertskapet er svært hyggelig og imøtekommende.

Réponse de Dancenter
Flott godt utstyrt hus og flotte uteplasser med trampoline, hengekøyer og badestamp. (Køyesenger i 2 soverom begrenser litt antall soveplasser). Nært til strand og Sæby som er veldig koselig.

Réponse de Dancenter
Fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart, deretter nye mailer når turen nærmet seg, med nyttig info som hvor nøkkelutlevering foregikk etc. Hytten så ut akkurat som på bildene, ren og fin.