Dancenter Avis 387

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Voir plus

L'entreprise a répondu

God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Voir plus

1. Vacances & voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.

3,6

Ingen svar på klage.
Ingen hjelp.

16 mai 2024

Hei,

Vi beklager virkelig å høre om din opplevelse med vår kundeservice. Vennligst gi oss ditt bestillingsnummer sammen med din bekymring i detalj slik at vi kan undersøke problemet og hjelpe deg på best mulig måte

Dancenter husnummer 96217

Gäller husnummer 96217.

Måndag 22/7 fick vi besök av renhållningspersonal som gick genom huset tillsammans med mig. Hen berättade att hen har rapporterat huset till sin chef tidigare om den låga standarden som huset har. Hen tog många bilder på de ”värsta” platserna och sa till mig att hen skulle rapportera till sin chef och att DanCenter måste ta kontakt med oss imorgon förmiddag. Medan hen var här skulle jag justera på persiennerna i badrummet och då ramlade hela persiennen ner från hållaren, vilket hen skulle ge besked om till servicetekniker. Hen behandlade mögel i duschen med ett medel för att få bort det tillfälligt, men det är mögel överallt i huset, både i sovrummen och gemensamma rum. och är egentligen obeboeligt.

I tillägg har huset ett annex som är fullständigt obeboeligt, där är det myror och insekter i hela rummet. Annexet står dessutom inte alls med i översikten över vad som ska rengöras i huset. Vi kan därför inte använda rummet alls som planerat.

Jag är mycket besviken över DanCenters hantering av saken efter att vi hade besök av renhållningspersonal igår eftermiddag där vi gav uttryckligen besked om att vi inte önskar att fortsätta bo i huset på grund av mögel och insekter inne i huset.

Hej,

Tak fordi du deler dine bekymringer om tilstanden af ​​husnummer 96217. Vi beklager ulejligheden og skuffelsen under opholdet, herunder skimmelsvamp og insektproblemer. Vi vil gerne undersøge dette nærmere og arbejde på at finde en løsning. Skriv venligst til os på lejerservice@dancenter.com, så vores team kan se nærmere på de problemer, du har stået over for, og arbejde på at give dig den bedst mulige løsning. Vi sætter pris på din feedback og ønsker at gøre tingene rigtigt.

~Andrew

Flott moderne hytte

Flott, moderne hytte med fint bad, godt kjøkken og god romløsning. Fine møbler inne og god terrasse med møbler. Wi-fi og elbillader. Alt fungerte.

19 juillet 2024

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Vi er glade for å høre at hytten var flott og moderne med fine møbler og god romløsning. Det er flott å høre at alt fungerte som det skulle, inkludert wi-fi og elbillader. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen snart!

Skikkelig trivelig lite hus

Sjarmerende gammelt hus som er renovert til topp stand men har beholdt den gode gamle stilen. Alt man trenger for en fin ferie i en nydelig skjærgård.

Hei,

Takk for at du delte din erfaring med oss! Det er flott å høre at du likte oppholdet i dette sjarmerende gamle huset som er renovert til topp stand og samtidig har beholdt den gode gamle stilen. Vi er glade for å vite at du fant alt du trengte for en fin ferie i den nydelige skjærgården. Vi håper å se deg igjen snart!

Forferdelig opplevelse

Forferdelig opplevelse. Vi kom til et uvasket hus (brukte kontaktlinser på golvet, avføringsrester i doskål, skitne skjærefjøler og mye spindelvev og skitt flere steder). Verten innrømte dårlig/ingen vask og beklaget og kom med vinflasker for å rette opp inntrykket. Vi avtalte som kompensasjon for dette at vi ikke skulle ta utvasken, men ble ved utsjekk belastet for dette på tross av avtalen. Begredelig håndtering og kommunikasjon.

24 juillet 2024

hei!

Vi beklager på det sterkeste for opplevelsen du har hatt. Vi forstår at det var skuffende. Vi vil gjerne undersøke dette nærmere for deg. Kan du gi oss bestillingsnummeret ditt slik at vi kan se på saken? Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi håper å gjøre det bedre neste gang.

~William

Fantastisk feriehus med perfekt…

Fantastisk feriehus med perfekt beliggenhet til strand 🤩

Hei,

Det er fantastisk å høre at du hadde en flott opplevelse i feriehuset vårt og at beliggenheten var perfekt for deg å nyte stranden! Vi håper å se deg igjen snart.

~Carl

Et flott og velutstyrt feriehus som rommet det meste for liten og stor!

Et flott og velutstyrt hus som rommet alt vi kunne ønske for en ferie.
4 barn mell 5 og 9 år, en tenåring og 5 voksne kunne boltre seg med mye forskjellig. Innendørs svømmebasseng, elektronisk dartspill ++, jaccuzi. 40 min til løvepark og legoland. Vi er superfornøyd med oppholdet.

12 juillet 2024

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det høres ut som om dere hadde en fantastisk ferie med mye moro og avslapning. Vi er glade for å høre at huset var velutstyrt og at dere hadde alt dere trengte. Vi håper å se deg igjen snart!

~Theo

Et fantastisk fint sommerhus

Et fantastisk fint sommerhus, lyst og moderne. God plass til storfamilien, både inne og ute. Perfekt beliggenhet i forhold til strand og turveier.

Hoi,

Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van je verblijf in ons zomerhuis. Het is geweldig om te weten dat de lichte en moderne ruimte, samen met de ruime ruimte zowel binnen als buiten, een comfortabele setting bood voor je uitgebreide familie. We zijn ook blij dat de locatie van het huis dicht bij het strand en de wandelpaden bijdroeg aan je ervaring. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor meer memorabele momenten!

Feriehuset var som beskrevet

Feriehuset var som beskrevet, god standard og kjekk beliggenhet. Vi var ni voksne og fire barn i et hus beskrevet til seksten personer. Utstyrt godt. Innebassenget ble flittig brukt. God plass til voksne også. Fine tur og joggemuligheter rett utenfor døren.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at feriehuset var som beskrevet og at du hadde en god opplevelse med beliggenheten, utstyret og bassenget. Det er flott å høre at dere hadde god plass og at det var fine tur- og joggemuligheter i nærheten. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen i fremtiden!

~Carl

Effektivt og ryddig

Effektivt og ryddig , ingen kø med nøkkelboks løsning, og strømmålen digitalt. Ren fin hytte som ligger sentralt.

Hej,

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du havde en effektiv og problemfri oplevelse med vores nøgleboks og digitale strømmåler. Det er også fantastisk at høre, at hytten var ren og godt placeret. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden

~Agnes

Flott hus tilpasset mange mennesker i alle aldre.

Flott hus tilpasset mange mennesker, med mange aktiviteter for alle aldre, billiard bordtennis dart basseng sklie.

17 juillet 2024

Réponse de Dancenter

Tusen takk for at du delte din erfaring med oss! Det høres ut som om du hadde en fantastisk tid på ferieboligen vår med alle de morsomme aktivitetene som var tilgjengelige. Vi er glade for å høre at huset passet godt til behovene dine og at du fant noe for alle aldre å gjøre. Vi håper å se deg igjen snart!

~Anna

Klare og lettforståelige instrukser for…

Klare og lettforståelige instrukser for hvordan man avleser målere, hente nøkler, betale for opphold, m.m

12 juillet 2024

hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at instruksjonene våre var klare og lettforståelige. Vi jobber hardt for å gi våre gjester en problemfri opplevelse fra bestilling til utsjekking. Vi håper du hadde et flott opphold og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

~William

Positivt at man bare ved å holde…

Positivt at man bare ved å holde musepilen på utleiehus så kunne man se beliggenhets-området på kartet.

22 juillet 2024

Hei,

Det er flott å høre at du fant vår kartfunksjon nyttig! Vi prøver alltid å gjøre det enklere for våre gjester å finne det perfekte stedet å bo. Takk for at du valgte oss for ditt opphold!

~Arthur

Vi misforstod avlesningen på strøm og…

Vi misforstod avlesningen på strøm og vann,da vi skulle dra .vi prøvde å redigere ,men det gikk ikke .Prøvde da å ringe det lokale Dansenteret ,men stod i kø i timesvis. har derefor ikke fått betalt for strøm og vann .

hei!

Takk for at du tok kontakt med oss ​​om problemet med strøm- og vannavlesningene i feriehuset vårt. Vi vil gjerne gjøre ting riktig og hjelpe deg med betaling for strøm og vann. For å lette dette, kan du sende oss en e-post på depositum@dancenter.com? Vårt dedikerte team vil undersøke og løse problemet umiddelbart. Takk for tålmodigheten og samarbeidet. Vi ser frem til å løse denne saken for deg.

~Noah

Koselig og fin feriebolig

Fin beliggenhet, rent og pent. Nøkkelboksen systemet fungerte veldigbra.
4 stjerner fordi det manglet kjøkkenkniver. (brødkniv osv)

hei!

Takk for din positive anmeldelse! Vi er glade for å høre at du likte beliggenheten, rensligheten og nøkkelbokssystemet til feriehuset vårt. Vi beklager ulempene dette medfører. Vi er glade for at du totalt sett hadde et hyggelig opphold. Vi vil fortsette å jobbe med å forbedre tjenestene og fasilitetene våre.

~Noah

Du får hva du betaler....

Baderom var ikke vasket på lenge. Klaget til Dancanter som sendte ut personell for en grundigere rengjøring. Huset bar et preg av manglende rengjøring fra tidligere beboere. Mye døde fluer I vinduskarmer og spindelvev. Huset manglet også rene tørkehåndklær til bad og kjøkken. De som var der fra før av var skitne og ikke vasket.
Ellers et fint hus I landlige omgivelser, lite trafikk og støy fra andre beboere.

29 juin 2024

hei!

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager virkelig at du måtte gå gjennom dette under oppholdet. Vennligst skriv oss en e-post på lejerservice@dancenter.com slik at teamet vårt kan se på ulempene du måtte gjennom og jobbe med å gi deg den best mulige løsningen.

~Tony

Fint hus med god plass og beliggenhet

Fint hus med god plass og beliggenhet. Godt uteområde med hagemøbler . Kan sitte ute flere steder å nyte solen. Kort vei til stranden, stille og rolig feriehusområde. Korte avstander til både Randers, Djuts sommerland, Grenaa og andre serverdigheter.

Hei,

akk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset, beliggenheten og uteområdet med hagemøbler. Det høres ut som om du hadde en avslappende ferie og fikk muligheten til å nyte solen på flere steder. Det er også flott å høre at du fant beliggenheten praktisk med kort vei til stranden og andre severdigheter. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen

~Mark

Kan trygt anbefale andre å leie denne «stugan»

God standard og har alt en trenger, bla helfliset bad med dusj og vaskemaskin. Åpen kjøkkenløsning med induksjonskomfyr og microbølgeovn. På soverommet i 2.etasje er takhøyden noe lav og trappen opp bratt. Passer nok best for 2 personer, siden der kun er et soverom. Det finnes en sovesofa i stuen som eventuelt kan brukes om en er flere. Fin utsikt fra terrassen som har sittegruppe med bord. Her kan sitte og nyte stille sommerkvelder. Den er helt skjermet for innsyn. Egen parkering i hagen foran hytten. Noe trafikkstøy, men det plaget ikke oss. Vertskapet er svært hyggelig og imøtekommende.

Hei,

Takk for at du delte din opplevelse med oss. Det høres ut som om hytten har alt man trenger for et komfortabelt opphold med en flott utsikt fra terrassen. Vi er glade for å høre at vertskapet var hyggelige og imøtekommende. Vi vil gjerne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden.

~Anthony

Flott godt utstyrt hus og flotte…

Flott godt utstyrt hus og flotte uteplasser med trampoline, hengekøyer og badestamp. (Køyesenger i 2 soverom begrenser litt antall soveplasser). Nært til strand og Sæby som er veldig koselig.

Hej,

Takk for at du delte din positive opplevelse med oss! Det er flott å høre at du likte huset og uteplassene med trampoline, hengekøyer og badestamp. Vi er glade for å høre at beliggenheten var praktisk for deg og at du likte Sæby. Vi håper å ha gleden av å ønske deg velkommen igjen i fremtiden!

~Theo

Ryddig og grei bestilling og oppfølging

Fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart, deretter nye mailer når turen nærmet seg, med nyttig info som hvor nøkkelutlevering foregikk etc. Hytten så ut akkurat som på bildene, ren og fin.

Hej,

Takk for at du valgte å booke hos oss! Vi er glade for å høre at du fikk bekreftelse på bestillingen umiddelbart og at du mottok nyttig informasjon før turen din. Det er flott å høre at hytten levde opp til forventningene dine og at den var ren og fin. Vi håper du hadde en flott opplevelse og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake i fremtiden!

~Paul