Fantastisk hus m 2 soveroms avdelinger m toilett og bad. Stort aktivitets rom. Veldig gode senger. Flott kjøkken. 2 komfyrer. 2 oppvaskmaskiner. Savnet snaps glass. 😱 Stort uteområde m fotballmål,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hytte som en leier er fint, godt utstyrt. Området hytten ligger er kjempe flott natur og mye vilt å se, flott opplevelse Relativt høy pris for strøm og vann. Prisstigningen for vask av hytte er bl... Voir plus
L'entreprise a répondu
God beliggenhet, godt utstyrt med det vi trengte. Minus, På kravspesifikasjon fra Dancenter sto det bøtesatser for div. Eks grill, vi måtte selv skrubbe grillen for gamle kjøttrester før bruk b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bruk aldri DanCenter !! Huset var så skittent!! Snakket med det lokale kontoret som ville at vi skulle sende Mail til selskapet!! Vi trengte bare å få det rengjort!! Får ikke refusjonen som ble lovt!... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med flere enn 7.000 feriehus i Skandinavia, er DanCenter en av markedets største formidlere av feriehusutleie. Hos DanCenter finner du feriehus i alle prisklasser i alle de populære ferieområdene i Danmark, Sverige og Norge. Om dere kun er to som skal på tur, eller om dere skal på ferie med hele familien og ser etter et sommerhus med plass til hele gjengen, så finner du helt sikkert det rette feriehuset hos DanCenter. Hos DanCenter kan du leie et feriehus fra 2 dager til 3 uker. Store deler av året kan du fritt velge ankomstdag, og med et enkelt klikk får du se alle last minute-tilbud.
Det var et fint oppusset sommerhus som passet godt for to personer, men vi synes det hadde blitt trangt med flere enn to der.

Réponse de Dancenter
Veldig ryddig leieprosess. Godt med info på forhånd. Nøkkelutlevering ved sommerhuset (kodeboks) og måleravlesning på nett. Trenger da ikke bruke mye tid i kø ved ankomst og avreise.
En ting trekker ned: Vi betaler alltid for rengjøring. Hadde ønsket at sommerhuset var renere da vi kom. Flater var vasket over, men mye støv i kroker og under møbler. Litt kjedelig for støvallergikere. Ender jo da opp med å måtte vaske en runde ved ankomst. Huset var renere da vi dro enn da vi kom, og da er det kjedelig å ha betalt en god sum for rengjøring.
Ellers; flott område for familieferie med ballspill, utelek og sykling. Flotte strender. Koselig sommerhus med fine uteplasser. Ligger i et stort hytteområde og rett ved fotballbane/lekeplass.

Réponse de Dancenter
Fant alle relevante opplysninger om huset, området og booking på hjemmesiden. Enkel bestillingsprosedyre.

Réponse de Dancenter
Før bestilling bør det opplyses om nøkkelhenting for gjeldende hus. Vi hadde valgt et annet hus om vi hadde visst hvor nøkler må hentes. Da hadde vi heller valgt et hus med nøkkelboks ved huset. Nå får vi over 1 time ekstra kjøring bare for å hente nøkler.
Jeg kan heller ikke se i bestillingen hvordan nøkler skal leveres. Jeg forutsetter de kan ligge i huset. Fint om jeg kan få en bekreftelse på det.
Mvh Trond Smogeli

Réponse de Dancenter
Fikk god service/svar underveis fra DanCenter.
Rask tilbakemelding på det jeg lurte på.

Réponse de Dancenter
Nydelige sommerhus for et par på tur, men vi hadde overnattingsgjester. Og feltseng, anneks uten vindu og sovealkove i stuen var ikke optimalt. Litt lite kjøkkenredskaper, manglet noe sånt som grillvotter og serverings-skjeer Ellers et flott sommerhus vi gjerne hadde leid igjen hvis vi kun var to stykker.

Réponse de Dancenter
Kom til møkkete leilighet, defekt microbølgeovn, vannlekkasje.. var ingen som kom for å ordne opp. ikke sengetøy, håndklær eller ekstra barneseng før 3 dager etter ankomst. Sendte klage samme dag vi kom, med bilder! «Kundeservice» prøvde seg på å svare med at jeg ikke hadde sendt klage innenfor 24 timers fristen, sendte screenshot at klagen som var innenfor fristen. Elendig service og kundeservice for den prisen når man ikke får det man betaler for! Æsj!

Réponse de Dancenter
Vi måtte vaske selv i 2 timer på natten da vi ankom feriehuset. Det hang spindelvev i samtlige hjørner av huset; både oppe og nede. Det var like mange døde edderkopper som levende (mer enn 20), noe som betydde at det var lenge siden det var vasket. Det hang støv og spindelvev fra alle lamper. Det var tykt støvlag og døde insekter under alle senger, oppå alle skap og bak alle panelovner. Det lå en hårstrikk fult av hår i den ene sengen. Air condition sto ikke på, så det tok 3 timer å senke temperaturen inne fra 30 grader til 25 grader på soverommene (pga bassenget). Sikringen på stikkontaktene hadde gått, så det var ikke mulig å koble på mobilladere, vifter, tv eller Internett. Sikringsskapet fant vi ute i en bod ikke avmerket på kartet. Sengetøyet mitt var skittent og 2 av 5 håndklær luktet surt (pakket inn mens vått). Det tok 2 telefoner, 7 mailer og 3 døgn å få levert nytt, så jeg måtte sove på sofaen uten sengetøy. Dette kostet 35.000 kr for én uke. Det var verdt 5.000 kr. Skittent sted og ubrukelig service. Feriehuset lå på Bratten Strand.

Réponse de Dancenter
Huset stod til forventningene våre. Trivelig hus, brukbart utstyrt med kopper og kar. Kunne kanskje vært et par vinglass til så det var nok til det antall senger som var her, litt liten varmtvannstank. Ligger i rolige omgivelser med en veldig deilig og koselig uteplass/veranda. Grei avstand til sentrum.
Men reiser du med småbarn og trenger barnestol så må du være obs.
Det står at det skal være en barnestol inkludert i huset, men det var det ikke. Fra lørdag til tirsdag måtte vi klare oss uten den, å sitte med en ettåring på fanget og gi mat kan være en utfordring som de fleste vet. Etter veldig god hjelp fra personale på det lokale kontoret til Dan Center fikk vi omsider en barnestol levert på døren på tirsdag ettermiddag. Og det var vel den eneste negative opplevelsen i dette huset.
Kan trygt anbefales.

Réponse de Dancenter
Veldig flott sted for barnefamilier. Perfekt størrelse på basseng. Gåavstand til sentrum og strand. Savnet støvsuger i huset.

Réponse de Dancenter
Veldig fin beliggenhet. Barna 8 -13 år koste seg veldig i bassenget og i hagen. Veldig bra utstyrt hus for 12 personer. Deilig terrasse.

Réponse de Dancenter
Kjempe flott beliggenhet, flott og stor uteplass og fin standard på sommerhuset. Deilig med 2 fulle bad.
Ikke den beste rengjøringen.

Réponse de Dancenter
Veldig flott hus med flott utsikt. Terasse rundt nesten hele huset gjør at man kan flytte seg etter solen. Pluss for vaskemaskin og ekstra kjøleskap. Minus at det ikke er stige opp til køyeseng. Kort vei både til Sæby og Frederikshavn, og ikke minst Skagen som er verdt et besøk.

Réponse de Dancenter
Her kan du nyte skog,sjø og stillhet når du måtte ønske det selv! Fra sjøutsikt på den en siden av hytta til andre siden hvor du får følelsen av å være på fjellet! Noen vil nok si hytta ligger vanskelig til men ønsker du privatliv er den helt perfekt

Réponse de Dancenter
Det var veldig vanskelig å få kontakt med dancenter.no. Vi manglet varmt vann grunnet feil på systemet. Når vi pratet med kundeservice fikk ikke de kontakte med det lokale kontoret. Det var fredag. De da de skulle sende en rørlegger til mandag. Ganske utrolig å ikke skulle ha varmt vann før 3 netter senere... Vi reiste fysisk ned til det lokale kontoret og kjeftet og da det var uaktuelt, først da sa de at de skulle komme neste dag. Opplevde de ufine på telefonen.
Varmepumpe lakk vann. Manglende varmtvann. Skitne kopper i vaskemaskinen. Manglet baby seng og stol som var bestilt og betalt. Dårlig kundeservice som ikke kunne gjøre noe før over helga, selv om man måtte sjekke inn fredag. Etter kjefting fysisk ble alt ordnet dagen etter, men burde ikke være sånn.
Fikk opplevelsen av at det var vi som var problemet på telefonen med de...
Reservasjon 2024-294421.
Sendt mail, slik dancenter foreslo i svar til review. Har fått svar på mail der de noterte ned at jeg har hatt problemer. Får håpe det hjelper for de som leier neste gang.

Réponse de Dancenter
Fint hus med koslig beliggenhet.
Perfekt med badebasseng innendørs. Bassenget er ca 125cm dypt, så passet bra for våre barn.
Stekepanne er utslitt og føltes ikkje bra å bruke.
Det er vacum toalett i huset, noe som bad på noen utfordringer når systemet ikkje virket som det skulle.
Alt i alt er me veldig fornøyde :)
2024-190156

Réponse de Dancenter
Leide et feriehus gjennom Airbnb. Det virket som om huset hadde stått tomt en stund. Det luktet mugg i huset, vi måtte vaske alle klær ved hjemkomst, selv de som ikke var brukt. Huset var ikke rengjort, det var hybelkaniner under sengene, støv og døde fluer under flere av vinduer og spindelvev i nesten alle kroker i taket. Gresset var ikke klippet og hagen kunne ikke benyttes. Terrassen var råtnet på flere steder og det ene terrassebordet var knekt.Samsvarte ikke med bilde i anonsen og våre forventninger i det hele tatt! Vi endte opp med å reise hjem 3 dager før planlagt. Klaget saken inn til Karla ved Dancenter og fikk ikke noe annet enn flere svadasvar tilbake. Aldri mer Dancenter!

Réponse de Dancenter
Flott hus som ligger fint til kort vei til stranden.
God oppfølging fra Dancenter i forkant.