1. Service de location de matériel de soirée
  3. Magasin de fête
  4. Organisateur de mariages
  5. Prestataire de mariage
  6. Boutique d'articles de mariages

Hos Den Store Dag festudlejning kan du leje dekorationer til bryllupper, fester og events, der skaber den stemning og stil, du drømmer om. Jeg tilbyder alt fra vielsesbuer, kunstige blomster dekorationer og lyskæder til bordpynt og små detaljer, der gør helheden fuldendt. Jeg lægger vægt på, at lejeprocessen er enkel og overskuelig. Produkterne kan afhentes eller bliver sendt, så du har dem i god tid inden arrangementet, og de returneres nemt bagefter. Mange af tingene skal samles eller arrangeres på stedet, og jeg sørger for tydelige beskrivelser og vejledning, så du kan få det ønskede resultat. Det er også muligt at booke mig til at opsætte og nedtage dekorationer på lokationen. Jeg hjælper dig gerne med råd om farver, materialer og sammensætninger, så du kan skabe en personlig og gennemført fest, uden at skulle købe alt selv. Det gør det både mere fleksibelt, bæredygtigt og ofte billigere. Uanset om du planlægger en intim sammenkomst eller et stort arrangement, er mit mål at hjælpe dig med at få en smuk og mindeværdig dag, hvor detaljerne spiller sammen og understøtter den oplevelse, du ønsker at give dine gæster.

4,0

Bien

Beautiful decorations and great service

Maria was super helpful in picking out the right decorations to fit my ideas for my wedding! The decorations were beautiful and of good quality, and the sending/receiving process was very easy and smooth. All in all a very positive experience!

5 juillet 2025

Hi Maaike,
Thank you so much for your lovely words! I’m really happy to hear that the decorations matched your ideas and that everything went smoothly. It was a pleasure helping you create your beautiful day.
Kind regards Maria from Den Store Dag 🥳

Maria gjorde min drøm til virkelig👰🏻‍♀️

Maria gjorde min drøm til virkelig, jeg var så lykkelig da Maria tilbudt at hjælpe mig Maria høre efter dine ønsker og vil rigtig gerne hjælpe dig og følger dig hele vejen igennem. Jeg er så glad jeg valgte Maria. Maria har fået sig en stamKUNDE♥️😍

30 août 2025

Hej Marina 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰
Det glæder mig, at jeg kunne være med til at skabe en perfekt atmosfære i de store smukke Diva festlokaler i Hvidovre, og hjælpe dig med at skabe personlige og unikke dekorationer ud fra dine ønsker og tanker ✨
Jeg ser frem til, hvad vi sammen kan opnå til din næste fest ❤️
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

God oplevelse fra køb til retur

God og hurtig kommunikation med Maria i købsfasen. Alt var pakket virkelig godt ind ved modtagelse og med gode instruktioner til brug og nedtagning. Nemt at pakke tingene forsvarligt tilbage i kassen og at sende retur. Modtog alt torsdag, hvor vi skulle bruge det lørdag. Sendte retur søndag, og allerede tirsdag var alt modtaget hos Maria og afsluttet 👌🏻

12 août 2025

Hej Malene 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder mig at høre du/I var tilfredse med hele udlejningsoplevelsen.
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

Super fin service og hjælp til…

Super fin service og hjælp til tilpasning af produkt. Den fineste blomstervæg med fin instruktion hvordan den skulle samles, pakkes mm.
Kan kun anbefales 🤩🤩

3 mai 2025

Hej Bettina 😊
Tusind tak for din super flotte anmeldelse - Det varmer mit hjerte at høre, du var glad og tilfreds med oplevelsen 🥰
Håber I havde en fantastisk dag og fest.