De Nationale Kringloopbon Avis 51

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik vind het idee voor een nationale kringloopbon goed. Er zijn echter nog maar weinig andere kringloopketens bij aangesloten vind ik zodat de keus waar de bon te besteden er een is van in welke buurt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Echt drama om mee te betalen, 3 x naar de kringloop winkel geweest om af te kunnen rekenen echt niet duurzaam!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een supergoed idee, deze cadeaubon! Mijn jarige dochter, die dol is op schatzoeken in de kringloopwinkel, was er echt blij mee. Geweldig dat er nu ook een fysieke kringloopbon beschikbaar is, d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

ik had de cadeaubon al besteld, toen bleek dat de kringloopwinkel waar ik mijn zusje een lunch wilde aanbieden niet aangesloten was. Ik heb toen gebeld en toen duidelijk werd dat er geen andere optie... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux

Écrit par l'entreprise

De Nationale Kringloopbon is hét cadeau voor kringloopliefhebbers, vintage-fanaten en bijvoorbeeld studenten die hun studentenkamer moeten inrichten.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was erg fijn de bon te ontvangen ik…

Het was erg fijn de bon te ontvangen ik heb 2 leuke spellen van gekocht om te spelen! Proces met de winkel en inwisseling ging ook goed

29 août 2025
Avis spontané

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Leuk om te horen Jasper! Fijn dat je zo blij bent met je ontvangen cadeau, en dat je shoptripje geslaagd is!

Het Werkt wel !

Werkt wel !! maar, ook beetje omslachtig, niet meteen korting met je bon, eerst winkel uitzoeken en bon aanmaken, daarna pas korting voor die winkel alleen.. daarna weer bon aanmaken voor andere winkel..

11 août 2025

Hoi Dirkjan,

Bedankt voor je mooie review en je eerlijke feedback. We erkennen dat het inleverproces gemakkelijker kan en hier zijn we druk mee bezig.
Zeker in jouw geval waarbij je bij meerdere winkels wil gaan shoppen.

Stijn Smits
Mede-eigenaar van De Nationale Kringloopbon

Noté 4 sur 5 étoiles

er doen minder kringloopwinkels mee dan…

er doen minder kringloopwinkels mee dan ik had verwacht

26 juillet 2025

Hoi Rebecca,

Bedankt voor je mooie review ondanks de eerlijke feedback. De Nationale Kringloopbon bestaat nu nog geen jaar en we zijn druk bezig om het aantal deelnemende winkels te vergroten. Op de site kan je altijd zien hoeveel- en welke winkels er deelnemen.

Als je tips of favoriete winkels hebt die echt mee moeten doen hoor ik het graag :)

Stijn Smits
Mede-eigenaar van De Nationale Kringloopbon

snelle ontvangst

snelle ontvangst.

29 juin 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Hoi Michelle, bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het zo goed is gegaan.

Meer voor je geld!

Meer voor je geld!
Leuk initiatief. Een verrassende kadobon die je op steeds meer plaatsen in kunt leveren. Rondsnuffelend in de kringloop krijg je meer voor je geld én ben je ook nog duurzaam bezig. Top!

9 mai 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Hoi Ilse, bedankt voor je mooie review! We doen ons best de dekking van de winkels zo goed mogelijk te krijgen. Bedankt voor je steun!

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben dol op je initiatief en ben van plan om deze vaak cadeau te geven!

Ik zou graag een klein briefje ontvangen samen met de fysieke cadeaubon. Van jou aan mij. En ook een kaartje om de cadeaubon in te doen en aan de ontvanger te geven. Ik denk ook dat het raadzaam is om je organisatie in de vorm van een non-profit organisatie te runnen. Als non-profit organisatie is je imago naar het publiek toe beter.

7 avril 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Hoi, bedankt voor je review. Destijds hadden we inderdaad nog geen leuke fysieke variant om als cadeau te geven. Dat hebben we gelukkig verbeterd, mede dankzij jouw feedback. Bedankt daarvoor.

Prima service, irritante marketing

Prima service, meerdere irritante mails daarna om review achter te laten. Ik koop iets, het wordt geleverd en dat mag het voor mij zijn.

1 avril 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Hoi Dave, bedankt voor je review en dat je de service prima vond. We zullen je geen mails meer sturen!

Noté 2 sur 5 étoiles

Het idee is er!

Wat een super goed idee! Helaas is de uitwerking nog niet optimaal.

- Bij een kringloop haal je juist regelmatig kleine dingetjes voor kleine prijsjes. Ik had voor 9 euro bij elkaar verzameld maar kon helaas vanaf 10 euro aangeven dat ik een bedrag wilde uitgeven.
- De route hoe je je tegoed uitgeeft is erg verwarrend. het lijkt namelijk alsof je opnieuw het bedrag uitgeeft. Het zou makkelijker zijn als dit via een app of kaart zou gaan zodat er geen verwarring is dat je het uitgeeft ipv aankoopt.
- De route van verwerking riep veel vraagtekens op bij de mederwerk van de winkel. Er zou een qr code gemaild worden die zij dan in de winkel konden scannen, maar deze is nooit verzonden. Hierdoor kon de winkel niet de verkoop in hun systeem aangeven.

Het idee van een kringloop bon is echt heel super! En ik ben er een grote voorstander van. Maar versimpel het proces vooral. Minder stappen en tastbaarder maken wat je hebt uitgegeven en wat je nog over hebt.

27 février 2025

Hoi Iris,

Jamer om te horen dat het niet helemaal soepel is gegaan! Je kan de bon in meerdere keren uitgeven, dus schroom zeker niet om ook voor kleinere bedragen te shoppen! Als dit niet duidelijk aangegeven staat, gaan we dat oplossen.

Die route kan inderdaad verwarrend zijn, we zijn bezig dit op te lossen. Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je voorstander bent van het idee, we gaan ons best doen om het simpeler te maken!

Koen van team Nationale Kringloopbon

Noté 5 sur 5 étoiles

De kringloopbon nu ook in je brievenbus.

Wat een supergoed idee, deze cadeaubon!
Geweldig dat er nu ook een fysieke kringloopbon beschikbaar is, dat geeft toch net iets leuker.

12 février 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Wat leuk om te horen dat ze er zo blij me is MarieLouise! Bedankt voor je leuke review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supergoede ontwikkeling door als…

Supergoede ontwikkeling door als aanvulling op de digitale cadeaubon nu een fysieke kaart met shoptegoed uit te brengen. Ik ben er blij mee en ik denk veel kringloop bezoekers ook.

10 février 2025

Leuk om te horen Astrid!

Noté 1 sur 5 étoiles

De nationale kringloopbon werkt niet

De nationale kringloopbon aangeschaft om kado te geven.
In de praktijk kan de bon niet gebruikt worden. Afwijkende informatie bij de kringloopwinkel. Wel melding dat er vaker problemen zijn. Zou geactiveerd moeten worden. Niets van bekend en nergens te vinden.

23 janvier 2025

Beste,

Wat vervelend om te horen dat het niet goed ging in de winkel. Ik zal contact met u opnemen om te achterhalen bij welke winkel het misging.

Koen van team Nationale Kringloopbon

Leuke cadeaubon

Leuke manier om een cadeaubon te krijgen. Het omwisselen van de kringloopbon voor een waardebon om uit te geven in een van de webwinkels werkt ook goed.

28 janvier 2025

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Fijn om te horen, bedankt voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed initiatief en goed geregeld!!

Het bestellen van de nationale kringloopbon ging super goed. Het is heel goed geregeld.
En wat een fantastisch initiatief is de nationale kringloopbedrijf!!
Op veel plekken te besteden dus prima.

6 décembre 2024

Bedankt Willem!

Noté 3 sur 5 étoiles

Als je dit als cadeautje wilt geven

Als je dit als cadeautje wilt geven, is het jammer dat er geen fysiek pasje bij wordt geleverd.

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Hoi Peter, bedankt voor je feedback. Een fysieke pas is zeker iets wat we willen gaan toevoegen aan ons aanbod. Ondertussen zou je de bon kunnen printen, zo kan je iets fysieks geven!

Super idee

Super idee, man en pubers zijn erg blij, heerlijk struinen tussen mooie spullen, duurzaam, doordacht

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Bedankt Marjan, leuk om te horen dat iedereen enthousiast is!

Toppie!

Super leuk initiatief!

6 décembre 2024

Bedankt Mark! Erg leuk om te horen, veel plezier met je bon 😀

Noté 2 sur 5 étoiles

meer kringloopwinkels !!!

als je het een nationale kringloopbon noemt , moeten er toch veel meer kringloopwinkels aan meedoen, bv Rattaplan of zo . Bij mij in de buurt zit er niets !!!

Hi Simone,

Jammer dat er nog geen winkels in de buurt zitten. In welke regio woon je? Dan gaan we hard ons best doen om winkels in de buurt aan te sluiten. We zijn net begonnen, dus het klopt dat nog niet alle winkels in Nederland meedoen.

Vooraf kan je natuurlijk checken welke winkels er meedoen op https://www.denationalekringloopbon.nl/winkels.

Je bon is 2 jaar geldig, dus hou vooral de pagina in de gaten om te zien of er winkels in je regio bij zijn gekomen!

Koen
Team Nationale Kringloopbon

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus