De Nationale Kringloopbon Avis 51

3,3

Ik vind het idee voor een nationale kringloopbon goed. Er zijn echter nog maar weinig andere kringloopketens bij aangesloten vind ik zodat de keus waar de bon te besteden er een is van in welke buurt... Voir plus

Echt drama om mee te betalen, 3 x naar de kringloop winkel geweest om af te kunnen rekenen echt niet duurzaam!

Wat een supergoed idee, deze cadeaubon! Mijn jarige dochter, die dol is op schatzoeken in de kringloopwinkel, was er echt blij mee. Geweldig dat er nu ook een fysieke kringloopbon beschikbaar is, d... Voir plus

ik had de cadeaubon al besteld, toen bleek dat de kringloopwinkel waar ik mijn zusje een lunch wilde aanbieden niet aangesloten was. Ik heb toen gebeld en toen duidelijk werd dat er geen andere optie... Voir plus

1. Boutique de cadeaux

De Nationale Kringloopbon is hét cadeau voor kringloopliefhebbers, vintage-fanaten en bijvoorbeeld studenten die hun studentenkamer moeten inrichten.

3,3

Moyen

Répond généralement dans un délai d'un mois

Ik dacht dat ik het in de brievenbus…

Ik dacht dat ik het in de brievenbus zou krijgen, maar kreeg het in de mail,pas dagen na die tijd, en had liever dus een fysieke kadobon gehad want het is een kado voor iemand .

5 décembre 2024

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Beste, spijtig om te horen dat het niet duidelijk genoeg gecommuniceerd is dat er momenteel nog geen fysieke cadeaubon beschikbaar is. We gaan ons best doen om het te verduidelijken!

Beste ACJ De Jong,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Ik zie dat Visa nog niet ingeschakeld was, andere creditcards wel.

Visa is nu ook ingeschakeld, en kan dus gebruikt worden.

Excuses voor het ongemak, hopelijk heb ik zo geholpen.

Vriendelijke groet,

Koen
De Nationale Kringloopbon

Webpagina was vriendelijk en netjes

Webpagina was vriendelijk en netjes. Aanschaffing van de bon verliep ook prima. Ik kon alleen niet op de website vinden hoe ik de bon moest inleveren. Achteraf hoorde ik dat die info of de socials staan.

7 octobre 2024

Réponse de De Nationale Kringloopbon

Bedankt Aaron! De info is nu ook te vinden op onze site!

Prachtig bedrijf

Prachtig bedrijf, goede doelstellingen en enorme drive van de eigenaren om er iets fantastisch van te maken

5 octobre 2024

Bedankt!

Super idee!

De Nationale Kringloopbon is een super idee! Ik kijk ernaar uit dat de bon officieel gelanceerd kan worden en ik de bonnen cadeau kan gaan geven. Zet hem op!

5 octobre 2024

Bedankt Lotte!