Dinoffentligetransport Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Hvis jeg kunne ville jeg give minus vil jeg give 1000 minus. Frygteligt usympatiske mennesker som arbejder og driver biksen, når bus/tog whatever er forsinket eller aflyst tager ingen ansvar men lige... Voir plus

Jeg kan ikke gennemskue om det er Din offentlige transport der står for Basiskortet, men her er mine frustrationer. Der er alt alt for få Checkpunkter. Man skal ofte gennem en hel eller halv perro... Voir plus

08/05/22 9A Der skulle ankomme kl 17:05 ved Glostrup skole søndervang valgte at stoppe foran busstop stedet, bussen stod stille i et kort øjeblik men åbnede ikke døren, kørte derfor videre og igno... Voir plus

Hvorfor er det at lokalbanen i Odsherred aldrig kan overholde deres tog tider om efteråret og vinteren? Er det fordi der er sygdom eller er de bare dovne til at overholde deres tider? I så fald burd... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

jeg var i bussen med en af mine venner…

jeg var i bussen med en af mine venner hvor vi skulle op at spise på det lokale pizzaria. Da vores stop kom skal jeg til at tjek ud men skal lige finde mit rejsekort i tasken det kunne havede taget mig taget mig 5 sekunder men bus chaføren råbte ad mig og lukkede døren lige foran mig og min ven havede lige gået ud fordi han kørte på mit rejsekort så jeg blev nød til at stå klar med mit rejsekort for at tjek ud og skulle gå lidt tid så jeg kunne komme over til min ven. Kæft en dårlig dårlig chafør og jeg kunne forstille mig at man aldrig vil komme ud af den bus hvis man havede cykel med og det er så dumt at i jeres reklamer for i det til at ligne at bus chaførne ser så venlig ud ig siger god dag da ham her råbte af mig fordi at at det tager mig mere end tre sekunder at finde mit rejsekort. Men nu bliver det endu være da vi var færdig med at spise og gik ned til busstop stedet så vi at det var den samme chaffør da jeg tjekkede ind med min ven lød det allerede som om han gav lidt skæld ud vi gik bagerst i bussen og skulle omkring to stop vi sad og var klar med rejsekort men min ven har brækket kravebenet så det er lidt svært for ham at tage tasken på da han stoppet skyndte vi os ned og han kørte på mit rejsekort igen så han gik først ud og jeg fik nærmest ikke nogen chance det var nærmest som om man skulle nå at tjekke ud på tre sekunder han råbte selvfølgelig af mig igen. Og jeg skyndte mig så meget at jeg nærmest blev kørt ned fordi jeg ikke kunne nå at se mig for. Hvis jeg bare havede gået ud fordi jeg ikke kan nå at tjekke ud vil det koste mig 50krs bøde. Kæft en dårlig oplevelse fyr venligst denne mand da han prøver at give folk bøder og råber selv om man ik har gjordt noget. Dette er linje 151 Værløse Furesø kummune manden var skalet med hår i siden firkantet briller og lignet han var fra Indien. Vær sød at gør noget ved det her!!!

9 avril 2024

Hej mig og en af mine venner skulle på…

Hej mig og en af mine venner skulle på det lokale pizzeria og da det var vores stoppested skulle vi lige have vores rejsekort frem det tog 4 sekunder men når da vi nåede at få dem frem lukkede han dørene på os lige ansigtet og råbte og tale på en hård måde til os som om vi havde gjort noget der var slemt han kørte videre og var ligeglad med at jeg havde brækket mit kraveben og selvfølgelig tager det lidt længere tid at lige tage sit kort frem synes det var meget meget respektløst for at gøre mod børn. Beskriv-Ning af manden Han var skaldet i toppen og hår på siden briller linjen er 151 i Værløse/ Kirke Værløse håber i gør noget ved det

9 avril 2024

Dot er nok et af de værste selvskaber

Dot er nok et af de værste selvskaber. Først så hæver de priserne på metro transport afsindigt. Derefter var mig og min kæreste ude og køre i metroen med en cykel. Vi havde tjekket ind og vidste intet om en cykel også sku tjekkes ind. En kontrollør gav os en bøde på 250kr for cyklen, selvom vi venligt forklarede ham at vi ikke vidste det og gerne ville stå af næste stop og tjekke den ind. Det er simpelthen hen for dårligt! Jeg har besluttet fra nu af at boykotte metro og anbefaler alle at gøre det samme

2 mars 2024

Evig metro forsinkelser

Hvorfor er metroen altid forsinket om morgenen. De kører aldrig efter rejseplanen og det er svært at time sin rejse. Toget er ikke forsinket samme tid alle dage, få nu rejseplanen til at passe med jeres tider..

1 février 2024

Hvorfor pris stiger meget

Hvorfor pris stiger meget? Jeg har købt et 4 zoner pendler (månedlig) for 810 kr ink metro tillæg men denne måned det stiger til 910 kr betyder 100 kr mere! Du synes vores løn stiger som det? Er det rigtigt hvor alle stader vi betaler mere men vores løn gør ikke so meget høj? Hvad sket der det gør så høj? Hvad ska vi gør nu? I Danmak vi siger mindre biler for grønt miljø men i prasse os til at købe biler. 😡

27 janvier 2024

Frustrating Experience with Check-In…

Frustrating Experience with Check-In System and Customer Service

My recent visit was marred by a frustrating experience with their check-in system. The inconsistency of the machine/device was inconvenient, leading to a fine rather than a solution.

It's disheartening that the staff's lack of service manner made it difficult to reason with authorities. A focus on improving the check-in/check-out system and enhancing customer service would greatly benefit everyone.

8 janvier 2024

Trains cancelled twice in same weekend

There is only one mode of transport between Hillerød and Fredensborg and that is the local train. On Friday night (20 October) the train was cancelled without notice and we couldn't get home. Today the 4pm train from Helsingør to Hillerød was cancelled without notice. The train service is really pathetic for a country like Denmark. We expected better.

22 octobre 2023

Vred

Jeg skulle med toget den 14 sep.
Jeg tjekkede Rejseplanen ofte den morgen for at være sikker på bussen kørte til tiden. Det stod der den gjorde.
MEN.
Da jeg stod oppe ved busstoppestedet der var bussen åbenbart forsinket stod der på skærmen.
Jeg nåede ikke mit tog. Jeg betalte dobbelt så meget for en ny billet.
Jeg står og mangler de penge stadig!😡 Jeg er på SU.

14 septembre 2023

Dårlig firma

Dårlig firma. Deres ufaglærte kontrollører er hjerteløst efter den mindste ting. Jeg steg ombord på bussen, nåede lige sætte mig og checke ind lige efter og fik en bøde fra en kontrollør der skulle nå sin kvote så de ikke bliver fyret. Bussen stod stille med åbne døre og folk var stadig ved at stige ombord. De så mig stige ombord, sætte mig og checke ind, men var selvfølgelig ligeglade for deres fokus er at beholde deres ufaglærte job.

26 septembre 2023

dyrt

super ubehagelig virksomhed som snylter på de folk der ikke har andet valg end at tage bussen.

17 septembre 2023

Dårlig koncept i har jer

Dårlig koncept i har jer
!!!

Det flot I kan skrive at man får penge til en taxa hvis en bus er forsinket i mere end 20 min. Men det giver ikke nogen mening når jeres kundeservice lukker så tideligt så man ikke kan få penge til en taxa. I har busser der køre 24/7, men i har ingen kundeservice man kan ringe til ???

17 septembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit