Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse hos Tempur Odense! Vi havde en virkelig god oplevelse hos Anders og hans medarbejder De var super professionelle fra start til slut og skabte en tryg og behagelig atmosfære... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.
Vestergade 11, 5000, Odense, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Tempur Danmark
Helt fantastiske produkter fra madras til dyner og lagner puder mmm Og samtidig fantastisk service og rigtig gode tilbud!! Kan kun anbefales på det varmeste!!

Réponse de Tempur Danmark
Rigtig hurtig levering efter2 dage. Alletiders puder som vi har haft i over 20 år.Rigtig god kvalitet.

Réponse de Tempur Danmark
Er meget glad for min Tempur pude, bruger også jeres lagener

Réponse de Tempur Danmark
Jeg købte en Tempur-seng i januar i år og havde store forventninger, især med den høje pris og alle de lovord, der følger med mærket. Desværre har oplevelsen været alt andet end god.
Efter blot 2-3 måneder var madrassen blevet så blød, at jeg nu vågner hver eneste morgen med smerter i ryggen. Jeg sover dårligere end før, og det er en kæmpe skuffelse, når man investerer i et produkt, der netop markedsføres som en løsning på søvnkvalitet, rygstøtte og komfort.
Tempur fremhæver en 100 dages ombytningsret i deres markedsføring, men det gælder ikke alle madrasser – noget jeg først fandt ud af, da problemet opstod. Så hvis du køber en Tempurmadras, så husk at få bekræftet om der ydes nogen søvngaranti på produktet.
En seng er selvfølgelig meget individuel, og det kan være at jeg er blevet solgt den forkerte fasthed/hårdhed, eller at jeg bare sover dårligt i Tempurs produkter.

Réponse de Tempur Danmark
I får to fordi jeg har jo ikke modtaget puden endnu. Så syntes det er mega useriøst at bede om en anmeldelse nu

Réponse de Tempur Danmark
Nem bestilling og betaling. Puderne afsendt hurtigt. Puderne i den forventede gode kvalitet.

Réponse de Tempur Danmark
Har nu sovet i 14 dage med min nye Tempur pude.
Den er lige så fantastisk som den forrige som jeg har haft i 15 år.

Réponse de Tempur Danmark
Tempur holder, hvad de lover.
Forventet levering blev faktum, pakken var hel og pæn ved ankomst. Bare i orden.

Réponse de Tempur Danmark
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.

Réponse de Tempur Danmark
Dette er min 3 pude af slagsen, og jeg elsker den. Når jeg begynder, at få ondt i nakken og skuldrene, ved jeg det er tid til, at udskifte den gamle. Kan på det varmeste anbefale denne pude.

Réponse de Tempur Danmark
En savoir plus sur les différents types d'avis.