Tempur Danmark Avis 331

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet og servicen helt i top. I butikken på Øresundsvej på Amager gjorde medarbejderen en stor indsats for, at vi blev rådgivet godt og grundigt, og vi fik lov til at afprøve senge af forskellig h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse hos Tempur Odense! Vi havde en virkelig god oplevelse hos Anders og hans medarbejder De var super professionelle fra start til slut og skabte en tryg og behagelig atmosfære... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Magasin

Écrit par l'entreprise

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Hej Ulla,

Meget hurtigt ekspedition

Meget hurtigt ekspedition, fik varen allerede dagen efter.

28 juillet 2025

Hej Else-Marie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastiske produkter fra madras…

Helt fantastiske produkter fra madras til dyner og lagner puder mmm Og samtidig fantastisk service og rigtig gode tilbud!! Kan kun anbefales på det varmeste!!

30 juillet 2025

Hej Katharina,

Tempur siddepuder høj kvalitet

Rigtig hurtig levering efter2 dage. Alletiders puder som vi har haft i over 20 år.Rigtig god kvalitet.

3 juillet 2025

Hej Orla,

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget glad for min Tempur pude

Er meget glad for min Tempur pude, bruger også jeres lagener

23 juillet 2025

Hej Lene,

Noté 1 sur 5 étoiles

Rygsmerter med en Tempurseng

Jeg købte en Tempur-seng i januar i år og havde store forventninger, især med den høje pris og alle de lovord, der følger med mærket. Desværre har oplevelsen været alt andet end god.

Efter blot 2-3 måneder var madrassen blevet så blød, at jeg nu vågner hver eneste morgen med smerter i ryggen. Jeg sover dårligere end før, og det er en kæmpe skuffelse, når man investerer i et produkt, der netop markedsføres som en løsning på søvnkvalitet, rygstøtte og komfort.

Tempur fremhæver en 100 dages ombytningsret i deres markedsføring, men det gælder ikke alle madrasser – noget jeg først fandt ud af, da problemet opstod. Så hvis du køber en Tempurmadras, så husk at få bekræftet om der ydes nogen søvngaranti på produktet.

En seng er selvfølgelig meget individuel, og det kan være at jeg er blevet solgt den forkerte fasthed/hårdhed, eller at jeg bare sover dårligt i Tempurs produkter.

29 juin 2025
Avis spontané

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse. Vi er ærgerlige over at høre, at du oplever problemer med dit Tempur produkt.

Det er svært for os at se, hvor du har købt din Tempur-seng henne. Hvis det er hos en forhandler, så er det forhandleren, der skal oplyse dig om disse betingelser ved køb. Med Tempur Tryghed (vores følelsesombytning) kan man ombytte 90x200/210 og 180x200/210, men hvis din madras har et andet mål end dette, så er det korrekt, at ombytningsgarantien ikke er omfattet.

Vi opfordrer dig til at tage kontakt til den forhandler, hvor du har købt sengen.

Noté 2 sur 5 étoiles

I får to fordi jeg har jo ikke modtaget…

I får to fordi jeg har jo ikke modtaget puden endnu. Så syntes det er mega useriøst at bede om en anmeldelse nu

18 juillet 2025

Hej Rene,

Vi forstår godt din frustration over endnu ikke at have modtaget din pude – og vi er kede af, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger.

Du bestilte i fredags, og vi pakkede og sendte din ordre så hurtigt som muligt. Desværre leverer PostNord ikke til private adresser i weekenden, og derfor er pakken først kommet videre i deres system i dag, mandag. Vi lover levering inden for 1-3 hverdage, og vi gør altid vores bedste for at overholde det.

Når pakken er overdraget til PostNord, er det dem, der står for den videre levering. Vi følger naturligvis op, hvis der opstår problemer undervejs, men i dette tilfælde ser det ud til, at alt forløber som det skal – med den naturlige forsinkelse, som weekenden desværre medfører.

Vi håber, du bliver glad for din pude, når den ankommer – og hvis du har lyst, må du meget gerne opdatere din anmeldelse, når du har modtaget og prøvet produktet. Din feedback betyder meget for os.

De bedste hilsner,

Nem bestilling og betaling

Nem bestilling og betaling. Puderne afsendt hurtigt. Puderne i den forventede gode kvalitet.

17 juillet 2025

Hej Per,

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Godt produkt.

10 juillet 2025

Hej Rene,

Kvalitet

Har nu sovet i 14 dage med min nye Tempur pude.
Den er lige så fantastisk som den forrige som jeg har haft i 15 år.

16 juin 2025

Hej Bjarke,

Tak fordi du tog dig tid til at give os en positiv anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med din Tempur pude.

Góð svefngríma.

Góð svefngríma.

4 juillet 2025

Hej Reynir,

Noté 5 sur 5 étoiles

Tempur holder, hvad de lover

Tempur holder, hvad de lover.
Forventet levering blev faktum, pakken var hel og pæn ved ankomst. Bare i orden.

6 juin 2025

Hej Peter,

Tak for at tage dig tid til at give os en positive anmeldelse.

Vi ønsker dig en god nattesøvn :)

Noté 4 sur 5 étoiles

God service ifm. købet af hovedpude

2 juin 2025

Hej Karina,

Dette er min 3 pude af slagsen

Dette er min 3 pude af slagsen, og jeg elsker den. Når jeg begynder, at få ondt i nakken og skuldrene, ved jeg det er tid til, at udskifte den gamle. Kan på det varmeste anbefale denne pude.

23 juin 2025

Hej Julle,

Tak for at tage dig tid til at give os en positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad for Tempurs puder.

God pude

God pude
Kølende

2 juin 2025

Hej Natuk,

Tak for at tage dig tid til at give os en positive anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er glad for puden.

God hovedpude

God hovedpude, hurtig levering

17 juin 2025

Hej Cecilie,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, godt produkt.

26 mai 2025

Hej Nanna,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus