L'entreprise a répondu
Super, altijd krijg ik op tijd een bericht mbt levering van mijn medicatie. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan bij vragen en ze zijn erg behulpzaam. En de levering vd medicatie is altijd o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Afspraak bezorging is altijd op tijd. De medewerkster die de injectie toedient, is zeer vriendelijk en deskundig. De bezorging van het zoladex pakketje hapert. Ons appartementengebouw heeft drie toega... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eurocept Homecare is een van de grootste aanbieders van thuiszorg in Nederland. Van specialistische zorg die doorgaans alleen in het ziekenhuis kan worden geboden, tot alledaagse verpleegkundige werkzaamheden; wij maken het mogelijk bij de patiënt thuis. Zo bieden wij een totaalpakket aan waarin de patiënt centraal staat en de zorgsector zoveel mogelijk wordt ontlast.
Loodsboot 7, 3991 CJ, Houten, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vriendelijk begripvol en goede kennis van zaken.
Super, altijd krijg ik op tijd een bericht mbt levering van mijn medicatie.
En de levering vd medicatie is altijd op tijd vlgs afspraak.

Réponse de Eurocept Homecare
Heel erg tevreden over dit bedrijf. Ze maken duidelijke afspraken en komen deze ook na. Vriendelijke en nette verpleegkundige.

Réponse de Eurocept Homecare
Verpleegkundige Nanka is erg bekwaam en vriendelijk. Zij is ook altijd nog bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen na de behandeling.

Réponse de Eurocept Homecare
Prettige persoon professionele houding en instelling. No nonsens.

Réponse de Eurocept Homecare
Kan geen account aanmaken op mijn mobiel. Jammer.
Staat ook in de aanwijzing voor gebruik. Heb geen PC of laptop.
8 juli'26: nu wel gelukt.

Réponse de Eurocept Homecare
Begin vorig jaar kreeg ik van mijn behandelend arts Eligard (leuproreline-acetaat) voorgeschreven. Het contact met de medewerkers van Eurocept was goed. Vriendelijke mensen die de afspraken voor de bezorging en het zetten van de injectie voor mij inplanden. Op vragen kreeg ik een goed antwoord. Alles verliep op rolletjes. Zo nodig namen zij contact op met mijn behandelend arts. Kortom ik ben heel tevreden. Het had niet beter gekund.

Réponse de Eurocept Homecare
Uitstekende ervaring. Manon is een vriendelijke en deskundige verpleegkundige. Ze werkt rustig, neemt de tijd en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. De afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en alles verloopt professioneel. Zeer tevreden over de zorg die ik heb ontvangen.

Réponse de Eurocept Homecare
Personeel is vriendelijk. Altijd op tijd, anders krijg je een appje of belletje. Levering van spuit verloopt goed. Eurocept is goed bereikbaar .

Réponse de Eurocept Homecare
Ik ben blij met mijn verpleegkundige. Ze is vriendelijk, geïnteresseerd en kan goed met mijn zoontje omgaan. Ook is ze goed in haar werk en kijkt ze hoe ze mij zo goed mogelijk kan helpen. Bedankt Brenda!

Réponse de Eurocept Homecare
Vriendelijk en kundig personeel en denken mee.

Réponse de Eurocept Homecare
Netjes op de hoogte gehouden van gang van zaken met betrekking tot aankomsttijd. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Vriendelijk en accuraat

Réponse de Eurocept Homecare
De meldingen via AMP groep over het tijdstip van bezorging medicatie is erg slecht. Het is mij niet gelukt in te loggen met AMp en de lange code. Alles meer eens omgekeerd en het lukte nog niet. Zo wie zo onduidelijk en het werkt niet. Bij de vorige klacht verwees AMP mij naar Eurocept. Het bekende verhaal van kastje en muur !

Réponse de Eurocept Homecare
Very good communication, excellent way of detailing!thank you

Réponse de Eurocept Homecare
Na het vernieuwen van de website enkele maanden geleden ervaar ik veel problemen met inloggen.
Van de dieetiste weet ik dat ik niet de enige ben..
Klantenservice helpt mij onvoldoende verder, echt waardeloos.

Réponse de Eurocept Homecare
makkelijk en flexibel om een afspraak te maken en fantastisch dat ze aan huis komen. Aardige mevrouw die het infuus gaf en mijn moeder gerust stelde

Réponse de Eurocept Homecare
De verpleegkundige heeft haar werk uitstekend gedaan!!

Réponse de Eurocept Homecare
Het is zo fijn dat een infuus thuis gegeven kan worden! De hele procedure van het leveren van het infuus tot het toedienen is gewoon heel goed. Onder het toedienen gezellig met de verpleegkundige zitten kletsen, en voordat ik het wist was het gewoon al weer klaar! Echt top service!