En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.
Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Voir plus
Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Voir plus
Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.
Écrit par l'entreprise
Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.
Østerbrogade 142, 4 tv., 2100, København Ø, Danemark
- mads@fencker.com
- fencker.com
Demande des avis aux clients
Mindblowing!!!
Virkelig go oplevelse
Mads Fencker var ude til et firmarrangement, og vi var 35 medarbejdere der var virkelig godt underholdt i 45 minutter. Mads har en dejlig personlighed og var meget dygtig og professionel. Varme anbefalinger herfra.
Mads leverede en virkelig spændende…
Mads leverede en virkelig spændende show som imponerede alle. Kan varmt anbefales :)
En SUPER oplevelse med Mads og hans tankelæsningsshow
Mads kom forbi med sit tankelæsningsshow til min 60 års fødselsdag. Oplevelsen var et meget professionelt show, og Mads som var meget nærværende i selskabet. Mine gæster var super begejstret og tryllebundet af, hvad der skete undervejs. Der var masser af refleksioner over oplevelsen bagefter, så det var helt som det skulle være.
Underholdning i første klasse
Vi bestilte Mads til vores bryllup.
HOLD DA OP!! For et FANTASTISK show, det levede op til alle vores forventninger, Mads er fantastisk til det han kan, samt at levere det i et spektakulært show!
Alle nød glæde af den kæmpe WAUW effekt som showet bød på!
Samtidig er Mads en meget behageligt person, både før, under og efter sit show!
Vil anbefale alle at hyre Mads, hvis de skal have noget god underholdning
Kirsten fik et superfint tankelæsershow…
Kirsten fik et superfint tankelæsershow til sin 80års fødselsdag. Vi var 25, der var helt ekstraordinært godt underholdt ved vores arrangement på restaurant Vigen. Hvordan gør han det? Man tror dårligt sine egne øjne og ører, når Mads Fencker læser ens tanker.
Hurtig i replikken og fuld af sjove bemærkninger.
Vores varmeste anbefalinger.
Imponerende - vi forstår det stadig ikke
Mads imponerede et stort, voksent og meget forvænt publikum med nogle vilde mentaliseringer som vi stadig ikke forstår.
formidabelt show
Brugte mads til show ifht min 40 års fødselsdag. Han leverede en fantastisk show, som gjorde alle gæster målløse. Det var sjovt, skarpt, og masser af variation i tricksne, og meget professionelt leveret. Processen op til var også også super nem, så stor anbefaling herfra.
Guldbryllup
Formidabelt show ! Værtsparret og gæsterne var meget imponeret. Stor interesse for at bruge Mads til andre shows blandt venner og bekendte. De absolute bedste anbefalinger herfra !
Super underholdning
Mads underholdte til min datters 30 års fødselsdag, og det var bare en oplevelse ud over det sædvanlige. Alle sad måbende og imponerede, samtidig med at der var gode grin undervejs.
Kan kun anbefales herfra!!
Til årets firma sommerfest blev vi…
Til årets firma sommerfest blev vi fuldstændig blæst bagover af Mads Fencker, som leverede en close-up optræden i absolut verdensklasse.
Han læste pinkoder til folks mobiltelefoner, gættede navne på folks første kærester, og tryllede med terninger på en måde, som stadig bliver talt om ved kaffemaskinen.
Mads bevægede sig ubesværet rundt blandt gæsterne og skabte intense øjeblikke af forundring og latter – uden store rekvisitter, bare ren close-up magi lige foran øjnene på os.
Hvis du vil give dine gæster en oplevelse, de sent vil glemme, så kan vi kun give vores varmeste anbefaling til Mads Fencker.
Magisk
Mads holdt alle, børn og voksne, engageret og underholdt, og skabte en fantastisk stemning af mystik og undren, der virkelig løftede hele arrangementet.
Fantastisk!!!
Vi havde en virkelig god oplevelse med Mads til vores søns konfirmation. Indslaget var veldisponeret, tankevækkende og fremragende eksekveret og gæsterne taler stadigvæk om det. Virkelig de varmeste anbefalinger herfra.
Det var virkelig godt
Det var virkelig godt. Alt levede op til vores forventninger. Kan kun anbefales herfra.
Genial underholdning for alle i…
Genial underholdning for alle i selskabet. Mads optrådte til konfirmation i vores familie, og med humor og engagement leverede han et virkelig genialt show som alle var fuldstændig opslugt af og snakkede om i mange timer bagefter. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk show
Fantastisk show. Mads er sjov, gør det personligt og kæmpe WOW effekt.
Anbefaler Mads 100%
WOW et show som vi aldrig glemmer!
Vi bookede Mads til vores firma-team building, og han tog os alle med storm! Mine kollegaer kan stadig ikke stoppe med at tale om ham, og de var virkelig imponerede over hans show. Det var fantastisk, at han havde flere forskellige elementer i ærmet, og hans humor var bestemt et kæmpe plus! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse, og det var helt klart et højdepunk i vores team building.
Mads er meget professionel og kan varmt…
Mads er meget professionel og kan varmt anbefales hvis du leder efter at give dine gæster en på opleveren.