En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.
Lisez les avis des autres
Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Voir plus
Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Voir plus
Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.
Coordonnées de contact
Østerbrogade 142, 4 tv., 2100, København Ø, Danemark
- mads@fencker.com
- fencker.com
Demande des avis aux clients
Mads Fencker lavede et fremragende sjov…
Mads Fencker lavede et fremragende sjov til vores 40 års fødselsdag!
Det var underholdene og meget imponerende. Det førte til dejligt mange snakke blandt gæsterne bagefter :D Det kan godt være han siger, at han skaber illusionen af tankelæsning, men jeg er ikke i tvivl om, at han faktisk læser tanker ;)
Optil showet havde vi også en rigtig god dialog om de praktiske ting.
Vi havde booket ham i en halv time, og det var så underholdende, at tiden gik alt for hurtigt - vi kunne snildt have set en halv time mere ;)
Jeg kan kun anbefale Mads Fenckers show :D
Magiske Mads
At få Mads Fencker ud at underholde var bare helt perfekt. Mads er en utrolig god og meget dygtig kunstner som formår at skabe en god stemning i selskabet.. Mads ankom præcis som planlagt og aftalt til vores fest -og gav os en fantastisk oplevelse som blev positivt talt om gennem hele aftenen blandt gæsterne.
Mads er god til at få hele selskabet med ombord og inddrager flere i forskelligt. Tak for et fedt besøg -du gjorde aftenen magisk for os på Comwell 🥰😃👍
Showet overgik alles forventninger!
Showet overgik alles forventninger!
Vi takker for yderst underholde show og kan varmt anbefale til større/mindre kundearrangement på dansk eller engelsk.
Det er ikke sidste gang vi booker Mads!
#TankelæsningsShowet, 30 min, Engelsk
Det ville på ingen måde ødelægge…
Det ville på ingen måde ødelægge oplevelsen hvis man fortalte lidt mere om hvordan det kan lade sig gøre

Réponse de Mads Fencker
Det var ubeskriveligt godt
Det var ubeskriveligt godt! Kan 100 procent anbefales. Meget mindeværdigt.
Super fed oplevelse
Super fed oplevelse. Det er noget alle taler om i lang tid. Alle vores forventninger omkring oplevelsen blev indfriet.
Den bedste underholdning :-)
Mads kan noget ikke ret mange kan og med det formår han at fange hele selskabets opmærksomhed, der blev grint, skabt undringer og sat aftryk som der vil blive snakket om igen og igen. Han er helt fantastisk og det hele værd. Så står man og søger noget underholdning til et arrangement så kan jeg virkelig anbefale Mads.
Efterskole overraskelse
Havde booket Mads til en overraskelse for efterskoleeleverne på Design og Idrætsefterskolen Skamling.
På alle måder en fantastisk oplevelse som kun kan anbefales. Eleverne var underholdt fra første minut og gav stående bifald efterfølgende.
Fantastisk underholdning
Fantastisk underholdning. Mads Fencker leverede en førsteklasses performance, inddrog hele selskabet og hele flokken var tryllebundet i de 30 min. Mads var på. Der var stof til samtaler ved bordene resten af aftenen. Mads har mine varmeste anbefalinger.
Mads optrådte til min mors 60 års…
Mads optrådte til min mors 60 års fødselsdag i Marbella, Spanien. Han leverede et fantastisk show til stor begejstring for alle. De største anbefalinger herfra!
Mads leverede et show som tryllebandt…
Mads leverede et show som tryllebandt alle i salen. Det var et stort hit og kan sagtens anbefales som underholding hos virksomheder. 5 Stjerner herfra!
En helt fantastisk forestilling hvor…
En helt fantastisk forestilling hvor alle sad hovedrystende tilbage🤣Hvordan i alverden gjorde han det???
Super godt show
Super godt show
Mads er proffesionel og dygtig,
Det tryllebinder folk i alle aldre
Alt spillede bare
Alt spillede bare. Der har været god, hurtig og nem kommunikation hele vejen igennem (før, under og efter).
Underholdningen var præcis som forventet, super godt. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk indslag!
Vi havde fornøjelsen af, at have Mads til at optræde ved et firmaarrangement, og det var en fantastisk oplevelse! Alle, var fuldstændig blæst bagover!

Réponse de Mads Fencker
Fuldstændig fantastisk show
Vi havde æren af, at have Mads ude og optræde til min mands 40-års fødselsdag. Både min mand og jeg samt alle gæster var fuldstændig blæst bagover, over hans præstation. Vi forstår det stadig ikke.
Fremagende
Super show med inddragelse af mange gæster og konfirmanden. Inspirerende og hamre "irriterende". Anbefaledes værdig
MVH
Christian Eggers-Lurá
Et perfekt indspark til en fødselsdag
Jeg bookede Mads til at optræde til min 40 års fødselsdag, og det var virkelig en fantastisk oplevelse! Han er ikke kun dygtig, men han er også sjov! Der kom mange jokes undervejs, der virkelig fik gæsterne til at grine. Hans optræden var et sjovt indspark på aftenen, og gæsterne taler stadig om, hvordan han mon kan det, han kan! Kan varmt anbefale ham.
L’expérience Trustpilot