Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En vild oplevelse, hvor vi alle stod måbende tilbage, med det store spørgsmål, “hvordan kunne det lade sig gøre”? Så professionelt fremført.

Noté 5 sur 5 étoiles

Underholdning både under festen og flere dage efter. Vi havde fornøjelsen af, at have Mads forbi til vores sommerfest, og det var en fuldstændig forunderlig oplevelse. Det var både underholde... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads leverede et helt fantastisk indslag til vores bryllup. Vi var underholdt fra start til slut og sad måbende tilbage. Vores gæster har efterfølgende talt og talt om showet. Mads udstråling og tilga... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem et godt show, hvor alt spillede som det skulle og folk var imponeret. Stor tak til Mads Fencker for denne fantastiske oplevelse.

À propos de l'entreprise

1. Animateur de soirées et d'événements

Écrit par l'entreprise

Kendt fra Danmark har talent. Psykologisk tankelæsning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Anmeldelse: Mads, Den Fantastiske Mentalist

Mads leverede en uforglemmelig forestilling som mentalist ved vores seneste selskab. Fra start til slut var han i stand til at forbløffe og fortrylle os alle med sine utrolige evner. Hans imponerende evne til at læse tanker, forudsige valg og skabe illusioner var simpelthen fængslende.

Mads' optræden var ikke kun underholdende, men også interaktiv. Han formåede at involvere alle i selskabet, hvilket skabte en unik og engagerende atmosfære. Uanset om det var ved at forudsige vores hemmelige tal eller ved at læse vores sind, var hver deltager fanget i spændingen og magien i øjeblikket.

Det, der virkelig adskilte Mads' optræden, var den følelsesmæssige forbindelse, han skabte med sit publikum. Han formåede at skabe en dyb kontakt med hver enkelt af os, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere personlig og mindeværdig.

Alt i alt var Mads' optræden som mentalist en sensationel og uforglemmelig oplevelse. Alle i vores selskab var enige om, at det var den fedeste oplevelse nogensinde, og vi vil uden tvivl anbefale ham til enhver, der leder efter en unik og fascinerende underholdning til deres næste begivenhed

25 avril 2024

Réponse de Mads Fencker

Tak for den virkelig flotte og udførlige anmeldelse Nicki!

Den sætter jeg virkelig pris på. Stor fornøjelse at være forbi jer

Vildt god underholdning

Vildt god underholdning, alle gæster i selskabet var imponeret. Alle anbefalinger herfra!

28 avril 2024

Réponse de Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Sarah.

Håber I nød indslaget til fulde.

Mindblowing… igen….

Det er nu 2. Gang vi hyrer Mads i familien, og begge gange har han efterladt rummet med åbenstående munde, mixet med gode smil og grin :)

Mads er perfekt til skabe gode snakke efterfølgende, så folk har et fælles tredje selvom de ikke kender hinanden til festen.

Og så vil vi stadig gerne vide “ hvordan du gør det?” ;-) Tak for et skønt indslag til vores fest! Hilsen Anders og Maiken

20 avril 2024

Tak Anders og Maiken

Tak for de meget flotte ord!

Dem sætter jeg virkelig pris på - fantastisk at være med i lørdags til at gøre Anders' 40-års til noget særligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu engang tak for et fantastisk show…

Endnu engang tak for et fantastisk show til min datters nonfirmationsfest i lørdags Mads. Som ved min søns fest for 2 år siden gjorde du det denne gang også helt igennem fantastisk. Det er ubegribeligt for os alle hvordan du kan det du kan. Min datter var utrolig glad og var meget betaget af dit vilde show. Selvom vi har haft besøg af dig før, formodede du at lave et helt andet og præcist lige så godt show, så du kan nemt bookes til de samme gæster til en ny fest. Jeg kan kun anbefale alle at byde Mads indenfor til et festlig dag. Han gør det så godt og jeg må medgive mine allerbedste anbefalinger. Mvh Malene

15 avril 2024

Kære Malene

Mange tak for den meget flotte anmeldelse! Den sætter jeg virkelig pris på.

Dejligt at Cecilie også nød showet til hendes nonfirmation.

Dbh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor anbefaling til julefrokost underholdning

Jeg bookede Mads til at underholde i forbindelse med en julefrokost på mit arbejde. Jeg havde tidligere set Mads optræde, hvor alle var vilde med hans show. Selvom jeg selv nu har set det 2 gange forstår jeg stadig ikke hvad han gør. Klar anbefaling herfra

11 décembre 2023

Hej Karen

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg virkelig pris på.

Håber du er kommet godt ind i det nye år.

Vi ses forhåbentligt til at andet arrangement i fremtiden.

Aften show

Mads gør sit arbejde godt og tog udfordringen op fra en deltager, og klarede også den del.

30 novembre 2023

Kære Helle

Tak for de flotte ord - dem sætter jeg stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads gav et meget spændende show til…

Mads gav et meget spændende show til vores julefrokost den 8/12-23
Jeg kan varmt anbefale ham, han er super professionel

11 décembre 2023

Réponse de Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Pia.

En kæmpe fornøjelse at underholde jer alle 600!

Spændende udfordring og meget vellykket arrangement.

Stor anbefaling

Underholdende, imponerende og mind-blowing.

En stor anbefaling herfra :)

4 décembre 2023

Tak for det, Nikolaj.

Rigtig god dag til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk show for børn og voksne

Det var en fornøjelse at have Mads ude og optræde på skolen. I to shows fik han både inddraget skolens elever og skolens personale aktivt med stor indlevelse og fantastiske oplevelser til følge.
Det var fedt at se, hvordan skeptikere tabte kæben hver gang, at Mads ‘tankelæste’.
Stor anbefaling herfra!

1 décembre 2023

Réponse de Mads Fencker

Tak for de flotte ord, Jonas - det var en fornøjelse at stå for begge indslag ude hos jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk show med Mads Fencker!

Fantastisk show med Mads Fencker!
Mads leverede sit show på 45 min. på vores store årlige seminar.
Det var formidabelt!
Intet mindre.
Book ham!

2 novembre 2023

Réponse de Mads Fencker

Tak for den meget fine anmeldelses.

Det sætter jeg virkelig pris på.

Rigtig god dag.

Helt vildt hvad Mads kan

Helt vildt hvad Mads kan. Super god underholdning, som alle bliver helt opslugt af. Hvis man skal have et festligt indslag kan det varmt anbefales.

29 octobre 2023

Stor tak, Melanie.

En kæmpe fornøjelse fra min side af!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads var selvsikker og rolig men…

Mads var selvsikker og rolig men samtidig morsom og underholdende. God balance og han forstod at bygge showet op til en stor finale. Virkelig imponerende evner.

16 octobre 2023

Hej Kristin

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter jeg virkelig pris på.

Jeg havde en fornøjelse med at underholde jeres internationale afdeling.

Rigtig god efterårsferie til dig.

Du er bare dygtig Mads

Du er bare dygtig Mads. Til min søn og svigerdatters bryllup i går underholdt du os i den grad. Næsten alle 82 gæster spurgte os hvordan vi havde “fundet” dig. Det er givet videre til dem. Tak Mads

30 septembre 2023

Hej Jens

1000 tak - det sætter jeg virkelig pris på.

Rigtig god aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk show for at åbne sindet og få folk i snak!

Mads er en rigtig dygtig artist der med hele hans tilstedeværelse formår at medrive alle i publikum. Hans tricks er overraskende elegante og enkle, hvilket gør det svært at begribe hvad der sker, men aldeles gribende!

3 septembre 2023

Réponse de Mads Fencker

Tak for den fine anmeldelse, Astrid.

Rigitg god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads du får 6 stjerner for dit fantastiske show.

Mads du får 6 stjerner for dit fantastiske show til min mors fødselsdag.
Du gik suverænt igennem til alle gæsterne der uden undtagelse var forbløffet over dine evner,
Bravo Bravo du får mine bedste anbefalinger,
Hilsen Jørgen

27 août 2023

Réponse de Mads Fencker

1000 tak for den flotte anmeldelse - og mange tak for de billeder du har sendt min vej.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mads leverede i lørdags et fantastisk…

Mads leverede i lørdags et fantastisk show for vores 70 gæster. Som flere sagde - det var mindblowing...
Med sin charme, timing og vilde evne til at "trylle", var vi alle underholdt, fulde af beundring og fascination.
Det er anden gang, vi oplever Mads, og giver ham vores varmeste anbefalinger.
Frank og Anne

25 août 2023

Réponse de Mads Fencker

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, Anne og Frank. Det sætter jeg virkelig pris på.

Rigtig god dag,

Mads tryllebandt gæsterne

Mads tryllebandt gæsterne
Et show med fantastiske tricks og som var et stort samtaleemne til resten af festen.
Flere af gæsterne blev involveret i showet og ingen kunne gætte hvordan Mads kunne gætte deres tanker.

13 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, som blev snakket om resten af aftenen og natten til vores arrangement. Kan varmt anbefales!

16 juillet 2023

Réponse de Mads Fencker

Tusind tak for de flotte ord, Lars.

Nyd sommeren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus