Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Voir plus

Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Voir plus

Vi hyrde utrustning genom Festljud till vårt bröllop på Helmerslunds gård, Miki levererade och satte upp utrustningen samt plockade ner och hämtade dagen efter. Allt fungerade suveränt och vi gick hjä... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Disc-jockey
  3. Service de location de chapiteaux
  4. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes
  5. Photographe
  6. Magasin de location de chaînes Hi-Fi

Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

71 avis

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Toppen

Smidigt och bra

1 juin 2024

Réponse de Festljud.nu

Tack, det var mitt nöje att få hjälpa er med ljudsättning! Välkomna igen!

Väldigt bra service och stort utbud av…

Väldigt bra service och stort utbud av produkter. Lamporna vi hyrde till festen gav fantastik upplevelse och oförglömlig atmosfär!!! Rekommenderas starkt!

18 mai 2024

Réponse de Festljud.nu

Ljus gör en stor skillnad, absolut! Tack för era fina ord! Välkommen att höra av er igen!

Fantastisk service

Fantastisk service. Miki som har företaget är mycket trevlig och hjälpsam. Belysningen vi hyrde var av hög kvalité och höjde verkligen stämningen på festen till max. Mycket bra priser! Rekommenderas varmt!

15 mai 2024

Réponse de Festljud.nu

Tack Selma och Simon för ert förtroende och era ord! Ser fram emot att hjälpa er vid nästa fest igen!

Utmärkt ljud och ljus. Rekommenderar starkt

Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest. Vi hade ljud och ljus paketet. Vi valde att koppla ihop anläggningen själva. Bara att läsa de enkla instruktioner som dessutom har bild på hur man gör, så löser man det själv på 15min.

6 mai 2024

Réponse de Festljud.nu

Lite som IKEA, följ instruktionerna och bygg ihop ditt ljudpaket :) Tack för ert förtroende, välkomna att boka igen!

Vi hade er hos oss på vår bröllopsdag…

Vi hade er hos oss på vår bröllopsdag och allt gick super smidigt, vi hade en bra och öppen dialog och utrustningen var dunder! Jag kan verkligen rekommendera er till andra👏

19 août 2023

Réponse de Festljud.nu

Nöjet var på min sida! Tack ska ni ha!

Fantastiskt ljud och ljus som vi varmt rekommenderar

Fick fantastiskt ljud och ljus mha Miki från Festljud! Det gav proffsigt tryck och lyfte hela dansgolvet på bröllopsfesten! Miki var också enkel och lättillgänglig i kommunikationen och planeringen inför. Kändes tryggt i hela processen!

18 août 2023

Réponse de Festljud.nu

Tack snälla Veronica och Johan för ert fina omdöme! Mitt mål är att mina kunder ska känna precis så som ni känt! Jag är glad att allt gick enligt plan! Välkomna att höra av er till nästa firande!

Superb kvalité med stjärnglans!

Ett trevligt bemötande, vänliga förklaringar på alla frågor jag hade. Väldigt måna om att lösa problem till kundens favör. Kan varmt rekomendera dem varje dag i veckan. Tack snälla för en oförglömlig kväll!

4 août 2023

Réponse de Festljud.nu

Det var ett nöje att få hjälpa er! Uppskattar verkligen era fina ord!

Ljudpaket+projektor till bröllop

Bokade ljudpaket och projektor till vårt bröllop. Väldigt smidigt! Miki är enkel att ha och göra med, svarar alltid på frågor om det var något. Miki var väldigt flexibel, vilket vi gillade!

Kan rekommendera

24 juillet 2023

Réponse de Festljud.nu

Tack snälla för de fina orden! Jag hjälper gärna till och står till förfogande till ert nästa event! 🎶🎉

Värt det.

Professionellt utförande. Lättillgänglig. Bra utrustning för fest och eller högtidsfirande.

5 juin 2023

Réponse de Festljud.nu

Tack Toni, ser fram emot nästa festtillfälle .)

Hjälpsam

Hjälpsam, trevlig, och professionell kille. Kan varmt rekommendera honom. Nästa dotterns studentfest vill vi gärna ha hans hjälp med ljudanläggning. Tack från familjen Pinjuh!

7 juin 2023

Réponse de Festljud.nu

Tack Zoran för dina värmande ord! Ser fram emot nästa tillfälle!

Servicen var topp!!

Servicen först och främst. Miki är en stjärna! Det sista han sa till mig när jag hämtade upp ljudanläggningen var ”jag är bara ett samtal bort om det skulle vara något” - och det var han minsann! Han svarade snabbt både i samtal & sms & han var/lät aldrig stressad under tiden, utan det tog den tiden det tog att hjälpa oss med ljudanläggningen. Vi är extremt tacksamma för honom. Ljudanläggningen och lamporna som kom med blev ju riktig höjdare med! Vi trodde inte det skulle bli SÅ bra. Vi kommer 100% tillbaka vid större events/ fester nästa gång!!

29 mai 2023

Réponse de Festljud.nu

Er nöjdhet är min dubbla nöjdhet! Hjärtligt tack för era fina ord! Hjälper gärna till vid nästa festlighet!

JAG ÄR MER ÄN NÖJD

JAG ÄR MER ÄN NÖJD! 🤩⭐️ Fantastiskt ljud och lampor som gjorde att festen blev succé! Jag kommer att återkomma varje gång!

7 mai 2023

Réponse de Festljud.nu

Tusen tack för de fina orden! Hjälper mer än gärna till nästa gång med!

Världsklass

Trevligt bemötande, kunnig och serviceinriktad personal.

16 mars 2023

Réponse de Festljud.nu

Tack för de fina orden! Välkomna igen!