Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Voir plus

Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest.... Voir plus

Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Voir plus

Vi hyrde utrustning genom Festljud till vårt bröllop på Helmerslunds gård, Miki levererade och satte upp utrustningen samt plockade ner och hämtade dagen efter. Allt fungerade suveränt och vi gick hjä... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Disc-jockey
  3. Service de location de chapiteaux
  4. Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes
  5. Photographe
  6. Magasin de location de chaînes Hi-Fi

Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!

4,9

Demande des avis aux clients

4,9

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Service i toppklass

Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest.
Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och tillmötesgående gällande samordning av tid för montage/installation av utrustningen.
Festen blev en succé och vi kan varmt rekommendera festljud!

10 mai 2022

Réponse de Festljud.nu

Det var mitt nöje att få hjälpa er med ljud och ljus! Tusen tack för era fina ord!

Bra och personlig service med…

Bra och personlig service med välfungerande ljud och ljus!

6 mai 2022

Réponse de Festljud.nu

Tack för er återkoppling!
Hjälper gärna till igen nästa gång ni behöver ljud och ljus!

Hjälpsam och generös

Hjälpsam och generös. Svarade på alla frågor vi undrade om och blev en fantastisk kväll!!!! 12/10⭐️⭐️⭐️⭐️

14 mars 2022

Réponse de Festljud.nu

Tack tjejer! Det var ett nöje att hjälpa er med ljudet till er fest!

Snabb och bra service

Snabb och bra service!
Mycket nöjd med instruktioner och kommunikationen :D

10 mars 2022

Réponse de Festljud.nu

Tack Aya! Ser fram emot att få hjälpa dig med framtida bokningar!

Fick ett riktigt bra och välkomnande…

Fick ett riktigt bra och välkomnande bemötande från Festljud. Kändes verkligen som att dem är kompetenta inom just ljud och ljus samt att dem är väldigt professionella! Likaså är priserna sjukt bra och dem har också ett stort utbud! En riktigt bra val helt enkelt!

18 janvier 2022

Réponse de Festljud.nu

Tack Sebastian för din återkoppling!
Ser framemot att hjälpa dig boka när det blir dags igen!

Kvalitet!

Kvalitet!
Utmärkt och passande för dig som arrangerar fest. Enkelt att hantera ljud, volym, bas, användning av mikrofon. mycket bra ljud.

20 décembre 2021

Réponse de Festljud.nu

Tack för förtroendet att få ljud- och ljussätta er fest!

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt. Jättefin service och biligaste priserna. Allt var mer än förväntat!

12 décembre 2021

Réponse de Festljud.nu

Tack snälla för dina fina ord!