Flyer fiets accu stuk, schermpje ging niet meer aan. Fietsenmaker bood alleen vervanging van accu aan, dat was erg duur. Accu is door accu-reviesie.nl onderzocht, gereset waarna accu weer goe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alles verliep via planning. Deftige uitleg over het versturen van de fiets accu. Via een bepaalde website kon je het proces volgen. Uitstekende communicatie en service, tot in de puntjes zoals be... Voir plus
klantvriendelijk . Geven duidelijk aan wat er mogelijk met de accu aan de hand is. Na onderzoek wordt aangegeven of de opgegeven kosten juist zijn of dat er mogelijk meer kosten aan verbonden zijn.... Voir plus
Mijn fietsaccu gaf geen teken van leven meer. Volgens de man aan de receptie kon mijn accu niet gerepareerd worden omdat het volgens hem een gegoten compount zou zijn. Gelukkig heb verder gezocht e... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Fietsaccu-revisie.nl
Écrit par l'entreprise
Herstel van gebruikte fietsaccu’s naar nieuwstaat of vergroting van de capaciteit: uw eigen accu krijgt een tweede leven. Als onderdeel van Heskon BV wordt Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf in Nederland gesteund door branchevereniging BOVAG.
Wat houdt fietsaccu revisie precies in?U stuurt uw accu op naar het reparatiecentrum en ontvangt deze snel weer als nieuw retour, maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons servicepunt in Tilburg. Door een nieuw batterijpakket op maat te maken kunnen wij de originele capaciteit in veel gevallen zelfs vergroten. Zo kunt u weer de afstanden met ondersteuning fietsen die u vroeger gewend was.
Waarom fietsaccu revisie in Tilburg?Reviseren is duurzamer en vaak honderden euro’s voordeliger dan nieuw. Daarbij heeft u de zekerheid van een veilig, hoogwaardig product van A-kwaliteit energiecellen met 2 jaar garantie.
Coordonnées de contact
Enschotsestraat 56, 5013 BD, Tilburg, Pays-Bas
- 013 - 204 50 14
- info@fietsaccu-revisie.nl
- fietsaccu-revisie.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Binnen de tijd gerepareerd en na vragen…
Binnen de tijd gerepareerd en na vragen ook reparatie verslag gehad
Meer dan prima bevallen
Alles was meer dan keurig en duidelijk geregeld, van de website, het bestelproces en de levering van de gereviseerde fietsaccu.
Het enig minuscule minpuntje was de tijdsduur van het gehele traject dat langer duurde dan op de site was aangegeven.
Van harte aanbevolen!
De Van Moof accu was snel gerepareerd
De Van Moof accu was snel gerepareerd en netjes volgens opgave. Prijs op de website is inclusief verzenden. Super makkelijk.
Goed terug ontvangen en de accu doet…
Goed terug ontvangen en de accu doet het heel goed
correcte informatie en service
de service en informatie was zonder meer correct.
De fietsaccu is gereviseerd en opgewaardeerd van 30a naar 40a en deze moeten we vijf keer helemaal leeg rijden, volledig opladen en daarna functioneert die weer prima. We zijn pas bij de tweede ronde maar ik heb er vertrouwen in dat het goed komt
Actieradius weer als nieuw of zelfs beter.
Accu haalde nog geen 2/3 meer van zijn capaciteit. Na revisie direct weer maximaal. 2 maal helemaal leeggereden totdat de ondersteuning stopte. Firma zegt dat je dit 5 keer moet doen, maar ik vond het wel mooi zo. Verder zal de tijd het leren. Doorlooptijd was ca 2 weken. Goede info over de voortgang. Prima dus
Mijn (eeuwige spijt) stella fiets
Mijn (eeuwige spijt) stella fiets, net na de garantie stopte tijdens het fietsen met ondersteunen. Helemaal naar 1 van de nog weinige service punten van Stella en die adviseerden een nieuwe accu van tegen de €900, vond ik de fiets niet meer waard. Laten reviseren bij fietsaccu-revisie. Omdat we in de buurt van Tilburg wonen de accu niet opgestuurd maar weggebracht. Mooi bedrijf, fijn ontvangen en goed geadviseerd. Het feit dat de fiets er plotseling mee stopte zou duiden op kapotte elektra en dat scheelde heel veel in de kosten. Heel eerlijk en transparant.
Top zaak
Jullie maken waar wat je beloofd, accu wel zelf gehaald en gebracht en dat komt dat we geen goede ervaringen hebben met diverse pakjes bezorgers.
Prima revisie Stromer BQ983
De accu van mijn Stromer ST3 begon slecht te worden. Een nieuwe zou zo'n €2.000 kosten. Dat vond ik wat te duur. Revisie leek daarom een betere optie. Na het lezen van reviews en positief advies van de Stromer dealer over dit bedrijf heb ik de stap gewaagd. Je kan achteraf betalen, dat geeft wat meer zekerheid. De accu is prima gereviseerd, voor zover ik na 1000 km kan beoordelen. Wel valt me op dat het resetten niet lukt. De SoH blijft op 67% staan.
De oplossing als je accu niet meer werkt
Omdat de leverancier van de fietsen na 8 jaren geen nieuwe accu kon leveren, was dit bedrijf de oplossing.
Na enkele weken kon in de accu weer ophalen en het werkt prima. Ik heb er al veel kilometers mee gefietst
Geef je accu een tweede leven
De Bosch accu was kapot en niet meer op voorraad bij de fietsenmaker en fabrikant. Goede raad was niet duur deze keer, want Fietsaccu-revisie kon de accu opknappen voor meer dan de helft van de nieuwprijs. Super makkelijk geregeld. Opsturen naar Tilburg en 1 a 2 weken later als nieuw geleverd.
Niet te herstellen? Dan ben je je accu kwijt!
Via ibood een ebike gehaald, helaas viel de accu soms uit. Verder was de accu gewoon goed. Op advies van ibood de accu opgestuurd naar fietsaccu-revisie.nl, ibood vergoed de reparatiekosten.
Na weken bleek de printplaat van de accu kapot te zijn. Opzicht geen probleem, maar ik kreeg enkel de behuizing teruggestuurd. Dit bedrijf kan alles als “onreviseerbaar” kenmerken en verschuilen onder hun voorwaarden dat ze de accu niet terug mogen sturen. Ik als eigenaar van de accu heb helaas niet de mogelijkheid gekregen om een alternatief te kunnen vinden voor fietsaccu-revisie.nl. Een partij die wellicht de printplaat wel hadden kunnen vervangen.
Ik heb gevraagd om bewijs in de vorm van testrapporten oid maar niks mogen ontvangen. Ik moet aannemen dat de accu onherstelbaar was en genoegen nemen met hun voorwaarden.
Als consument voel ik me benadeeld omdat ik geen mogelijkheid heb gekregen om op zoek te gaan naar een ander partij. Ze hebben mijn eigendom afgevoerd zonder mijn toestemming. Hun voorwaarden zijn te onduidelijk wat de term “onreviseerbaar” precies inhoudt.
Je bent bij dit bedrijf eigenlijk per definitie je accu kwijt als ze deze niet kunnen repareren. Zelfs als ze het zelf beschadigen kunnen ze dit als onherstelbaar kenmerken.

Réponse de Fietsaccu-revisie.nl
We hebben tot 2 meer aan toe binnen…
We hebben tot 2 meer aan toe binnen 1half jaar de accu hier laten doen, de eerste keer was de accu na 2 maanden al stuk blijkt vocht in te zitten, word er gezegd ja meneer geen garantie want je moet maar niet in de regen fietsen daar zijn de accu’s niet voor gemaakt, ze zijn spatwaterdicht, terwijl hiervoor hadden we de accu al meer dan 5 jaar in gebruik door weer en wind, vervolgens weer geld betaald om te laten maken, en. Nu is de accu weer stuk, helaas ook niet reageren op ons mailtjes meer. Deze bedrijf links laten liggen, de onkunde en de gebreken die je terug krijgt en grof geld vragen bij elkaar wel 700 euro verder schandelijk, graag zien we onze geld terug je mag de accu in je steken. Gegroet familie Setzekorn
Het contact via de mail verliep prima. Je kon gemakkelijk volgen hoever ze waren in het proces om de accu weer te reviseren. Helaas bij de levering ging er iets mis , maar ook dat werd prima opgelost.
Waar gemaakt wat ze gezegd hadden.
Goede begeleidingsinformatie
Goede begeleidingsinformatie. Je kon de reparatie van dag tot dag volgen. Chapeau!
De fa. Fietsaccu-revise levert kwaliteit !
Mijn accu-revisie is goed uitgevoerd en ook de contacten met de klantenservice verliepen goed. Dit bedrijf is zeker een aanrader !