Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hallo, ik schrik van alle negatieve recencies. Ik heb namelijk het tegenovergestelde ervaren. Accu was in eerste instantie kwijt. Bedrijf heeft al het mogelijke gedaan om dit op te lossen. Hierna is h... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Van een oude Gazelle Easy Glider wilden wij de accu laten reviseren omdat deze nog maar 20% inhoud had. Uiteindelijk ervoor gekozen om hem van de standaard 8 naar 14 mah te laten uitbreiden. Na twee w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de matériel électrique

Écrit par l'entreprise

Wij zijn jarenlang actief in opslag van energie, denk hierbij aan medische apparatuur, noodverlichting, zonne-energie opslag. Sinds 2019 zijn Fiets-accureparatie.nl gestart. Inmiddels hebben wij anno 2022 ook een vestiging in België. Wij zijn vooral gefocust op veiligheid, levensduur en verbetering van uw huidige accu. Recycling circulaire elektronica vinden wij erg belangrijk. Alle pakketten worden door ons Nieuw op maat voor u gemaakt.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik hoop dat ik deze matige review snel…

UPDATE 04-05 16:00 UUR: Zojuist ben ik teruggebeld met uitleg over een naamsverwarring waardoor de mails met updates over mijn accu niet bij mij aankwamen en dat er hard gewerkt wordt aan een goede telefonische bereikbaarheid. Alles is netjes opgelost met een -ongevraagde- korting ter compensatie.

BERICHT 0405 11:00 uur: Ik hoop dat ik deze matige review snel kan upgraden naar meer sterren maar vooralsnog maak ik mij ernstig zorgen over het reparatieverloop. Op 15 april heb ik mijn accu aangemeld en de accu en de lader opgestuurd maar ik hoor...niets! Op mail, app en PB via FB krijg ik geen enkele reactie, ik ben ondanks een toezegging niet teruggebeld en ik krijg nu telefonisch helemaal geen contact meer. Hoe staat het er voor met mijn accu? Hoor het graag! Ed Witte, Oudeschild-Texel.

4 mai 2026

communicatie ging wat moeizaam

Door verkeerde communicatie over en weer duurde de levering langer. Uiteindelijk goed gekomen ben er blij mee.

24 avril 2026

Geachte,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad, onze excuses daarvoor.

Wij hebben uw bericht intern nagekeken. Op maandag 6 april om 10:27 hebben wij een e-mail van u ontvangen met de vraag of betaling via PayPal mogelijk was. Hierop hebben wij op dinsdag 7 april om 11:06 gereageerd dat wij deze betaalmogelijkheid helaas niet aanbieden.

Na dit bericht hebben wij geen verdere reactie of betaling van u mogen ontvangen. Om die reden is de accu door onze collega apart gehouden, gereedgemaakt en ingepakt, in afwachting van betaling en verzendinstructies.

Op basis van onze administratie is de bestelling dus nog niet afgerond, waardoor verzending ook nog niet heeft plaatsgevonden.

Vanuit onze kant is de situatie ontstaan doordat wij een verzoek van u ontvingen om via PayPal te betalen. Deze betaalmogelijkheid bieden wij echter niet aan. Hierop heeft mijn collega u per e-mail geïnformeerd en de bestelling handmatig in een ‘wacht op klant’-status geplaatst.

Normaal gesproken wordt een iDEAL-betaling automatisch door ons systeem verwerkt, waarna de bestelling direct wordt doorgezet naar de verzendstatus. In dit geval is dat niet gebeurd vanwege de handmatige statuswijziging na het PayPal-verzoek.

Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en lossen dit uiteraard graag samen met u op. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@fiets-accureparatie.nl, zodat wij dit direct voor u kunnen afhandelen?

Reviseren fietsbatterij klever

Batterij van klever laten reviseren van 850 naar 1000. Nooit sterk geweest. Dit zou beteren als deze wat laadbeurten heeft. Nooit gebeterd. Nog in garantieperiode binnen gedaan. Test was ok volgens hen, zou software fiets zijn. Laten uitvoeren, niets verbetert. Terug contact opgenomen, ze gingen het bespreken... Verschillende keren terug bericht gestuurd, geen reactie meer... Zeer slechte communicatie en nu een minderwaardige batterij die na 15km op is, even wachten dan komt deze terug op kracht en kan je doorrijden. Zeker geen aanrader voor meer dan €800....

20 avril 2026

Snelle reactie

Snelle reactie, konden snel terecht en gaven een duidelijke toelichting. Accu is alleen niet volledig terug opgeladen dus dat pakken we met ze verder op.

11 janvier 2026

In orde

Mijn accu is helaas defect gebleken. Door een miscommunicatie was hier onduidelijkheid over ontstaan. Uiteindelijk is alles netjes opgehelderd

13 octobre 2025

Geachte heer/mevrouw,

Ik vind het jammer om te zien dat u uiteindelijk toch een 3-sterrenreview heeft geplaatst.

Er is sprake geweest van een klein communicatie­foutje, waarvoor wij ook onze excuses hebben aangeboden. Daarbij wil ik benadrukken dat u geen enkele kosten heeft gemaakt.

De verzending, het onderzoek en de analyse van uw accu zijn volledig kosteloos voor u uitgevoerd.

U heeft van ons:

gratis verzending ontvangen
gratis technische inspectie gekregen
een duidelijke analyse ontvangen
geen enkele factuur of kosten gehad

Wij proberen reparatie en diagnose van accu’s zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te houden voor iedereen, ook wanneer een accu uiteindelijk niet te repareren blijkt.

Het is dan ook jammer dat deze situatie – ondanks de positieve aspecten – toch heeft geleid tot een review met een negatieve lading. Dat voelt voor ons onevenredig, zeker omdat wij juist hebben geprobeerd u zo goed mogelijk te helpen.

Mijn fiets reed nog maar hooguit 20 km

Mijn fiets reed nog maar hooguit 20 km. Accu van de zomer goed opgeladen door dit bedrijf en snelle afhandeling. Heb er niet lang op hoeven te wachten. Rij er nu al weer een tijd mee. Merk dat de kracht ietsje afzakt maar dat heeft te maken met dat ik dacht dat de accu 3x helemaal ontladen moest worden voordat je deze weer oplaad en dat blijkt 10 X te zijn. Vermoedelijk is dat wel belangrijk voor een lange houdbaarheid van accu. Ben tot nu toe ik zeer tevreden over dit bedrijf.

3 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Super snel en duidelijke communicatie

De dag dat mijn accu bij Fietsaccureparatie aankwam, werd ik al gebeld. Ze waren al volop bezig met testen en wouden mij even updaten. De dag nadien was mijn accu al klaar om weer naar mij teruggestuurd te worden. Zo snel!

3 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn fietsaccu ter revisie aangeboden

Mijn fietsaccu ter revisie aangeboden. Voor de revisie kon ik 35 km fietsen, na de revisie en betaling van € 470,-- nog steeds 35 km. Helaas is er geen goede oplossing verder dan, wij zullen de accu uitlezen. Na 3 x terug te zijn geweest, meerdere telefoontjes, 5 maanden verder, geen kilometertje extra erbij en elke x als antwoordt "Ja, ja, we weten het ook niet." ben ik er wel klaar mee.
Zeker geen aanrader. Ik ga er in elk geval nooit meer terug. Ik zou aanraden om een professionele bedrijf te zoeken die een garantie geven waar iets mee wordt gedaan!

24 avril 2025

Réponse de Fiets Accureparatie

Bedankt voor uw bericht. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat de actieradius van uw accu op dit moment niet is wat u ervan mag verwachten. Uiteraard willen wij dit graag samen met u oplossen – u heeft bij ons immers 2 jaar garantie op uw batterij.

Wel willen we u erop wijzen dat het opvolgen van de aangepaste laadinstructies hierin een belangrijke rol speelt. Zoals eerder uitgelegd, werkt de Flyer LCD accu met een BMS (Battery Management System) dat een geheugen heeft. Om de accu goed te laten synchroniseren met het nieuwe accupakket, is het nodig om de batterij volledig op te laden, vervolgens – terwijl de accu nog op de lader staat – de knop op de accu enkele seconden ingedrukt te houden. De accu start dan opnieuw met laden. Wanneer u dit een paar keer herhaalt, leert het BMS zich correct aan en wordt de actieradius hersteld.

Wij nodigen u graag uit om dit proces samen nogmaals door te nemen bij ons op locatie. U woont op slechts 15 minuten afstand, dus wij hopen dat u toch de moeite wilt nemen om even langs te komen. Op die manier kunnen wij u stap voor stap begeleiden en ervoor zorgen dat uw accu optimaal functioneert.

We helpen u hier graag bij, zodat u weer zorgeloos gebruik kunt maken van uw fiets.

Top!!

Op dinsdag afgegeven bij het postkantoor en vrijdag kreeg ik een mail dat de accu klaar was, betaald kon worden en deze weer kon worden opgestuurd. Ik heb de accu nog niet ontvangen maar ik heb er het volste vertrouwen in.... Top bedrijf

20 septembre 2025

accu weer storing na 7 keer fietsen

fietsaccu laten maken werkte weer goed. mijn vrouw heeft echter de fiets 7 keer gebruikt daarna storing terug gegaan, toen werd er een rubber in de accu geplaatst leek het probleem voorbij. echter toen mijn vrouw wou gaan fietsen weer storing. terug gegaan ze konden een reset knop inbouwen in de accu dit koste 167 euro ik had al 164 betaald. en nu alleen voor een knopje 11 maanden later 167 euro terwijl de accu cellen goed zijn lijkt me want er is bijna niet mee gefietst. reactie op het antwoord . er is mijn nooit iets verteld over de fiets zelf of überhaupt deze na te laten kijken.er werd helemaal niet veel gecommuniceerd . ook niet dat ik vond en verteld heb dat ik over het erop zetten van een reset knop dit best duur vond. er is me helemaal niks verteld. het enige antwoord was " oke" dus daar bij gelaten en de accu terug genomen.

15 août 2025

Geachte,

Na het lezen van uw review zijn wij teleurgesteld, omdat wij vinden dat uw opmerkingen geen recht doen aan de inspanningen die wij voor u hebben geleverd.

U bent destijds klant bij ons geworden omdat uw Flyer-accu een E4-storing vertoonde. Deze storing duidt op spanningsverlies tijdens het fietsen en is bij dit type batterij een veel voorkomend probleem. De oorzaak ligt bij de positieve aansluiting van de fiets, die door een ontwerpfout van Flyer vaak slecht contact maakt.

Wij hebben hiervoor na jaren onderzoek een oplossing ontwikkeld, zodat de accu hersteld kon worden zonder een kostbare revisie. Daarbij hebben wij u op 14 augustus 2024 om 14:26 uur expliciet geadviseerd om de aansluiting van uw fiets te laten controleren, omdat wij duidelijke vonkschade zagen op de positieve terminal van uw batterij.

Uw accu is daarna opnieuw bij ons binnengekomen met exact hetzelfde probleem. Wij hebben toen kosteloos opnieuw een herstelling uitgevoerd en bovendien een rubber blok geplaatst om de accu beter te fixeren in de houder. Ook toen hebben wij u dringend geadviseerd de fiets door een dealer te laten nakijken, omdat de schade aantoonbaar wordt veroorzaakt door de aansluiting van de fiets.

Nu, een jaar later, is de accu opnieuw met hetzelfde probleem bij ons aangeboden, waarbij de vonkschade aan de terminal verder is toegenomen. Dit doet vermoeden dat het advies om de fiets te laten nakijken niet is opgevolgd, waardoor het probleem blijft terugkeren.

Inmidels hebben wij een doorontwikkelde reparatie voor dit probleem: het plaatsen van een resetknop. Dit is een zeer arbeidsintensieve reparatie waarbij onder een microscoop op de printplaat van de BMS gesoldeerd wordt en de behuizing zorgvuldig wordt aangepast. De microswitch wordt veilig en toegankelijk gemonteerd, zonder afbreuk te doen aan de waterafstotende classificatie van de batterij.
Gezien de reparatie geen garantiegeval is hebben wij de reparatie aan u doorberekend.
Wanneer u uw advies had opgevolgd en de fiets had laten nakijken dan had dit probleem niet meer teruggekeerd.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen dat dit de situatie voor u verduidelijkt.

Update, DE prijs E3 herstel is gelijk aan vorig jaar, enkel plaatsen we nu daarvoor ook een knop. Dus het is niet duurder geworden. Het is E3 error herstel nu krijgt u daar een knopje bij.
Het plaasten van deze knop heeft u niets extra gekost, uw accu was immers weer in E3 storing.

Wij loggen al onze gesprekken, daarbij is terug te herleiden dat het 2 maal gemeld is aan u, bij originele aanmelding en bij de extra service medling.

Ik kan er wel uit op maken dat de fiets dus nog steeds niet is nagezien, u zult dan dit probleem blijven ervaren.

Met Vriendelijke groet, Fiets-accureparatie.nl

Alles werkt goed op de fiets tot 6 maanden na revisie

Alles werkt goed op de fiets, met meer range, maar na 6 maanden moet het accu gecheckt worden

10 septembre 2025

Réponse de Fiets Accureparatie

Geachte, U heeft 24 maanden garantie op revisie, Gelieve contact met ons op te nemen dan gaan we de accu in orde maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Oplaadprobleem fietsaccu adequaat opgelost.

Bij het opladen van mijn fietsaccu begon het rode lampje te knipperen en laadde de accu niet meer op. Contact gezocht met Fiets-accureparatie en die vroeg of ik ermee langs wou komen zodat hij even dingen kon checken. Zo gezegd zo gedaan. Bleek een loszittende draadje te zijn. Direct en gratis gerepareerd. Erg vriendelijk en snel geholpen. Fietsaccu laadt weer op en ik ben er erg tevreden over.

27 août 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Te weinig actieradius, slechte klantenservice!

Naar aanleiding van de merendeels positieve reviews op deze site, had ik in april 2025 besloten om mijn Gazella Innergy brons accu op te sturen naar fiets-accureparatie voor een revisie en upgrade naar goud.
Na ruim 3 weken kreeg ik de accu retour.
Voor het beste resultaat moet je de accu telkens leeg fietsen, wat ik ook braaf heb gedaan.
Na revisie en upgrade, kan ik met de fiets maximaal 35 km fietsen. Dan gebruik ik de stand normaal en eco. Bij gebruik van “ boost” haal ik net 27 km.
Omdat Gazelle aangeeft dat je met een goud accu 65-120 km moet kunnen fietsen heb ik de accu aangemeld voor controle.
Ik heb de accu op eigen kosten opgestuurd. De accu werd snel nagekeken en de volgende dag kreeg ik een telefoontje, dat de accu helemaal in orde zou zijn, zij hebben hem een rondje laten draaien ( hoeveel km ?) een testrapport er bij gedaan en aangezien er dus niks mis zou zijn, kreeg ik achteraf nog een rekening van €54,90, waardoor de after sales service/ “ garantie” dus nog eens €65,75 kostte.
De totale revisie/“upgrade” kost mij dus meer dan € 420,00 en ik ben er niks mee opgeschoten….
Ik ben met de fiets én de accu naar de Gazelle dealer gegaan, omdat Fiets-accureparatie zegt, dat het dan wel aan de fiets zou liggen. Daar is de fiets na gekeken-> geen mankementen. Maar volgens het testrapport van Gazelle is de accu NOK = niet oké. Op dit rapport staan de gegevens van mijn accu. Bovendien was ik er bij. Bij fietsaccu reparatie krijg ik een test rapport. Alles zou OK zijn, en het ontladen nam 1 3/4 uur in beslag. Hetgeen zou kunnen corresponderen met mijn bevindingen: met een snelheid van +/- 20 km per uur fiets je in 1 3/4 uur circa 35 km.
Na deze review, mocht ik de accu opnieuw opsturen en werd hij opnieuw als OK getest door Fiets-accureparatie: of ik €14,95 wilde betalen voor de retourkosten. Ik kreeg de accu retour met een stuk uit het achterlicht ( dus geen barstje) én werd mijn review gerapporteerd als zijnde illegaal en schadelijk. Gelukkig was Trustpilot het daar niet mee eens.
Ik kreeg 2x nieuw achterlicht toegestuurd, waarvan de 2e gelukkig het juiste model was zodat ik de fiets weer “ aan” kan zetten.
Inmiddels is bij hen ook het besef doorgedrongen, dat dit “ beschamend” is en heeft men beloofd, dat ik de onderzoekskosten én de retourkosten terug zou krijgen.
Die belofte zijn ze echter niet nagekomen.
ZE ZOUDEN PAS UITBETALEN ALS IK MIJN REVIEW HAD AANGEPAST! Dat heb ik blijkbaar niet goed genoeg gedaan….
Inmiddels is de zaak overgenomen door de Rechtsbijstands verzekering.
Lees ook de review van Bas Leeuwis van 2023.

24 juillet 2025

Réponse de Fiets Accureparatie

Accu Capaciteit is zelfs hoger dan u heeft gekozen!

Geachte mevrouw,

Uw opmerking over de actieradius is niet te wijten aan de accu. Deze is door ons uitgebreid op vermogen getest en levert zelfs méér dan een nieuwe Gazelle Gold-accu uit de fabriek.

Bij de aanschaf heeft u een bewuste keuze gemaakt in accucapaciteit, en wij hebben geleverd wat u heeft besteld – zelfs iets meer. Dit is technisch gecontroleerd en vastgelegd in een rapport met onder andere het vermogen, de interne weerstand, de celbalans en de temperatuur. Uit deze meting blijkt dat de accu in perfecte conditie verkeert.
Testrapport heeft u ontvangen en uw accu heeft een hoger vermogen dan gold, Dus uw accu capaciteit is hoger dan u heeft aangeschaft.

Dat uw praktische actieradius lager kan uitvallen, heeft te maken met de omstandigheden waaronder gefietst wordt. Gazelle vermeldt bij de Gold-accu een bereik van 65 tot 120 km, maar dit geldt enkel onder ideale omstandigheden: de laagste ondersteuningsstand, vlak terrein, geen tegenwind, een laag rijdergewicht, geen accessoires op de fiets, hoge bandenspanning, en zonder verliezen in de elektromotor. In de praktijk kunnen deze factoren het bereik aanzienlijk beïnvloeden.

Daarnaast heeft u aangegeven dat tijdens het transport het achterlicht een scheurtje heeft opgelopen. Dat vinden wij uiteraard vervelend. Wij hebben daarom direct een vervangend exemplaar bij Gazelle besteld. Dit onderdeel is onderweg naar ons en wordt u zo spoedig mogelijk nageleverd. In de tussentijd kunt u het huidige achterlicht met scheurtje gewoon blijven gebruiken.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via het bij u bekende e-mailadres of telefoonnummer.

Wij zullen geen reactie meer op deze review plaatsen

Met vriendelijke groet, Fiets-accureparatie

Nimoto elektrische vouwfietsen

De accus van onze 2 vouwfietsen (Nimoto) opgestuurd en een week later alweer thuis ontvangen. Ze gaan als een speer. Hebben er werk aan om ze de eerste keer leeg te fietsen. Zeker na wat we gewend waren. Amper 20 km konden we nog fietsen. Nu afwachten want na ong 15 km branden alle lampjes nog steeds. Tot nu heel tevreden. 2 jaar garantie. Dat is ook heel fijn.

27 juillet 2025

Aanrader!

Mijn 2ehands accu van de bakfiets laten reviseren en upgraden. HAD IK VEEL EERDER MOETEN DOEN.Wat een verbetering! En flitsende service: vrijdag opgestuurd en donderdag weer terug. Echte aanrader dit bedrijf

10 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus