Fietsaccu-revisie.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Flyer fiets accu stuk, schermpje ging niet meer aan. Fietsenmaker bood alleen vervanging van accu aan, dat was erg duur. Accu is door accu-reviesie.nl onderzocht, gereset waarna accu weer goe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles verliep via planning. Deftige uitleg over het versturen van de fiets accu. Via een bepaalde website kon je het proces volgen. Uitstekende communicatie en service, tot in de puntjes zoals be... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

klantvriendelijk . Geven duidelijk aan wat er mogelijk met de accu aan de hand is. Na onderzoek wordt aangegeven of de opgegeven kosten juist zijn of dat er mogelijk meer kosten aan verbonden zijn.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn fietsaccu gaf geen teken van leven meer. Volgens de man aan de receptie kon mijn accu niet gerepareerd worden omdat het volgens hem een gegoten compount zou zijn. Gelukkig heb verder gezocht e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. Fabricant de batteries
  3. Magasin de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

À propos de Fietsaccu-revisie.nl

Écrit par l'entreprise

Herstel van gebruikte fietsaccu’s naar nieuwstaat of vergroting van de capaciteit: uw eigen accu krijgt een tweede leven. Als onderdeel van Heskon BV wordt Fietsaccu-revisie.nl als enige revisiebedrijf in Nederland gesteund door branchevereniging BOVAG.

Wat houdt fietsaccu revisie precies in?

U stuurt uw accu op naar het reparatiecentrum en ontvangt deze snel weer als nieuw retour, maar u bent natuurlijk ook welkom bij ons servicepunt in Tilburg. Door een nieuw batterijpakket op maat te maken kunnen wij de originele capaciteit in veel gevallen zelfs vergroten. Zo kunt u weer de afstanden met ondersteuning fietsen die u vroeger gewend was.

Waarom fietsaccu revisie in Tilburg?

Reviseren is duurzamer en vaak honderden euro’s voordeliger dan nieuw. Daarbij heeft u de zekerheid van een veilig, hoogwaardig product van A-kwaliteit energiecellen met 2 jaar garantie.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Revisie fietsaccu

Het verzenden en volgen van de reparatie ging heel eenvoudig. De fiets rijdt weer perfect pet de gereviseerde accu. Hoop dat hij zo nog 12 jaar meegaat 😊

10 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De kennismaking en het vervolg

De kennismaking, eerst per telefoon, daarna fysiek gaf direct een goed gevoel.. een gevoel van eerlijkheid en deskundigheid. De zaak heeft een goede uitstraling..
Je wordt op de hoogte gehouden van het hele proces van reviseren.
Het gebruik van de accu na de revisie doet me het beste verwachten en tot nu toe is dat ook zo.. Sterk aan te bevelen dus..Top!

30 septembre 2025

Uitstekende service.

De klantenservice heeft uitgelegd waarom mijn accu beter kon worden gereviseerd dan weggegooid. Prima service bij verzenden en ontvangen. De doorlooptijd was langer dan 14 dagen. Blijkbaar hadden ze het druk.

1 octobre 2025

uiterst tevreden

Vooraf betalen voor een dergelijke diens was wat spannen, maar toen die stap genomen was, is het hele proces goed verlopen.

Duidelijke instruxties; prima feedback van de status en we werden op de hoogte gehouden van de levering.

Nu; een paar weken later zijn we nog steeds tevereden over het resultaat

7 octobre 2025

Deskundig, prettig in omgang

Via de lokale fietswinkel bij fietsaccu revisie gekomen. Nadat mijn vragen werden beantwoord, heb ik de accu opgestuurd. In de tussentijd wordt goed bijgehouden hoever de status van reparatie is en bij onvoorziene kosten, wordt dat netjes van te voren gemeld. De accu werkt na reparatie weer helemaal goed, super blij mee!

1 octobre 2025

klantvriendelijk .

klantvriendelijk .
Geven duidelijk aan wat er mogelijk met de accu aan de hand is.
Na onderzoek wordt aangegeven of de opgegeven kosten juist zijn of dat er mogelijk meer kosten aan verbonden zijn. Aan jouw de keuze om reparatie uit te laten voeren of dat alleen onderzoekskosten betaald moeten worden

5 novembre 2025

Alles verliep via planning

Uitstekende communicatie en service, tot in de puntjes zoals beloofd.
Bedankt 'fietsaccu-team', mijn Baboe bakfiets bolt weer goed en langer dan ervoor.
Een tevreden klant Wilfried (BE)
PS: voor herhaling vatbaar.

30 septembre 2025

tevreden klant

zoals beloofd op de website liep alles op wieltjes en binnen de tijd en was het opvolgen van de procedure zeer makkelijk via de site

1 novembre 2025

Tevens reparatie bij upgrade

Mijn accu na overleg per mail opgestuurd.
Accu was defect doordat iemand mn fiets verplaatst had door bij de achterzijde op te tillen.
Dit, daar waar mijn achterlicht, dat uitsteekt en verbonden is aan de accu.
Defect.
Achterlicht bungelde aan mn accu.
Vond plaats op vakantie dus zelf tijdelijk vast gelijmd.
Thuisgekomen de accu naar de fietsenmaker gebracht.
Deze heeft hem totaal verziekt door de draadjes tussen BMS en accu door te knippen , zonder de gelijke kleur draadjes te markeren.
Op goed geluk verbonden met als resultaat dat de accu nu helemaal verziekt was door sluiting.
een nieuwe accu was volgens hem de enige oplossing.
Een upgrade van 400 naar 500W koste 500+ euro.
Revisie was niet mogelijk zei hij.
Ja, dat had hij verziekt.
Toch contact opgenomen met fietsaccu-revisie.
De vriendelijke dame zei me dat het hoogst waarschijnlijk wel gerepareerd worden kon.
Accu op gestuurd en terug ontvangen.
Thuis opgeladen, wat eerst niet meer mogelijk was.
Prima resultaat.
Mee gefietst ook prima.
Dikke duim voor fietsaccu-revisie.nl
Oh ja.
ook hierbij een up-grate naar 615W voor maar 415 euro.
Zoek de verschillen.

7 décembre 2024

Na 14 maanden accu weer defect

Na 14 maanden accu weer defect. Helemaal vol met water. Volgens mijn fietsenmaker zat er geen pakking in! Omdat ik mijn fiets naar een ECHTE fietsenmaker heb gebracht krijg ik geen garantie op onderdelen.

25 octobre 2024

Hallo

Hallo, ik heb 2 accu laten gereviseerd. 1 werkte na 13 maanden helemaal niet meer. Antwoord van hun was duidelijk. Sory, wij kunnen u niet helpen. De andere werkt ook niet echt goed. Snel leeg

19 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Revisie lijkt goed gelukt. Je moet wel geduld hebben.

Ik heb de capaciteit van de zeven jaar oude accu een stap laten verhogen. De nieuwe batterijen kosten €72 en de arbeidskosten zijn €376.
Na zes keer volledig leeg rijden van de accu is de capaciteit een stuk beter dan voorheen. Of de capaciteit is zoals beloofd kan ik niet zeggen omdat de nieuwe capaciteit niet is vermeld bij teruggave.
Het reviseren duurde een kleine drie weken langer dan op hun website staat. De klantenservice is vriendelijk en informatief.

3 septembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Accu kapot terwijl deze nog goed werkte voor het opsturen.

De fiets van mijn dochter is nog in goede staat, maar de capaciteit van de accu begint af te nemen. Daarom heb ik besloten om de accu te laten reviseren. Ik heb de accu opgestuurd en vijf weken gewacht, terwijl op hun website staat vermeld dat het proces tussen de 2 en 3 weken duurt. Toen besloten om zelf een e-mail te sturen om te vragen waar mijn accu bleef. De volgende dag kreeg ik een e-mail terug waarin stond dat het Battery Management System (BMS) kapot was en dat ze alles zouden terugsturen. Er was niets mis met de accu voordat we hem opstuurden, behalve dat de capaciteit niet erg goed meer was. Dit hebben we aangegeven, maar zij beweren dat ze niets bijzonders hebben gedaan. Simpel gezegd, er moet iets met de accu zijn gebeurd terwijl deze bij hen was. Bovendien brengen ze hiervoor €10 onderzoekskosten in rekening. Nu zit ik met een accu die niet meer werkt en daardoor ook mijn fiets van mijn dochter niet meer bruikbaar.

Edit na een zeer slechte ervaring en deze review hebben ze contact met mij opgenomen en toch de accu kunnen redden en deze versneld opgestuurd (alle bij elkaar was het toch nog 6 weken).
Ik ben blij om te zien dat het bij dit bedrijf toch nog anders kan, mijn ervaring is hierdoor een stuk positiever.

11 avril 2024

Accurevisie

Helder uitleg en uitstekend geïnformeerd over het verloop.
Accu na een aantal keren volledig opladen en leegtrappen zoals aanbevolen, daarna werkte het weer fantastisch!

19 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, met verbeterpunten.

Bestellen ging gemakkelijk, met duidelijke verzendinstructies. Bij ontvangstbevestiging wordt de geleverde accu omschreven op basis van de nieuwe specificatie wat verwarrend is. Accu keurig verpakt aangeleverd, maar zonder pakbon en met slechts kleine extra sticker met daarop de nieuwe capaciteit. Had compleet sticker verwacht over het origineel heen. Actieradius valt in eerste instanties tegen maar lijkt na 3 opladen beter te worden. Button op accu werkt niet meer. Tot slot, vriendelijke en deskundige klantendienst.

14 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus