Fietsonderdelen Outlet Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik wachte Buitenband Schwalbe Marathon Plus (28x1.60 700x40C) SmartGuard 37-622. Maar ik heb van jullie 700x35C gekregen, jammer een beetje dunne banden, ik vond niet lastig. Een kleine tip is om jul... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij mijn eerste bestelling ontbrak er een artikel. Contact via de e-mail verliep vlekkeloos. Snelle reactie, na een kort e-mail verkeer is het artikel binnen een dag verstuurd. Goede service ( Tristan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Over het algemeen krijgt een webshop veel waardering wanneer deze snel levert. Maar de kwaliteit van een webshop komt pas echt aan het licht wanneer er onverwachts problemen zijn. Bij mij werd de best... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aantal Cst buitenbanden gekocht Werd rechtstreeks geleverd vanuit v.h Zuiden uit Rotterdam moest via een speciaal transport bedrijf vanwege de grootte. Ze zijn allemaal zo krom getrokken door... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

snel en correct geleverd.

snel en correct geleverd.
Ik mis echter het factuur in pdf format.

28 août 2025
Logo de Fietsonderdelen Outlet

Réponse de Fietsonderdelen Outlet

Beste Ivan,

Bedankt voor de review.

De PDF factuur kan na inloggen gedownload worden vanuit uw account. Tevens staat er in zowel de bestel- als verzendmail een link naar de PDF-factuur (onderaan de mail).

Met sportieve groet,
Team Fietsonderdelen Outlet

Snel geleverd

Snel geleverd, ene dag besteld in de avond, snachts bericht dat het er aan kwam en de volgende middag dus al binnen. Heel fijn en snel! Standaard die ik voor mijn fiets heb besteld is ook top en makkelijk te bevestigen.

6 août 2025

Fiets spiegels Mirage

3 Fiets spiegels Mirage licht dimmend besteld. Dit type spiegel heeft een scherp zicht naar achteren en heel prettig is dat deze lichtdimmend is vooral s'avonds met de fout afgestelde koplampen van auto's.
Verder een groot voordeel is dat deze nagenoeg trillingsvrij is t.o.v. van de andere fiets spiegels.
De Mirage spiegel komt ook uitstekend uit de test.
Keurig de volgende dag afgeleverd en voor een mooie prijs.

11 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Vorige maand wat artikelen hier…

Vorige maand wat artikelen hier besteld, al snel kwam ik erachter dat dit niet op mijn fiets past en had ik een bericht gestuurd. Helaas kon ik niets veranderen zodra de bestelling is gemaakt.
Ik zou het op eigen kosten retour moeten sturen.

Van de pakket dienst was de goedkoopste mogelijkheid ( want grotere pakketen kosten wel wat ) de mogelijkheid om het niet aan te nemen bij de deur. Wat ik dus had gedaan.

Het is nu al meer dan 1 maand geleden, pakket dienst zegt dat het terug is bij de shop en de shop zelf zegt het nog niet te hebben.

Ik krijg dus geen geld terug, ik vind dat dat wel beter had gekunt.

10 juin 2025
Logo de Fietsonderdelen Outlet

Réponse de Fietsonderdelen Outlet

Beste Emily,

Jammer dat wij deze slechte review krijgen. Het is tenslotte niet onze fout dat u een verkeerd artikel besteld en deze vervolgens weigert aan de deur. Helaas bevat de review ook wat onjuistheden.

U heeft de bestelling op 8 juni in de avond geplaatst. Zoals vermeld, worden deze gelijk verwerkt, om een snelle levering te kunnen garanderen. De volgende dag om 12:24 mailde u pas dat het rek niet zou passen en u de bestelling wou annuleren. Wij hebben uitgelegd dat dit niet meer mogelijk was. Deze was reeds ingepakt door onze verzendpartner en stond al klaar voor de vervoerder, tussen duizenden pakketten van ons en andere webshops.

U heeft vervolgens, zonder verder overleg, het pakket geweigerd. Dat dit goedkoper zou zijn is niet juist. Voor een geweigerd pakket zijn de retourkosten € 6,45 net als voor een standaard retour voor dit pakket. Het is niet nodig dit als groot pakket terug te sturen, zo is het immers ook niet door ons verzonden.

Ondertussen is het pakket nog niet bij ons retour. Dit hebben wij u al meermaals laten zien via de tracktrace: https://www.dpdgroup.com/nl/mydpd/my-parcels/incoming?parcelNumber=05252356775556

Geweigerde pakketten blijven lang liggen bij vervoerders en komen eens in de paar weken in bulk bij onze verzendpartner binnen. Zodra dat gebeurt, wordt de zending retour verwerkt en heeft u bninen enkele dagen een terugbetaling.

Helaas ontvangen wij nu een slechte review om niets. Wij hebben uw bestelling tenslotte snel verzonden, conform leverbelofte. Dat u een foutieve bestelling doet, kunnen wij niets aan doen. Net als het weigeren van het pakket. Als u dit met ons had overlegd, hadden wij u geadvieerd het pakket aan te nemen en zelf retour te sturen.

Met sportieve groet,
Team Fietsonderdelen Outlet

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus