Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt… Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke planning en je wordt een kwartier voordat de monteur er is netjes door de monteur zelf gebeld dat hij er bijna is. De monteur was vriendelijk en duidelijk wat de reparatie die nodig w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. Cyclisme sur route

Écrit par l'entreprise

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Prima geholpen

Voor 2 fietsen een onderhoudsbeurt afgesproken
Precies binnen het tijdvak,
Vriendelijke monteur
Alles goed gecommuniceerd
Daarna meteen ook de mail met alles wat er gedaan was
Prima prijs en het gemak van aan huis
Een aanrader!

16 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie, service en het gemak aan huis.

We geven uw complimenten ook zeker door aan de monteur.

Graag tot een volgende keer!

Fietspechpas

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een vooronderzoek van een hele…

Na een vooronderzoek van een hele vriendelijke monteur een afspraak gemaakt om het defect een trap sensor te repareren.
Dit duurde ongeveer 2 weken.
De monteur vertelde me dat ik voor de 2de keer geen voorrij kosten moet betalen.
Wederom weer een vriendelijke monteur met gouden handjes die het binnen een half uurtje gerepareerd had.
Alleen de rekening viel me ontzettend tegen.
Voor arbeidsloon werd 82,56 gerekend
Dus 165 euro per uur!
Daar zat zogenaamd het gebruik van de bus en gereedschap in.
( Een schilder gaat toch ook niet zonder zijn kwasten weg?)
Al met al lof voor de monteurs maar een dikke min voor de rest.
Ik viel mee behoorlijk opgelicht.
Mensen wees gewaarschuwd

Réponse de Fietspechpas

Dank voor uw review en uw complimenten richting onze monteurs, dat stellen wij zeer op prijs.

Wij vinden het echter jammer dat u onze werkwijze als “opgelicht” ervaart. Zoals wij u reeds per e-mail hebben toegelicht, hanteren wij geen uurtarieven. Wij werken met vaste tarieven per type reparatie. Het door u genoemde bedrag betreft dan ook geen uurloon van €165,-, maar een vooraf vastgesteld tarief voor de uitgevoerde werkzaamheden, inclusief inzet van servicebus, gereedschap en overige operationele kosten.

Deze werkwijze stelt ons in staat om transparant en landelijk service aan huis te bieden, zonder verrassingen achteraf op basis van tijdsregistratie.

Wij nemen uw feedback serieus en blijven onze communicatie hierover verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitvoering door onze monteurs.

Voor verdere vragen of toelichting kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail.

Fietspechpas

faire prijs

faire prijs, goede service, snel geregeld, aardige reparateur.

13 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

“Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, service en snelheid. We geven het compliment ook door aan onze monteur. Graag tot een volgende keer!”

netjes geholpen

correcte monteur vriendelijk en goed advies heet de fiets nagelopen en los contact gerepareerd hopelijk storing opgelost tot nu toe geen probleem

13 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze monteur en het advies. Hopelijk blijft de storing nu weg en kunt u weer zorgeloos fietsen. Veel veilige kilometers gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Top!

op tijd volgens afspraak, correct en vlotte controle van mijn fiets

3 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de controle naar wens was. Veel veilige kilometers gewenst!

Noté 4 sur 5 étoiles

Snel geholpen aan de voordeur

Ik wilde niet weer met een gehuurde bestelwagen naar Stellabike in Breda moeten rijden voor een reparatie. Ik heb wel 14 dagen moeten wachten, maar de reparateur van Fietspechpas heeft het euvel in zijn bus aan mijn voordeur snel en professioneel verholpen en ook nuttige info gegeven. Hopelijk blijft het nu opgelost! Stella, tot nu toe geen goeie aankoop gebleken...

11 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze monteur het probleem bij u aan huis snel en professioneel heeft kunnen verhelpen en dat u de uitleg en tips als nuttig heeft ervaren.

Wij begrijpen dat het wachten op een afspraak soms vervelend kan zijn, maar we doen altijd ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle service en duidelijke communicatie

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als snel heeft ervaren en dat de communicatie duidelijk was. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Top service

Ondanks dat het probleem niet is opgelost, zijn we wel enorm goed geholpen door de monteur. Hij kijkt verder dan het probleem waarvoor hij kwam waar door we nu na de komende reparatie niet voor nieuwe verrassingen komen te staan

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de inzet en het meedenken van onze monteur. Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen naar het directe probleem wordt gekeken, maar ook naar mogelijke oorzaken of toekomstige aandachtspunten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Jammer dat het probleem op dit moment nog niet volledig is opgelost, maar we hopen dat dit na de komende reparatie alsnog het geval zal zijn.

Noté 3 sur 5 étoiles

We hebben een hele slechte ervaring met…

We hebben een hele slechte ervaring met fietspechpas.
Echt heel vaak mail en belcontact gehad maar de communicatie bij het bedrijf is ver te zoeken.
Vanaf oktober bezig geweest om een elektrische fiets te laten maken.
In totaal zijn er 4 monteurs langs geweest en gister kwam Mike van fietspechpas langs en die heeft uiteindelijk de fiets kunnen maken waar we super blij mee zijn!
Dus alle lof voor Mike want die heeft super goed werk verricht!!!

11 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat het traject voor de reparatie van uw fiets zo lang heeft geduurd en dat de communicatie niet altijd naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wel zijn we blij om te horen dat monteur Mike het probleem uiteindelijk heeft kunnen oplossen en dat u tevreden bent met zijn werk. We zullen uw compliment zeker aan hem doorgeven.

Uw feedback nemen wij serieus en gebruiken wij om onze communicatie en planning verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen eens een ster waard

3 maanden moeten wachten tot ze eindelijk het onderdeel binnen hadden en dan horen dat het niet alleen het onderdeel defect is maar nog 3 onderdelen. Van een reparatie van nog geen €100 naar een reparatie van ruim €600
Als de 2de monteur niet heeft doorgegeven dat de 1ste monteur had moeten zien dat er meerdere defecten waren had ik erin geloofd. Nu is het gewoon je boordje schoon praten hoe erg ze het vinden. Wees gewoon eerlijk.

9 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een reparatie langer duurt dan verwacht en de kosten uiteindelijk hoger uitvallen dan in eerste instantie gedacht.

In sommige gevallen blijkt tijdens de reparatie dat er meerdere onderdelen defect of versleten zijn. Wij proberen dit altijd zo transparant mogelijk te communiceren voordat we verdere werkzaamheden uitvoeren, zodat u zelf kunt beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren.

We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring kan zijn en nemen uw feedback mee om onze communicatie en diagnose waar mogelijk te verbeteren.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kijken we uiteraard graag met u mee.

Ontzettend vriendelijk persoon

Ontzettend vriendelijk persoon. Ondanks onjuist geleverde spullen goede inzet tonen.

10 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze monteur als vriendelijk heeft ervaren en dat zijn inzet werd gewaardeerd, ondanks dat de geleverde onderdelen niet helemaal juist waren.

We doen altijd ons best om tot een goede oplossing te komen en waarderen uw begrip in deze situatie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, zo komen afspraken na en denken met je mee. Zeer klantvriendelijk fietsenmakers. Ik ga ze vaker gebruiken.

6 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over het meedenken en de klantvriendelijkheid van onze monteurs.

Mooi om te lezen dat u in de toekomst vaker gebruik wilt maken van onze service. Wij staan uiteraard graag weer voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect fietsreparatie aan huis voor…

Perfect fietsreparatie aan huis voor niet te duur! 2 dagen ervoor ontvang je een tijdsindicatie.

4 mars 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de duidelijke tijdsindicatie vooraf. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst!

Servicegericht en snel

De monteur was mooi op tijd. Hij was vriendelijk, nam de fietsen mee voor de check en het onderhoud en reparaties en heeft alles daarna uitgelegd wat er gedaan moest worden. Vooraf hadden we via de mail gemeld wat er volgens ons aan de fietsen moest gebeuren en alles wat extra was heeft hij ons laten zien. Helaas had hij niet de juiste remblokjes bij zich maar hier volgt nog een vervolgafspraak voor zonder extra kosten. Blij mee!

27 février 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat alles duidelijk is uitgelegd en dat u tevreden bent over de service van onze monteur. Neemt u nog even contact met ons op voor de vervolgafspraak?

snel en netjes

Was prima op tijd, en de werkzaamheden waren snel opgelost.

27 février 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de monteur op tijd was en dat de werkzaamheden snel zijn opgelost. Veel veilige kilometers gewenst.

Noté 2 sur 5 étoiles

Resetten onderhoudsmelding moet extra voor betaald worden.

In december 2025 is onderhoud uitgevoerd aan mijn fiets.

Tijdens het onderhoud werd aangegeven dat remschoentjes besteld en toegestuurd zouden worden. Deze zijn nooit geleverd. Na meerdere contactmomenten bleek dat ik hiervoor alsnog moest betalen, zonder dat vooraf een duidelijke prijsopgave of communicatie over was verstrekt.

Daarnaast bleef de onderhoudsmelding op het display staan. Het verwijderen daarvan wordt aangemerkt als een aparte (betaalde) software-update, terwijl dit naar mijn mening onderdeel hoort te zijn van het correct afronden van de onderhoudsbeurt.

Door de lange doorlooptijd, onduidelijke communicatie over de kosten en het feit dat de onderhoudsbeurt niet volledig bleek te zijn afgerond (servicemelding niet gereset), heb ik besloten mijn fietsen elders onder te brengen.

17 décembre 2025

Beste Ruben,

Dank voor uw review. Jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.
Tijdens ons telefoongesprek is aangegeven dat de remschoentjes niet binnen de onderhoudsbeurt vielen en dat onderdelen altijd tegen betaling worden geleverd.

Het resetten van de onderhoudsmelding betreft een aparte softwarehandeling.
Wij proberen hierover altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren.
Desondanks nemen wij uw feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlak voor aankomst gebeld dat hij er…

Vlak voor aankomst gebeld dat hij er bijna was, aardige meneer

23 février 2026

Réponse de Fietspechpas

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u het belletje vooraf en het contact met onze monteur als prettig heeft ervaren.

Useless

No communication, been waiting for a month to have my bike fixed and they came by two times already

24 février 2026

Beste Nicole,
Jammer dat u dit zo ervaart, wij hebben dagelijks contact met u via de mail. Een nieuw afspraak is gepland.

Noté 5 sur 5 étoiles

vlotte communicatie en efficiënte oplossing voor fietsproblemen

Het is indrukwekkend hoe vlot en efficiënt de communicatie verliep: afspraakmail met datum, later een mail met schatting uur en net voor aankomst ook nog telefoontje van de fietsmonteur.
Deze vriendelijke fietsenmaker was perfect uitgerust met een mobiele werkplaats, heeft een goede hands-onmentaliteit en beantwoordde alle vragen met gerichte ingrepen en tips om onze bakfiets nog beter te maken.

23 février 2026

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat u onze communicatie en werkwijze als prettig en duidelijk heeft ervaren. We geven het compliment graag door aan de monteur. Veel veilige en fijne kilometers met de bakfiets gewenst!

Team Fietspechpas

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus