Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt… Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke planning en je wordt een kwartier voordat de monteur er is netjes door de monteur zelf gebeld dat hij er bijna is. De monteur was vriendelijk en duidelijk wat de reparatie die nodig w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. Cyclisme sur route

Écrit par l'entreprise

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets is nog steeds niet gerepareerd

Fiets is nog steeds niet gerepareerd. Er is evenmin een reparatie datum.

13 janvier 2026

Beste Caroline,

Stuurt u ons alstublieft een mail naar service@fietspechpas.nl op basis van deze gegevens kan ik helaas niets voor u nakijken en uiteraard willen wij dit graag oplossen.

met vriendelijke groet,

Attent en snel

De service was ongelooflijk snel en uiterst professioneel uitgevoerd. Het werk is niet alleen netjes gedaan, maar ook met veel zorg en aandacht voor detail. De monteur was bijzonder attent, nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en beantwoordde geduldig al mijn vragen, hoe klein of groot ze ook waren. Het gaf mij een gevoel van vertrouwen en zekerheid dat alles in goede handen was. Kortom: een uitstekende ervaring die mijn verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen!

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling. We vinden het belangrijk om onze service duidelijk, zorgvuldig en professioneel uit te voeren, fijn dat dit zo is overgekomen.

met vriendelijke groet,

Noté 5 sur 5 étoiles

De monteurs zijn heel gemotiveerd en…

De monteurs zijn heel gemotiveerd en deskundig, vriendelijk en hulpvaardig

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u onze monteurs als gemotiveerd, deskundig, vriendelijk en hulpvaardig heeft ervaren.

Vriendelijke man

Vriendelijke, vakundig, stipt

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk, vakkundig en stipt heeft ervaren.

Vriendelijk en correct

Vriendelijke, correct, super in orde, duidelijk aangegeven wat is uitgevoerd

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de monteur vriendelijk en correct was en dat de uitgevoerde werkzaamheden duidelijk zijn toegelicht.

Noté 1 sur 5 étoiles

monteur belt 10 minuten van te voren…

monteur belt 10 minuten van te voren dat hij er aankomt terwijl ik niet weet dat ik een afspraak had! Ik heb geen e mail met afspraak gehad want dan had ik hier op kunnen reageren. Nu moet er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden en duurt het nog langer voor de fiets weer bruikbaar is.

Réponse de Fietspechpas

Dank u voor uw review. Wij vinden het vervelend dat de afspraak niet is doorgegaan. Ter informatie willen wij aangeven dat er vooraf twee e-mails naar u zijn verstuurd met daarin de afspraakbevestiging. Mogelijk zijn deze berichten gemist of in de spam terechtgekomen. Desondanks begrijpen wij dat de situatie voor u vervelend is.

was good

was good! Totally recommend.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling!

Hele aardige monteur.

8 janvier 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze monteur als heel aardig heeft ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service en uitleg van Monteur is helder…

Service en uitleg van Monteur is helder , duidelijk en snel

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de service en uitleg van onze monteur als helder, duidelijk en snel zijn ervaren.

Super

Super! Vriendelijke monteur en legde alles duidelijk uit.

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw fijne review! Super om te horen dat onze monteur vriendelijk was en alles duidelijk heeft uitgelegd.

Prettige monteur

Prettige monteur, werkte en communiceerde netjes

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze monteur als prettig heeft ervaren en dat zowel het werk als de communicatie netjes verliep.

Friendly Service

Prompt arrival, friendly welcome and excellent feedback on work completed

5 janvier 2026

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de monteur op tijd was, u vriendelijk heeft ontvangen en duidelijke terugkoppeling heeft gegeven over de uitgevoerde werkzaamheden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik vroeg om een indicatie van de prijs…

Ik vroeg om een indicatie van de prijs en er werd gelijk een afspraak ingepland om langs te komen, dat was niet mijn vraag

Réponse de Fietspechpas

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat dit niet duidelijk is verlopen. Uw vraag ging om een prijsindicatie en het inplannen van een afspraak had vooraf beter met u afgestemd moeten worden. We nemen deze feedback mee om onze communicatie te verbeteren.

Fijne monteur

Fijne monteur, kundig en heel netjes

Réponse de Fietspechpas

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze monteur als kundig en netjes heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Zeer vriendelijk en flexibel

Zeer vriendelijk en kon duidelijk uitleggen wat de reparatie van onze baboe bakfiets inhield.
Daarnaast direct een extra reparatie aan band kunnen uitvoeren.

29 décembre 2025

Réponse de Fietspechpas

Dank voor deze positieve review en de mooie beoordeling.

Heel plezierig contact

Heel plezierig contact. Fijne man!

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. We waarderen het zeer en geven dit compliment graag door aan de betreffende collega.

Monteur is niet langsgeweest

Monteur is niet langsgeweest, ik kan dus geen positieve review geven

7 janvier 2026

Beste Familie van den Berg,

Wat vervelend te lezen. Wilt u ons een mail sturen op service@fietsehpas.nl zodat wij e.e.a kunnen uitzoeken.

M.v.g. Team Fietspechpas

Noté 5 sur 5 étoiles

De monteur was super vriendelijk en…

De monteur was super vriendelijk en duidelijk wat hij allemaal ging doen aan reparaties. Wij zijn ongelofelijk tevreden.
Ook wil ik complimenten geven over zijn vak werk want het ziet er echt prachtig uit wat hij gedaan heeft.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. We waarderen uw complimenten over de service en het vakmanschap van onze monteur en geven dit graag aan hem door.

Monteur Zeeland topper

De monteur op locatie in Zeeland was echt een topper. Zeer vriendelijk, kundig en transparant. Het duurde even voor de afspraak stond en hij is een aantal keer afgezegd, maar dat mogen we de monteur niet aanrekenen.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteur op locatie in Zeeland en zijn vriendelijkheid, vakkennis en transparantie. Dat compliment geven we uiteraard graag aan hem door.
We begrijpen dat het plannen en de eerdere annuleringen vervelend zijn geweest.
Dank voor uw begrip en vertrouwen.

Vriendelijke en nette monteur

Vriendelijke en nette monteur. Netjes en duidelijk in zijn communicatie, ook van te voren. Deed z’n werk met toewijding 👍

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk en netjes heeft ervaren en dat de communicatie vooraf en tijdens het bezoek duidelijk was. We waarderen uw compliment over zijn toewijding en geven dit graag aan hem door.

Team Fietspechpas

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus