Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aanbod via mail gekregen om een afspraak onderhoudsbeurt te maken tegen redelijk tarief. Daar heb ik op gereageerd. Goede klantcommunicatie. Op de afgesproken tijd kwam de bus voorrijden. De onderhoud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Was onze 1e keer maar we werden netjes gebeld dat hij er aan kwam. Een aardige man die eerst vroeg of er nog problemen waren met de fietsen en heeft ze weer servicebeurt en nieuwe achterbanden gegeven... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Giudo heeft onze 2 fietsen een onderhoudsbeurt gegeven , ze rijden weer als nieuwe lekker licht en soepel. Zo kunnen we er weer een jaar tegen en veilig fietsen. Bedankt voor de service aan huis.

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanaf 27 februari bezig om mijn fiets te laten maken. Vandaag, dinsdag 28 april, na 6 afspraken, is die dan eindelijk gemaakt… Door de verschillende monteurs die komen (overigens niks tegen de... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de réparation de vélos
  2. Cyclisme sur route

Écrit par l'entreprise

Wij zijn gestart met fietspechpas, omdat wij veel vraag hebben naar een alternatief voor de nu bekende hulpdiensten. Dit houdt dus in dat wij alle merken gelijk onderweg kunnen repareren en u zorgeloos kunt fietsen op uw eigen fiets. Wij zijn gevestigd in dieren, maar onze ervaren fietsenmakers zitten door heel Nederland. Ons streven is dat wij binnen 60 minuten bij u ter plaatse zijn. Heeft u per direct hulp nodig? dan staan wij voor u klaar. Onze monteur komt bij u op locatie waar u staat met pech, en u wordt gelijk geholpen. Ga naar onze pechmelden pagina en meld uw pech en wij zijn onderweg.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Vriendelijke en nette monteur

Vriendelijke en nette monteur. Netjes en duidelijk in zijn communicatie, ook van te voren. Deed z’n werk met toewijding 👍

6 janvier 2026

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk en netjes heeft ervaren en dat de communicatie vooraf en tijdens het bezoek duidelijk was. We waarderen uw compliment over zijn toewijding en geven dit graag aan hem door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk en goed werk verricht

Ondanks dat ik het eigenlijk niet nodig vond, omdat de bakfiets inmiddels bij een plaatselijke fietsenmaker in onderhoud is, kwam een zeer vriendelijke jongeman mijn bakfiets nakijken. Ik hoefde er niet bij te blijven (het was heel koud buiten) en hij is aan de slag gegaan. Hij belde mij later toen hij klaar was en zei dat hij de zadelpen en de stuurpen had vervangen. Ik ben heel blij met de vervangingen. De jongeman was heel aardig en ik ben heel dankbaar.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te horen dat onze monteur u zo prettig heeft geholpen en dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. We begrijpen heel goed dat het koud was en zijn blij dat u dit met een gerust gevoel aan onze monteur kon overlaten. Het is mooi om te lezen dat de vervangingen naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd en dat u dit zo positief heeft ervaren. Dit compliment geven we uiteraard graag aan de monteur door.

Top monteur

De monteur die bij ons langskwam verdient meer dan 5 sterren. Een hele aardige kerel die zijn vak ook nog perfect uitvoerde. Onze tweeling was wat nieuwsgierig, en daar nam de fietsenmaker de tijd voor. Nogmaals een dikke pluim.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat bijzonder fijn om te lezen dat onze monteur zo’n positieve indruk heeft achtergelaten, zowel met zijn vakmanschap als met zijn vriendelijkheid. Leuk om te horen dat hij ook de tijd nam voor uw nieuwsgierige tweeling. Deze dikke pluim geven we met veel plezier aan hem door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Door wind en weer heel vakkundig onze…

Door wind en weer heel vakkundig onze bakfiets gerepareerd

6 janvier 2026

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat onze monteur, ondanks wind en weer, de reparatie vakkundig heeft uitgevoerd. Dat waarderen we enorm en geven we graag door aan hem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke uitleg wat er kapot was

Duidelijke uitleg wat er kapot was, de benodigde spullen bij zich, en snel gerepareerd.
Top!

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u duidelijke uitleg heeft gekregen, dat de monteur de benodigde materialen bij zich had en dat de reparatie snel is uitgevoerd. Bedankt voor het mooie compliment!

Zéér vriendelijke man!

De man in kwestie (ik ben zijn naam vergeten of heb ik niet vernomen), was uiterst vriendelijk en zeer deskundig. Vooral het vriendelijke aspect aan deze man was erg prettig!

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat onze monteur als uiterst vriendelijk en zeer deskundig is ervaren. We zijn blij dat juist het vriendelijke aspect zo positief is opgevallen. Dit compliment geven we uiteraard graag aan hem door.

Noté 5 sur 5 étoiles

Deskundige medewerker, maar afspraak was onnodig

Deskundig, alleen zonde dat deze upgrade gepland was, want door administratieve miscommunicatie had voorkomen kunnen worden dat deze afspraak gepland zou worden. Het enige wat ik aan een upgrade zou krijgen is het vervangen van een zadelpen, maar dit was al lang gebeurd.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de monteur als deskundig heeft ervaren. We begrijpen dat het vervelend is dat deze upgradeafspraak door administratieve miscommunicatie onnodig is ingepland, zeker omdat de zadelpen al eerder was vervangen. Onze excuses hiervoor. We nemen deze feedback mee om onze interne afstemming te verbeteren en herhaling te voorkomen.

Voldeed aan verwachting

Voldeed evenals de eerste keer aan mijn verwachtingen. Was op tijd en nam de tijd. Belangrijk is: het probleem is opgelost

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de service, net als de eerste keer, aan uw verwachtingen voldeed. Goed om te lezen dat de monteur op tijd was, de tijd nam en dat het probleem is opgelost. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Noté 4 sur 5 étoiles

Nette uitleg van de werkzaamheden

Nette uitleg van de werkzaamheden. Vriendelijke man. Behulpzaam.

9 décembre 2025

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u de uitleg over de werkzaamheden als duidelijk heeft ervaren en dat de monteur vriendelijk en behulpzaam was. We geven dit compliment graag aan hem door.

Vriendelijke monteur, goede ervaring

Vriendelijke monteur, kwam ruim op tijd en gaf netjes aan wat hij ging doen. Achteraf gaf hij aan wat wel en wat niet nodig geweest.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de monteur ruim op tijd was, vooraf duidelijk heeft aangegeven wat hij ging doen en achteraf netjes heeft toegelicht wat wel en niet nodig was. We geven dit compliment graag aan hem door.

Team fietspechpas

Perfecte uitvoering

Heel joviale man. Gaf precieze uitleg welke werkzaamheden hij moest uitvoeren. Dit alles tot volle tevredenheid gedaan.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u de monteur als joviaal heeft ervaren en dat hij duidelijke uitleg gaf over de werkzaamheden. We zijn blij dat alles tot volle tevredenheid is uitgevoerd en geven dit compliment graag aan hem door.

Ideale service

Kwam voeger dan afgesproken maar gelukkig iemand thuis. Heeft de oorzaak mijn kleine observatie gevonden en gefikst. Ideale service

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de monteur de oorzaak snel heeft gevonden en het probleem heeft verholpen. We begrijpen dat hij iets eerder dan afgesproken arriveerde en zijn blij dat dit in uw geval goed uitkwam. Dank voor het delen van uw positieve ervaring.

Op tijd en zeer kundig

Op tijd, zeer vaardige monteur en zeer aardig. Heel snel en kundig uitgevoerd

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat de monteur op tijd was en het werk snel, vakkundig en vriendelijk heeft uitgevoerd. We geven dit compliment graag aan hem door.

Goede ervaring

Monteur was erg aardig, nam de tijd en heeft de fiets weer gemaakt.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de monteur de tijd voor u heeft genomen en dat uw fiets weer naar behoren is gemaakt. We geven dit compliment graag aan hem door.

Vriendelijke monteur

Vriendelijke monteur, snelle service.

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u de monteur als vriendelijk heeft ervaren en dat de service snel is verlopen. We geven dit graag door aan het team.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet betrouwbaar

4u te vroeg op de afspraak waardoor er niemand thuis was en werkbon ingevuld als afgerond?! Niet bereikbaar per telefoon en email geen antwoord

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat de monteur te vroeg bij u is geweest en dat dit voor verwarring en ongemak heeft gezorgd. Dat de werkbon vervolgens als afgerond is geregistreerd en u ons niet direct heeft kunnen bereiken, is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor.
Wij nemen deze melding serieus en zullen dit intern oppakken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en vriendelijke monteur

Hele fijne en vriendelijke monteur. Bedankt Mike!

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Het compliment geven we uiteraard graag door aan Mike!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen zelf iets extra's…

Super goed geholpen zelf iets extra's voor ons gedaan!

23 décembre 2025

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat er zelfs iets extra’s voor u is gedaan. We waarderen dit compliment enorm en geven het graag door aan de betreffende collega.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vond de servicebeurt fantastisch

Ik vond de servicebeurt fantastisch. De fiets rijdt weer als een zonnetje.

23 décembre 2025

Réponse de Fietspechpas

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de servicebeurt en dat uw fiets weer rijdt als een zonnetje. Dat horen we graag en geven we met plezier door aan het team.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hj kom op tijd voor diagonsis

24 décembre 2025

Réponse de Fietspechpas

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat de monteur op tijd was voor de diagnose. We geven dit graag door aan de betreffende collega.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus