Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Overordnet en god oplevelse. God og hurtig behandling samt levering af ordre. Dog ville jeg anbefale at man går en størrelse op (eller tager tall) i det noget af deres tøj - specielt hørbukserne. No... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Fandt smykker fra mærket: Arena Copenhagen, der desværre for længst er stoppet med at lave smykker. Enkle og elegante smykker, der passer til alle lejligheder. Blev forhandlet få steder bl.a. i Illum,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte to par hørbukser til min datter, samme str. De lå hurtigt til afhentning i pakkeshoppen. Begge par blev prøvet. De blev herefter vasket efter anvisningen. Det ene par krøb lidt mere end det... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Fimi Nae's trustpilot. Fimi Nae er en dansk webshop med et bredt udvalg af tøj til piger. Vi bestræber os på god personlig kundeservice og den bedste kunde oplevelse

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Hej,

Tusind tak for at tage dig tid til at anmelde os, mega dejligt at høre du har oplevet en hurtig og personlig service ved os🥰

Mvh Nanna

Ikke fået pakke

Bestilte den 24 november, det er nu den 17 december og jeg har ikke fået pakken endnu.

17 décembre 2023

Kære Annabeth,

Det er vi kede af at høre! Vi har desværre ikke modtaget en mail fra dig ift. denne pakke, så vi kan hjælpe dig. Kontakt os venligst på kontakt@fiminae.dk så vi kan få løst problemet

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået en super service på noget…

Jeg har fået en super service på noget af deres gode tøj jeg har købt - virkelig sød person jeg snakkede med .

20 novembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din søde anmeldelse, det glæder mig du har haft en god oplevelse! Bedste hilsner Nanna//Fimi Nae

Elsker elsker elsker

Elsker elsker elsker! Mega fed kvalitet og super flotte bukser!! de kom dagen efter jeg havde købt begge gange!

25 novembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din søde besked! dejligt du har haft god oplevelse med at handle ved os🥰 Bedste hilsner Nanna//Fimi Nae

Super sød vare til prisen

Super sød vare til prisen

21 novembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med din vare og synes, den er god værdi for pengene.

Vi håber, du får meget glæde af den🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

God hurtig service lækker kvalitet og…

God hurtig service lækker kvalitet og ekstra længde som virkelig er ekstra længde 👏🏻👏🏻👏🏻

21 novembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er rigtig glade for, at du er tilfreds🌸

Réponse de Fimi Nae

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en nem bestillingsoplevelse og fik hurtig levering. Vi håber, du er tilfreds med dit køb✨😊

Super god service

Super god service

20 novembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service🌸

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering eneste ulempe var desværre i ikke kunne sende til grønland

5 septembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi beklager, at vi ikke kunne sende til Grønland denne gang, og vi sætter pris på din feedback.

Vi arbejder altid på at forbedre vores service, så vi håber at kunne tilbyde flere muligheder i fremtiden🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og top kvalitet!

Har i flere år nu været stor forbruger af deres hørbukser i tall og de er fantastiske! Når man er 180 kan det godt være svært at finde de rigtige bukser men de sidder helt perfekt! Derudover er servicen i top, er altid hurtige til at svare på mail hvis der skulle være det mindste og har været meget hjælpsomme hvis noget skulle ombyttes! Super service og top kvalitet, kæmpe respekt herfra❤️

16 septembre 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service

Det betyder rigtig meget for os, at du har haft glæde af vores produkter gennem årene, og vi sætter stor pris på din tillid og støtte💘

Super godt

Super hurtig service, og dejlig nemt når man bor i byen og bare lige kan hente
Og tøjet er lækker kvalitet

18 août 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse✨

Noté 2 sur 5 étoiles

Skulle have et par bukser ombyttet

Skulle have et par bukser ombyttet, og de er meget langsomme til at svare deres mail

28 août 2023

Réponse de Fimi Nae

Tak for din anmeldelse, og vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores svartid.

Vi stræber altid efter at svare hurtigst muligt og sikre, at vores kunder får den hjælp, de behøver🌸

Fimi Nae

Super service.
Jeg havde bestilt nogle - Hvide hørbukser i st XS/S Tall (ekstra længde).
De passer helt perfekt. Stoffet er så rart og have på, virker godt og holdbart. Jeg er en høj pige på 175 så ekstra længde kan anbefales.
Jeg havde kommet til og lave en fejl, så jeg skrev til dem og spurgte om det kunne blive ændret. Jeg fik svar på 10 min, og det blev ændret med det samme. Og så hurtigt levering. Det ikke sidste gang jeg handler fra Fimi Nae og det kan HELT KLART anbefales !
MVH Emilie

10 août 2023

Réponse de Fimi Nae

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Emilie!

Vi er så glade for at høre, at både pasform, kvalitet og service levede op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit køb, og tusind tak for din anbefaling! 💘

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service . Bestilte 2 par hørbukser , men der var kun et par i pakken. Skrev en mail som blev besvaret inden for 5 min , og havde de bukser der manglede 2 dage senere . Kun ros herfra

24 juillet 2023

Hej Line,

tusind tak for din anmeldelse, det glæder mig at du har haft en god oplevelse og vi kunne hjælpe dig🥰

Mvh Nanna//Fimi Nae

Returnering

Købte nogle bukser derfra, hvor jeg har 14 dages returret. Da jeg prøver oprette retur label den 13 dag, er min returret overskredet. Hvis i reklamere med 14 dage, så hedder det 14 dage!

27 juin 2023

Hej 🌸

Hvis du har problemer med returnering kan du skrive til vores mail: Kontakt@fiminae.dk og vi hjælper dig hurtigst muligt✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Lavede et fejlkøb og ønskede returnering

Lavede et fejlkøb og ønskede returnering af penge og kontaktede dem derfor kl 22, en tirsdag aften. 10 minutter senere havde jeg pengene på min konto igen. Det er super god service, som man ikke kan forvente nogen steder.

13 juin 2023

Hej Oscar,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder mig du har haft en god oplevelse! Jeg ønsker dig en dejlig sommer☀️

Mvh Nanna//Fimi Nae

Svindel

Svindel. Materialet på “hør” produkterne er bomuld, hvilket tydeligt kan ses og mærkes, og det fremgår sågar på mærket i siden, der siger 100% cotton. Derudover lugter bukserne stærkt af kemikalier, og størrelserne er MEGET små (skulle op i en størrelse L, bruger normalt 38). De er desuden også MEGET korte. Lugter langt væk af billigt bras fra Kina, som bliver videresolgt til voldsomme overpriser. Det eneste positive ved oplevelsen var den hurtige levering.

13 juin 2023

Hej Rannva,

Vi er kede af, at du tænker dette om vores virksomhed. Vi designer selv vores produkter og bruger lang tid på dette. Alt tøj der udkommer på vores hjemmeside er designet af os, og materialerne er nøje udvalgt, gennem tæt samarbejde med vores produktion.

Ift. størrelserne på vores bukser, har vi både alm. længde, samt ekstra længde. Vi har derfor et bredt udvalg af størrelser. Du kan se vores størrelsesguide på hjemmesiden. Herudover hjælper vi også glædeligt vores søde kunder med gratis ombytning, hvis størrelsen ikke skulle passe.

Selv vil vi mene kvalitet og pris hænger godt sammen på vores hjemmeside, vi sælger gode, samt pæne hørbukser til en god pris.

Kan se du både har bestilt vores hørbukser og stribet bukser. Vores hørbukser er lavet af 100% hør. Vores stribet bukser, er lavet af 100% bomuld og er derfor ikke hørbukser, og dette er også oplyst på vores hjemmeside, samt fremgår materialet også i bukserne, hvor der står 100% hør i vores hørbukser.

Dejligt at høre du havde en god oplevelse med hurtig levering, vi pakker dagligt ordre, så vores kunder kan få glæde af deres tøj hurtigst muligt.

Vi ønsker dig en god aften.

Mvh Fimi Nae

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus