Alt det praktiske rundt leie og tilbakelevering fungerte bra, men kommunikasjonen er helt håpløs. Hadde betalt for redusert egenandel, men fikk likevel en regning på 6000 kr. Dette klaget vi på og de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har nå ventet på svar fra Fleks Kundeservice i 3 uker på chat og på mail, angående ekstra kilometer jeg ba om ved leiestart, noe som er mye rimeligere å kjøpe på forhånd. I stedet for å svare på henve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rå deilig bil . Vi er så langt kjempefornøyd. Dette er den ultimate El bil må oppleves. Fleks gjør bilholdet enkelt. Det eneste vi kan sette fingeren på var at da vi skulle hente bilen trodde vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fakrisk veldig fornøyd. Det eneste, som mangler, og kunne ha gitt den 5-te stjernen, hadde vært en hurtig, basis innføring i det grunnleggende ved å leie en el-bil. Det er kanskje å strekke den litt... Voir plus

1. Covoiturage

Écrit par l'entreprise

Fleks tilbyr bilabonnement til konkurransedyktige priser. Både service, veihjelp, forsikring, dekkskift og 1000 km er inkludert i den faste månedsprisen.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

451 avis

Fleks er enkelt å bruke.

Fleks har brukervennlig app og nettsider og imøtekommende folk vi har møtt både på Økern og per telefon.

8 août 2022

Savner

Savner, kom i gang brosjyre " for nye el- bil brukere. Tips og triks. Burde ligge i setet. Ellers godt fornøyd!

7 août 2022

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemeldingen. Dette er noe som er under diskusjon og som kan komme i fremtiden. :)

Diverse dårlige erfaringer

Bilen var ikke ren da jeg plukket den opp. Det var flere merker på bilen, som kan utbedres selv om det ikke er bulker. Det gjør det vanskelig å vurdere mitt ansvar. Det var ingen på kundeservice da jeg plukket opp bilen. Skademelding jeg sendte er ikke besvart. Appen har logget meg ut. Fornyingsperioden 14 dager før ble ikke varslet og er for lenge. Når bilen ikke ville åpnes kunne ikke kundeservice hjelpe vedr bruk av fysisk nøkkel.

3 août 2022

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemeldingen. I noen tilfeller rekker vi rett og slett ikke å utbedre småmerker før bilen skal leveres ut igjen til en ny abonnent. Spesielt nå på sommeren når vi ikke har flere tilgjengelige biler vi kan bytte til. Jeg kan ikke se vi har mottatt noen skademelding fra deg. Ble den sendt til hei@fleks.no?

Fornøyd men ikke full pott

Veldig fornøyd men opplevde å ikke få bytte til rimeligere bil når det var ønskelig, fordi det ikke var tilgjengelig ved m. Gjør det risikabelt å «uppe» til dyrere/større biler feks ved ferie.

1 août 2022

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :) Angående bilbytte så kan du normalt sett det, men på sommeren er folk helt på tuppa etter å abonnere på bil fra oss, så vi har stort sett ingen ledige biler rett og slett.

Grei ordning, men med sterk bismak

Enkel og grei prosedyre for å leie en bil en måned. Men det ligger en felle i tilbakeleveringsrutinen. Når du leverer bilen tilbake ved leietidens slutt, er det en viss mulighet for at du oppdager at du skulle ha avsluttet abonnementet for to uker siden. Derfor ser det ut til at du har levert inn en bil som du må betale leie for i en måned til. Ikke kjekt i det hele tatt !!!!

30 juillet 2022

Réponse de fleks

Takk for tilbakemeldingen. Vi driver og ser på mulighetene for å kunne synliggjøre dette på en litt bedre måte for kundene våre. Enn så lenge står det skrevet i FAQen vår og i vilkårene.

Super

Klockren tjänst! Bra kontakt, service, pris och bilpool.

23 juillet 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Dårlig start på en god tjeneste…..

Starten ble veldig dårlig da vi på lørdag 25.06 skulle hente bil og reise på bryllupsfest ved Sundvollen. Dagen etter skulle vi reise med to barnebarn til hytta vår i Hustadvika, med tenkt stopp på Hunderfossen. Begge disse planene gikk i vasken da vi først mandag 27.06 kom i kontakt med dere. Det var reg. nr. og bil som var forvekslet som igjen gjorde at bilen vi fikk fram i appen ikke kunne åpnes. En menneskelig feil som kan oppstå. Langt verre var det å finne ut at dere har gjort dere 100% utilgjengelig for oss som kunde fra fredag ettermiddag til mandag morgen.
Vi har ellers opplevd god service og at dere har et konsept som vi sannsynligvis vil prøve igjen, kanskje for en lengre periode.
Den hyggelige unge damen jeg snakket med på telefon, og som jeg forsikret om at hun ikke hadde noe ansvar for det som var skjedd, ordnet riktig reg nr til riktig bil og da var det jo ikke noe problem å åpne bilen på mandag, snaue 2 døgn for sent. Vi fikk en erstatning og enighet om to ting: Vi skulle ikke betale for innvendig og utvendig rengjøring av bil ved levering, og vi skulle ikke betale ekstra for km kjørt over 1500 km ved innlevering. En siste bønn: Dere må vurdere å ha en åpen linje i helgene for å løse opp i lignende situasjoner som vi opplevde.
Mvh Torhild Skotheim og Viktor Rønneberg

22 juillet 2022

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemelding. Beklager at det gikk slik det gikk. Åpningstider i helgen er noe som har blitt diskutert, men enn så lenge har det ikke vært aktuelt å ha noen på vakt i helgene

Skuffende rutiner hos Fleks

Vi har leid bil med Fleks i én måned i sommer og er dessverre skuffet over svært dårlige rutiner i selskapet.

- Da vi skulle hente bilen klarte ikke operatøren finne den konkrete bilen vi hadde leid(det eksakte registreringsnummeret som stod i Fleks-appen). Selve utleveringen tok derfor over 45 minutter.

- Bilens vognkort hadde utgått i april 2022 da vi leide bilen i juni 2022. Kundeservice foreslo i telefon at at de ville dekke boten for oss dersom vi ble stoppet av politiet. Det er svært uprofesjonelt av et selskap at man indirekte oppfordres til å kjøre ulovlig.

- Bilen var utlevert med vinterdekk i juni. Noe vi ikke oppdaget med en gang. Dette er skremmende med tanke på lang bremselengde på våt asfalt om sommeren.

- Fleks ga oss 250 km ekstra og gratis vask ved innlevering som kompensasjon. Vi tok kontakt med kundeservice dagen før for å bekrefte at de ikke ville trekke ekstra for dette da vi skulle få det i kompensasjon.
Kundeservice bekreftet vi ikke ville bli trukket. Dagen etter ble vi likevel trukket for tjenestene. Igjen måtte vi bruke tid på å kontakte kundeservice om dette.

Kundeservice er hjelpsomme når man først får kontakt, men problemene vi opplevde er frustrerende at man ikke kan få hjelp med før åpningstidene som kun er mandag - fredag mellom kl. 8-16.

Alt i alt er vi dessverre svært skuffet over opplevelsen og all tid vi måtte bruke på å ordne opp i ting som bør være på plass ved leie av bil. Vi ønsker dessverre derfor ikke benytte oss av Fleks igjen, selv om vi hadde troen på at dette var en tjeneste som passet vårt bruk.

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemeldingen. Beklager at du hadde en dårlig opplevelse av oss. Både det at bilen din skulle stått klar, at det skulle vært riktige dekk på den, og at nytt vognkort skulle vært på plass, er noe vi tar til oss og lærer av. Jeg ser heldigvis at 799 kroner ble refundert som følge av at du ble fakturert for vask. Håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden

Mangelfulle kvitteringer. Dobbeltrekk av fakturaer. Kilometerkvote utelater rollover.

+ Enkel bestilling og uthenting
+ Kundeservice ordner opp når man tar kontakt.
- Ingen kontroll på utgiftene. Leasing/abonnement skal normalt være veldig oversiktlig kostnadsmessig, men Fleks trekker det beløpet de mener de skal ha fra kortet og deretter kommer en kvitteringsmail, men verken på den mailen, Min Side eller etterspurt kvittering så spesifiseres beløpene de krever inn. De har de to siste månedene trekt mye større beløp enn de 7200 jeg skulle betale pr mnd. Siste måned har de trekt 9552 kr. Bompasseringer er oppgitt til å være 863 kr, men den separate bomkvitteringen viser passeringer for totalt 12,80 kr. I tillegg er det en post "Annet" på 1190 kr uten ytterligere informasjon.
- Ved to månedstrekk har jeg blitt trukket for faktureringer som er blitt gjort tidligere. Dette er lett å søke opp i mailboksen da Fleks oppgir fakturanr på hvert beløp. Merkelig at de selv ikke utfører duplikatkontroll før de trekker penger. Her må kundene selv passe på fra måned til måned at Fleks ikke trekker samme fakturanumre som tidligere.
- Fikk etter 7,5 mnd varsel om at jeg hadde gjenstående 88 km kjørelengde i inneværende månedsperiode, men kilometerstanden på bilen er 7368 og vi har kvote på 1000 km pr mnd med rollover, noe som betyr at gjenstående kvote er 632 km.
- Reklamerte for at de henter og fikser bilen ved dekkskifte ol., men vi hørte aldri noe. Måtte først få kontaktinfo til riktig Vianor og deretter selv ordne time og levere bil.

Kan legge til at Fleks ordnet opp i alle punktene over før denne anmeldelsen ble skrevet, så tjenesten kan fint brukes om man følger godt med selv på fakturatrekk og kilometerbruk og er klar over at Fleks gjør feil og har mangler i systemene sine.

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemeldingen. La meg først bare si at vi aldri trekker noe ekstra med mindre vi har mottatt en ekstern faktura på noe, og det er grunnen til at de siste to fakturaene. Som du nevner er det bompasseringer her, samt bompasseringsfakturaer fra Vegamot som vi da har betalt, og viderefakturert deg. Det trekkes da automatisk sammen med den vanlige utgiften iht vilkårene våre. Når det er sagt burde spesifikasjonen vært tydeligere, da "annet" ikke er tydelig nok.

Angående kilometere. Det sitter programvare i bilen din som teller kilometerne, og det er ikke noe Fleks sitter og overvåker. Dersom du mener noe ikke er riktig må du ta kontakt med oss slik at vi kunne hjulpet deg. Noe som også er verdt å være obs på er at kilometertelleren din teller fra måned til måned, så da du fikk det varselet hadde du antageligvis kjørt mer den måneden enn tidligere måneder.

Dersom du ikke fikk noen mail angående dekkskift så er det beklagelig, men det skal ha blitt sendt ut til alle på epost, med en link der du kunne booke tid.

OK, men ulogisk kilometer-regel

Vært kunde en snau måned med 12 mnd binding. Så langt greit i forhold til mine behov. Men at kjørte kilometer prises/avregnes per mnd når man har 12 mnd avtale er uten logikk. Bør betale for hvor langt man kjører bilen under abonnementsperioden totalt, ikke etter når man kjører. Ellers ok så langt.

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :) Akkurat det du sier med totalkvote på 12 måneder er noe vi har hatt diskusjoner på. Du skal ikke se bort i fra at det kanskje blir endringer i fremtiden

Jeg er godt fornøyd med Fleks

Jeg er godt fornøyd med Fleks. Jeg skulle gjerne sett ar det var mulig å forlenge leien med en uke eller to. Litt mer fleksibilitet. Fleks burde også ha flere varebiler og busser med 6-7-8 personer. Opel Zafira e-Life, Citroen.

18 juillet 2022

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :) Jeg kan se hvorfor det hadde vært gunstig, men da går vi litt ut fra konseptet vårt om at vi driver en abonnementstjeneste, akkurat som Netflix eller mobilen din.

For lite km i mnd

Tanken om å kunne leie så lenge man vil er kjempe fin, men opplever at 1000km inkludert i mnd er svært lite. Man kommer seg ikke noe særlig langt og man er begrenset med bilturer som ikke er lengre enn 30 min per dag. Til tross for at man kan kjøpe seg ekstra kilometer til neste mnd blir kostnadene enda mer og man ønsker gjerne å kunne bruke bilen fritt når man kan leie bilen så lenge man vil. Noen ganger kan man ikke forutse om man skal på langturer og oppdager når det er for sent at man når snart målet med 1000km. Ellers er jeg fornøyd med både service og bilen!

17 juillet 2022

Réponse de fleks

Takk for tilbakemeldingen. Uforutsette turer og slik kan oppstå uansett hvilken pakke man har, og det er derfor vi tilbyr folk å kjøpe engangspakker for en lavere pris enn å betale for overkjørte kilometere. Selv om jeg forstår at flere kilometere i grunnpakken hadde vært fint, så har vi også kunder som kjører veldig lite, og de ville kanskje følt at de skulle ønske vi hadde mindre pakker (dersom grunnpakken var på f.eks 2000 kilometer). Derfor har vi en såpass lav grunnpakke for å kunne tilby noe som passer for så mange som mulig.

Bilabonnement er kommet for å bli...........

Rask respons på mine spørsmål, klare og tydelige svar. Som ny kunde klarte Fleks å skaffe bilen jeg ønsket men med en annen farge i løpet av svært kort tid. Godt gjort. Flott app. Ingen skjulte kostnader. Fleks anbefaler å bruke app'en til å låse/åpne bilen. Det er ikke så greit alltid, i pøsregn med telefonen og det tar lenger tid å åpne/lukke bilen enn med nøkkel.

13 juillet 2022

Topp servise.

Bilen levert til avtalt tid og suveren kundebehandling.

10 juillet 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Fornøyd med bilen jeg bestilte

Fornøyd med bilen jeg bestilte. Fleks er ekstremt treige på å svare hvis du prøver å komme i kontakt med dem. Appen dems henger en del etter på kjørte km og bompassering. Fikk også utlevert en bil med vinterdekk i juni.

9 juillet 2022

Réponse de fleks

Hei og takk for tilbakemeldingen. Det er beklagelig at det var vinterdekk på bilen din da du fikk den. Det skal selvfølgelig ikke skje. Appen er også noe vi jobber kontinuerlig med å forbedre, så forhåpentligvis blir det bedre i fremtiden. :)

Angående svartid: Den ene gangen du har sendt oss mail så sendte du den 5 minutter før kundesenteret stengte for dagen, og du fikk svar fra oss klokken 09:04 morgenen etter. Jeg forstår at du ikke vet når vi stenger for dagen, men hvis man ser slik på det så syns jeg svartiden var rask. :)