Alt det praktiske rundt leie og tilbakelevering fungerte bra, men kommunikasjonen er helt håpløs. Hadde betalt for redusert egenandel, men fikk likevel en regning på 6000 kr. Dette klaget vi på og de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har nå ventet på svar fra Fleks Kundeservice i 3 uker på chat og på mail, angående ekstra kilometer jeg ba om ved leiestart, noe som er mye rimeligere å kjøpe på forhånd. I stedet for å svare på henve... Voir plus

L'entreprise a répondu

Rå deilig bil . Vi er så langt kjempefornøyd. Dette er den ultimate El bil må oppleves. Fleks gjør bilholdet enkelt. Det eneste vi kan sette fingeren på var at da vi skulle hente bilen trodde vi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fakrisk veldig fornøyd. Det eneste, som mangler, og kunne ha gitt den 5-te stjernen, hadde vært en hurtig, basis innføring i det grunnleggende ved å leie en el-bil. Det er kanskje å strekke den litt... Voir plus

1. Covoiturage

Écrit par l'entreprise

Fleks tilbyr bilabonnement til konkurransedyktige priser. Både service, veihjelp, forsikring, dekkskift og 1000 km er inkludert i den faste månedsprisen.

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

451 avis

Var billigere enn å eie selv så solgte bilen

Var billigere enn å eie selv så solgte bilen og gikk over på abonnement. Fikk første måneden gratis. Superfornøyd med bilen. Har vært i kontakt med kundeservice to ganger grunnet trøbbel med bluetooth tilkoblingen til bilen, og ble møtt av veldig hyggelige og serviceinnstilte folk.

17 juin 2022

Réponse de fleks

Takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Fleksibel løsning med god kundeservice

Opplever god kundeservice. Får alltid svar selv om det kan gå litt lang tid hvis en venter.
Men imøtekommende service på chat samt villig til å finne løsninger.

12 juin 2022

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Jeg er utrolig overrasket over hvor…

Jeg er utrolig overrasket over hvor enkelt og økonomisk det er å ha bil igjennom Fleks. Alt er digitalt og man kan kjøpe på de pakkene man ønsker i løpet av måneden. Hvis jeg plutselig må avgårde på en lengere tur, da kjøper jeg bare på en kilometer pakke.Ett lite tips til Fleks, tilby også en kilometer pakke på 1000km som også kan tilleggsbestiles. Kommer aldri til å eie eller lease bil igjen.
I tillegg har jeg fordelen, at jeg kan bytte til den bilen jeg til enhver tid har behov for. Enklere blir det ikke! Anbefaler Fleks til alle.

11 juin 2022

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :)

Flott konsept

Flott konsept. Brukervennlig og fleksibelt.

7 juin 2022

Fornøyd 😊

Fint om det hadde vært meldinger når oppsigelsesfristen går ut + når kilometerne overskrides med tilbud om å kjøpe mer. Ellers veldig fornøyd!

4 juin 2022

Réponse de fleks

Takk for konstruktiv tilbake. Varsel om oppsigelsesfrist er noe vi jobber med i disse dager, og varsel om at du er i ferd med å overskride inkluderte kilometere er noe som er implementert allerede. :)

Fakrisk veldig fornøyd

Det er kanskje å strekke den litt for langt, men et spørsmål som:
Har du kjørt el-bil før? - som ved et nei hadde blitt etterfulgt av noen få grunnleggende informasjoner, hadde gjort det.

1 juin 2022

Réponse de fleks

Takk for konstruktiv tilbakemelding. :) Det er noe vi tar med oss videre

Stort sett er vi fornøyde

Stort sett er vi fornøyde. Det vi ikke er helt fornøyde med er, blant annet at ved henting av bilen må mobilen brukes til å åpne, starte osv med. Greit nok, men på denne siden burde det stått at nøkkel ligger i hanskerommet.
Noe tid senere fikk vi ikke startet bilen pga manglende internettdekning. Vi hadde ikke funnet ut at nøkkel lå i hanskerommet. Det var lørdag og vi ringte Fleks, lørdag er ikke hverdag skjønte vi, og fikk beskjed om å ringe bilberging. Etter hvert fikk vi internett, og kom oss hjem. Kjedelig og stressende.
Et annet problem vi møtte var at min mann ikke fikk lastet ned appen. Han har en norsk iPhone med norsk nummer, mens Apple id-en er koblet mot Thailand hvor han også har en iPhone og en MacBook.
Vennlig hilsen Anne-Marie

31 mai 2022

Réponse de fleks

Takk for konstruktiv tilbakemelding. Det med informasjon om nøkkelen i hanskerommet er noe som har blitt flagget videre, og det hadde naturligvis skjermet dere fra noen av problemene.

Anbefales

Det er andre gangen jeg flekser, og er meget fornøyd med denne tjenesten. 👌🏼

28 mai 2022

Flott kundebehandling

Lett å få kontakt med angående spørsmål.
Veldig hyggelig behandling når situasjonen endret seg.
Vil definitivt benytte Fleks igjen.

28 mai 2022

Fantastisk tjeneste

Fantastisk tjeneste. Enkel app å enkelt å følge med på pris osv.

27 mai 2022

Seriøs aktør

Informasjon i forkant, henting og fleksibilitet i km-pakke er supert. Det som trekker litt ned er at jeg ikke liker at telefonapp er nøkkel, skulle ønske man fikk valget (vi har hytte uten dekning, dit kan jo da jeg ikke kjøre) pluss at jeg ikke liker km-begrensing. Har hatt annet abo før uten km-begrensing, det skulle jeg gjerne hatt her også. Ellers tipp topp, veldig fornøyd med fleks så langt!

23 mai 2022

Réponse de fleks

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :) Når det gjelder valg av nøkkel så kan du selv velge. I alle bilene våre ligger det en fysisk nøkkel i hanskerommet som du må huske å ta ut.