Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag har haft Flexifront i två år och dom fungerar väldigt bra. Rakhyveln är gjord i metall. Rakbladen håller länge och är väldigt skarpa. Rakbladen är lätta att byta ut. Rakbladen är lätta att rengöra... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte en skraber og tre blade, Jeg fik dem og to uger eefter fik jeg 12 blade mere. Det er ikke Gilette kvalitet men prisen er dog mere dødelig. 3/5 for falsk markedsføring og sørgelig optræning af... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bra kvalitet på varorna helt klart kalsongerna är perfekta för mig även bambustrumporna som jag köpt är suveräna och rakbladen har en riktigt bra kvalitet. Alltså min bedömning är bara kanonbra.

Noté 2 sur 5 étoiles

Fik prøvet Flexi Front. Skraberen virker skrøbelig, bladet falder af under barbering, meget svær at rengøre. Holder mig til Gillette Fusion, jo de koster lidt mere, men oplevelsen er også derefter.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de coiffure pour hommes

Écrit par l'entreprise

Flexifront razor has 5 titanium blades, strip with Aloe Vera and Vitamin E and a trimmer head on the back of the razor. Over 15 years of excellence. Our razor has proudly served and earned the trust of more than 400,000 men. Experience proven perfection and a timeless shaving experience that has stood the test of time!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

2 pakke

Jeg har ligesom jer modtaget en nr. 2 pakke uden at have sagt ja til den aftale. Kan man bare lade vær med at betale, da deres firma næsten drukner i svindel?

1 septembre 2015

Réponse : Flexifront

Hej. Vi beklager dette, det lyder ikke rigtigt. Forhåbentlig er dette allerede rettet, ellers kontakt vores kundeservice, så kan de hjælpe dig med det. Vi har forsøgt at indhente flere oplysninger for at løse denne klage. Vi ønsker at behandle alle reklamationer, men det er svært uden kundens detaljer. Med venlig hilsen FlexiFront

Fup firma

Har søgt firmaet på CVR, dette også Courlux Int. SA

Jeg kan ikke finde disse to virksomheder i det danske system, og hvad hvis de ikke er andet end en pengemaskine?

27 août 2015

Noté 1 sur 5 étoiles

SÅDAN GØR I FOR AT NÆGTE MODTAGELSE.

For det første. Jeg deler mening med langt de fleste af jer. Flexifront skal man holde sig LANGT fra. Rent fup og elendigt produkt.

Jeg havde fået en opringning fra en af flexifronts telefonsælger og jeg skulle kun betale porto på 39 kr. Jeg takkede ja, for tænkte, det kan ikke skade at prøve. Nu har jeg så modtaget en ny pakke fra flexifront. Pakken var beskadiget under leveringen så jeg kunne se at jeg havde fået oprettet medlemsnummer (uden jeg viste noget om det).

Jeg kontaktede postdanmark for at forhører om mig om hvordan jeg skulle nægte modtagelse når pakke var beskadiget.

Her kommer det.

Streg din adresse ud, og skriv modtagelse nægtet på pakken og kom pakken i en af dine rødepostkasser.

Jeg tænkte der sikkert var mange der kunne gøre brug af dette trick.

26 août 2015

Elendig Kvalitet

Jeg fik en opringning fra en sælger, som fortalte mig at vi før havde snakket om barbergrej, og at han nu ville sørge for at sende mig en skraber af fin kvalitet. Den skulle ikke koste noget, jeg skulle bare betale porto.
Jeg erindrede ikke at jeg havde snakket med nogen sælger, og det fortalte jeg ham, alligevel gik jeg af nysgerrighed med til at få tilsendt produktet.
Dette har jeg lige modtaget, og jeg må sige at selvom jeg ikke har åbnet for selve plastik emballagen, kan jeg se at kvaliteten er ualmindelig ringe. Firmaet påstår at deres produkt er 129 kr. værd, men jeg bedømmer det til 12,50 kr.
Jeg kan købe en meget bedre skraber i ALDI med 6 ekstra blade for mindre end portoen fra Flexifront.
Jeg har udmeldt mig med det samme, uden at udpakke skraberen.
Efter at have læst andres erfaringer med Flexifront, forventer jeg samme problemer, men kan her fastslå at jeg ikke agter at betale for andet end denne første forsendelse.
Det er utroligt at man skal udsættes for platugler som Flexifront.
Kan jeg give nul stjerner? Nej åbenbart skal der være en stjerne for at anmeldelsen kan sendes. Det er med beklagelse at jeg gør dette.

26 juin 2015

Svindel

Hvordan er jeg lige havnet i klørende på det her svindelnummer! Hvordan kan man oprette mig som kunde og give mig et kundenr. uden mit samtykke!
Fik for et stykke tid siden en opringning fra Gilette, om jeg havde vundet for bedste svar hvilket jeg ikke kunne forstå eller huske jeg havde deltaget i. Det er også meget længe siden blev der sagt..men vi vil bare give dig en gratis gave kvit og frit. Ok så lad mig få den gave tænker jeg og så får hun min adresse og nu har modtager jeg en prøvepakke med girokort kr. 39 for fragt + jeg er oprettet som kunde hos dem. Det her stopper og I får ikke en krone af mig. I bliver meldt til rette instans.
Føj I burde skamme jer!

17 juin 2015

FUP OG SVINDEL

Jeg har modtaget en email hvor de takker for tilmelding......JEG HAR IKKE TILMELDT MIG. Når jeg så prøver at ringe til firmaet, bliver jeg konstant hæktet af nr jeg bliver nr 1 i køen. Hvordan skal jeg kunne framelde mit medlemsnummer ( et jeg har fået, trods det, at jeg aldrig har tilmeldt mig!)
medlemsnr.42898229879 og ønsker ikke længere at være såkaldt medlem og i får ikke en krone af jeres rykkere og regninger...

Hilsen Lise Berg

4 juin 2015

Noté 1 sur 5 étoiles

hvor får de folks oplysninger fra - svindel og humbug

har aldrig bestilt barbergrej, de har ingen kundeservice dvs absolut ingen kontakt hverken på tlf. eller via mail, har afkrævet dem en kopi hvor af det skal fremgå hvor og hvad jeg har bestilt men her heller intet svar ,betaler ikke en krone til den slags svindel
-1 stjerne

2 juin 2015

Noté 1 sur 5 étoiles

har aldrig tilmeldt mig dette abonnement!!!

Det er fup,- når jeg ringer til firmaet bliver jeg konstant hæktet af, hvorfor jeg vil framelde mit medlemsnummer ( et jeg har fået, trods det, at jeg aldrig har tilmeldt mig!)
medlemsnr. 42827663313 - ønsker ikke længere at være såkaldt medlem og i får ikke en krone af jeres rykkere og regninger...

V.h Troels Spangsberg...

2 juin 2015

Konstante opringninger

Jeg fik min prøvepakke, efter at have deltager i et spørgeskema, ganske fint.
Dog er det ikke særligt gode barberskrabere.

Jeg fik betalt forsendelsen på 39,- mener jeg det var, og efterfølgende får jeg flere rykkere for denne betaling. Jeg ringer dem op og får ordnet problemet. Et par uger efter får endnu en rykker, med rykkergebyr.

Jeg ringer dem op og får ordnet den side endnu en gang.
Flere måneder senere får jeg samme opringning mht prøve pakke, hvortil jeg forklarer jeg har fået, og nej tak til flere.

Dette gentager sig 3-4 gange og laver så en aftale med deres kundeservice om at de nu godt må slette mig tlf nr fra deres database da jeg er træt af de forstyrrer mig i arbejdstiden.

Det sker så tilsyneladende ikke, for jeg fortsætter med at få opringninger fra dem...
Slet dog for pokker mit nr, og stop med at forstyrre mig for den samme ting som i har ringet til mig for det sidste 1 1/2 år......

23 mai 2015

Réponse : Flexifront

Hej. Vi beklager dette. Forhåbentlig er dette ikke sket for dig igen.
Hav en god dag! Med venlig hilsen FlexiFront

Noté 1 sur 5 étoiles

Fup og svindel, jeg har aldrig tilmeldt mig

Min mand blev ringet op af en sælger, han svarede meget klart " du skal ikke sende mig noget- jeg er ikke interesseret" og alligevel får han tilsendt en " velkomst pakke. møgfirma

16 mai 2015

Fup og svindel

Får at vide jeg har "vundet" en gratis pakke ifb. med en forbrugerundersøgelse - nu får jeg lige pludselig en mail om at jeg er tilmeldt det ene og det andet.

Hvordan afmelder man det svindel???

5 mai 2015

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem god service og god kvalitet

Jeg fik en veltalende sælger i telefonen, som fortalte mig at produktet var kvalitetsmæssigt, på samme højde som gillette. Jeg sagde så ja til at betale de 39kr til portoen. De følgende dage hvor jeg ventede, tænkte jeg at det var sikkert noget pis, og at jeg havde dummet mig. Da parken kom, så den lidt ussel ud. Men jeg fik den prøvet af, og kvaliteten var faktisk imponerende god. Jeg er faktisk endt ud i at jeg kun bruger flexi front nu, og ikke min gillette. Men efter de første 3 måneder havde jeg så mange, at jeg lige ville stoppe mit medlemskab. Der tænkte jeg at nu kommer den 'catch' som jeg har ventet på så længe. Men det hele gik fint, og det var nemt at melde fra. Så alt i alt en god oplevelse.

23 avril 2015

Réponse : Flexifront

Hej. Dejligt at du er glad for FlexiFront og vores service! Med venlig hilsen FlexiFront

Noté 1 sur 5 étoiles

Ok, hvordan fanden er jeg blevet tilmeldt det her?!

(Danish)
Fint, en fyr ringede og spurgte om jeg manglede barbergrej. Det gjorde jeg, tilfældigvis. Så jeg sagde ja til en pakke, hvor jeg kun skulle betale de 39 kr. i fragt. Fint.

Og nu er jeg tilmeldt en underlig Courlux service?!
Fint, jeg afmelder mig, no big deal (hvis man ellers kan afmelde sig?!??!?!?!), men det her er absolut ikke ok. Jeg sagde aldrig god for at blive tilmeldt noget som helst.

4 mars 2015

Réponse : Flexifront

Hej. Det er et medlemskab. Du kan afslutte dit medlemskab, når du logger ind på din side eller ved at kontakte vores kundeservice via vores kontaktformular på vores hjemmeside. Med venlig hilsen FlexiFront

Chikanere folk!!!!!

Møg firma der konstant ringer og når man siger man ikke er interesseret smider deres sælgere røret på!!

16 février 2015

Flexifront endnu engang

Jeg har også lige modtaget en pakke. Jeg sender den tilbage og betaler selvfølgelig ikke for portoen. Jeg har aldrig bestilt noget. Hvor de har fået min adresse og telefonnummer har jeg ingen anelse om.
Jeg er blevet truet med politianmeldelse, men det må være fuldstændig useriøst.
NUL stjerner

10 février 2015

Læg for guds skyld på.

Det er ikke engang værd at skrive en anmeldelse om så latterligt et "firma". Man bliver i den grad snydt hvis man ikke tager sine forholdsregler. Umuligt at komme i kontakt med "firmaet".

25 novembre 2014

HOLD JER LANGT VÆK!!

Magen til umoralske og ukompetente mennesker skal man lede længe efter! De er svindlere på højeste plan. Læg på med det samme, hvis i bliver ringet op af dem! De er kun ude på at snyde jer på det groveste.
Og det skal lige siges at de ikke engang har noget CVR-nr eller nogen adresse koblet til deres "firma" - hvilket ligesom siger det hele..

18 novembre 2014

Direkte løgn og svindel

Har haft nøjagtig samme oplevelse som de fleste andre, som har anmeldt dem her på trustpilot, dog adskiller min oplevelse en lille smule.

Jeg blev ringet op en eftermiddag og fortalte dem med det samme at jeg ikke var interesseret i at købe noget, da jeg opdagede jeg havde fået en sælger i røret. "Nej nej", sagde manden, "jeg vil heller ikke sælge dig noget, men du var med i en meningsmåling om skrabere for noget tid siden og vi er virkelig glade for dit input!". Jeg har aldrig været med i nogen undersøgelse om skrabere, svarede jeg - hvortil han svarede, "det kan sagtens være flere år siden". Så er det nok fordi jeg ikke kan huske det, tænkte jeg, men pointerede at jeg stadig ikke var interesseret i at købe noget eller melde mig til noget abonnement af en slags. Han forklarede at han ville sende min en pakke med skrabere, som tak for min hjælp - kvit og frit, jeg skulle intet betale. Han regnede så med at jeg ville blive glad for dem og selv bestille flere - de prøvede at indtage markedet fra Gillette (som jeg kan læse herinde fra er en standard bemærkning at forbinde sit produkt med eliten).

Nu har jeg så modtaget et brev med opkrævning og hvad der ligner en tilmelding af abonnement. Jeg synes jeg har snakket med mange irriterende og løgnagtige sælgere, men dette her er nok det værste jeg har oplevet. Selvfølgelig har jeg ikke været med i nogen undersøgelse, de skulle bare han en undskyldning for at sende dem og opkræve dem. Løgn på løgn på løgn har jeg skullet høre på. En ting er at bygge en virksomhed på disse vilkår, men at de kan få ansatte til at sidde og lyve som en levevej, i håb om at tjene 39 kr og muligvis en yderligere bestilling. Det er noget af det mest sølle jeg har oplevet.

Jeg har set meget rundt i verden af korruption og svindel, men mit naive hoved troede nok lidt at vi herhjemme havde større moraler. Trist.

11 novembre 2014

Noté 1 sur 5 étoiles

Bondefangeri på højeste plan!

Jeg blev ringet op af en sælger der påstod jeg var heldig i dag, fordi han havde fået lov til at give en gratis pakke skrabere ud til en tilfældig (For godt til at være sandt), hvor efter han fortalte at han faktisk kunne give mig 2 skrabere hvis jeg bare selv betalte fragten. Jeg er selvfølgelig ikke dum, så jeg siger til ham: "Det lyder da dejligt, men hvad tilmelder jeg mig så, jeg er jo ikke så dum at tror på du får penge for at give gratis gaver ud, så hvilket abonnement tilmelder jeg mig?", hvor til han svarer, du tilmelder dig INTET, vi gå ud fra vores produkt er så godt at det sælger sig selv efterfølgende.
Jeg tænker skidt være med det, jeg siger det fint, og han lover han vil sende en ordrebekræftelse pr mail, som jeg aldrig modtog, jeg gik ud fra han ikke fik min e-mail korrekt i telefonen.

Et par uger efter kommer der så en pakke med de mest usle skrabere der findes, og en kvittering for at jeg havde tilmeldt mig deres abonnement, og jeg kunne vælge at ændre hvor tit jeg ville have leveret nye skrabere.
Det er simpelthen det ringeste jeg nogensiden har prøvet.
Jeg ringer for at forklare dem at deres sælgere, har givet for falsk infomation, hvortil den "danske" medarbejder med udlands accent siger: "Det sker tit af vores kunder misforstår vores sælger".
Ja det tror jeg fandme da nok, når jeg spørger klart og tydeligt.

2 novembre 2014

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender velkomstpakke, selvom du siger nej tak

Blev ringet op af en sælger, der insisterede på at deres skrabere var SÅ meget bedre end Gilette, og grunden til De kunne være billigere, var fordi de ikke brugte penge på reklamer med Tiger Woods osv.

jeg får efter lidt tid, overtalt ham om, at jeg IKKE vil modtage noget.
han siger han vil sende en ordrebekræftelse på, at jeg IKKE har bestilt noget..
men lige til sidst, ville han gerne have min fødselsdato og sidste 4 i CPR, hvor jeg til spørger, hvad han skal bruge dem til, hvor han siger at det har noget med alderen for kunderne at gøre, hvortil jeg sir til ham, at han bare kan skrive jeg er 80 år, for de oplysninger ville han ikke få...

nå, så gik der ca. 3 uger, uden nogen mail, og modtager en lille papæske, snarere et brev, og da jeg i forvejen køber en hulens masse på ebay, flår jeg pakken op og gæt engang, en pakke med en billig aldi-kopi skraber, med 3 blade i en holder med plads til 5, et girokort på 39kr og nogle vilkår, hvori der står an masse om deres produkt..

hmm, tænker jeg, jeg syntes ellers jeg var tydelig, men jeg ringer da lige til dem..

1. person = en der ikke forstod ét ord, hverken engelsk eller dansk
2. person = en svensker der ikke rigtig forstod dansk dog lidt engelsk, hun stiller mig videre til ¨en dansk kollega¨
3. person = en svensker der forstår en smule dansk, men efter jeg har forklaret problemet, blir jeg stillet videre til en ¨en danske kollega¨ igen.
4. person = en der snakker nogenlunde dansk, men med en god omgang svensk accent, og hun kan fortælle mig, at fordi jeg allerede HAR åbnet pakken, så kan den ikke sendes retur, selvom jeg selv betaler fragten.

Så nu står jeg med en regning på 39kr som jeg må spise, samt en barberskraber, jeg ligeså godt, kunne forære en hjemløs..

iøvrigt, fortæller pakken intet udenpå, hvem den er fra, kun en eller anden adresse i bulgarien, og det må siges at være et smart trick, da man ikke kan returnere den efter åbning, ligeledes er den sendt som B-brev post, som liiiige passer ind i sprækken, så man har ikke en jordisk chance for at nægte modtagelse..

hold jer nu hellere fra det firma, og læg på så snart de nævner Flexi front.
og så har jeg nu fundet ud af, at de sælger/videregiver ens oplysninger vidt omkring, men hvor DE har dem fra, ved jeg ikke..

29 octobre 2014

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus