Jag har haft Flexifront i två år och dom fungerar väldigt bra. Rakhyveln är gjord i metall. Rakbladen håller länge och är väldigt skarpa. Rakbladen är lätta att byta ut. Rakbladen är lätta att rengöra... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra kvalitet på varorna helt klart kalsongerna är perfekta för mig även bambustrumporna som jag köpt är suveräna och rakbladen har en riktigt bra kvalitet. Alltså min bedömning är bara kanonbra.
L'entreprise a répondu
Fik prøvet Flexi Front. Skraberen virker skrøbelig, bladet falder af under barbering, meget svær at rengøre. Holder mig til Gillette Fusion, jo de koster lidt mere, men oplevelsen er også derefter.
L'entreprise a répondu
Flexifront razor has 5 titanium blades, strip with Aloe Vera and Vitamin E and a trimmer head on the back of the razor. Over 15 years of excellence. Our razor has proudly served and earned the trust of more than 400,000 men. Experience proven perfection and a timeless shaving experience that has stood the test of time!
Route de la Broye 117, CH–1623, Semsales, Suisse
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
De ringede lige til mig og jeg fik samme smøre.
Sagde jeg ikke barberede mig mere og han sagde pænt farvel.

Réponse : Flexifront
Telesælger taler usandt og melder dig ind uden din accept

Réponse : Flexifront
Jeg sagde udtrykkelig jeg ikke gad, de sender mig alligevel bladende og opkræver 39 kr, og nu har jeg svært ved, at melde mig ud.

Réponse : Flexifront
har lige modtaget min første pakke med en skraber og tre blade, er rimelig sikker på der er plads til fem. !? når, Det første blad jeg sætter på, der vælger det plastik der skal holde bladet at knække . det var lige godt fandens ! jeg er super negativ ! samme kvalitet som Gillette``ja godmorgen``! det er ærgeligt at når man vælger endelig at lade en sælger sælge dig noget, så er det bras med bras !

Réponse : Flexifront
They send me products I did not order. I return the package and contacted their customer service and asked them to erase me completely from their register as I never ordered any products and don't want any products from them. They however, continue to send invoices, and they send it to my work address, spelled wrong, so I did not get them in due time, - but got notified when I received an invoice from a collect firm to my home address. Contacted their customer service again. They told me they send me to collect cause they didn't receive any money from me - Fantastic! I learned that they get their contacts from marketing bureaus and just sign them up as customers and send them products. These methods are not acceptable.

Réponse : Flexifront
Jeg blev kontaktet via telefon af en sælger fra flexifront.
Jeg blev tilbudt en gratis barber skraber.
Jeg skulle blot betale for Porto.
Jeg takkede pænt nej.
ALLIGEVEL modtager jeg en pakke fra dem!
Jeg ringer til dem og forklarer dem endnu engang, jeg ikke vil modtage den.
Jeg sender pakken retur.
Nu er jeg blevet kontaktet af alektum inkasso, hvor flexifront (courlux) vil tvinge mig til, at betale de 39 kr plus sagsomkostninger.
Jeg har anmeldt dem til politiet for tyveri af mine personlige oplysninger. (Cpr nummer)
Man kan ikke bare sende folk vare uden, at de er bestilt og så forlange penge for det!

Réponse : Flexifront
Bliver kontaktet flere gange af en dumsmart sælger, som vil sælge barberskrabere. jeg siger nej alle gange men han siger jeg gennem en konkurrence havde sagt god for at de måtte ringe. Det afviser jeg, men han kan både min adresse og mit nummer. Jeg tænkte at adressen måtte han kunne finde ud fra mit nummer, og inde i den sidste samtale beder han om mit cpr nummer hvilket jeg ikke giver ham. Han vil pludselig være så flink at sende en gratis pakke til mig, og da jeg for tredje gang takker nej, siger han at pakken er på vej og jeg må ha en god dag. Han smider røret på og ca 2 måneder efter får jeg en pakke med posten. Jeg havde glemt alt om sælgeren så jeg åbnede pakken og fandt ud af at jeg var blevet svindlet. I pakken lå et giro kort på 40 kr samt noget kina grej af skrabere. Jeg ringede til firmaet som har kundecenter i Århus. Da jeg sagde jeg ikke havde bestilt noget og ikke ønskede mere fra dem, blev jeg stillet om til en Svensk talende dame som kun via telefon kunne fortælle jeg var ude af sagen og pakken bare skulle sendes tilbage til afsenderen som ligger i Belgien. Det gjorde jeg så, men efter 2 timer ringer en dame fra Esbjerg og skælder mig ud og siger hun har modtaget samme pakke som mig og da hun kontaktede selskabet fik hun af vide at det var mig med mit nummer der havde bestilt det til hende. Så de sender dit nummer ud til private kunder og bruger kunderne eller os uskyldige mod hinanden til at blive så trætte af dem at man bare betaler. Jeg er sikker på sagen ikke er ovre endnu og der med sikkerhed dukker en ny pakke op eller en rykker.. har lige set Kontant og ved næsten hvad deres næste træk er.

Réponse : Flexifront
Blev ringet op af en sælger der ville give mig et godt tilbud. Bad så om mit cpr nummer, hvilket jeg så nægtede og gav udtryk for ,at jeg ikke var interesseret i produktet og lagde på. Sælgeren ringede igen adskillige gange hvor jeg ikke tog telefonen. Her 3 uger senere finder jeg så ud af, at jeg er oprettet som kunde og har modtaget en velkomstpakke! Jeg ringer pr omgående til deres kundeservice, som mener at jeg må have accepteret et medlemskab, hvilket jeg gør dem opmærksom på i meget klare vendinger, at det har jeg ikke og heller ikke gør. Ualmindelig svinsk måde at drive forretning på.

10 ÅR tog det dem at reagere på min anmeldelse, imponerende :-D
Sælgeren ringer og jeg skal have ham til at gentage firmanavnet 2 gange bare for at jeg overhovedet kan forstå hvor han ringer fra (må man overhovedet uanmeldt ringe og sælge barberblade....?)
Jeg siger til ham at jeg ikke er interesseret i at købe noget.
Han forsøger igen og jeg gentager stille og roligt til ham at jeg ikke vil købe noget.
Han siger "Nå"....og der er stille et øjeblik og så smækker han bare røret på.

Réponse : Flexifront
Jeg kendte ikke til firmaet, hvilket han fortalte mig var utroligt. Så inden jeg havde nået at høre om produkter mv. havde han nået at svine mig til, hvor til jeg lagde røret på.
U prof, useriøst, og efter hvad jeg kan læse fra andre her på trust, også et firma uden moral, etik og leveringevne.
Tænker at de lukker sig selv

Réponse : Flexifront
De ringede til mig, med et godt tilbud,hvor de påstod at deres skrabere var bedre en gilette og at de kun kostede 39kr, så bad jeg dem om at ringe tilbage senere, jeg tjekkede lige trustpilot.dk for at tjekke firmaet, og der så jeg at de lavede svindel. Da de så ringede tilbage konfronterede jeg dem med det, hvorefter de bare skyndte sig at lægge på!!
- Det fortjener ikke engang den ene stjerne

Réponse : Flexifront
En telefonsælger ringede mig op og fortalte om deres gode skrabere (angiveligt ligeså gode som gilette). For det første var deres skrabere dårlige, endda dårligere end dem fra Lidl. For det andet trak de for mange penge og for det tredje så gav de mig ovenikøbet en rykker selvom de selv stod for at trække pengene. Den fik jeg så slettet igen, men efter tre uger fik jeg en ny rykker der var dobbelt så stor og endnu en og nu er den landet på 530kr. Jeg kan se på min konto at de har hævet, men de mener at jeg har modtaget endnu en Pakke fra dem, hvilket er en stor løgn. Der er desuden et problem med at kontakte firmaet, da de ikke har en mail adresse men kun en noreply mail. Deres telefon kan jeg heller ikke komme igennem på da jeg ikke er medlem ved dem, da jeg efter købet meldte mig ud.

Réponse : Flexifront
Utrolig useriøse sælgere, skulle hellere bruge deres tid til noget fornuftigt i stedet for at ringe og prøve at sælge noget man ikke har bedt om.
Nu har jeg været flink de første 2 gange i ringede, de efterfølgende 4 gange har jeg sagt pænt farvel. Fremover bliver røret lagt på uden at være høflig.

Réponse : Flexifront
jeg har nu modtaget rykker af dem for 2 anden gang, sjovt nok har jeg betalt første gang og ikke nok med det havde jeg meldt mig ud af deres system for første gang, men åbenbart ikke! JEG ANBEFALER IKKE DETTE PRODUKT TIL ANDRE! :)

Réponse : Flexifront
Bestilte en skraber og tre blade, Jeg fik dem og to uger eefter fik jeg 12 blade mere. Det er ikke Gilette kvalitet men prisen er dog mere dødelig. 3/5 for falsk markedsføring og sørgelig optræning af deres sælgere. Ærgerligt siden de sagtens ku sælge på facts.

Réponse : Flexifront
Barber skraber fra flexifront virker da meget godt , men når man først har købt deres prøve pakke til 39.50 kr så kniber det temmelig meget med at få deres ekstra barberblade leveret dem de reklamere med til 89.50 for 12stk SÅDAN ET SKOD FIRMA .

Réponse : Flexifront
jeg blev ringet op af en tlf sælger, der solgte flexifront! han tilbød mig en prøvepakke med 3 blade og et håndtag gratis, dog var der så en porto på ca. 40 kr..
kendte ikke til dem før, men sagde ja til tilbuddet! der gik ca. 10 dage og så lå pakken i min postkasse.. deres kvalitet er ikke så høj som gillette, men prisen er tilgengæld også noget billigere! får nu 12 blade sendt til døren hver 4 månede og er faktisk tilfreds nok :)
hilsen Thomas

Réponse : Flexifront
Det er ikke en reel virksomhed. De får kunder gennem telefonen og siger de sender en pakke med barberingsaparat og du skal kun betale fragt. De siger også, at hvis du ikke vil fortsætte med en abonnement, skal du ikke gøre noget. Det er løgn. De sender fakturaer hver 3. måned og jeg fik ingen produkter.
Jeg troede at mine første betaling ikke blev registreret, så jeg skulle betale en rykkergebyr, men det var faktisk en abonnementbeløb. Efter et år opdagede jeg disse ting og skal hurtigst muligt ud af det her l••t.
Og så vil jeg tilføje, at produktet jeg fik første gang er af ringe kvalitet... ikke noget pengenes værd.

Réponse : Flexifront
Det er en fælde. Man kan ikke kom ud af det igen. Jeg har prøvet at melde mig ud, men de bliver ved med at sende ting og sager, med dertilhørende girokort.

Réponse : Flexifront
En savoir plus sur les différents types d'avis.