Jeg havde en del skepsis overfor leasingbranchen før jeg begyndte at samarbejde med Flexto. Stor stor tålmodighed med at finde den HELT rigtige bil. 1. Klasses rådgivning gennem hele processe... Voir plus

1. Service de leasing automobile
  2. Concessionnaire automobile
  3. Service de location

Écrit par l'entreprise

Hos FLEXTO a/s går passion for biler og målrettet rådgivning hånd i hånd. Vi sætter en ære i at finde lige præcis den kvalitetsbil, som passer til dig og dine ønsker. Så med os ved din side bliver flexleasing til en leg. Du skal bare tage plads bag rattet – og lade os om resten. FLEXTO a/s er en virksomhed med store ambitioner – og noget at have dem i. Derfor er vi stolte af at være en virksomhed i vækst - vi har således opnået at blive Gazelle virksomhed i både 2016, 2017 og 2018. Vores base ligger i Støvring, men vi flexleaser biler ud til hele Danmark. Er flexleasing noget for dig? Så kontakt os. Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan du kan få nøglen til drømmebilen.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

22 avis

Har brugt Flexto til flere biler

Har brugt Flexto til flere biler og har altid fået en super god service. Skiftet bil en del gange, bruger sæson leasing og købt biler tilbage fra Flexto. Personlig service, gennemsigtighed og lægger vægt på realistisk brugtpris. Også super service til at hjælpe med salg efter period.

8 avril 2026

Anbefaling af Flexto

Har brugt Flexto til leasing og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Har haft snakket med Casper Lundmose, og han var super dygtig og hjælpsom både ved bestilling og også aflevering af bilen!

1 mars 2023

Réponse de Flexto A/S

Mange tak for den positive anmeldelse, Tommy!
Skønt at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse hos os.
Mvh Casper fra Flexto

Seriøst og professionelt firma

Seriøst og professionelt firma, som altid rådgiver objektivt. Restværdi er realistisk. Kun ++ herfra.

5 février 2023

Réponse de Flexto A/S

1000 tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. De varmer!

Mvh Casper fra Flexto

God rådgivning og tillidsfuld sælger

Jeg har gen-leaset min bil hos Nikolaj, hos Flexto. Super oplevelse fra start til slut.

Alt blev leveret til aftalt tid, super rådgivning ifht leasing.

Gemmenskuelighed og tillid skabes ved at handle med et kompetent selskab.

Super glad for mit valg!

Husk at det billigste ikke altid er det bedst, tag en snak med Flexto.

Vh
Marcus

6 mai 2022

Réponse de Flexto A/S

1000 tak for din feedback og din positive anmeldelse.
/Flexto

Fantastisk service ,forlænger min…

Fantastisk service ,forlænger min kontrakt anden gang nu.

20 avril 2020

Hej Johnny,

Tak for din feedback!
Ikke mindst også en fantastisk kunde og det glæder mig at vi kan forlænge med dig igen.

Med venlig hilsen,
Daniel

Michael har netop leveret mit 3 bil

Michael har netop leveret mit 3 bil hos Flexto. Har aldrig oplevet bedre service. Michael har brugt adskillige timer på ar hjælpe med at finde min helt rigtige AMG. Som en kunde med mange krav, har jeg fået min drømmebil leveret. Og jeg skal aldrig have biler andre steder. Flexto kan varmt anbefales! Og så er det en kæmpe fordel og tryghed for mig, at de har deres egen finansieringsafdeling, så de ikke blot er mellem mænd! Tak Flexto !

28 février 2020

Hej Andreas.

Skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med os og er glad for bilen.
Vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse!

Mvh Michael

Michael Johansen som er salgsdirektør - flexto

Michael Johansen som er salgsdirektør, har udlejet bil til os med adskillige skader og mangler på bilen uden at oplyse os om dette. Nu vil han have at vi skal hæfte for disse skader da værdien i bilen er faldet merkant.
Vi kan ikke komme ud af leasingen med mindrer vi betaler at dække referancen af retstværdien, samtidigt med dette fakturer han os 10.000 kr plus moms ved salget. Han er dog så "venlig" at vi kan beholde bilen de sidste mdr. og derefter får lov til at betale det samme beløb igen, altså tab af værdi af bilen og omkostningerne ved salg af bilen.

12 février 2020

Kære Bettina.

Efter gentagne telefonsamtaler, hvor jeg har forsøgt at forklare hvordan leasingaftaler-markedet hænger sammen mht. videresalg af bil, sendte jeg dig en længere mail hvori jeg beskrev jeres muligheder for at komme ud af kontrakten før tid, og hvilke omkostninger det ville medføre. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at minimere jeres tab, men vi bliver nu engang nødt til at forholde os til markedet, - herunder hvad en tilsvarende bil fx vil kunne koste i Tyskland.

Den bil I modtog i 2018 var på det tidspunkt 6 år gammel, og havde kørt 94.000 km. En bil i den alder og stand er ikke som ny og det bevidner bl.a. prisen også.

Som jeg forsøgte at forklare dig i telefonen kommer i IKKE til at hæfte for den reparation der er lavet af kalechen, og det stenslag bilen havde i frontruden – og som den var synet med. Disse udgifter dækker Flexto.

Bilens værdi er altså IKKE faldet grundet disse reparationer. Bilens værdi er udelukkende et resultat af markedet, som vi må forholde os til. Som det er ved flexleasing, skal leasingtager dække en evt. difference fra den værdi, bilen er afskrevet til, og ned til en salgspris.

Ved leasing henviser man selv en køber, og skal Flexto sælge jeres bil – uden at I leaser en ny bil hos os – så er det korrekt forbundet med en omkostning. Og som jeg også skrev: At I kan beholde bilen for resten af leasingperioden, hvis I ønsker det, er ikke et spørgsmål om venlighed – det er jeres ret som leasingtagere. Jeg gør blot opmærksom på, at det sandsynligvis også vil være forbundet med en omkostning at komme ud af aftalen til den tid, da disse biler er faldet mere i markedspris end jeres afskrivning.

Jeg står naturligvis til rådighed, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Mvh
Michael Johansen
Salgsdirektør
Flexto A/S

Fantastisk service og stor tålmodighed

Fantastisk service og stor tålmodighed. Det er ikke så underligt at de er Gazelle for 4. år i streg.
Det var Daniel Mikkelsen som jeg handlede med, og kan varmt anbefale ham / dem.

22 novembre 2019

Hej Jens.

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med os.
Også tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Mvh Daniel, Flexto

Verdensklasse service

Vi oplevede/modtog fra første henvendelsr til afsluttet sag en fantastisk personlig og nærværende service af Flexto (daniel mikkelsen), og skal bestemt bruge, når behovet opstår igen!

Mvh,
dorte/brian

16 avril 2019

Jeg var i dialog med Daniel

Jeg var i dialog med Daniel, og de fandt den bil, jeg ønskede. 3,5 år gammel - men den fremstod som ny. En virkelig lækker service fra deres side - og så kom de tilmed og adfleverede bilen personligt! Prismæssigt er de enormt skarpe. Jeg kan kun anbefale dem.

19 mars 2019

Fed BMW

Skulle have fundet en BMW 520 til leasing. Vi har tidligere benyttet et andet leasing selskab, men jeg faldt over Flexto og ringede til Casper. Vi mailede lidt for at finde prisniveau og den rigtige bil. Efter 2 dage fandt Casper den lækreste BMW 520D med næsten alt i udstyr og vi fik lavet en aftale.
Der har hele vejen været god servide. Bilen var top klargjort ved aflevering og Casper tog sig god tid til at forklare bilens funktioner.
En kollega har allerede lavet aftale om levering af en BMW.

4 mars 2019

Det var drømmebilen!

Har nu kørt et par uger i min (nye) bil og både bil og forløbet med Flexto har været helt perfekt. Casper tog sig god tid til at rådgive samt finde præcis den bil der levede op til mine forventninger. Jeg vil helt sikker anbefale Flexto baseret på det fine forløb. Tak til Casper og holdet bag Flexto. Mvh HenrikN.

17 décembre 2018

Svindel og dårlig kundeservice.

Jeg leasede min drømmebil hos Flexto, og efter blot 2 mdr. Skulle den til første service. Til service konstaterede værkstedet at styrekuglen i bilen var defekt. Det kostede en mindre formue, men det var mit ansvar da min kontrakt var sådan. Nogle måneder senere skulle en ny overtage min bil og i den forbindelse fandt jeg papirer i servicebogen, fra et eftersyn der var lavet 6 mdr. Før jeg overtog. Der stod at styrekuglen var defekt. Jeg tog kontakt til værkstedet som bekræftede og sagde at daværende ejer ønskede at få det lavet hos BMW. Jeg kontaktede BMW og bilen havde aldrig været på nogen af deres værksteder. Da jeg kontaktede Flexto mente de ikke, at det var deres problem, også selvom de var klar over fejlen, da de gennengik bilen, inden de lease den videre. Rigtig, rigtig dårlig og dyr oplevelse at være kunde hos dem. Jeg kan ikke anbefale det til nogen.

17 novembre 2018

Hej Andreas
Jeg tillader mig lige kort at ridse sagen op for dig igen, for du har tilsynelandende vanskeligt ved at huske så langt tilbage.
Du får en BMW 325 udleveret maj 2017 der har gået ca. 160.000 km.
Du aflevere bilen til en ny bruger du har selv har fundet 1. feb 2018 - 10 mdr. senere hvor bilen har kørt lidt over 40.000 km i perioden.
Du har haft samlede værkstedsregninger inkl. alt service på ca. 10.000 kr. i hele perioden.
Bilen bliver totalt skadet dagen efter overdragelse til ny bruger.
Du henvender dig ugen efter d. 8/2-2018 for at få FLEXTO til at betale en del af ovenstående værkstedsregning - der er udført i juli måned uden henvendelse til FLEXTO - 8 dage efter bilen er totalskadet. Helt almindelig retspraksis forholder det sig således at man ikke kan få udført arbejde på andres regning uden accept. Vi har ingen mulighed for at tjekke om der er en fejl 8 mdr. senere, derudover står vi med en totalskadet bil.
Det er derudover interessant at du laver din anmeldelse nu her næsten 1 år senere??
Jeg kan ikke anbefale dig som leasingtager ved noget leasingselskab!!!!
MVH FLEXTO a/s

Enestående kundeservice

Jeg har leaset en bil hos Michael Johansen fra Flexto. Ikke blot hjalp han mig med at finde den helt rigtige bil, han kæmpede også min sag, da bilen blev leveret fra forhandleren uden det udstyr, som var blevet oplyst (keyless entry) - dette resulterede i, at Michael leverede et par splinternye vinterdæk med originale alufælge (værdi EUR 2.500). Michael tog sig proaktivt af det, og håndterede dette i løbet af kort tid.

Efter at have haft bilen 1,5 måned, opstod der uheldigvis en skade på bilen, som betød at EGR-ventilen, indsugningsmanifoldet samt køler skulle skiftes. Michael sørgede i den sammenhæng både for at finde det rigtige værksted, tog sig af korrespondencen med værkstedet samt betalte regningen for reparationen. Dette ligger langt udover hvad man kunne forvente af leasingselskabet, men kendetegner til fulde den kundeservice som både Flexto og i særdeleshed Michael Johansen står for!

Jeg kan på det varmeste anbefale alle potentielle nye leasingtagere at blive kunde hos Michael!

6 juin 2018

Super oplevelse fra start til slut

Super oplevelse fra start til slut. På nær en mindre ting stemte beskrivelsen af bilen overens med den jeg fik leveret. Super service og fleksibilitet hele vejen igennem. Jeg kan kun anbefale folk at bruge Flexto.

24 novembre 2017

SUPER POSITIV OPLEVELSE!!!

Stor stor tålmodighed med at finde den HELT rigtige bil. 1. Klasses rådgivning gennem hele processen og fantastisk service, også efter at papirerne er underskrevet.

Her bliver du ikke skuffet. Tryghed hele vejen. Fra den første forelskelse til du sidder bag rattet i din drømmebil.

Stor tak til Flexto og specielt Kim Sørensen!

Bo Andersen Aalborg

23 novembre 2017

Rigtig positiv oplevelse at møde Flexto …

Rigtig positiv oplevelse at møde Flexto og Casper. Jeg havde i et par år gået og forsøgt at finde til bunds i flexleasing mht. fordele & ulemper ved at besøge andre leasingselskaber men følte mig noget usikker på konceptet.
Jeg blev henvist til Flexto af en advokat forbindelse, der sagde at han havde fået sådan en reel og gennemskuelig behandling at det ville han godt anbefale. Som sagt så gjort - virkelig en god, positiv oplevelse med en rigtig fin service.

16 novembre 2017

Jeg har kun haft gode oplevelser med …

Jeg har kun haft gode oplevelser med Flexto, de forstå ens ønsker og har tålmodigheden til at finde lige netop den bil jeg gerne ville have. Ingen smarte sælgere der forsøger at presse til køb men reelt og ærligt salg, det er ikke sidste gang jeg bruger Flexto og Casper.

15 novembre 2017