Har brugt Flexto til flere biler og har altid fået en super god service. Skiftet bil en del gange, bruger sæson leasing og købt biler tilbage fra Flexto. Personlig service, gennemsigtighed og lægger... Voir plus

Jeg havde en del skepsis overfor leasingbranchen før jeg begyndte at samarbejde med Flexto. Stor stor tålmodighed med at finde den HELT rigtige bil. 1. Klasses rådgivning gennem hele processe... Voir plus

Skulle have fundet en BMW 520 til leasing. Vi har tidligere benyttet et andet leasing selskab, men jeg faldt over Flexto og ringede til Casper. Vi mailede lidt for at finde prisniveau og den rigtige... Voir plus

Rigtig positiv oplevelse at møde Flexto og Casper. Jeg havde i et par år gået og forsøgt at finde til bunds i flexleasing mht. fordele & ulemper ved at besøge andre leasingselskaber men følte mig no... Voir plus

1. Service de leasing automobile
  2. Concessionnaire automobile
  3. Service de location

Hos FLEXTO a/s går passion for biler og målrettet rådgivning hånd i hånd. Vi sætter en ære i at finde lige præcis den kvalitetsbil, som passer til dig og dine ønsker. Så med os ved din side bliver flexleasing til en leg. Du skal bare tage plads bag rattet – og lade os om resten. FLEXTO a/s er en virksomhed med store ambitioner – og noget at have dem i. Derfor er vi stolte af at være en virksomhed i vækst - vi har således opnået at blive Gazelle virksomhed i både 2016, 2017 og 2018. Vores base ligger i Støvring, men vi flexleaser biler ud til hele Danmark. Er flexleasing noget for dig? Så kontakt os. Vi glæder os til at fortælle mere om, hvordan du kan få nøglen til drømmebilen.

4,6

Tilfreds kunde

Vi har nu brugt Flexto som partner for anden gang i forbindelse med leasing af bil.
Det har været en god process - og man føler sig tryg ved, at de undersøger nøje den eller de kørertøjer, som vi som brugere udvælger som emner.
Kan kun anbefales

13 octobre 2017