Flypenge.dk Avis 2 325

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt at oprette en sag, og man får løbende indsigt i, hvor langt processen er - og når sagen er afsluttet går der kun kort tid inden pengene går ind på kontoen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services juridiques
  2. Cabinet d'avocats

Écrit par l'entreprise

Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!

Flypenge.dk

Écrit par l'entreprise

Er du træt af at vente? Kræv erstatning for dine forsinkede, aflyste eller overbookede flyvninger
Hvordan foregår behandlingen af min sag? Når vi modtager dine oplysninger, gennemgår vi dem grundigt og dobbelttjekker alle relevante detaljer – hvilket flyselskab der stod for din flyvning, hvor lang forsinkelsen var, og hvor stor en kompensation du har krav på. Herefter sender vi et krav direkte til flyselskabet og følger løbende op for at sikre, at din sag bliver behandlet. Hvis flyselskabet ikke reagerer inden for en rimelig tidsramme, tager vi yderligere skridt for at få din kompensation udbetalt. Når sagen er vundet, overfører vi pengene direkte til din konto.

No Cure No Pay!

En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.

Hos Flypenge gør vi det nemt for dig at få den kompensation, du har ret til. Vi tager os af hele processen, fra første henvendelse til udbetaling. Ingen forudbetaling, ingen skjulte gebyrer – kun en fair løsning, hvor vi kun får noget ud af det, hvis du gør. Start din sag risikofrit hos Flypenge.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 3 år og 4 måneder lykkes det at…

Efter 3 år og 4 måneder lykkes det at få penge retur fra Lufthansa . Tak for hjælpen .
MVH
Steen Larsen

23 mars 2026

Kære Lisbeth
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Som du beskriver, er vi vedholdende og vi elsker virkelig at gøre en forskel!

Vi håber du ved, at du altid er velkommen hvis du mangler hjælp og rådgivning en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den varmeste anbefaling fra os! Tak flypenge!

Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har været et langt forløb, men er super glad for at vi har haft flypenge til at føre vores sag og kæmpe for vores ret til kompensation. Virkelig et fantastisk team som hele vejen igennem har sørget for at man er blevet opdateret og har kørt sagen professionelt.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til flypenge og håber at alle der har problemer med flyselskaber tager fat i dem. Flypenge vandt vores sag og det er vi evigt taknemmelige for!

25 mars 2026

Kære Louise
Tusinde tak for dine superflotte anmeldelser samt anbefaling.
Det betyder virkelig meget for, at vi kunne hjælpe dig og din familie. Det var en lang og sej kamp, men vi gav ikke op og vi vil sige dig, en stor tak for tilliden til vores arbejde, uden den havde samarbejdet ikke lykkes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle deles. Super service og stor hjælpsomhed. Kan varmt anbefales!

19 mars 2026

Kære Mark
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.
Det betyder virkelig meget for os, at du kan mærke vi ligger meget energi i at give en god og personlig service hvor du har kunne føle dig tryg og informeret.
Vi er vedholdende og tager gerne de lange og hårde kampe men det kræver tillid til os og vores arbejde og den havde du - tusinde tak for det!

Noté 1 sur 5 étoiles

Har haft 2 sager

Har haft 2 sager, hvor den først sag fik vi tilkendt erstatning, i den andet sag hørte vi ikke noget i 2 år. for så skulle vi sende bording pas til dem, de var for længst væk efter 2 år.
flypenge virker efter min oplevelse meget useriøse og vil råde andre til ikke at lade dem køre jeres sag

18 décembre 2025
Avis spontané

Hej Erikk

Du må meget gerne fremsende mig dit sagsnummer, så kigger vi straks på din sag :) Jeg er virkelig ked af du laver en dårlig anmeldelse i stedet for at ringe til os.

Alma - Flypenge.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Min kæreste og jeg ventede 4-5 timer på…

Min kæreste og jeg ventede 4-5 timer på et fly i oktober 2024. I januar 2026 faldt jeg over Flypenge og startede en sag mod Easyjet. Efter en måneds tid går der 2600kr ind på min konto. Flypenges personlige service har uden tvivl være i højeste klasse!

27 février 2026

Kære Laurids
Tusinde tak for din flotte og ærlige anmeldelse.
Det betyder så meget for os, at du påpeger vores personlige kundeservice fordi vi arbejder hårdt på dette og brænder for at alle skal føle sig hørt og have en god oplevelse med os.

Flypenge er fantastiske!

Flypenge har gjort et fantastisk arbejde. De har kæmpet en kamp de sidste 2 år - og været søde at opdatere mig under hele sagen. Jeg vil klart anbefale at tage fat i Flypenge, hvis man skal have kompensation for forsinket fly.

25 février 2026

Kære Jeanette
Tusinde tak for dine rosende ord og flotte anmeldelse.
Det betyder virkelig alverden for os, at vores service bliver anbefalet, så vi kan hjælpe endnu flere!

Helt utrolig kundeservice

Helt utrolig kundeservice. Virksomheden tager sig god tid til at sætte sig ind i din sag, og svare om hygge og detaljeret på hver eneste besked. Det er over er de enormt forstående og imødekommende. Det er faktisk helt som man bliver rørt! Kan klart anbefale dem.
Vil gerne give en personlig tak til Kristine B., samt resten af personalet for jeres gode hjælp ❤️🙏

18 février 2026

Kære Ditlev
Af hjertet tak for din meget flotte og rørende anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at du ser os som omhyggelige og professionelle.
Din hilsen til vores fantastiske medarbejder Kristine er givet videre og din anerkendelse betyder mere end du aner.

Noté 5 sur 5 étoiles

De har virkelig godt service og god…

De har virkelig godt service og god forbindelse med client.
De er best advokater i landet.
Hilsen
Laith

17 février 2026

Kære Laith
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Vi er glade for at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

Vores arbejde giver så meget mere mening, når vi får ord som dine med på vejen efter et endt samarbejde.

Sagsbehandlingstid har været lang

Sagsbehandlingstid har været lang. September 2025 - februar 2026.
Det er dog min oplevelse at det er flyselskabet der var årsagen. Alle gange jeg har skrevet til flypenge.dk har de svaret hurtigt og meget venligt, samt oplyst hvor langt de var i sagen.
Jeg kan anbefale deres indsats.

10 février 2026
Avis spontané

Kære Steen
Mange tak for din anmeldelse. Det varmer os meget, at du skriver vores indsats er værd at anbefale.
Flyselskaberne er svære at arbejde med hvorfor vi er rigtig glade for, at det også er det du kan mærke - vi har været vedholdende og kæmpet selvom sagen tog måneder.
Vi håber at du ved, at stå du i udfordringer en anden gang, så står vi med åbne arme og klar til at hjælpe dig igen!

Noté 4 sur 5 étoiles

God behandling

God behandling, dog måtte vi rykke for svar, hvor det så viste sig, at flyselskabet egentlig havde godkendt kravet, men der var tilsyneladende uklarhed med afregning for flere krav (ikke kun vores). Vi har nu modtaget pengene.

3 février 2026

Kære Eivind
Tak for din anmeldelse. Vi synes godt nok at det er ærgerligt at det er sådanne du vil huske vores samarbejde og service.
Det er helt korrekt, at det flyselskab som din sag var oppe imod er virkelig dårlige til at referer ved overførelser og i det hele taget svære at samarbejde med, hvorfor at sagerne kan trække ud og fordi alle udbetalinger skal dobbelttjekkes af sikkerhedsmæssige årsager.
Men det vil vi godt lige slå fat, at det er ikke vores skyld!

Vi håber du vil kigge tilbage og tænke at vi tilbyder et fantastisk koncept med no cure / no pay, vi er grundige og pålidelige og ikke mindst, at vi fører vores sager til bunds og at du nu har modtaget en kompensation som du aldrig havde opnået uden vores hjælp.

Vi vil gerne sige tak for samarbejdet og skulle vores svar give stof til eftertanke, så håber vi at du vil give os den sidste stjerne.

Derudover så håber vi at du ved, at stå du i udfordringer en anden gang, så står vi med åbne arme og klar til at hjælpe dig igen!

Kære Veljko
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os, at du værdsætter os og ser vores service som god og troværdig.

Nemt!

Jeg måtte opgive at få svar fra Norwegian - de må åbenbart gerne bare være ligeglade med, at de tvang mig til en overnatning i udlandet med alt, hvad det indebar af merudgifter. I hvert fald med medmindre man har tid og viden til at skrue bissen på.

Det havde jeg ikke. Så derfor var Flypenge en god advokat for min sag, og hjalp mig hele vejen igennem. Det tog selvfølgelig lidt tid (på grund af Norwegian), men der var god kommunikation hele vejen igennem, og jeg fik både penge for det aflyste fly og for udgifterne ifm. overnatningen.

Flypenge tog selvfølgelig en andel, men hvis jeg selv skulle vente på Norwegian, havde jeg nok først kunnet forsøde min pension med de penge. Så klart en anbefaling.

2 février 2026

Kære Mads
WOW! Sikke en flot og uddybe anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du sætter fokus på at du selv prøvede men at flyselskabet er umuligt at komme i dialog med.
Havde du ikke været stædig og kontaktede os, så vi kunne hjælpe, så var du gået glip af mange penge!

Tak for kampen og din tillid til vore arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flypenge held on for years to win the case

This case was not straight forward due to all sort of changes by LH on the day of delays, but I am very pleased that Flypenge held on and stood by me. It took about 2-3 years to finalize the case, which in the end Flypenge won for me.

29 janvier 2026

Dear Raoul
Thank you so much for your great review.
We are so glad we could help you and we hope you know that you are always welcome if you need help again.
Best Regards Flypenge Customer Care

Noté 5 sur 5 étoiles

God personlig kontakt og forklaring om…

God personlig kontakt og forklaring om hvordan sagen blev kørt. Hjælp til upload af dokumentation. Jævnlige mails om hvor langt sagen var. Og selv om sagen røg i retten fik vi 4200 kr. udbetalt for godt 8 timers forsinkelse i Istanbul. Stor ros herfra.

Kære Alis
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse. Vi er glade for du kan mærke vores medarbejder virkelig et flot stykke arbejde og giver en personlig og tryg kundeservice.

Rejse til Tyrkiet i oktober

En fin respons på vores henvendelse. I holdt os opdateret og vi fik erstatningen.
En fin oplevelse.
Gunhild Berg Andersen

3 février 2026

Hej Gunhild
Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Din sag er en vigtig sejr og vi er stolte af resultatet.
vi værdsætter din tillid til vores arbejde, er taknemlige for samarbejdet og glæde os meget at du har været tilfreds med vores service og forløb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Missede mit fly fra Hamborg til Chicago…

Missede mit fly fra Hamborg til Chicago på grund af ting der kunne være undgået ud fra Billund. Det har taget et år men har fået min kompensation

Kære Jesper
Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at vi kunne hjælpe dig med at kræve din kompensation. Vejen til kompensation har været lang og hård og derfor betyder det meget for os, at det har været en 5 stjernet oplevelse.

Tilfreds kunden

Service fra start til slut

Kære Chris
Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at vi kunne hjælpe dig og du påpeger vi har haft en god service og du er tilfreds med sagsbehandlingen.
Vi er stolte af resultatet og vi håber du ved, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for hjælp eller rådgivning.

Vedholdenhed betaler sig

Meget i livet kræver vedholdenhed, det er vi som familie glade for at flypenge har. De har efter 18 måneder taget stikket hjem med en sejr retten og udbetaling af erstatning til os. Vi er taknemmelige for flypenges gode arbejde.

Kære Jacob
WOW! af hjertet tak for din flotte anmeldelse.
Din pointe er så vigtig, fordi det kræver tålmodighed men vi er vedholdende og kæmper til det sidste.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vedholdende og vi vandt da også til sidst

De kæmpede vores sag i 3 år, så det er dejligt at de ikke giver op.
Vi vandt og fik en del af vores penge tilbage.
Super god service og kontakt til os, når der var behov for det.

Kære Mette
Sikke en skøn anmeldelse - Tusinde tak!
Det har været noget af en kamp, men vi giver ikke op - vi holder fast og det gav pote.
Det betyder meget for os, at vores service bliver påpeget fordi vi elsker vores arbejde og gør vores bedste for alle bliver hørt og set.

god oplevelse

Kære Giacomo
Tusinde tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os, at det var en god oplevelse.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus