Sätts i system att skicka ut påminnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anländer. Så man kan skicka ut ett inkassokrav också! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan från början) Inez som... Voir plus
Betalade faktura 5 dagar försent, fick påminnelse på hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. Väntar på att få en korrigerad räkning på påminnelseavgiften får istället inkassokrav på ytterligare... Voir plus
Hade kontakt med Fortus angående mitt ärende och måste säga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som någon som lever i utlandet och har upplevt... Voir plus
Falkenbergsgatan 3 , 412 85 , Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jag är väldigt nöjd med kundservicen. Den var både professionell och var samt noga med påminnelser. De höll mig påmind vilket gjorde allt smidigare och stressfritt. Personalen kändes verkligen engagerade och gav mycket pålit.

Réponse de Fortus International Finance AB
Inez som verkar jobba själv i kundtjänsten där ger heller inte direkta lyckokänslor. Låter som hon drömmer om ett helt annat jobb. Kanske den arga mattanten på film?

Réponse de Fortus International Finance AB
Åh herregud vilket bemötande!!
Har nog aldrig upplevt en sämre kundtjänst! Fruktansvärt otrevlig och nedlåtande! Jag tror Ines ska jobba med något annat än kundtjänst!

Réponse de Fortus International Finance AB
Vi började erbjuda delbetalning via Fortus Finans och märkte direkt skillnad. Fler kunder tackar ja och vi får alltid betalt i tid. Väldigt smidigt!

Réponse de Fortus International Finance AB
Bra kundtjänst service mycket trevligt

Réponse de Fortus International Finance AB
Oseriöst - skickar ingen initial faktura (inte heller påminnelse) sedan går det till inkasso. De använder sig av PS Inkasso & juridik. Svagt

Réponse de Fortus International Finance AB
Alltid Super hjälpsamma och fint bemötande. Löser alltid allt smidigt och enkelt.
Rekommenderar dem starkt

Réponse de Fortus International Finance AB
Urusel support och undermålig tjänst.
Jag använde deras kassasystem och installerade allt exakt enligt instruktionerna. Trots det fick jag bokföra manuellt hela tiden. När jag började ana att något var fel kontaktade jag Fortnox – som meddelade att inget alls hade skickats från Fortus till dem.
När jag försöker få hjälp av Fortus svarar de inte. När de väl återkommer heter det att jag har “hamnat mellan stolarna”. Jag ger dem ytterligare en chans – men återigen inget svar och ingen lösning.
Till slut säger jag upp tjänsten omedelbart. Nu återstår ett omfattande merarbete för att rätta alla felaktiga eller uteblivna poster i Fortnox. Jag avråder STARKT från att anlita dem.
När jag sedan ska returnera utrustningen får jag besked om att en retursedel ska skickas “imorgon”. Fem dagar senare har ingenting kommit. Jag mejlar igen och får till svar att jag redan har kontakt med deras agent (som inte svarar) – och att ärendet därför stängs eftersom jag “redan fått hjälp”.
Det är oprofessionellt, oansvarigt och fullständigt oacceptabelt.

Réponse de Fortus International Finance AB
Jag tog kontakt i December 2025 för att jag hade skickat tillbaka varan och ville pausa fakturan då företaget behövde få tillbaka den innan de kunde makulera fakturan. Företaget skickade också att fakturan skulle pausas till fortusfinance men de sa att det inte går.
Fakturan betalas och det dröjde över 2 veckor från det att företaget skickat till fortusfinance att fakturan ska makuleras innan jag fick mail om att jag ska få tillbaka pengar den 22:a Januari. Den 10 februari börjar jag ringa och maila utan resultat då det skulle ta 10 dagar att få tillbaka pengarna. Den 16:e svarar fortus på telefon att det betalas ut på tisdagar så pengarna kommer inom 2-5 arbetsdagar.
Nu har det gått ytterligare 2 arbetsveckor och ingen vidare kommunicering om varför återbetalning inte skett.

Réponse de Fortus International Finance AB
Detta är det mest oseriösa företag jag varit med om. Var hos veterinär och dom skicka fakturan dit så jag valde inte det själv. Inte bara att man får be om sina frakturer själv. Så betalningarna kom så klart för sent in och då är dom snabba på att ge en massor med avgifter. Det hände inte 1 gång men flera gånger. När man sen är helt förvirrad av allt som blivit fel och ringer in då är dom sjukt otrevliga. Kvinnan jag prata med sa att hon var chef på plats. Hur en chef kan vara så otrevlig mot en kund är obegripligt. Sen att dom hänvisar att man ska gå in på deras hemsida och logga in där. Då får man en QR kod till BankID som man ska logga in med? Hur ska det gå till? Allt från början till slut har bara varit problem och stressmoment. Man kan väl som företag var lite tillmötesgående kan man tycka, och ringa upp en när man ber om det kan inte vara så svårt. Men tydligen är allt jobbigt för dom.

Réponse de Fortus International Finance AB
Väldigt trevliga och tillmötesgående.
Alltid snabba svar och får snabbt hjälp.

Réponse de Fortus International Finance AB
Har kontakt med Fortus Finance dagligen. Serviceinriktade & väldigt hjälpsamma!

Réponse de Fortus International Finance AB
Bra support och mycket professionell!

Réponse de Fortus International Finance AB
Har varit i kontakt med företaget i en väns räkning och upplevde ett trevligt och professionellt bemötande.