Sätts i system att skicka ut påminnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anländer. Så man kan skicka ut ett inkassokrav också! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan från början) Inez som... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med kundservicen. Den var både professionell och var samt noga med påminnelser. De höll mig påmind vilket gjorde allt smidigare och stressfritt. Personalen kändes verkligen engager... Voir plus
Betalade faktura 5 dagar försent, fick påminnelse på hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. Väntar på att få en korrigerad räkning på påminnelseavgiften får istället inkassokrav på ytterligare... Voir plus
Hade kontakt med Fortus angående mitt ärende och måste säga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som någon som lever i utlandet och har upplevt... Voir plus
Falkenbergsgatan 3 , 412 85 , Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Som tidigare skrivits har vi fastnat i Fortus elände.
Missade att betala en faktura med 4dar (vår miss) och fick en påminnelse några dar senare via posten där sista betaldatum för påminnelsen redan passerat. Betalade in påminnelsebeloppet, men då den givetvis var för sen kom en ny med posten som också betaldatumet gått ut.... Vet ej hur detta kommer sluta..
De har satt i system att man inte kan göra rätt för sig...Du kan logga in och se ursprungsfakturan men ej deras påminnelsefakturor, vilket blir att du inte har möjlighet att betala i tid om postgången och banktiden inräknas. Har nu bockat i mailfaktura vilket vi hoppas skall lösa problemet innan vi hamnar hos inkasso/kronofogden.
Vi handlade via bildelsbasen.

Réponse de Fortus International Finance AB
Som så många andra … ingen faktura utan en påminnelse å 240:- extra pengar skulle dom ha! Men de positiva mot flera av dom andra som blivit lurade av detta hemska företag med extraavgifter som affärsidé är att jag åtminstone fick 5dagar på mig😌😀. Jag gissar att av - skum som driver företag likt detta sover garanterat bättre på natten än den som blivit lurad😌. Jag handlade via Bildelsbasen!

Réponse de Fortus International Finance AB
skrämmande dålig beställde mot bildelsbasen med fortus och har varken fått fakturor eller påminelse som utlovat på mailen nu damp de ner inkasso krav men man kan ju för h inte betala utan uppgifter ursäkta ordspråket...

Fick hjälp av Ines,
mycket professionell!
Rekommenderar starkt detta företag.

Réponse de Fortus International Finance AB
Skrämmande dåligt och oseriös!
Har haft och göra med dem ett kort tid och dessutom svårt att blir av med dem!

Réponse de Fortus International Finance AB
Tog faktura via fortus för en grej jag var tvungen att ha. Kan inte hitta att dom skickat en första faktura på mejl varken i inkorg eller skräppost. Kommer en påminnelse med posten som första faktura med 1dag betalningstid. Det kom påminnelse efter ett par dagar och inkassokrav. 240 + 240 sek, efter att jag betalade fakturan.
Jag rekommenderar inte företaget.

Réponse de Fortus International Finance AB
Jag har en mycket dålig erfarenhet av Fortus Finance. Tycker jag känner igen mönstret när jag läser andras kommentarer. Första fakturan vi fick var en påminnelse med 240kr i avgift. Den var utskriven den 25e september och kom till vår brevlåda den 29e på en fredag med krav att vi måste betala fakturan innan den 2a oktober. Efter att ha läst deras dåliga betyg och kommentarer på nätet kände jag att det var ingen mening att hålla på att diskutera för 240 kr. Därför betalade jag direkt på fredagen trots att vi inte ens fått originalfakturan. Detta betyder att pengarna borde nått företaget den 2a oktober, eftersom jag jobbar med ekonomi vet jag väl hur bankgiro fungerar.
Idag den 9e oktober kom ett meddelande om inkasso från samma bolag. Utskriven den 2a oktober med förfallodag den 9e, och dessutom har dom lagt på ytterligare 210kr. En annan intressant detalj är att det stod att ”betalningar är inkluderade t o m 2023-10-01”. Är ju intressant hur man kan dra iväg en inkassovarning innan man väntat ut förfallodagen som var den 2a oktober. Jag tycker man kan se ett mönster hur dom jobbar. Dom skickar påminnelser precis så att man inte ska hinna betala. Denna gång blev jag tvungen att ringa, för jag blir så förbannad när dom jobbar så oseriöst. Nu hade dom visserligen registrerat betalningen på måndagen. Men jag skällde ut dom ändå för hur dom jobbar. Vissa personer som är ovan hur fakturor och betalningar fungerar hade säkert betalad även inkassoavgiften för att slippa problem.

Réponse de Fortus International Finance AB
Fortus har satt i system att lura kunden att betala ständiga påminnelseavgifter, fast du betalat i tid. Fick snabbt ett inkassobrev + faktura, separat, med 2 sista betalningsdatum som redan varit, med samma påminnelseavgifter. 2023-08-11 och 2023-08-13. Båda dimper ner i brevlådan 2023-08-15. Enda synliga fakturan på mina sidor, som har sista datum 2023-08-16, är redan betald, 2023-08-07, men inte registrerad som betald, för att kundtjänst gett mig fel ocr-nr, när jag betalade den plus 2 påminnelseavgifter, vilka jag antagligen inte skulle ha behövt betalat, men gjorde det ändå, för att slippa det här eländet. Avslutar de inte mitt ärende så kommer de att anmälas. UNDVIK!

Réponse de Fortus International Finance AB
Har fått påminnelse från Fortus Finance med 7 dagars betaltid, varav helgen kom så att fakturan inte var framme förrän efter 4 dagar och då var jag bortrest. Samma dag som betaltiden gick ut på första betalningen skickades en andra påminnelse med ytterligare påminnelseavgift. Då det inte framgår från påminelserna vilket företag jag handlat ifrån förutsatte jag att det var en bluff faktura. När det dessutom inte går att ringa kundtjänsten utan samtalet direkt kopplas ned så tror man ju definitivt det är ett bluffföretag.

Réponse de Fortus International Finance AB
Varning för detta företag. Undvik i det längsta att ha med dessa att göra.
Skickar påminnelseavgift så du inte har en möjlighet att betala i tid. Har förbjudit alla på mitt företag att använda deras betaltjänst. Synd om alla bilskrotar som sitter klorna på dessa skojare. Dessa är också bannlysta på om de försöker använda Fortus som betalmetod.

Réponse de Fortus International Finance AB
Sämsta inkasso företag har jag träffat, skickar inkasso krav samma dag som påminnelse förfallodag trotts att vi informerat om att vi betalt skickar inkasso krav ändå. Det är helt oacceptabel, det känns att dem har bara vi som förväntar betalning från oss. rekommenderas ej till någon annan bolag att anlita, ni kommer att tappa helt alla era kunder säkert. Vi skulle välja null stjärna om det finns.

Réponse de Fortus International Finance AB
Jag kom just ihåg vad som hände här förra året, det var fruktansvärt eftersom jag nekades mina pengar och jag var tvungen att göra en framställan via VES TI GA RECOV innan jag fick tillbaka alla mina pengar.

Réponse de Fortus International Finance AB
Vidrigt blufföretag. Skickar påminnelseavgift på påminnelseavgift.
Betalade 2 dagar för sent pga missat att det var 14 dagars betalningsvillkor. Får 2 dagar senare påminnelse med påminnelseavgift. Tänkte att då den ursprungliga fakturan redan var betald så lär dom väl stryka den.
Sen dök en ny faktura upp med påminnelseavgiften plus en ny påminnelseavgift på påminnelseavgiften.
Ska verkligen ta reda på vad dom man handlar av använder för finansbolag och definitivt undvika detta skräpföretag.

Réponse de Fortus International Finance AB
Jag skickade pengar till dem för att köpa Bitcoin men de skickade inga Bitcoin till mig. Jag kontaktade deras kundtjänst för support men ingen menade allvar med min förlust förrän jag kontaktade ….. R€COV€RIÑG CØIN . c0M Så efter en vecka kommer mina pengar tillbaka till mina bankkonton

Réponse de Fortus International Finance AB
Synd att man glömmer bort saker i ibland. Tog faktura via fortus för en grej jag var tvungen att ha.
Samma dåliga upplevelse som för 2 år sedan.. påminnelse på påminnelser med avgifter hit och dit och hot om inkasso trots att det var betalt 1 dag innan förfallodagen..
För ert eget bästa, om ni vill slippa problem, välj ett annat betalalternativ än just Fortus.

Réponse de Fortus International Finance AB
Sluta att skicka både två och tre fakturor varje gång man beställer något som faktureras via detta trögfattade bolag! Jag har både ringt och mailat om detta flera gånger utan att någonting händer.

Réponse de Fortus International Finance AB
Köpte en vara på faktura genom fortus som jag betalade 1 dag innan förfallodatum fick därefter ett mejl från dom att betalningen mottagits. En vecka senare damp de ner en påminnelse, tänkte va konstigt har ju betalat.
Sen damp de ner en till där jag skulle betala en förseningsavgift på 69kr vilket jag inte skulle ha gjort men gjorde.
Ett par dagar senare fick jag hem ytterligare ett brev om inkasso! Fick hota dom med ARN för att fakturan skulle plockas bort.
!!! HÅLL ER UNDAN FRÅN DETTA BLUFFFÖRETAG !!!

Réponse de Fortus International Finance AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.