Fortus International Finance AB Avis 164

TrustScore 3 sur 5

3,1

Sätts i system att skicka ut påminnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anländer. Så man kan skicka ut ett inkassokrav också! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan från början) Inez som... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med kundservicen. Den var både professionell och var samt noga med påminnelser. De höll mig påmind vilket gjorde allt smidigare och stressfritt. Personalen kändes verkligen engager... Voir plus

Betalade faktura 5 dagar försent, fick påminnelse på hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. Väntar på att få en korrigerad räkning på påminnelseavgiften får istället inkassokrav på ytterligare... Voir plus

Hade kontakt med Fortus angående mitt ärende och måste säga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som någon som lever i utlandet och har upplevt... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

164 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Skickar bestrid bluff faktura till inkasso

Bagges bil sålt bluff faktura till Fortus Finans. Vi bestridit fakturan men ändå skickar Fortus Finans fakturan till inkasso vilket strider mot god inkassosed och
5§ inkassolagen eftersom fordran är tvistig. Så oseriöst!

12 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Vi tar din feedback på allvar och ser gärna över ärendet. Kontakta oss med dina uppgifter så att vi kan utreda situationen vidare.

Professionella

Professionella. Hjälpsamma med kund i fokus.

27 novembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du upplever oss som professionella och hjälpsamma. Att alltid ha kunden i fokus är mycket viktigt för oss.

Vänliga hälsningar

Har varit i kontakt ett par ggr nu &…

Har varit i kontakt ett par ggr nu & det hur fungerat bra. Något svar var lite långsamt, men det var ingen panik med det. Klara & raka svar.

2 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för din feedback! Vi är glada att kontakten fungerat bra och att du fått tydliga svar. Din synpunkt om svarstider är noterad.

Vänliga hälsningar

Jag har varit hos en tandläkare som…

Jag har varit hos en tandläkare som anlitade fortus som fakturapartner - pratade med någon trevlig tjej i växel som gav mig fantastisk service och lyssnade verkligen på det jag hade att säga om!! Super nöjd

5 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du fick så bra hjälp och kände dig lyssnad på. Vi ska se till att framföra dina varma ord till vår kollega i växeln – det kommer göra hennes dag!

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig lika bra service framöver!

Jag hade tappat bort min Faktura

Jag hade tappat bort min Faktura, Kundtjänst hjälpte mig snabbt o effektivt.

och de var trevliga.

12 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du tog dig tid att skriva detta!

Kundtjänsten är suverän

Kundtjänsten är suverän och var helt fantastiskt i sitt bemötande mot mig. Jag var så stressad men de var så vänliga och hjälpte mig. Tack för all hjälp jag fickmed mina frågor om fakturor.

5 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett så bra bemötande av vår kundtjänst och att vi kunde hjälpa dig när situationen kändes stressig. Vi finns alltid här för att stötta och besvara frågor – oavsett om det gäller fakturor eller något annat.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta!
Vänliga hälsningar

Jättebra och hjälpsam kundtjänst!!

25 novembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde vår kundtjänst som jättebra och hjälpsam. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett betyg.

Otroligt snabb och trevlig service

Otroligt snabb och trevlig service, väldigt behjälpliga

12 novembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att du upplevde vår service som både snabb och trevlig, och att vi kunde vara behjälpliga. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Stort tack👍

Nöjd och tacksam för hjälpen 👍

11 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Stort tack för ditt omdöme! Vad fint att höra att du är nöjd och tacksam för hjälpen. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse. 👍

Snabba svar och bra service

Snabba svar och bra service, löser alltid problem smidigt och bra. Allmänt goa människor!

11 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar våra snabba svar, smidiga problemlösning och bemötande. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och positivt som möjligt för våra kunder – därför betyder dina ord mycket för oss!

Vänliga hälsningar

Detta finans bolag ger bra service

Detta finans bolag ger bra service och snabb hjälp deras kund support är världsklass och har bra kunskap! lätta och ha att göra med och får snabb hjälp! konstigt att inte de är fler positiva recensioner då de gör sitt jobb korrekt? 5/5 använder gärna Fortus fler gånger!

1 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du upplever vår service som snabb, kunnig och lätt att ha att göra med. Vi arbetar hårt för att erbjuda kundsupport i toppklass, så dina ord betyder verkligen mycket för oss.

Tack för ditt förtroende och för att du gärna använder Fortus igen – det uppskattar vi verkligen.
5/5 tillbaka till dig! ⭐️

Noll förtroendeingivande

Blev godkänd för Fortus Konto (delbetalning) för en större summa under ett års tid. Hade en ganska normal fråga inför min första betalning och försökte ringa numret på deras hemsida: "... numret har ingen abonnent!". Känns lagom seriöst!
Jag mejlar då kundtjänst min fråga plus påpekar det här med numret. Svaret jag får: "allting står på din faktura". Så jag mejlar kundtjänst igen och får ett snutigt svar att de redan har besvarat mitt mej!
Det är så långt jag har kommit med Fortus så bara ett otroligt oproffsigt, noll förtroendeingivande bemötande från ett kreditföretag.

9 décembre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – och vi vill börja med att beklaga den frustration och det bemötande du fått. Det är verkligen inte den service vi strävar efter att ge.

Att vårt telefonnummer inte gick att nå är självklart inte okej, och vi tar det vidare direkt för att säkerställa att det fungerar som det ska. När det gäller mejlsvaren ber vi om ursäkt om de uppfattades som korta eller otrevliga. Du förtjänar tydliga och hjälpsamma svar, särskilt när du precis har blivit kund hos oss.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare och säkerställa att dina frågor kring din första betalning blir ordentligt besvarade. Hör gärna av dig till oss igen så ska vi se till att du får ett bättre bemötande och all information du behöver.

Tack för att du tog dig tid att uppmärksamma detta – det hjälper oss att bli bättre.

otrevlig bemötande

Enlig dem kan man dela betalning men när faktura kommer finns ingen möjlighet men dem gärna påminner om man betalar nån dag försent kan bli dyrt också kundtjänst när man kommer fram efter lång vänte tid är otrevlig.

24 octobre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med delbetalningen och att informationen på fakturan inte varit tydlig. Det ska självklart framgå vilka betalningsalternativ som finns, och vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad som har hänt i just ditt ärende.

Vi är också ledsna över att du upplevt lång väntetid och ett otrevligt bemötande. Det är inte den service vi strävar efter, och vi tar detta vidare internt för att säkerställa att det förbättras.

Hör gärna av dig till oss igen med dina uppgifter, så hjälper vi dig att gå igenom fakturan och dina delbetalningsmöjligheter samt ser till att du får ett bra bemötande.

⚠️ VARNING ⚠️

⚠️ VARNING ⚠️

Fortus International Finance är det sämsta företag man kan ha att göra med! Mycket oseriöst, med den sämsta kundservicen vi någonsin upplevt. Vi hoppas verkligen att de går i konkurs.

Som företag/kund hos Fortus blev vi kallade ”blinda och dumma” av Kim som tydligen både är chef, säljare och medarbetare.

Rekommenderas absolut inte!

8 avril 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att ni tar er tid att dela er upplevelse. Vi vill börja med att beklaga att ni känner er så missnöjda med vårt bemötande. Den typ av upplevelse ni beskriver är absolut inte i linje med hur vi vill att våra kunder eller samarbetspartners ska känna sig när de har kontakt med oss. VI har tyvärr ingen Kim som arbetar hos oss.

Vi tar all feedback av detta slag på största allvar och vill gärna undersöka vad som hänt mer i detalj. Ni får väldigt gärna kontakta oss direkt med era uppgifter så att vi kan följa upp ärendet internt och säkerställa att ni får ett professionellt och respektfullt bemötande framöver.

Tack igen för att ni uppmärksammar oss på detta – det hjälper oss att bli bättre.

This is froud company

This is froud company, don't take money from them, if you have already take find a way to repay them immediately and tell them to f... Themselves

3 octobre 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Thank you for sharing your feedback. We are very concerned to hear about your experience and want to clarify that we take all customer concerns seriously. We strive to provide professional and transparent service at all times.

If you have any unresolved issues, we encourage you to contact our customer support directly so we can assist you and address your concerns appropriately.

Kind regards,

Vad är det här för jäkla företag

Vad är det här för jäkla företag? Att dom inte skäms. Jag försöker betala fakturan och jag förstår ingenting av hemsidan. Betala via mina sidor får jag till svar men det står ingenstans betala. Har fått en påminnelse och nu ska jag betala hela resterande belopp. Försöker fråga igen hur betalar jag. Får till svar vänligen betala resterande belopp så är alla betalningar fullföljde. Det var inte det jag frågade. Kundservice varför har dom det? Med tanke på resten av recensioner blir man fundersam hur detta bolag kan få vara aktivt.

25 août 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det varit otydligt hur betalningen ska genomföras och att du inte fått tydliga svar på dina frågor. Det är inte den service vi vill ge våra kunder.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut betalningen så att allt blir korrekt och smidigt. Vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ärendenummer eller fakturauppgifter så ser vi till att guida dig steg för steg och säkerställer att allt blir rätt.

Vi uppskattar din feedback – den hjälper oss att förbättra både våra instruktioner på hemsidan och bemötandet från kundtjänst.

Värdelös betal-lösning - anlita ej!

Otrevlig (besvärad av att svara) i kundsamtal - har haft flera samtal med samma upplevelse! Hänvisar enbart till min kontosida på webbplatsen - som dessutom är VÄLDIGT OTYDLIG och SVÅR ATT FÅ ALL INFO för att kunna betala betala av så fort som möjligt. Svarar inte på mail. Kommer ALDRIG att använda deras betallösning igen. Och skulle egentligen meddela företagen som har avtal med detta företag - hur värdelöst det fungerar. BESVIKEN OCH ARG! 😡

10 juin 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt vår kundtjänst som otrevlig och att vår kontosida har varit svår att använda. Det är absolut inte den service vi vill erbjuda, och vi tar din feedback på största allvar.

Vi vill gärna hjälpa dig att lösa betalningen på ett smidigt sätt och säkerställa att all information är tydlig. Vänligen kontakta oss direkt med ditt ärendenummer eller fakturauppgifter, så guidar vi dig steg för steg.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra både vår webbplats och bemötande i kundtjänst.

Riktiga skojare

Riktiga skojare! Totalt oseriösa och tar ut hutlösa förseningsvgifter om 450:- för 5 dagars försening i samband med en påminnelse då företagets faktura vi handlat av hade hamnat i skräpposten. Ringde dit och fick tala med en i tonen ytterst kort och otrevlig människa vid namn Inez som enbart upplyste om vilka juridiska rättigheter de besitter.

15 août 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du upplevt vår service som kort och otrevlig, samt att situationen med förseningsavgiften har varit frustrerande. Det är inte så vi vill att våra kunder ska känna sig bemötta.

Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna hjälpa till att reda ut eventuella oklarheter kring fakturor och avgifter. Vänligen kontakta oss med ditt ärendenummer så att vi kan gå igenom ärendet tillsammans och se till att du får tydlig information och ett respektfullt bemötande.

Det står inte alls vad skulden…

Det står inte alls vad skulden gällde...de hade anmält vidare till PS inkasso & juridik. Det står bara att det gällde fortus international finance (kanske internationella skurkar passar bättre). Någon både vara glad! Jag har betalat för något jag inte en sus om. Väldigt otrevlig bemötande när man ringer.

31 mai 2025

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att informationen kring fakturan och skulden har varit otydlig och att du upplevt vårt bemötande som otrevligt. Det är absolut inte den service vi vill erbjuda.

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad fakturan gäller och säkerställa att all information är tydlig. Vänligen kontakta oss direkt med ditt ärendenummer eller fakturauppgifter, så går vi igenom allt steg för steg och ser till att du får korrekt och tydlig information.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra både vår kommunikation och kundservice.

En savoir plus sur les différents types d'avis.