Fortus International Finance AB Avis 164

TrustScore 3 sur 5

3,1

Sätts i system att skicka ut påminnelse med förfallodatum samma dag som fakturan anländer. Så man kan skicka ut ett inkassokrav också! Dessutom fick jag aldrig orginalfakturan från början) Inez som... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med kundservicen. Den var både professionell och var samt noga med påminnelser. De höll mig påmind vilket gjorde allt smidigare och stressfritt. Personalen kändes verkligen engager... Voir plus

Betalade faktura 5 dagar försent, fick påminnelse på hela beloppet plus 240 kr efter jag betalat. Väntar på att få en korrigerad räkning på påminnelseavgiften får istället inkassokrav på ytterligare... Voir plus

Hade kontakt med Fortus angående mitt ärende och måste säga att jag var positivt överraskad över deras kundservice och det bemötandet jag fick, speciellt som någon som lever i utlandet och har upplevt... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

164 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Att Fortus är ett skurkföretag framgår…

Att Fortus är ett skurkföretag framgår ju tydligt av omdömena och jag har inga andra erfarenheter de debiterar t.ex."förseningsavgift" ett påfund som inte har stöd i svensk lag som med ger en borgenär att ta ut FÖRSENINGSERSÄTTNING om det inte gäller förseningar till skatteverket. Det tråkiga är att det skapar smutsfläckar på Klarnas rykte då det är detta skurkföretag Klarna anlitar för att skrämmas med! SÅ även om man betalat till Klarna Bank AB skickar Klarna Fortus för att ge dem chans att försöka stjäla pengar av oss, sådana affärsmetoder fy på Klarna som låter andra sköta sina skumraskaffärer. Nu har dom gjort vissa korrigeringar efter påstötning så helt rigida är dom inte och det skall dom ha heder för!!

21 septembre 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Det låter som du har blandat ihop företagen! Vi beklagar detta och du får gärna höra av dig till vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig reda ut det. Du når oss enklast via telefon på nummer 010 222 15 50

Customer Support

Har läst alla omdömen som är exakt…

Har läst alla omdömen som är exakt samma problem som jag har med Fortus Finance.
Jag köpte en vara på nätet som jag betalade för att få delbetala senare alltså.
Hör o häpna de dimper ner en påminnelse att jag ej betalt urssprungsfakturan efter 14 dagar?får således en påminnelse avgift på 60 kr samt avgiften som jag skulle betala för delbetalningen.
Ringde deras kundtjänst och hen som satt där var allt annat än trevlig och hon ansåg att faktura nr1 var jag själv tvungen o leta fram??
Ganska svårt när ingen faktura kommit förrän påminnelsen dimper ner.
Aldrig mer en faktura via Fortus Finance.Kundtjänst bör gå en kurs i kundvård.

1 septembre 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Vi uppskattar din feedback men det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig hörda och få bästa möjliga bemötande ifrån vår kundtjänst och beklagar verkligen om så inte varit fallet. Vi ser gärna över ditt ärende igen och hanteringen av detta. Du får gärna nå oss på info@fortusfinans.se och beskriva ditt ärende.

Customer Support

Maffiafasoner. Betalat faktura. Blir stämd på hela beloppet plus ytterligare kostnader.

Delgivits stämning via någon av deras säkert många advokater om att genomförd betalning som gått direkt till berörd 3:e part innan första fakturan ens kommit inte ska ha betalats. Vilket dock redan verifierats av 3:e parten (den är betald).
Så dom väljer att stämma mig istället för att verifiera detta.
Säkerligen fullständigt kriminella karriärsbrottslingar bakom denna operationen. Funderar på motstämning för bedrägerier.

27 juillet 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Hej! Det verkar som att det blivit något fel här. Vi beklagar detta och du får gärna höra av dig till vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig reda ut det. Du når oss enklast via telefon på nummer 010 222 15 00

Customer Support

Trots betalda fakturor företaget…

Trots betalda fakturor företaget skickar påminnelse med förseningsavgift dessutom

18 juin 2022

Tack för ditt omdöme!
Om du vill kika på varför du fått en påminnelsefaktura är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Telefonnummer: 010 222 15 00
Jag passar på att önska dig en fin dag

Sämst

Sämst. Det går inte att se faktura online, de skickar påminnelsefaktura med två dagars mellanrum och är otrevliga på telefon.

12 juin 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du lämnade en recension om oss - jättetråkigt att din upplevelse av oss inte blev så bra.

Akta er för detta bolag

Akta er för detta bolag. Fruktansvärt oseriöst eller så är de bara okunniga.

18 mai 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för din feedback. Vad tråkigt att höra att du upplever att det är krångligt. Om du önskar vidare hjälp så är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Önskar dig en fin dag!🌻

Uträknat att…

Uträknat att göra pengar på vårt dåliga kom ihåg.
Smaklösa individer.

3 mai 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Vad tråkigt att höra att du känner så om oss.
Svårt att veta vad du specifikt önskar skulle förbättras hos vår kundservice samt hemsida.

Ha en fin dag!

Fruktansvärt

Fruktansvärt, kommer aldrig mer använda mig av dessa. Betalar du in 1dag försent får man flera hundra kr i påminnelseavgift+ ränta..För övrigt är räntan över 24% vilket gör det till lika dålig deal som sms lån.. sämsta avtalet jag någonsin tecknat i hela mitt liv, rekommenderar inte till ngn.

21 février 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Om du upplever problem med dina fakturor och betalningar så föreslår jag att du kontaktar oss via info@fortusfinans.se. Därifrån kan vi hjälpa dig att se över ditt konto och kontrollera att allting stämmer, vi vill självklart att all information ska kommuniceras så enkelt och tydligt som möjligt.

Vi tar jättegärna emot din feedback så att vi kan bättra oss och bli så bra möjligt.

Customer Support

Fortus frångår regel/lag om…

Fortus frångår regel/lag om förfallodatum ” Om förfallodagen infaller på en helgdag, en lördag eller på midsommarafton, julafton eller nyårsafton, det vill säga en dag som inte är bankdag, så är det i Sverige tillåtet att vänta med betalningen till nästkommande vardag. Detta stadgas för olika former av fordringar i olika lagar, såsom i 5 § 2 st. skuldebrevslagen,” hade förfallodaum på annandagen o nyårsdagen och betalning dom tillhanda första bankdagen efter. Trots detta hiskeliga påminnelseavgifter. Försöker ringa defas kundtjänst men bara call guide o vad än man väljer får man endast info sedan avslutas samtalet. Uselt kundbemötande

27 janvier 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för att du har tagit dig tid för att dela med dig av dina synpunkter här, det uppskattar vi. Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar av rutiner & utskick av fakturan. Återigen, tack för din feedback jag kommer ta vidare detta till den ansvariga avdelningen

Customer Support

Företaget har inte koll på de fakturor…

Företaget har inte koll på de fakturor som skickas ut och går inte att få tag på via email. Har försökt få tag på dem i nästan en månads tid fyra gånger på deras email. Till slut tröttnade jag och ringde upp deras kundtjänst. Personen jag talade med verkade inte ha förmåga att förstå vad jag förklarade för dem och utan att vi nått en lösning avslutade de samtalet utan att säga varken hejdå eller tack. Undvik detta företag.

17 janvier 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Ifall man saknar någon faktura så går det alltid bra att kika in på "Mina Sidor" på https://www.fortusfinance.com/minasidor - så hittar man den alltid där. I annat fall så är du jättevälkommen att slå en signal till vår kundservice, så skickar vi den självklart på nytt.

I en svår situation

I en svår situation, var Fortus en enorm hjälpande hand, lyssnande behjälplig och vägledande.
Eloge till dem.

12 janvier 2022

Tack snälla! Customer Support

Jag handlat med Fortus i 10 år och…

Jag handlat med Fortus i 10 år och alltid varit nöjd. Betalar man i tid så får man aldrig problem. Mvh V

12 janvier 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack! Vi glada ha nöjda kunder!

Jag upplevde varje gång ett varmt…

Jag upplevde varje gång ett varmt bemötande från den personen som jag pratade med.

4 janvier 2022

Réponse de Fortus International Finance AB

Tusen tack för varma ord!

Faktura

Kan inte hitta att dom skickat en första faktura på mejl varken i inkorg eller skräppost. Kommer en påminnelse med posten som första faktura med 1dag betalningstid. Inte första gången detta händer med just Fortus så i fortsättningen blir det att betala med kort om det är dom som är fakturaställare eller välja en annan butik som använder sig av en seriös aktör, tex Klarna

23 décembre 2021

Réponse de Fortus International Finance AB

Tråkigt att höra om din upplevelse. Vi beklagar att första fakturan inte nådde dig i tid. Kontakta gärna vår kundservice så vi kan gå igenom ärendet och säkerställa att allt hanteras korrekt.

Vänliga hälsningar

Ett rent utsagt bluffföretag,som trots…

Ett rent utsagt bluffföretag,som trots betald faktura skickar en till inkasso efter en dag,kommer alldrig att hndla av nogon som säger sig använda Fortus,eller rekomender dom till nogon,handlar med Klarna aldrig nogra porblem,kommer forsätta me det.kommer skriva i media om detta bluffföretag med.

10 décembre 2021

Réponse de Fortus International Finance AB

Vi beklagar ert missnöjde. Betalningen mot er fakturan kan vi se inkom ca. 15 dagar efter dess förfall och därav har det skickats ut påminnelser. Ni får gärna ta kontakt med oss över telefon så ska vi reda ut vad som hänt.

Önskar dig en fin dag!🌻

VILKEN SKÄMTTTT BOLAG

VILKEN SKÄMTTTT BOLAG
AKTA ER DÄR UTE FÖR DENA BOLAG
VARNING!!!! VARNING!!!! VARNING!!!! VARNING!!!! VARNING!!!!

26 novembre 2021

Réponse de Fortus International Finance AB

Vad tråkigt att höra att du känner så om oss.
Svårt att veta vad du specifikt önskar skulle förbättras hos vår kundservice. Om du önskar så är du varmt välkommen att kontakta info@fortusfinans.se så tar vi detta vidare.

Ha en fin dag!

Katastrof

Katastrof. Ingen original faktura. Påminnelse kom med utgånget datum. Betalade in. Fick bekräftat att alla var så nöjda och glada. En vecka senare hot om inkasso på en avgift de aldrig meddelat. På inkassokrav stod att skuld var reglerad. Riktigt irriterad på detta utsugar företag. Kommer aldrig handla av någon butik som har med dessa att göra. Är det så här man sköter finansiering av webbutiker 2021?

5 novembre 2021

Réponse de Fortus International Finance AB

Tack för ditt omdöme! Jag tar självklart din feedback vidare. Skulle du ha ytterligare feedback är du varmt välkommen att mejla info@fortusfinans.se. Vi strävar alltid efter att bli bättre och är därav tacksam för all feedback.

Ifall man saknar någon faktura så går det alltid bra att kika in på "Mina Sidor" på fortus.com - så hittar man den alltid där. I annat fall så är du jättevälkommen att slå en signal till vår kundservice, så skickar vi den självklart på nytt

Önskar dig en fin dag!

Akta er för detta blufföretag!

Akta er för detta blufföretag!! Hävdar att fakturan fanns i paketet. Tur som var så hade jag inte ens öppnat paketet ännu. Ingen faktura fanns i paketet, ingen faktura utskickad till mejl. Sen påstår de sig ha skickat ut flera påminnelser via post. Lätt att bara visa upp nån notis från sitt system och hävda så men i min brevlåda = 0. Jag hoppas verkligen att finansinspektionen drar tillbaka alla tillstånd detta företag har och någonsin haft! Jag anmälde direkt detta företag till finansinspektionen då jag såg hur många kunder som råkat ut för detta. Gör likadant ni andra som blivit drabbade så får vi bort dessa oseriösa företag från marknaden!

30 octobre 2021

Réponse de Fortus International Finance AB

Betalningen mot er fakturan kan vi se inkom ca. 13 dagar efter dess förfall och därav har det skickats ut påminnelser via post till er.
Ni får gärna ta kontakt med oss över telefon så ska vi reda ut vad som hänt.
Önskar dig en fin dag