Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Fotel Gamvis Phantom 5/5

Fotel Gamvis Phantom to strzał w dziesiątkę! Świetnie się prezentuje, a jego jakość wykonania zdecydowanie przewyższyła moje oczekiwania. Materiały są solidne i przyjemne w dotyku, a ergonomiczny kształt sprawia, że nawet wielogodzinne sesje przy komputerze nie są męczące. Regulacja oparcia, podłokietników i poduszki lędźwiowej pozwala idealnie dopasować fotel do własnych potrzeb. Czuć, że to produkt zaprojektowany z myślą o komforcie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka wygodnego i stylowego fotela gamingowego!

1 mai 2025

Świetni fachowcy!!!

Świetni fachowcy!!!
Kupiłam fotel gamingowy dla mojej córki i jesteśmy zachwycone! Fotel jest solidnie wykonany, bardzo wygodny i świetnie się prezentuje. Córka od razu go pokochała — idealnie sprawdza się zarówno do grania, jak i do nauki. Szybka dostawa i wszystko zgodne z opisem. Polecam z całego serca!

6 mai 2025

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Fotel jak w opisie bardzo dobrej jakości. Córka jest bardzo zadowolona. Kontakt ze sprzedawcą szybki i bezproblemowy, dostawa na drugi dzień po zakupie.
100% POLECAM.

6 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Od ponad dwóch lat mam fotel Gamvis…

Od ponad dwóch lat mam fotel Gamvis Expert i jest to najwygodniejszy fotel, jaki kiedykolwiek miałem, używam go na co dzień do pracy zdalnej i mimo, że jest to praca siedząca, w ogóle nie boli mnie kręgosłup. Po dwóch latach pękła jedna część fotela i mimo, że jest już po okresie gwarancji, firma zaoferowała darmową wymianę części. Polecam!

17 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Negatywne opinie usuwają

Negatywne opinie usuwają, części chińskie, tylko składane w Polsce. Gąbka szybko się zużywa, skóra żółknie i pęka po dwóch latach normalnego użytkowania, szwy puszczają. Trójka moich znajomych ma dokładnie ten sam problem już po roku. Nigdy więcej :)

4 mai 2024

Fotele Gamvis z górnej półki

Jestem użytkownikiem fotela Gamvis Phantom od ponad 2 lat, jest to już trzeci fotel tej firmy w moim domu, dwa poprzednie mają odpowiedni 5 i 6 lat i ciągle są w bardzo dobrej kondycji i są codziennie użytkowane. Fotele są wygodne, bardzo solidnie wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów i śmiało mogą konkurować z fotelami, które są dwukrotnie droższe. Dodatkowo informuję, że producent pozytywnie reaguje na prośbę o zakup elementów zużywalnych co znacząco podnosi żywotność foteli. Polecam firmę Gamvis jako solidnego dostawcę dobrej jakości foteli z rozsądnych cenach, przy zachowaniu najwyższej jakości oraz prezentującej wysoki poziom obsługi posprzedażowej.

22 avril 2025

Kupiłem w sumie 3 krzesła

Kupiłem w sumie 3 krzesła
Z dwoma były problemy ale firma podesłała części zamienne i problemów już nie było
Solidnie wykonane i wygodne

21 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fotel z tej firmy posiadam już od dłuższego czasu i jest najlepszym tego typu fotelem z jakiego korzystałem do tej pory. Bardzo wygodny i wytrzymały. Bardzo dobra obsługa klienta.

25 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Świetny produkt i pomocny support nawet po gwarancji!

Posiadam fotel tej firmy od ponad dwóch lat. Fotel jest bardzo wygodny, solidnie wykonany i ma świetny wygląd. Jednak największe wrażenie zrobił na mnie kontakt z firmą. Po okresie gwarancyjnym miałem problem z jednym z elementów fotela. Dział reklamacji okazał się niezwykle pomocny i profesjonalny. Mój problem został szybko rozwiązany i nadal mogę cieszyć się z użytkowania fotela Gamvis. Serdecznie polecam zarówno fotele oferowane przez firmę Gamvis, jak i całą firmę!

24 mars 2025

Posiadam fotel Gamvis od 3 lat

Posiadam fotel Gamvis od 3 lat. Sprawuje się wyśmienicie, używam go kilkadziesiąt godzin w tygodniu - pracuję zdalnie z domu. Wszystkie funkcje działają bez zarzutu, fotel jest bardzo wygodny, daje doskonałe oparcie plecom (przy poprzednim fotelu fizjoterapeuta był potrzebny co parę miesięcy). Jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam.

1 juillet 2024

gamvis phantom

Od trzech lat jestem posiadaczem fotela tej firmy, uważam produkt za bardzo udany i wygodny.
Kontakt z supportem bardzo dobry.
Polecam.

19 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Chciałbym wyrazić swoją ogromną…

Chciałbym wyrazić swoją ogromną wdzięczność firmie Gamvis za profesjonalne podejście do klienta i wyjątkową obsługę. Mimo że mój fotel był już po terminie gwarancji, a podłokietnik uległ uszkodzeniu, firma zdecydowała się wysłać mi nowy podłokietnik zupełnie za darmo! Tego rodzaju gest naprawdę zrobił na mnie duże wrażenie.
W dzisiejszych czasach rzadko zdarza się, żeby firmy tak mocno dbały o swoich klientów, nawet po zakończeniu gwarancji. Cieszę się, że mogłem liczyć na wsparcie i z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę Gamvis każdemu, kto szuka solidnych produktów i świetnej obsługi.

18 mars 2025

Pozytywna recenzja

Od pięciu lat posiadam Fotel tej firmy i jestem zadowolony z produktu. Kontakt z obsługą bardzo dobry tak samo jak i z supportem. Po poproszeniu o część zamienną po okresie gwarancji firma bez problemu jest w stanie ją dostarczyć. Polecam jak najbardziej.

12 mars 2025

Firma pierwsza klasa

Firma pierwsza klasa! Dbają o swojego klienta i oferują świetnej jakości produkty. W momencie kiedy uszkodziła mi się część krzesła po okresie gwarancji, dosłali mi ją za darmo!

12 mars 2025

Super fotel

Super fotel. Mimo upływu lat wygląda jak nowy . Firma godna polecenia . Świetny kontakt .

11 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Posiadam od 2023 roku fotel gamingowy…

Posiadam od 2023 roku fotel gamingowy materiałowy Gamvis. Sam fotel fajnie wykonany, zdecydowałem się na materiałowy bo jestem po złych doświadczeniach z wyborem skórzanych przez poprzednie firmy. Materiał bardzo fajny, fotel był prany już nie raz i nie widać po nim śladu. Używam fotela do gier i pracy, więc siedze na nim więcej niż 8 godzin dziennie - mówiąc wprost pośladki nie bolą, postawa jest ok. Dla osób do 190 cm wzrostu to fotel bardzo dobry do siedzenia (nie wiem jak zdrowotnie, ale jest po prostu wygody i dla tego wzrostu nie ma problemu z głową mocno ponad siedziskiem)

Fotel na początku nie skrzypiał, z czasem niektóre elementy zaczęły o siebie trzeć ale to dosyć naturalna sprawa w fotelach, natomiast nie dam za to złej opinii bo 5 minut zabawy ze smarem w odpowiednie miejsca i fotel nie wydaje ani pisku.

W trakcie użytkowania jakimś cudem rozwaliłem piankę podłokietnika, napisałem wiadomość do Gamvis czy można kupić samo podłokietnik i jak się okazuje da się, a nawet bywa ze wysyłają go za darmo w ramach dbania o klienta.

Czy mogę polecić ten fotel?
- Zdecydowanie tak

Czy w tej cenie dostaniemy coś lepszego do siedzenia długo przed komputerem, wygodnie i będzie to proste do utrzymania?
- Wątpię ze uda się coś równie dobrego złapać w tej cenie i jakości.

10 mars 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus