Bardzo rzetelna firma, zakupiłem fotel biurowy ELITE 2.0 XL - jednakże po jakimiś czasie podstawa uległa rozwarstwieniu - poprosiłem sprzedawcę czy jest możliwość zakupu nowej części - firma bardzo po... Voir plus
Wspaniała firma która w przypadku uszkodzenia podłokietnika i fotela natychmiastowo zwróciła się z wiadomością zwrotną i zaoferowali mi podłokietnik za darmo ze względu na chęć pomocy użytkownikowi ko... Voir plus
Serdecznie polecam, jestem użytkownikiem tych foteli od wielu lat i polecam je wśród rodziny i znajomych, fotele są bardzo wygodne, komfortowe, nic się nie wygniata, wszystkie mechanizmy po latach uży... Voir plus
Użytkowałem fotel gamingowy przez 4 lata (Codziennie po kilka godzin). Poprzez mój błąd uszkodziłem podstawę fotela, jednakże dzięki temu że firma produkuje fotele z dobrych materiałów i całość nadal... Voir plus
Stoel zit niet lekker en is ergonomisch…
Stoel zit niet lekker en is ergonomisch gezien niet slecht voor je rug en houding
Great gaming chair
I’ve been using the gamvis phantom chair for 2 years. It was great, but recently one of the parts broke and the support replied very quickly and offered a replacement for free.
I totally recommend this brand
Polecam!
Gorąco polecam współpracę z tą firmą! Oferują świetnej jakości produkty, których trwałość można doceniać latami.
Mam fotel gamvis od kilku lat i jestem…
Mam fotel gamvis od kilku lat i jestem bardzo zadowolony! Mimo drobnego błędu w przesyłce (dostałem dwa lewe podłokietniki), obsługa klienta szybko zareagowała, pomogła w zwrocie i przysłała właściwą część. Sam fotel jest świetnej jakości, bardzo wygodny i ma szeroki zakres regulacji. Profesjonalne podejście do klienta i solidny produkt – zdecydowanie polecam!
Obsługa
Bardzo polecam firme. Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz bardzo szybka
Sprawny zakup solidnych foteli do biura
Spółdzielnia Mieszkaniowa w Wieliczce zakupiła 2 fotele Gamvis ErgoDay. Solidne, ładne fotele. Kontakt sprawny. Zakupy zrealizowane bez problemów.
Najlepszy fotel
Najlepszy fotel, z którym miałem do czynienia, elegancki i wygodny, dużo regulacji- w tym podłokietniki, co rzadko jest doceniane. 3 lata po kupnie jeden element odmówił posłuszeństwa, w czym firma pomogła wychodząc na przeciw- TAK dba się o relację z klientem.
Firma godna polecenia.
Firma godna polecenia.
Miałem styczność z wieloma fotelami zarówno z najniższych półek, jak i tych bardzo drogich. W szoku byłem, że fotele w cenie średniej półki, spokojnie dorównują tym za grube tysiące.
Jakościowo- bajka. Fotele wygodne, z naprawdę przyzwoitych materiałów i nawet wizualnie dobrze się prezentujących.
Wytrzymałość- więcej niż można by oczekiwać. Fotel mam już parę lat i choć wcale nie jest oszczędzany każdego dnia, to trzyma poziom.
Centrum obsługi klienta działa szybko i sprawnie. W razie jakichkolwiek wątpliwości, czy zgubionych przeze mnie części, otrzymywałem szybką i korzystną pomoc.
Z czystym sercem mogę polecić.
Świetna obsługa i doskonały kontakt!
Świetna obsługa i doskonały kontakt!
Firma stawia klienta na pierwszym miejscu, nawet w przypadku nieprzewidzianych sytuacji. Profesjonalne podejście i szybkie rozwiązanie problemu – zdecydowanie godne polecenia!
Z pełnym przekonaniem polecam firmę…
Z pełnym przekonaniem polecam firmę Gamvis każdemu, kto szuka wygodnego, solidnie wykonanego fotela biurowego lub gamingowego. Od samego początku kontakt z firmą był bardzo pozytywny – obsługa klienta jest profesjonalna, pomocna i szybko odpowiada na wszelkie pytania.
Sam fotel spełnia wszystkie moje oczekiwania – jest ergonomiczny, wykonany z wysokiej jakości materiałów.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje podejście firmy do klienta. W moim przypadku Gamvis wykazał się ogromną dbałością o satysfakcję kupującego – po ponad 3 latach popsuła się podstawa, pomimo zakończonej gwarancji firma zaoferowała mi ją za darmo.
Takie podejście do klienta to rzadkość i ogromny plus dla Gamvis!
Podsumowując – świetne produkty, doskonała obsługa i dbałość o klienta na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam Gamvis każdemu, kto szuka komfortowego i trwałego fotela!
Jestem zadowolony z fotela Gamvis…
Jestem zadowolony z fotela Gamvis Phantom po 2 latach użytkowania. Po usterce z mojej winy serwis sprawnie podszedł do tematu i wysłał część zamienną.
Wysoka jakość produktów w przystępnych…
Wysoka jakość produktów w przystępnych cenach. Fotele trwałe i solidnie wykonane.
Obsługa klienta również na bardzo wysokim poziomie, szybki i łatwy kontakt, rzeczowa pomoc i odpowiedzi na zadane pytania. Szczerze polecam !!
Wysoka jakość wykonania części
Wysoka jakość wykonania części i super obsługa nawet po upływie gwarancji,jestem bardzo usatysfakcjonowany.
W końcu porządna firma
Niewiarygodne że w czasach gdzie wszystko produkowane jest po jak najmniejszych kosztach bez dbałościu o jakość, jest jednak firma która potrafi zrobić świetny sprzęt w rewelacyjnej jakości i w wyśmienitej cenie. Gdybym wcześniej wiedział o Gamvis, nie marnowałbym czasu i pieniędzy na inne fotele.
Jakościowe produkty oraz świetne podejście do klienta.
Mogę śmiało polecić firmę Gamvis nie tylko za dobre produkty, ale również za świetne podejście do klienta. Po prawie 4 latach stelaż kółek uległ uszkodzeniu. Mimo braku gwarancji, firma postanowiła gratisowo wysłać uszkodzoną cześć. Świetne produkty, świetny kontakt z biurem obsługi oraz serwisem i przedwszystkim rewelacyjne podejście do klienta. Polecam!
Bardzo wygodne i funkcjonalne fotele w…
Bardzo wygodne i funkcjonalne fotele w dobrej cenie. Mam fotel od 5 lat i planuje kupić również Gamvis dla dzieci. Wsparcie również bardzo pomocne!
Zdecydowanie polecam!
Opinia klienta
Witam serdecznie. Jako klient, chcę podzielić się informacją na temat firmy GAMVIS. Chcąc dokupić zużytą część fotelu gamingowego, który wcześniej od Nich kupiłem, zostałem mile zaskoczony. Kontaktowałem się z biurem obsługi, gdzie dostałem informację, że w tej konkretnej sprawie muszę kontaktować się e-mailowo . Raz, że odpowiedź była bardzo szybka, to jeszcze zostałem poinformowany, że jako klient otrzymam tą cześć za darmo. Tak więc pozostało mi polecić firmę GAMVIS , która podchodzi do klienta z szacunkiem i nie zostawia go samego sobie . Pozdrawiam. D. Bieniasz
Bardzo dobrze wykonane produkty w…
Bardzo dobrze wykonane produkty w przystępnej cenie. Bardzo dobry kontakt i obsługa !
Gamvis Phantom oraz Elite 2.0 XXL
Zakup fotela gamingowego Gamvis był dla mnie sporym zaskoczeniem – w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jakość wykonania, dobór materiałów i ergonomia okazały się na naprawdę wysokim poziomie, co w tej półce cenowej jest rzadkością.
Największym minusem zakupów u tego producenta jest brak możliwości obejrzenia i przetestowania foteli przed zakupem. Firma nie posiada showroomu ani nie sprzedaje swoich produktów w innych miejscach niż własny sklep internetowy. W moim przypadku oznaczało to konieczność zamówienia aż trzech foteli, zanim znalazłem ten idealny.
Pierwszy model, który wybrałem – Phantom, był świetnie wykonany i bardzo wygodny, ale okazał się dla mnie trochę za mały. Musiałem go zwrócić i zamówić Elite 2.0 XXL, który... z kolei był za duży. Przy wzroście 185 cm i wadze 97 kg, spodziewałem się, że będzie idealny, ale ten model to prawdziwy gigant – zdecydowanie przeznaczony dla naprawdę postawnych użytkowników. Finalnie dopiero trzeci wybór okazał się odpowiedni.
Mimo tej niedogodności cały proces zakupowy przebiegał sprawnie. Wysyłka była błyskawiczna, paczki dobrze zabezpieczone – bez żadnych uszkodzeń czy wad fabrycznych. Montaż fotela jest prosty, producent zapewnia wszystko, co potrzebne do złożenia, łącznie z narzędziami i białymi rękawiczkami.
Jedyne, co warto od razu dokupić, to kółka kauczukowe – różnica w komforcie i cichości użytkowania jest ogromna. Szkoda, że nie są standardowym wyposażeniem, ale biorąc pod uwagę cenę fotela i jego jakość, producent musiał gdzieś szukać oszczędności – i dobrze, że nie zrobił tego kosztem konstrukcji czy obszycia.
Podsumowując – Gamvis oferuje jedne z najlepszych foteli gamingowych w swojej kategorii cenowej. Solidność wykonania, dbałość o detale i wygoda stoją na bardzo wysokim poziomie. Obsługa klienta jest szybka i pomocna – maile są sprawnie odpisywane, choć dodzwonienie się na infolinię czasami bywa trudne. Mimo kilku niedogodności związanych z doborem odpowiedniego modelu, finalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Dwa fotele ELITE kupione do domowego…
Dwa fotele ELITE kupione do domowego biura. Po roku intensywnego użytkowania znikome zużycie materiałów. Fotel są wygodne, można siedzieć godzinami bez uczucia zmęczenia odcinka lędźwiowego. Materiałowe obicie jest świetne a szczególnie w lato. Bardzo dobry stosunek wartości do ceny.
En savoir plus sur les différents types d'avis.