Geldmaat Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

🇳🇱 Let op: bij deze Geldmaat betaal je met een buitenlandse bankkaart €4 extra per geldopname. 🇬🇧 Warning: this Geldmaat ATM charges an extra €4 fee per cash withdrawal with a foreign ban... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Net over de Nederlandse grens met mijn Belgische bankkaart geld willen afhalen en 4 euro transactiekosten aangerekend krijgen? Dit is echt belachelijk voor woorden. In nog geen enkel Europees land d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

WIj zijn een zakelijk gebruiker en willen graag contant geld storten in Zuig Limburg met sealbags. Onmogelijke taak omdat de sealbag automaat in Gulpen voor lange termijn dicht is. Dus op naar Simpel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Normaal hou ik mij hier niet mee bezig met reviews te schrijven, maar nu kon ik het toch even niet laten! Dochter van 12 heeft onlangs 2x na elkaar geld afgehaald aan de geldautomaat t.h.v de Koew... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Distributeur de billets
  2. Banque

Écrit par l'entreprise

Geldmaat zorgt ervoor dat contant geld in Nederland beschikbaar en bereikbaar blijft voor wie het wil of moet gebruiken. Daarbij hebben we extra aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Geldmaat heeft in Nederland automaten voor het opnemen en storten van biljetten, en het opnemen en het storten van munten. Ook zijn er automaten voor het zakelijk afstorten van biljetten. Pashouders van vrijwel elke bank in Nederland en wereldwijd kunnen eurobiljetten bij de automaten opnemen. Het storten van biljetten en munten is mogelijk als de bank van de klant dat aanbiedt.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 43 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Doen ze het weleens?

Wat ging er mis? .. je bedoelt waarschijnlijk, "Waarom kunnen we niet Nul sterren geven voor Geldmaat"??
Achterlijk systeem, altijd storing of bepaalde functies "tijdelijk uitgeschakeld" ..

11 juillet 2025

Onbeschofte klantenservice geldmaat

Onbeschofte klantenservice geldmaat,
Bij uitgifte geldautomaat ging het fout, de klantenservice gebeld. Vriendelijk gevraagd of er misschien fout is gegaan.
Gaat de medewerkster 5 keer de definitie van een foutmelding voorlezen, wat niet op het automaat staat.
Daar heeft een klant helemaal niets aan, die wilt alleen horen dat het mis is gegaan en dat het geld ieder geval niet is uitgegeven door het geldautomaat!
Had het ook aangegeven, toen hing ze gewoon op.
Dan sta je als een oudere klant bij zo automaat met veel stress en onzekerheden.

28 juin 2025

Je wordt genaaid!

Vandaag muntgeld gestort,moest het in 5 keer doen.Dus ik neem aan dat er dan ook 5 keer kosten worden berekend.Dus je wordt genaaid waar je bij staat en ik ben er nog in getrapt ook!

23 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag wilde ik geld opnemen

Vandaag wilde ik geld opnemen, maar er stond in de display dat ik minimaal en maximaal €25 kon opnemen...En dit ligt niet aan mijn bank saldo...dit is al de zoveelste keer. Arnhem Drieslag...zowel de buiten automaat als die in de AH staat.

20 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Vooruitgang en terugval

Ik heb 2 sterren gegeven omdat geldmaat in ieder geval nog pinautomaten in het openbaar heeft staan. Ik vind het vreemd, als het hier om verbetering gaat, waarom de schaamschotten aan de zijkant niet zijn geplaatst. Als ik nu mijn pincode invoer, construeer ik met mijn portemonnee maar een geïmproviseerd schaamschot zodat onbevoegden niet mee kunnen kijken. Zij kunnen zo makkelijker zien wat er op het scherm staat, want het is vergroot.

19 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Keek op mijn digitale Bankrekening…

Keek op mijn digitale Bankrekening Rabobank, dus in het envelopje, kortom, Beste Klant,

Onlangs heeft u contact met de Rabobank opgenomen en aangegeven dat u € 570,00 te weinig heeft ontvangen bij een geldopname met uw betaalpas verricht op 22-05-2025.

Naar aanleiding van uw melding is onderzoek verricht naar de transactie.

Uit de loggegevens en administratie van de automaat is gebleken dat de transactie succesvol is verlopen. De vordering van het betwiste bedrag is op basis van de onderzoeksresultaten door de tegenpartij afgewezen.Terwijl jullie zeggen, alleen de Bank kan dit voor u nachecken, dus qua persoonlijke gegevens

Wij vertrouwen erop u met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd.

Indien u het niet eens bent met de uitkomst van het onderzoek, dan verzoeken wij u vriendelijk uw klacht online in te dienen via Rabo

Team Betwistingen Betaalpas
Rabobank

9 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En nog steeds is het niet nagecheckt…

En nog steeds is het niet nagecheckt tussen de Rabobank en hun aanhanger Geldmaat. Dit is mijn tweede bericht, terwijl het niet eens om mezelf gaat maar over mijn schoonzus. Vanaf 22 mei is ze al bezig om haar vakantiegeld terug te krijgen, ze pinde € 1.600 vanuit de geldautomaat, terwijl er vervolgens € 1.100 uitkwam. Kleine moeite dus om het na te checken, dus niet, op deze manier kunnen ze ervan rente vangen. Al met het feit, dat zij uiteraard niet de enige klant is bij de Rabobank. Dit wat uiteraard nog een staartje zal krijgen, kortom, wie dit leest, wordt geen nieuwe klant bij de Rabobank. Het gaat tegenwoordig via Geldmaat, aangezien ze vanuit hun tweeën (werken) vanuit huis, op deze manier twee vliegen in één klap. Ze spelen vanuit hun tweeën tegenover iedere klant, in ongeacht welke Bank hierin Nederland, dusssss een vies zaakje 😡, dus pas op. (ING, Rabobank, ABN AMRO, De Volksbank, Bank Nederlandse Gemeenten (BNG Bank), Nederlandse Waterschapsbank (NWB Bank)

3 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben al vanaf 7 april bezig om mijn geld…

Ben al vanaf 7 april bezig om mijn geld terug te krijgen, technische storing stond op de bon, krijg je een standaard mail terug, neem contact met je bank, ja dat gaat niet met een debet creditcard 👎👎waardeloze instelling

7 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Automaat om te storten in Bergen op…

Automaat om te storten in Bergen op Zoom al zeker 10x dit jaar buiten werking.

Zojuist telefonisch contact opgenomen om mijn ongenoegen kenbaar te maken, erg onvriendelijk en laconiek te woord gestaan.. klacht is wel genoteerd.

Vorig jaar stond er al een artikel online dat Geldmaat zich niet houdt aan de gestelde normen voor wat betreft beschikbare geldmaten.. ook in dit jaar lijkt hen dit weer niet te lukken.

16 mai 2025

Ellendige geldautomaten

Serieus? Elke keer als ik geld op wil nemen is de automaat buiten gebruik, rij je naar een ander, kun je niet het bedrag opnemen wat je nodig hebt (ligt niet aan mijn limiet!) dus op naar de 3e automaat en raad eens wat.... Automaat buiten werking. Ik word hier zooooooo ongelofelijk stront sjachrijnig van, elke keer hetzelfde gezeik. Wanneer gaan jullie hier nu eindelijk iets aan doen? Zie hier alleen maar klachten, misschien eens oplossen?

14 mai 2025

Waardeloos

Bijna altijd buiten werking als je wil pinnen. 96% van de recensies is 1 ster. Dat zegt wel iets. Tussen 23 en 7 gesloten. Wie verzint het.

11 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Heel slecht tot absurd slecht

Heel slecht tot absurd slecht. Elke dag staan die apparaten uit voor een bepaalde tijd. Zodat ik niet aan mijn geld kan komen. Waar slaat dat op? Zorg dat men aan zijn eigen geld kan komen. Smeriger corruptie

5 mai 2025

Zeer slecht

Zeer slecht, muntje voor muntje wat een ellende, laatste keer geweest, schandalig.
Gooit telkens munten die hij niet erkend eruit, kortom lang mee bezig geweest.

4 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geldautomaat al een week stuk 3 keer…

Geldautomaat al een week stuk 3 keer gebeld wordt er gezegd er is nu een monteur volgende dag nog steeds niets weer gebeld ja helaas de monteur heeft het iet kunnen maken paar dagen later weer gebeld de monteur is hem nu aan het repareren worden boos als je zegt dat zei je collega deze week ook al

3 mai 2025

Altijd Storing

Waarom zijn de automaten zó vaak buiten werking? Elke keer dat ik geld wil storten, moet ik hiervoor vrezen. Het is zo jammer dat er een monopolie is op de ATMs in Nederland.
Ongelooflijk, echt ongelooflijk. Wat een ku̷tbedrijf. De software werkt zeker nog op Windows XP?

1 mai 2025

Waardeloos geldmaat

Pas wordt niet geaccepteerd ivm niet te lezen, nieuwe aangeschaft voor 5 euro helaas nog hetzelfde probleem, zonde van mijn geld. Bij Albert Heijn en precies ernaast bij Primera Geert Groteplein Alkmaar een geldmaat maar niet luisteren naar de mensen voor weer een apparaat terug op de Frederik Hendriklaan Alkmaar mag bij de Readshop, nee jullie doen wat jullie willen een vette NUL krijgen jullie

29 avril 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus