Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus
Lisez les avis des autres
Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus
Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TONY er din nye elektriske tandbørste.
Coordonnées de contact
Krøyer Kielbergs Vej 7B, 1. tv., 8660, Skanderborg, Danemark
- 71 99 59 92
- Info@gettony.dk
- gettony.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg er kun til dansk altså når det er…
Jeg er kun til dansk altså når det er sprog
Jeg er yders tilfreds
Jeg,kan kun anbefale Tony…
Jeg,kan kun anbefaleTony el-tandbørste,som fungerer tilfredsstillende.
Jeg,er i den grad blevet meget glad for min nye el-tandbørste.Skønt med de forskellige trin,som jeg bruger dagligt.
Glæder mig til næste tandeftersyn,håber at der er kommet en mærkbart ændringer i mine tænder.
Meget nemt at finde rundt på…
Meget nemt at finde rundt på hjemmesiden og hurtig levering.
Så er meget tilfreds 😃
Godt produkt
Godt produkt, hurtig levering og fornuftig pris. Er lidt træt af, at tandbørsten ikke selv stopper med at oplade (og dermed bliver varm), men ellers klart pengene værd.
Dejlig positiv oplevelse og tandbørsten…
Dejlig positiv oplevelse og tandbørsten virker perfekt. Kun ros herfra
I thought I was ordering two…
I thought I was ordering two toothbrushes but I only got one
Not for me
Since I have been asked to write, I will do so, However, I regret having fallen for the brilliant advertising and wish I had stuck to replace the worn out brush with another Oral B. I do not like this brush or the way in functions. It is very small and somehow it does not feel efficient and when the high vibrations touches the theeths above/below it is unpleasant, a bit like a small electric touch. The different programs do not come in a natural way for me to use.
Fantastisk tandbørste
Vi har købt to tandbørster.
Prisen er meget fair, og kvaliteten er i top.
Godt gedigent design og flere forskellige programmer.
Har allerede anbefalet den til andre.
Hurtig levering og fantastisk…
Hurtig levering og fantastisk tandbørste til prisen 👌🏻😊
Super produkt
Super produkt, hurtig levering. Alt er som det skal være.
Hejsa Tony lækkert produkt
Hejsa Tony ville bare sige lidt her jeg har prøvet nogle eltandbørster der lover en masse men lever ikke helt op til det de lover men den her tandbørste holder det i lover og mere til den børster dine tænder rene og gør det endda godt den holder lang tid i batteri jeg børster 2 g daglig og kører nu på 2 mdr uden opladning, og der er lækkert at man ikke skal ud og finde børstehovder til den så herfra får i 5 stjerner både for god service og billig tandbørste det er en sjældenhed at de ting hører sammen idag
Super lækker EL tandbørste
Super lækker EL tandbørste, kan klart mærke at min tænder bliver renere, end med min gamle EL tandbørste.
El tandbørste
Jeg skulle have ny tandbørste og undersøgt markedet for tandbørster, dog syntes jeg at mange var lidt for dyre, så valgt faldt på Tony. Det er det bedste valg jeg har lavet på længe...
Den børster rent og pænt, batteriet holder længe,
prisen er lav, min tandlæge roste mig for den gode tandhygiene jeg havde fået.
Jeg har kun ros til dette produkt :-)
Fantastisk!
Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virkeligheden, men det er et spørgsmål om æstetik. I praksis er det den bedste elektriske tandbørste jeg har prøvet. Og så fint med abonnements aftale på børstehoveder!
Fantastisk lækker el-tandbørste
Fantastisk lækker el-tandbørste. Desuden hurtig ekspedering af bestilling.
Fantastisk tandbørste
Fantastisk tandbørste, man ser og føler tænderne bliver renere end med andre elektriske tandbørster. Godt køb
Godt produkt :)
Godt produkt, og fik hurtig svar på et spørgsmål jeg havde.
Lader hurtigt op- og kan bruges i mange dage inden den er tom for strøm.
Klar anbefaling herfra :)
Kunne godt have tænkt mig mulighed for, at tilføje en lille indikator/initialer på tandbørsten (hvis man f.eks. Er flere i husstanden).
L’expérience Trustpilot