Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Det lader til, at firmaet har drejet nøgle om .... desværre. Har ellers været glad for min eltandbørste, men nu har jeg brug for et eller flere nye børstehoveder, og ledte derefter kontaktoplysninger... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Selve tandbørsten og produktet virker upåklageligt stadig efter et års brug. Jeg havde et abonnement hvor jeg hver 3 måned skulle få sendt nye børste hoveder. To gange skete det, men så stoppede det.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rengør tænderne bedre end oral B. Holder strøm enormt længe og reducerer tandtråds forbrug. Kunne ikke være mere tilfreds! Modelbillledet ser dog mere eksklusivt ud, end den rent faktisk ser ud i virk... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Min tandbørste har været i stykker i mange måneder nu og jeg har prøvet at få fat på jer adskillige gange og det er umuligt at komme igennem på telefonen og i svarer ikke på e-mails. Sindssygt uprof... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'électronique

Écrit par l'entreprise

TONY er din nye elektriske tandbørste.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

2,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fint produkt og flot tandbørste.

Super fint produkt og flot tandbørste.
Vores tænder er faktisk blevet hvidere, af at skifte til denne tandbørste fra en normal 😊 det er ikke noget producenten selv reklamere med, men det er da en rar overraskelse 😅

Vanvittig levetid på opladning

Super lækker tandbørste med vanvittig levetid. Ladede den op den 20. april, da jeg modtog den. Har brugt den 2 gange 2 minutter dagligt HVER dag. 5. juni var der ikke mere tilbage på opladning, men det er også 1½ uden opladning.

God service og højt informationsniveau ved køb.

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Kom til (100% egen fejl) at bestille 2 i stedet for 1 tandbørste. Ringede ind samme dag, og de fik det ændret for mig, på trods af at den ville blive pakket få timer efter. Betaling for kun den ene gik i orden uden problemer.
Tandbørsten er super lækker og funktionerne nemme at bruge.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Lækkert tandbørsteskaft, kan godt lide at selve tandbørste hovedet ikke er rundt men ligner en almindelig tandbørste . Smart med de 4 forskellige indstillinger.

Tilfreds kunde her ;-)

Tilfreds kunde her: Min nye tandbørste fungerer fint! Ville dog nok foretrække at undvære timer-funktion med sluk/tænd hvert 30 sekund ....

31 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde lidt problemer med at…

Jeg havde lidt problemer med at gennemføre betalingen for tandbørsten. jeg ringede derfor til Tony og fik en rigtig rar ansat i telefonen. Han løste problemet med det samme og jeg modtog min tandbørste næste morgen. Det er service.
Kan varmt anbefale Gettony.dk

31 mars 2021

Den virker super godt

Den virker super godt. God fart på børsten, forskellige indstillinger, lang batterilevetid. Leveringen er hurtig og designet er lækkert.

30 mars 2021

En virkelig god tandbørste

En virkelig god tandbørste, men jeg skulle lige vænne mig til, at den børster meget anderledes end min forrige eltandbørste. Jeg føler munden og tænderne er mere rene nu. Er meget let at bruge med en tydelig pause, når det er tid til at skifte side i munden. Pænt design på børsten, men med et lidt klodset opladerstik. Er meget glad for den.

30 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Very good product and overall experience!

Very satisfying experience. Starting from fast handling and delivery. Toothbrushes were at my place in two days. Good communication and customer service when given extra shipping instructions.
Ending on the product, a high quality toothbrush with long battery life and multiple cleaning options. It easy to use and feels nice.

8 février 2021

Hi Aleksander

Thank you for reviewing us on Trustpilot.

Happy to hear that your experience on our site was pleasant, and that you like the toothbrush :-)

Have a nice day!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering. Fungere fantastisk!

8 février 2021

Hej Simon

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Godt at høre at du har haft en god oplevelse, både med bestillingen og leveringen, samt tandbørsten i sig selv! Det varmer at høre :-)

Rigtig god tandbørste

Det er den bedste tandbørste jeg har haft .Den er super god at holde på .Og med de fire indstillinger , giver den et rigtig flot børste resultat .

7 février 2021

Hej Nanna

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Godt at høre at du er glad for din tandbørste, det betyder meget for os :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt en elektrisktandbørste i…

Jeg har brugt en elektrisktandbørste i hele mit voksenliv(39år gammel). Jeg har aldrig haft en bedre oplevelse at en tandbørste❤️

3 février 2021

Hej Runa

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er simpelthen så glade for at høre at du har haft en god oplevelse med tandbørsten. Du må endelig skrive til os hvis vi kan være behjælpelige med noget :-)

Yderst tilfreds!

Jeg er yderst tilfreds med min nye tandbørste! Føler den væsentligt bedre end min gamle Oral B

2 février 2021

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Skønt at høre at du er glad for tandbørsten! Det betyder meget for os at vores kunder er glade for produktet, som vi brænder så meget for :-)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus