Gorillasports.no Avis

3,2

Som mange andre opplever jeg at en vare som er betalt ikke kommer (over 1 måned etter bestilling/ betaling), at e-postadressen er ugyldig (mailor demon) og at det oppgitte telefonnummer ikke er i bruk... Voir plus

Bestilte et sett med handtler / manualer på tilsammen 30kg på Black Friday-tilbud. De kom bra innpakket fordelt på to esker utlevert hos Posten, til en veldig lav fraktpris. På tross av Black Friday k... Voir plus

Alt som ender godt er godt Fikk ikke alt som bestilt fordi selskapet hadde problemer med en nettside som solgte varer som ikke var på lager og bestillingen ble 2 uker forsinket. Selskapet gjorde sit... Voir plus

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bra nettbutikk

Pleier ikke å skrive anmeldelser som det her, men siden opplevelsen var såpass god så er det på sin plass å fortelle om det. Utrolig hvor stor forskjell det kan være på priser, når Gorillasports tar 500 kroner for et par helt enkle dumbbells og XXL (som visstnok skal være så billige) tar dobbel pris. For nesten akkurat samme produkt! Rask levering, behjelpelig kundeservice og alt i alt en kjempegod opplevelse. Kan absolutt anbefales Derfor blir det fem stjerner herfra.

29 février 2020

Angret på kjøpet

Angret på kjøpet, kontaktet de for angrerett. Men de svarer aldri på epost, telefon eller kontaktskjema.

10 février 2020

Får ikke varen jeg bestilte.

Dårlig kundebehandling, eller det vil si ingen behandling. Kommer ikke i kontakt med dem, da jeg ikke får varen jeg bestilte. Skal nok ikke bruke Gorillasport igjen noen gang,dessverre.

23 janvier 2020

3uker og ingen tegn til forsendelse

3uker og ingen tegn til forsendelse. Ingen indikasjon på at varen ikke var på lagar da den ble bestilt. Har dyreste frakt på 999,-. Ingen sporing og ingen livstegn. Definitivt useriøs bedrift. Anbefales ikke.

22 décembre 2019