Hoewel op de homepage wel drie keer staat dat verzending boven Eur 75 gratis is, is dat voor kolen niet het geval. dat moet je dan lezen op de afzonderlijke pagina over verzendkosten. Snel mijn or... Voir plus
Lisez les avis des autres
Altijd vriendelijk en goede service! DHL was te laat met leveren, waardoor ik in het paasweekend geen houtskool zou hebben. Met 1 berichtje is dit top opgelost. Aanrader als je goede service wilt... Voir plus
Wat een fantastische service! Ik had een bestelling geplaatst, die door GrillKing aan DPD werd afgeleverd om te verzenden maar ergens in het proces bij DPD bleef hangen en dus maar niet werd afgel... Voir plus
Hele snelle levering. Op de site veel keuzes uit diverse producten. Makkelijke bestellingsprocedure. En goed product. We hebben deze al eerder besteld en zijn tevreden met het product dus vandaar een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Online BBQ-Shop van Nederland en België. Alles op het gebied van barbecue, de beste merken Houtskool, Briketten, Aanmakers, Kamado, IQ Grills, Yakiniku, Bastard.
Coordonnées de contact
Haringweg 18E, 3751 BH, Bunschoten-Spakenburg, Pays-Bas
- info@grillking.nl
- grillking.nl
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Snel geleverd alleen jammer dat de…
Snel geleverd alleen jammer dat de kortingscode niet heeft gewerkt
Vlot geleverd
Het bestellen was super eenvoudig
Het bestellen was super eenvoudig , het enige jammere is de vervoerder dpd die zegt en mailt dat het is bezorgt maar dit niet heeft gedaan
Snel geholpen
Weer een paar mooie zakken kolen besteld voor onze BGE op de zaak. Kon ze dezelfde dag nog ophalen en kreeg er zelfs gratis een doosje aanmaakkrullen bij. Topservice weer!
Snelle levering en goed contact over de…
Snelle levering en goed contact over de tijd van bezorging.
En uiteraard een goed product!!
Snelle levering en een hele goede…
Snelle levering en een hele goede service. En wat denk je?
Ook nog hele goeie producten.....
Met de feestdagen besteld en 2 dagen…
Met de feestdagen besteld en 2 dagen later gewoon binnen. Top
Wat een topzaak
Wat een topzaak! King Grill Shoarma in Apeldoorn stelt nooit teleur. Het eten is heerlijk, goed gekruid en altijd vers bereid. De eigenaar is super vriendelijk, betrokken en duidelijk trots op zijn zaak – en dat merk je aan alles. Service met een glimlach en kwaliteit op het bord
Thanks Broski
Afzender King🍾
Ze hebben topproducten en je kan het…
Ze hebben topproducten en je kan het snel ophalen. 5 sterren review!
Elke bestelling weer een goede ervaring
Elke bestelling weer een goede ervaring.
Deze mannen hebben top brandstof voor mooie prijzen!
Degelijk verpakt houtskool
Goed product, bedrijf moeilijk te vinden
Het product is goed en functioneert naar behoren, echter zal ik er niet nog eens wat bestellen (en daarbij zelf afhalen).
Koos voor ophalen want was dichtbij, daar ging het mis toen mijn vrouw het ging ophalen.
Bedrijf moeilijk te vinden, maar na zoeken toch gevonden. Na aanbellen geen vriendelijk woord, ging wel een rolluik open. Moet ik dan zomaar naar binnen lopen? Na nog een keet aanbellen: ‘u ziet toch een tasje staan, neem die mee’. Hoe moet ik dit weten? Kan ik niet ruiken ofzo dat die van mij is. Waar is de klant is koning gebleven bij dit bedrijf? Bied dat de optie tot ophalen niet aan.

Réponse de GrillKing.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.